Μάρκετινγκ στον ιστότοπό σας WordPress: Ο απόλυτος οδηγός

Έχετε εγκαταστήσει την τελευταία πλατφόρμα WordPress. Έχετε το πιο επιλεγμένο θέμα premium και όλες τις απαραίτητες προσθήκες. Είστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που τελικά ολοκληρώνετε το μακροχρόνιο όνειρό σας για τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης. Ή απλώς κάτοχος προσωπικού ιστότοπου. Έχετε ρυθμίσει τα γραμματοκιβώτια σας και είστε έτοιμοι να ανοίξετε το κατάστημα.


Με άλλα λόγια, ο ιστότοπός σας στο WordPress είναι πλήρως φορτωμένος και θέλετε πραγματικά να κάνετε το πάρτι. Αλλά έχετε ακριβώς μηδενικούς πελάτες. Υπό την προϋπόθεση ότι κάνατε την εργασία σας, οι πελάτες είναι εντάξει, αλλά δεν τους έχετε βρει ή αντίστροφα. δεν έχουν βρει τον ιστότοπό σας στο WordPress και τις προσφορές σας.

Τι να κάνω? Η απάντηση είναι σε αυτήν την ανάρτηση μάρκετινγκ του WordPress. Κατ ‘αρχάς, ας πάρουμε ορισμένους βασικούς ορισμούς:

Μάρκετινγκ – Η δράση ή η επιχείρηση προώθησης και πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας αγοράς και της διαφήμισης.

Ιστοσελίδα μάρκετινγκ – Χρήση του Διαδικτύου για την παράδοση διαφημιστικού υλικού στους καταναλωτές. Περιλαμβάνει μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων…

Πηγή: Online ορισμοί, Βικιπαίδεια.

Όταν λέμε μάρκετινγκ του ιστότοπού σας στο WordPress, στην πραγματικότητα εννοούμε το μάρκετινγκ των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, γι ‘αυτό κάντε τη διάκριση. Ο ιστότοπός σας είναι απλώς ένα εργαλείο μάρκετινγκ, αλλά με τόσες πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις να εμφανίζονται κάθε δεύτερη μέρα, ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να είναι η επιχείρηση καθώς και το εργαλείο μάρκετινγκ. Κάντε και αυτή τη διάκριση.

Οι μέθοδοι μάρκετινγκ που θα συζητήσουμε σήμερα είναι ως επί το πλείστον δωρεάν (ή σχετικά φθηνές) και αρκετά εύκολο να εφαρμοστούν, αλλά πρέπει να το κάνετε να είστε προετοιμασμένοι για την επένδυση χρόνου. Θα προτείνω επίσης μερικά πρόσθετα καθώς προχωράμε, οπότε προσέξτε και αυτό. Με αυτό που καλύπτεται, πώς μπορείτε να διαθέσετε στην αγορά τον ιστότοπό σας WordPress με λίγο λίπος αγκώνα και χωρίς να σπάσετε την τράπεζα?

Contents

Τοποθετήστε τη διεύθυνση του ιστότοπού σας σε όλα τα έγγραφα

add-your-email

Ας ξεκινήσουμε τον παλιομοδίτικο τρόπο. Εάν δημοσιεύετε όλα τα έγγραφα: φυλλάδια, φυλλάδια, δελτία τύπου ή διαφημιστικά έντυπα γενικά, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται η διεύθυνση του ιστότοπού σας (URL). Είναι απλό και δεν υπάρχει πρόσθετο κόστος, οπότε το κάνετε ήδη. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές κάρτες, τιμολόγια, επιστολόχαρτα, φακέλους παρουσίασης, φύλλα προδιαγραφών, δελτία συσκευασίας ή εγγύηση μάρκετινγκ, τοποθετήστε τον τομέα σας σε κάθε χαρτί που βγαίνει από το γραφείο σας.

Άλλα έγγραφα περιλαμβάνουν eBook, προτάσεις, λευκές βίβλους, υλικά συσκευασίας: δοχεία, καπάκια, τσάντες κ.λπ., άλλα διαφημιστικά είδη, ακόμη και παρουσιάσεις PowerPoint. Κάθε έγγραφο που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας πρέπει να έχει το όνομα τομέα σας. Είναι τόσο απλό.

Δελτίο τύπου

Ναι, ξέρω ότι δεν αισθάνεστε συνήθως να γράφετε ένα, αλλά τα δελτία τύπου εξακολουθούν να λειτουργούν. Ο μόνος κανόνας είναι ότι το δελτίο τύπου σας πρέπει να είναι αξιόλογο και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

Τώρα, όλα δεν είναι νέα. Εάν συνεργάζεστε με μια νέα εταιρεία για να προσφέρετε μια νέα (ή καλύτερη) υπηρεσία, με κάθε τρόπο αυτό είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Από την άλλη πλευρά, εάν εμφανιστείτε σε μια συνέντευξη, αυτό θα κάνει καλή τροφή για μια ανάρτηση ιστολογίου αλλά όχι για δελτίο τύπου. Αποκτήστε τη διαφορά?

Μόλις ετοιμάσετε το δελτίο τύπου σας, υποβάλετέ το στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά αν θέλετε να παραλείψετε το ταξίδι, μπορείτε να υποβάλετε τα δελτία τύπου σας online δωρεάν. Ακολουθούν ορισμένες από τις προτάσεις μου:

Υπό την προϋπόθεση ότι το δελτίο τύπου σας είναι αξιοσημείωτο και ότι συμμορφώνεστε με τις οδηγίες, το δελτίο τύπου θα πρέπει να βρεθεί στα χέρια των συντακτών. Το αποτέλεσμα θα είναι η υψηλή ποιότητα κυκλοφορίας που έρχεται στο δρόμο σας. Περιηγηθείτε σε μερικά δελτία τύπου και θα λάβετε ακριβώς το χτύπημα που θέλετε στα στατιστικά κίνησης. Εγγυημένη.

Άρθρο Μάρκετινγκ

Ασύρματο στην πόλη

Εδώ είναι ένα άλλο παλιό. Το μάρκετινγκ άρθρων υπάρχει εδώ και αιώνες και απέχει πολύ από το νεκρό ακόμη και με τις αυστηρές ενημερώσεις αλγορίθμων. Εάν το κάνετε σωστά (ακολουθώντας κανόνες και παρέχοντας χρήσιμα άρθρα) υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος για τη λήψη. Μην περπατάτε στα σκοτεινά σοκάκια με το μάρκετινγκ άρθρων γιατί η Google δεν αγαπάει κάτι τέτοιο. Μην παίζετε κόλπα με το μάρκετινγκ άρθρων καθόλου!

Εκτός από την τήρηση κανόνων και την παραγωγή άρθρων υψηλής αξίας, πρέπει να εγγραφείτε και να υποβάλετε μόνο σε καταλόγους άρθρων που ακολουθούν γενικές οδηγίες SEO. Διαφορετικά, το Google και άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης θα σας επισημάνουν με κάθε είδους κακά προφίλ με αποτέλεσμα την απώλεια της εξουσίας και της επισκεψιμότητας της επωνυμίας. Εκτός αυτού, το μάρκετινγκ άρθρων θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει την τεράστια κίνηση που τραβούν οι κατάλογοι άρθρων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπεριλάβετε το όνομα του τομέα σας (ή έναν σύνδεσμο προς τις σελίδες των προϊόντων σας) στο τέλος των άρθρων σας, να καθίσετε και να παρακολουθήσετε καθώς οι αριθμοί ξεκινούν από την οροφή. Δεν θα θέλατε αυτό; Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το μάρκετινγκ άρθρων για να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, ακολουθούν μερικοί προτεινόμενοι κατάλογοι άρθρων:

 • Ezinearticles.com
 • iSnare.com
 • Articlealley.com
 • Webmasterarticles.net
 • Artipot.com

Μην υποβάλετε τα άρθρα σας σε χιλιάδες καταλόγους άρθρων, επειδή αυτό θεωρείται ότι τα spamming και οι μηχανές αναζήτησης θα σας τιμωρήσουν. Η υποβολή σε πέντε καταλόγους άρθρων θα ήταν περισσότερο από αρκετή.

Θυμηθείτε να ελέγξετε ότι ο κατάλογος επιλογών του άρθρου σας ακολουθεί τις προτεινόμενες οδηγίες πριν εγγραφείτε ή υποβάλετε άρθρα.

Επισκέπτης Blogging

Το blogging επισκεπτών είναι ένα φανταστικό εργαλείο μάρκετινγκ που χρησιμοποιώ προσωπικά. Το έχω θέσει κάτω από το μάρκετινγκ άρθρων επειδή, στην ουσία, το blogging επισκεπτών είναι απλώς μια διαφορετική μορφή του μάρκετινγκ άρθρου. Σε αντίθεση με το γράψιμο και την υποβολή χίλιων άρθρων σε διάφορους καταλόγους, το blogging των επισκεπτών περιλαμβάνει τη σύνταξη ενημερωτικών (και συχνά πολύ μεγάλων) αναρτήσεων ιστολογίου σε έναν άλλο ιστότοπο – κατά προτίμηση ενός με περισσότερη επισκεψιμότητα από τη δική σας.

Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλίσετε ότι θα επισκέπτεστε το blog σας σε ιστότοπους με υψηλό Google pagerank (πάνω από 5). Μπορείτε να ελέγξετε την αρχή του τομέα, το pagerank και διάφορες άλλες πτυχές οποιουδήποτε ιστότοπου χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως Ανοίξτε την Εξερεύνηση ιστότοπου ή Alexa. Επισκέπτης blog σε διάφορους σχετικούς ιστότοπους, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL σας στο βιογραφικό συγγραφέα και παρακολουθήστε καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητά σας. Η πλειοψηφία των διαδικτυακών επιχειρηματιών χρησιμοποιούν το blogging επισκεπτών ως μια σημαντική μέθοδο μάρκετινγκ, οπότε μην χάσετε όλη τη διασκέδαση.

Μάρκετινγκ μέσω email

wordpress-email-comment-notification

Η λέξη στους δρόμους είναι αυτή ενενήντα οκτώ τοις εκατό από τον ιστότοπό σας οι επισκέπτες δεν αγοράζουν κατά την πρώτη επίσκεψη. Αυτό είναι λυπηρό, σωστά; Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε λυπημένοι, οπότε ας πάρουμε τη λύση: μάρκετινγκ μέσω email. Το μάρκετινγκ μέσω email σας προσφέρει απευθείας επαφή με τους πιθανούς πελάτες σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να μοιραστείτε νέα της βιομηχανίας, συμβουλές, μαθήματα ή οτιδήποτε άλλο που θα κάνει τη ζωή των πελατών σας (ή την επιχείρηση) καλύτερη.

Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα σας (ή προϊόντα θυγατρικών – απλώς όχι απευθείας συνδέσμους συνεργατών) μέσω μάρκετινγκ μέσω email. Μπορείτε να κοινοποιήσετε ενημερώσεις και αλλαγές στην επιχείρησή σας. Μπορείτε να μετατρέψετε απλούς επισκέπτες ιστού σε πιστούς και πληρωμένους πελάτες με μερικά έξυπνα email. Μπορείτε, μπορείτε, μπορείτε. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με την κορυφή του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να διατηρείτε μια υγιή ροή επισκεψιμότητας πίσω στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε μια τεράστια λίστα email. Απλώς τραβήξτε ένα email κάθε φορά που δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση.

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ναι, μπορείτε �� Όπως πάντα, μύρισα και βρήκα μερικές προσθήκες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσετε. Εδώ είναι η λίστα:

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ μέσω email αμέσως, οι ακόλουθοι καλοί θα χαρούν να κρατήσουν το χέρι σας.

Αυτές οι εταιρείες θα σας νοικιάζουν λογισμικό μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ό, τι άλλο χρειάζεστε για μόλις 19 δολάρια το μήνα. Ήμουν και με τα τρία και ενώ το AWeber είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, το MailChimp μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο (αλλά μόνο επειδή έχει τόσες πολλές εξαιρετικές δυνατότητες) και το Mad Mimi είναι ένα αεράκι για να δουλέψεις. Προς το παρόν, χρησιμοποιώ το Mad Mimi και το WPExplorer χρησιμοποιεί το MailChimp. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Word of Mouth γνωστό ως Viral Marketing

Αυτό είναι σωστό, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την επισκεψιμότητα του ιστού σας, απλώς απλώνοντας τη λέξη. Το σχέδιο είναι να ενθαρρύνετε τους φίλους σας να μοιράζονται το όνομα τομέα σας (URL) με τους φίλους τους. Από στόμα σε στόμα γίνεται ιογενές μάρκετινγκ όταν οι φίλοι των φίλων σας μοιράζονται τη διεύθυνση URL σας και με τους φίλους τους. Κρατήστε το για λίγο και το όνομα τομέα σας θα φτάσει σε πάρα πολλά άτομα σε χρόνο μηδέν. Απλώς ξεκινήστε να μοιράζεστε τη διεύθυνση URL σας σήμερα και ζητήστε από τους φίλους σας να το μοιραστούν με τους φίλους τους και ούτω καθεξής.

Σημείωση 1: Βεβαιωθείτε ότι εκπληρώνετε τις υποσχέσεις σας και παρέχετε ποιοτικές υπηρεσίες, διαφορετικά θα τα παραβιάσετε.

Σημείωση 2: Μην στέλνετε μηνύματα spam σε κανέναν – στείλτε email μόνο στους φίλους σας και όχι στους φίλους τους.

Θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε κίνητρα και ανταμοιβές σε οποιονδήποτε μοιράζεται τη διεύθυνση URL σας με τα περισσότερα άτομα, κάτι που μας εισάγει στο επόμενο σημείο.

Μάρκετινγκ / προγράμματα θυγατρικών

Κερδίστε χρήματα με το WordPress

Θα μπορούσατε να ανταμείψετε τους ανθρώπους να παραπέμπουν άλλους στον ιστότοπό σας στο WordPress. Λειτουργεί σαν μαγεία και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ για πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις π.χ. ιστοσελίδες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μπορείτε να ανταμείψετε άτομα που παραπέμπουν άλλους στον ιστότοπό σας με προμήθειες, δωρεάν συνδρομές και εκπτώσεις για να αναφέρουμε μερικές μόνο.

Δεν χρειάζεται να έχετε χρήματα προμήθειας εκ των προτέρων, απλώς βγάλτε τα από τις πωλήσεις που πραγματοποιείτε από τις παραπομπές. Η εγκατάσταση σεναρίων για την εκτέλεση προγραμμάτων συνεργατών μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, οπότε θα προτείνω προγράμματα και πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαχείριση των συνεργατών σας. Στο προσθήκες συνεργατών κατηγορία που έχουμε:

Και στο προγράμματα θυγατρικών κατηγορία που έχουμε:

Επίσης, θυμηθείτε να πληρώνετε πάντα τους συνεργάτες σας εγκαίρως ��

Μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης

καρτ-ποστάλ-γράμματα

Η κατοχή ενός ιστότοπου WordPress δεν σημαίνει εγκατάλειψη του μάρκετινγκ πραγματικού κόσμου. Ως μια μικρή εταιρεία, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε πάρα πολύ από τις διαφημίσεις Yellow Pages και ούτω καθεξής. Η τοποθέτηση διαφημίσεων σε περιοδικά και η αποστολή επιστολών μπορεί να είναι αρκετά ξεπερασμένη, αλλά μην κάνετε λάθος, μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων διαβάζει ακόμα περιοδικά και γράμματα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι διαφημίζετε στα σωστά περιοδικά.

Οι μικρές διαφημίσεις σε περιοδικά είναι αρκετά φτηνές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ληστεύσετε μια τράπεζα για να επιτύχετε καλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστό. Η αποστολή κάποιου περιστασιακού γράμματος αποκλίνει κάπως από το κοινό (email, SMS, tweets) και σας ξεχωρίζει. Δεν το έχετε ακούσει ακόμα. Μπορείτε να αγοράσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress χρησιμοποιώντας καρτ-ποστάλ! Ναι, οι κάρτες είναι αρκετά παλιό σχολείο, αλλά μην ξεχνάτε τη δύναμη του ξεχωρίζω γιατί αυτό ακριβώς θα συμβεί όταν στέλνετε ταχυδρομικές κάρτες στους πελάτες σας.

Οι ταχυδρομικές κάρτες είναι φθηνές και μπορείτε να πάρετε πολλά από την Amazon. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το δικό σας χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο πρότυπο από το Creative Market ή το Etsy.

Υποβολές μηχανών αναζήτησης

Η πλειοψηφία των ατόμων θα ενεργοποιήσει τις αγαπημένες τους μηχανές αναζήτησης εάν και όταν χρειάζονται πληροφορίες για οποιοδήποτε δεδομένο προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που ψάχνετε θα μπορούσαν να αναζητούν ακριβώς αυτό που προσφέρετε.

Αλλά δεν θα βρουν τον εκπληκτικό ιστότοπο ή τα προϊόντα σας στο WordPress εάν δεν περιλαμβάνονται στις μηχανές αναζήτησης. Η υποβολή του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης είναι απλό και δωρεάν.

Υπάρχουν ορισμένοι κάτοχοι ιστότοπων που πιστεύουν ότι περιλαμβάνονται σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης επειδή η μηνιαία συνδρομή 49,95 δολαρίων με μια εταιρεία SEO το λέει, ή επειδή κάποιος υποσχέθηκε να τις καταχωρίσει σε χιλιάδες μηχανές αναζήτησης, αλλά δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές.

Ο καλύτερος τρόπος για να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας είναι με το χέρι – το δικό σας χέρι – γιατί όλα υποβολή που χρειάζεστε είναι οι τρεις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, δηλαδή το Google, το Bing και το Yahoo!

Υποβάλετε τον ιστότοπό σας σε:

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, θυμηθείτε να υποβάλετε και το χάρτη ιστότοπού σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υποβολή χαρτών ιστοτόπου στο Google εδώ, στον Μπινγκ εδώ, και στο Yahoo! εδώ. Μόλις υποβληθεί ο ιστότοπός σας, ήρθε η ώρα να τον βελτιστοποιήσετε ανάλογα ώστε να επωφεληθείτε πλήρως από την επισκεψιμότητα των μηχανών αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

seo-λάθη

Αυτό έπρεπε να έρθει πρώτο σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά έπρεπε να ξεκινήσουμε τον παλιομοδίτικο τρόπο να θυμάστε; Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (ή με λίγα λόγια SEO) είναι η διαδικασία που καθιστά τον ιστότοπό σας WordPress ακαταμάχητο στις αράχνες μηχανών αναζήτησης.

Μελέτες σε έρευνα μάρκετινγκ περιεχομένου έχουν δείξει ότι πολλοί άνθρωποι φτάνουν σε έναν ιστότοπο αφού τον βρουν σε μηχανές αναζήτησης. Τούτου λεχθέντος, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα τεράστιο άλμα στην κυκλοφορία σας εάν βελτιστοποιήσετε προσεκτικά τον ιστότοπό σας για μηχανές αναζήτησης. Μετά από όλα, πολλοί άνθρωποι μην ξεπεράσεις την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, οπότε πρέπει να εμφανιστείτε στην πρώτη σελίδα, κατά προτίμηση στα πρώτα πέντε αποτελέσματα. Από τότε που καλύψαμε WordPress SEO σε μεγάλη έκταση σε αυτήν την άλλη ανάρτηση, θα αναφέρω μόνο μερικά σημεία.

Περιεχόμενο SEO

 • Προσπαθήστε να δημιουργήσετε πρώτο περιεχόμενο Ιστού για τα ανθρώπινα όντα πρώτα και δεύτερο τις μηχανές αναζήτησης. Το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι χρήσιμο και οι τίτλοι σας να είναι πραγματικά συναρπαστικοί για να προσελκύσουν τους αναγνώστες – μην μειώσετε τη δημιουργικότητα. Διαδώστε τις λέξεις-κλειδιά σας ομοιόμορφα – μην υπερβάλλετε.
 • Πραγματοποιήστε εκ των προτέρων έρευνα λέξεων-κλειδιών και βελτιστοποιήστε τις σελίδες των προϊόντων σας με τους όρους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να βρουν τα προϊόντα σας. Χρησιμοποιήστε επίσης εναλλακτικές λύσεις.
 • Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να βελτιστοποιήσετε την επαφή, τις συχνές ερωτήσεις, την πολιτική απορρήτου και τις άλλες σελίδες που δεν επηρεάζουν άμεσα την κατώτατη γραμμή σας. Βελτιστοποιήστε την αρχική σας σελίδα και τις σελίδες των προϊόντων σας (προορισμού).
 • Μια πυκνότητα λέξεων-κλειδιών 2,5% είναι η βασική γραμμή
 • Συμπεριλάβετε τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας στις επικεφαλίδες (

  ,

  ,

  …,

  ) και σε κείμενο αγκύρωσης.

 • Αποφύγετε την αυτόματη περιστροφή των άρθρων, δημιουργήστε φρέσκο ​​και πρωτότυπο περιεχόμενο ή ξαναγράψτε άρθρα με το χέρι

Εικόνα SEO

 • Συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί σας στα ονόματα των εικόνων σας
 • Συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί σας στην ετικέτα ALT
 • Προσθέστε περιγραφές πλούσιες σε λέξεις-κλειδιά σε όλες τις εικόνες σας

Διαβάστε περισσότερα για το WordPress SEO στο δικό μας άλλο άρθρο. Σίγουρα, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε χειροκίνητα τα πρότυπα του WordPress σας, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από αυτά τα πρόσθετα:

Περισσότεροι πόροι για WordPress SEO και SEO γενικά:

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

wordpress-social-εθιμοτυπία

Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Digg, StumbleUpon και άλλοι ιστότοποι κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Κάθε μέρα. Κανένας από αυτούς τους ιστότοπους δεν σας χρεώνει για τη δημιουργία λογαριασμών και μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά.

Απλώς δημιουργήστε λογαριασμούς και αρχίστε να αλληλεπιδράτε με τα εκατομμύρια των χρηστών. Είναι τόσο απλό, αλλά πρέπει επίσης να έχετε μια στρατηγική. Δημοσιεύστε ενημερώσεις ιστολογίου, tweet νέες προσφορές υπηρεσιών, καρφιτσώστε ενδιαφέρουσες εικόνες, Reddit κάτι, Digg κάτι άλλο και απλά σκοντάψτε το δρόμο σας για καλύτερη κίνηση στο διαδίκτυο. Διασκεδάστε, ενώ είναι κοινωνικά μέσα.

Εργαλειοθήκη

Καθώς εμπορεύεστε τον ιστότοπό σας στο WordPress, θα χρειαστείτε ένα οπλοστάσιο εργαλείων. Τα παρακάτω είναι μερικοί από τους πόρους και τα πρόσθετα που θα χρειαστείτε:

Πόροι

WordPress Marketing / Social Sharing Plugins

συμπέρασμα

Το μάρκετινγκ του ιστότοπού σας στο WordPress μπορεί να φαίνεται σαν μια πρόκληση στην αρχή, αλλά τη στιγμή που θα το κολλήσετε, θα είναι τα πιο εύκολα πράγματα που έχετε κάνει ποτέ. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να ακολουθείτε πάντα τους κανόνες, ιδίως την τρέχουσα ώρα των ενημερώσεων αλγορίθμων Google. Αποφύγετε τις μεθόδους μάρκετινγκ μαύρου καπέλου και τρέξτε για τους λόφους όταν η εταιρεία SEO ή ο έμπορος διαδικτύου προτείνει τις εν λόγω μεθόδους.

Στο τέλος της μέρας, δεν αφορά τόσο τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε, αλλά τη δυνατότητα ανάληψης δράσης που θα καθορίσει την επιτυχία σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το μάρκετινγκ είναι μια συνεχής διαδικασία και η επιτυχία σας είναι ανάλογη με τις προσπάθειές σας. Να θυμάστε πάντα να επενδύετε τις περισσότερες ενέργειες στις μεθόδους που σας ταιριάζουν, όπως ακριβώς ο κανόνας 80-20 Paleo.

Γνωρίζετε τυχόν μεθόδους μάρκετινγκ WordPress που δεν ανέφερα σε αυτήν την ανάρτηση; Ή έχετε κάποιες εξαιρετικές συμβουλές μάρκετινγκ για κοινή χρήση; Μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me