Αυξήστε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress σε 6 εύκολα βήματα

Συμβουλές για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress

Εάν είστε κάτι σαν εμένα, είστε σε ένα συνεχές ταξίδι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Όσο περισσότερη κίνηση λαμβάνει ο ιστότοπός σας, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζετε και όσο πιο κοντά είστε τόσο πολυπόθητοι Εβδομάδα εργασίας τεσσάρων ωρών ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.


Όμως η λήψη επισκεψιμότητας δεν είναι εύκολη. Οι άνθρωποι είναι εκεί έξω, αλλά η εύρεση τους και, στη συνέχεια, η μετάβασή τους στον ιστότοπό σας είναι κάτι άλλο εντελώς. Χρειάζονται πολλές δοκιμές και λάθη για να βρούμε έναν τύπο νίκης.

Λοιπόν, έχω συναντήσει μερικές φόρμουλες νίκης στην εποχή μου και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας σε αυτήν την ανάρτηση. Κάθε μία από τις παρακάτω συμβουλές δοκιμάζεται, δοκιμάζεται και είναι πρακτικά εγγυημένη για να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Απολαμβάνω!

1. Βελτιστοποιήστε τις δημοσιεύσεις σας στα SERPs

Οι περισσότεροι μπλόγκερ έχουν εμμονή με την κατάταξη στο Google, αλλά αυτό που πολλοί δεν συνειδητοποιούν είναι πως είναι η ανάρτησή σας εκτεθειμένος στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERPs) στο Google μπορούν επίσης να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Βελτιστοποιήστε τις δημοσιεύσεις σας στο SERP για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας:

  1. Ο Τίτλος: μπορεί να θέλετε να το αλλάξετε, ώστε να είναι πιο κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν το Google να αναζητούν πληροφορίες.
  2. Η περιγραφή: πρέπει πάντα να γράφετε μια μετα-περιγραφή για τις αναρτήσεις σας για να δώσετε στους ανθρώπους μια σαφή ιδέα για το τι μπορούν να περιμένουν αν κάνουν κλικ.

Η προσαρμογή του τίτλου και της περιγραφής είναι ένα κομμάτι κέικ με το πρόσθετο Yoast SEO. Απλώς κάντε τις αλλαγές μέσω του μετα-πλαισίου στην οθόνη Δημοσίευση:

Ρυθμίσεις αποσπάσματος Yoast SEO

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει – η Google θα συλλέξει τις πληροφορίες και θα τις χρησιμοποιήσει στις SERP τους και ελπίζουμε ότι ένα πιο ελκυστικό και κλικ με δυνατότητα κλικ θα βοηθήσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

2. Προσθέστε ψωμιά

Η πλοήγηση Breadcrumbs είναι ιδανική για χρηστικότητα – δίνει στους επισκέπτες του ιστότοπού σας μια άμεση ιδέα για το πού σχετίζονται με τη δομή του ιστότοπού σας και τους επιτρέπει να περιηγούνται εύκολα στον ιστότοπό σας.

Ωστόσο, υπάρχει ένα δευτερεύον όφελος για τα ψίχουλα ψωμιού: προσθέτουν μια άλλη διάσταση στην εμφάνιση του ιστότοπού σας στα SERPs.

Προσθέστε Breadcrumbs για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα

Breadcrumbs σε έναν ιστότοπο…

Breadcumbs στο Google SERP

… Οδηγεί σε ψίχουλα στο Google.

Όπως μπορείτε να δείτε, ψωμιά που περιλαμβάνονται στον ιστότοπό σας εμφανίζονται επίσης στα SERPs. Αυτό δίνει στους ερευνητές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπό σας προτού ακόμη φτάσουν σε αυτόν, κάτι που δεν μπορεί να είναι κακό.

Η ενεργοποίηση του breadcrumbs στον ιστότοπό σας είναι μια σχετικά απλή υπόθεση και χρησιμοποιεί ξανά το WordPress SEO by Yoast plugin. Μπορείτε να μάθετε πώς να προσθέτετε breadcrumbs στον ιστότοπο του WordPress με αυτό το βήμα προς βήμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

3. Split Δοκιμάστε τους τίτλους σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα

Εάν έχετε κάνει blogging για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θα γνωρίζετε τα πάντα για τη σημασία των πρωτοσέλιδων. Η ίδια ανάρτηση μπορεί να είναι ένα πλήρες flop ή να γίνει viral μόνο με τη δύναμη του τίτλου του και μόνο.

Έχοντας αυτό υπόψη, ένα από τα πιο αποτελεσματικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας είναι να δοκιμάσετε τους τίτλους σας. Αυτό γίνεται εύκολα με το Τίτλος Split Testing για WordPress συνδέω. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δύο ή περισσότερους τίτλους για κάθε ανάρτηση ή / και σελίδα που γράφετε και στη συνέχεια να τις παρουσιάζετε τυχαία στους επισκέπτες και να μετράτε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Μετά από έναν αριθμό κλικ θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια επικεφαλίδα είναι η πιο επιτυχημένη και να ολοκληρώσετε τη δοκιμή split. Τα οφέλη αυτού είναι άμεσα, αλλά ακόμη καλύτερα, αν λάβετε υπόψη τις τάσεις (δηλ. Τι είδους τίτλοι έχουν την καλύτερη απόδοση) μπορείτε να δημιουργήσετε καλύτερους τίτλους για τους αναγνώστες σας στο μέλλον.

4. Συνδέστε τις σελίδες σας

Κατά τη γνώμη μου, λίγα πράγματα είναι πιο σημαντικά για την ενίσχυση της αφοσίωσης σε ένα ιστολόγιο από τη σύνδεση μεταξύ των αναρτήσεών σας (δηλαδή διασύνδεση). Πολλοί επισκέπτες στον ιστότοπό σας αρχικά θα τυφλώσουν την πλοήγησή σας και θα διαπιστώσετε ότι ο μόνος τρόπος να τους υποχρεώσετε να εξερευνήσουν περαιτέρω τον ιστότοπό σας είναι να συμπεριλάβετε συνδέσμους σε σχετικές αναρτήσεις απευθείας στο περιεχόμενό σας.

Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερους σχετικούς συνδέσμους σε σχετικές αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας κατά τη δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο με την προεπιλεγμένη λειτουργικότητα αναζήτησης του WordPress (που αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά).

Γι ‘αυτό ορκίζομαι από το Καλύτερη αναζήτηση εσωτερικών συνδέσμων συνδέω. Ενώ η προεπιλεγμένη λειτουργικότητα αναζήτησης του WordPress θα αναζητήσει την επιλεγμένη λέξη-κλειδί κυριολεκτικά οπουδήποτε σε όλες τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας και θα επιστρέψει τα αποτελέσματα με χρονολογική σειρά, η Better Internal Link Search θα εξετάσει μόνο τους τίτλους των δημοσιεύσεων και των σελίδων.

Προεπιλεγμένη αναζήτηση εσωτερικού συνδέσμου WordPress

Αυτό…

Καλύτερη αναζήτηση εσωτερικού συνδέσμου WordPress

… Γίνεται αυτό.

Δεδομένου ότι είναι πιθανό να θυμάστε τουλάχιστον μία ή δύο λέξεις από τον τίτλο της ανάρτησης με την οποία συνδέεστε, η διαδικασία διασύνδεσης γίνεται πολύ πιο εύκολη με αυτό το πρόσθετο.

5. Συμπεριλάβετε σχετικές δημοσιεύσεις

Είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με την έννοια της συμπερίληψης σχετικών δημοσιεύσεων στο κάτω μέρος ενός άρθρου. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Jetpack, μπορείτε να προσθέσετε σχετικές δημοσιεύσεις στο ιστολόγιό σας απλώς ενεργοποιώντας τη δυνατότητα. Θα πρέπει να μοιάζουν με αυτό:

Ενότητα Jetpack Σχετικές δημοσιεύσεις

Συμπεριλαμβανόμενες σχετικές αναρτήσεις είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος ενίσχυσης της αφοσίωσης δίνοντας στους επισκέπτες μια σαφή ευκαιρία να συνεχίσουν να διαβάζουν περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, μπορεί (αρκετά λογικά) να αναρωτιέστε ποιες σχετικές δημοσιεύσεις έχουν να κάνουν με την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Εκεί έρχεται μια προσθήκη σχετικών αναρτήσεων. Οι περισσότερες από τις καλύτερες προσθήκες σχετικών δημοσιεύσεων σάς επιτρέπουν να καθορίσετε πώς θέλετε να δημιουργούνται οι σχετικές αναρτήσεις σας – μέσω κατηγοριών, ετικετών, πρόσφατων δημοσιεύσεων, συγγραφέων κ.λπ. Επιπλέον, υπάρχουν συνήθως επιλογές για το τι / πώς θέλετε Οι πληροφορίες για τα σχετικά αντικείμενα εμφανίζονται σε αναρτήσεις (μικρογραφία, τίτλος, απόσπασμα και άλλα).

6. Εκ νέου tweet αρχειοθετημένες αναρτήσεις

Είμαι τεράστιος θαυμαστής του Twitter – Νομίζω ότι είναι μακράν το πιο προσιτό κοινωνικό δίκτυο από την άποψη ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόλουθο και να αυξήσει την κίνηση (έγραψα ακόμη και μια ανάρτηση για την αύξηση της κυκλοφορίας στον ιστότοπό σας με το Twitter). Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη ροή της κυκλοφορίας από το Twitter (καθώς και από το Facebook, το LinkedIn, το Tumbler και το Xing) στον ιστότοπό σας με το πρόσθετο Revive Old Post.

Η διαδικασία είναι απλή: συνδέετε την προσθήκη στον λογαριασμό σας στο Twitter και επανασυντάσσει τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας βάσει κριτηρίων που έχετε ορίσει (όπως συγκεκριμένοι τύποι δημοσιεύσεων, πόσο συχνά πρέπει να δημοσιεύονται tweets και σε ποιες ώρες).

Αναβίωση παλιών ρυθμίσεων ανάρτησης

Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις δημοσιεύονται περιοδικά στο προφίλ σας στο Twitter και οι οπαδοί σας στο Twitter θα κάνουν κλικ πάνω τους, ανακαλύπτοντας έτσι παλιό περιεχόμενο και τους εμπλέκουν ξανά στο ιστολόγιό σας. Επιπλέον, ενδέχεται να κάνουν εκ νέου tweet στις αναρτήσεις σας, οδηγώντας στην ανακάλυψή τους από άτομα που δεν σας είχαν ακούσει προηγουμένως.

Τι συμβουλές κάνουν Εσείς Πρέπει να αυξήσετε την κυκλοφορία?

Οι έξι παραπάνω συμβουλές είναι μερικά από τα αγαπημένα μου, ειδικά επειδή είναι τόσο ενεργά – μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε λίγες στιγμές και να αρχίσετε να αυξάνετε αμέσως την κίνηση. Και αυτό θέλουμε όλοι στο τέλος της ημέρας: συμβουλές για δράση που μπορούμε να εφαρμόσουμε.

Ωστόσο, έχω πραγματικά γρατσουνίσει την παραπάνω επιφάνεια όσον αφορά τη χρήση του WordPress για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Γι ‘αυτό θέλω τη βοήθειά σας τώρα. Τι κάνεις εσείς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress; Έχετε κάποιες συμβουλές για κοινή χρήση; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Εναλλακτικά, εάν έχετε απορίες σχετικά με τις παραπάνω συμβουλές για την αύξηση της κυκλοφορίας (ή για την οικοδόμηση της κυκλοφορίας γενικά), μην διστάσετε να ρωτήσετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me