Βίντεο SEO Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα WordPress βίντεο σας το 2020

Βίντεο SEO Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα WordPress βίντεο σας το 2017

Ας μιλήσουμε για το SEO βίντεο, τον αντίκτυπο που έχουν τα βίντεο στην εμπειρία χρήστη και στις κατατάξεις αναζήτησης και πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα βίντεό σας για να πάρετε τον περισσότερο χυμό SEO.


Γρήγορα, θα ρίξω μερικά στατιστικά μάρκετινγκ βίντεο για να – ξέρεις – να χτίσω κάποια δυναμική. Το ήξερες:

 • Το ένα τρίτο όλων των διαδικτυακών δραστηριοτήτων ξοδεύεται παρακολουθώντας βίντεο?
 • Το 90% των χρηστών δηλώνουν ότι τα βίντεο προϊόντων είναι χρήσιμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων?
 • Η απόλαυση των διαφημίσεων βίντεο αυξάνει την πρόθεση αγοράς κατά 97% και η σχέση επωνυμίας κατά 139%
 • Η συμπερίληψη ενός βίντεο σε μια σελίδα προορισμού μπορεί να αυξήσει τη μετατροπή κατά 80%?
 • Τα άρθρα με βίντεο έχουν τρεις φορές περισσότερους συνδέσμους από τα άρθρα απλού κειμένου?

Πηγές: Hubspot & Μόζ

Μειονεκτήματα του SEO βίντεο

Ενώ αυτά τα στατιστικά είναι εντυπωσιακά, τι έχει αυτό να κάνει με το SEO βίντεο; Λοιπόν, το SEO (ή η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για τους άγνωστους), είναι μόνο ένα από τα πολλά κομμάτια του παζλ ψηφιακού μάρκετινγκ. Το άλλο και πιο σημαντικό κομμάτι είναι η κίνηση που προσελκύετε για να μετατρέψετε πραγματικά.

Τα βίντεο μπορούν να σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ της κίνησης της μηχανής αναζήτησης και της μετατροπής. Με άλλα λόγια, τα βίντεο έχουν τεράστιο θετικό αντίκτυπο στις κατατάξεις αναζήτησης και στα ποσοστά μετατροπών.

Το βίντεο δεν είναι πλέον μια «ανερχόμενη» τακτική μάρκετινγκ – είναι εδώ και είναι ένας ισχυρός τρόπος να κοινοποιήσετε την ιστορία της επωνυμίας σας, να εξηγήσετε την αξία σας και να δημιουργήσετε σχέσεις με τους πελάτες και τις προοπτικές σας. – Lindsay Kolowich

Στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν, περιγράψαμε μερικές συμβουλές WordPress SEO σε διάφορες αναρτήσεις, όπως:

 • Τα καλύτερα εργαλεία SEO WordPress
 • Βέλτιστες πρακτικές SEO SEO
 • Οδηγός για αρχάριους για WordPress SEO [Post Series]
 • 10 πιο σημαντικές λειτουργίες του WordPress SEO από το Yoast
 • WordPress SEO: Υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Η βασική απομάκρυνση από τις παραπάνω δημοσιεύσεις είναι το SEO που εκτείνεται πέρα ​​από το απλό κείμενο SEO. Θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε το κείμενο, τις εικόνες, τα βίντεο και να φροντίσετε άλλες τεχνικές λεπτομέρειες SEO για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειές σας SEO. Αλλά ας μην χαθούμε εδώ, θα επικεντρωθούμε στο SEO βίντεο και μόνο σε αυτό για το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το SEO βίντεο

Τώρα, ας δούμε βαθύτερα το SEO βίντεο και να δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το SEO από τα βίντεό σας στο WordPress (πραγματικά αυτές οι συμβουλές ισχύουν για οποιοδήποτε βίντεο).

Λέξεις-κλειδιά SEO βίντεο

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ξεκινά με έρευνα λέξεων-κλειδιών που δεν είναι απαραίτητη. Αν πουλάτε θέματα WordPress, για παράδειγμα, προφανώς θέλετε να κατατάξετε σε υψηλό βαθμό τον όρο “Θέματα WordPress”, “premium θέματα WordPress” και άλλους σχετικούς όρους. Αυτό ισχύει επίσης για βίντεο SEO.

Σήμερα, το Google εμπλουτίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας εμπλουτισμένα μέσα, όπως βίντεο με περισσότερο από το 90% των εν λόγω βίντεο που προέρχονται από το YouTube (που ανήκουν επίσης στην Google). Μελέτες από Μάρκετινγκ και Searchmetrics δείχνουν ότι πάνω από το 50% των καθολικών αναζητήσεων Google περιλαμβάνουν βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι ένα τεράστιο κομμάτι των ερευνητών εκτίθενται σε ένα βίντεο YouTube ανά πάσα στιγμή.

Οι εκδότες βίντεο, όπως το YouTube, μεταξύ άλλων είναι τεράστιες πηγές επισκεψιμότητας, ειδικά όταν εξετάζετε:

 • Τα αποτελέσματα αναζήτησης βίντεο έχουν 41% υψηλότερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων από τα αποτελέσματα απλού κειμένου (Πηγή aimClear) και
 • Τα βίντεο είναι 50 φορές πιο πιθανό να έχουν οργανικές κατατάξεις σελίδας Google από τα αποτελέσματα απλού κειμένου (Forrester Research)

Αλλά όλα ξεκινούν με έξυπνη έρευνα λέξεων-κλειδιών SEO βίντεο. Πρέπει να εστιάσετε σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που έχουν αποτελέσματα βίντεο στην πρώτη σελίδα του Google.

Κατά μέρος: Η Google έχει ένα μαλακό σημείο για βίντεο οδηγιών, αξιολογήσεων, σεμιναρίων και αστείων βίντεο. Τα βίντεο με τίτλους όπως “Πώς να ρυθμίσετε το WordPress”, “Δημιουργία θέματος WordPress”, “Ρύθμιση θέματος WordPress” και αστεία βίντεο όπως “αστείες γάτες” θα κερδίσουν καταπληκτικά σημεία στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Εάν βελτιστοποιήσετε το βίντεό σας γύρω από λέξεις-κλειδιά που έχουν αποτελέσματα βίντεο στην πρώτη σελίδα του Google και φιλοξενήσετε το βίντεο στο YouTube, θα λάβετε στοχευμένη επισκεψιμότητα τόσο από την Google όσο και από το YouTube. Και αν δεν το γνωρίζατε, το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης.

Πώς να βρείτε λέξεις-κλειδιά SEO βίντεο

Αλλά πώς αποκτάτε λέξεις-κλειδιά SEO βίντεο σχετικές με τη θέση σας; Είναι απλό. Εάν βρίσκεστε στη θέση θέματος του WordPress, για παράδειγμα, θα αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά SEO βίντεο χρησιμοποιώντας αναζητήσεις όπως “δημιουργία θέματος WordPress”, “φροντιστήριο θέματος WordPress” και ούτω καθεξής.

Για να βάλω τα χρήματά μου στο στόμα μου, το έδωσα μια δοκιμαστική μονάδα και έψαξα στο “Δημιουργία θέματος WordPress” στο Google. Η λέξη-κλειδί εμφανίζει ένα αποτέλεσμα YouTube στο Google. Όχι κακό:

εύρεση λέξεων-κλειδιών seo βίντεο

Οπλισμένος με μια λέξη-κλειδί SEO βίντεο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε αν υπάρχει επαρκής όγκος αναζήτησης για αυτήν τη λέξη-κλειδί. Εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google (Ελεύθερος).

Σύμφωνα με τον Brian Dean του Backlinko, βεβαιωθείτε ότι η λέξη-κλειδί σας λαμβάνει τουλάχιστον 300 μηνιαίες αναζητήσεις. Από το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google, βλέπουμε ότι η “δημιουργία WordPress θέμα” λαμβάνει κατά μέσο όρο μεταξύ 1k και 10k μηνιαίες αναζητήσεις. Αυτό είναι πολύ καλό:

google-keyword-planner

Δώρο: Από αυτόν τον πολύ ταμπλό, λαμβάνουμε σχετικές ιδέες για λέξεις-κλειδιά και τις μέσες μηνιαίες αναζητήσεις, καθώς και τον ανταγωνισμό επιπέδου για κάθε σχετική λέξη-κλειδί:

google-keyword-planner-related-video-seo-Keywords

Γιατί είναι σημαντικό? Περισσότερες ιδέες για λέξεις-κλειδιά σημαίνουν περισσότερες ιδέες για τα βίντεό σας και άλλο περιεχόμενο. Εφόσον μια λέξη-κλειδί έχει περισσότερες από 300 μηνιαίες αναζητήσεις, είναι μια εξαιρετική λέξη-κλειδί για τη δημιουργία βίντεο. Όσο περισσότερες αναζητήσεις, τόσο το καλύτερο, απλώς βεβαιωθείτε ότι ο ανταγωνισμός για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί είναι χαμηλός έως μεσαίος.

Εάν δημιουργήσετε ένα βίντεο γύρω από τη λέξη-κλειδί σας και το κατατάξετε καλά στο Google, είστε χρυσοί όσο το SEO βίντεο.

Τώρα που έχετε μια λέξη-κλειδί (και σχετικές λέξεις-κλειδιά), ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τα βίντεό σας.

Δημιουργήστε καταπληκτικά βίντεο

Ακριβώς όπως το περιεχόμενο απλού κειμένου, όσο περισσότερο βάζετε στο βίντεό σας, τόσο περισσότερο θα βγείτε από αυτό. Η κακή δουλειά δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Να θυμάστε ότι το κακό περιεχόμενο δεν κατατάσσεται σε αυτήν την εποχή και επομένως, μην περιμένετε το βίντεό σας να κατατάσσεται εάν δεν είναι ενδιαφέρον, πρωτότυπο, άσχετο ή / και δεν παρέχει καθόλου αξία.

Η δημιουργία βίντεο υψηλής ποιότητας κοστίζει λιγότερο από 200 δολάρια, ακόμη και αν προσλάβετε βιντεογράφο και πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών. Εάν χρησιμοποιείτε έναν μικρό προϋπολογισμό, μπορείτε να κάνετε bootstrap και να χρησιμοποιήσετε πολλά από τα διαθέσιμα εργαλεία εγγραφής οθόνης (μας αρέσει Screencast-O-Matic).

Πραγματικά, δεν χρειάζεται να προσλάβετε ηθοποιούς για τα βίντεό σας. Το κινούμενο σχέδιο είναι αρκετά δημοφιλές και τα μοντάζ φωτογραφιών μπορούν να σας βοηθήσουν να πείτε μια ιστορία ειδικά αν ρίξετε κάποια μαγεία παράλλαξης στο μείγμα, αλλά πολλές φορές παρέχοντας χρήσιμο και άμεσο περιεχόμενο είναι το μόνο που χρειάζεται να εστιάσετε.

Δώστε αξία, κάντε το βίντεό σας ενδιαφέρον / αστείο και παραμείνετε σχετικοί με το κοινό-στόχο σας για να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών, το οποίο είναι το πιο σημαντικό σήμα κατάταξης για βίντεο YouTube.

Περισσότερες προβολές = Καλύτερο SEO βίντεο

Εάν περισσότερα άτομα συνεχίζουν να παρακολουθούν, να εγγράφονται, να σχολιάζουν, να τους αρέσουν και να μοιράζονται τα βίντεό σας, θα συνεχίσετε να ανεβαίνετε στις τάξεις στο Google. Εάν το βίντεό σας είναι χάλια, δεν θα κατατάσσεται ανεξάρτητα από το πόσο SEO ρίχνετε πίσω του.

Τα υπέροχα βίντεο παρέχουν εκπληκτικά αποτελέσματα για SEO βίντεο, δημιουργία συνδέσμων και αναγνωρισιμότητα επωνυμίας. Το παράδειγμα είναι το Το βίντεο του Dollar Shave Club που έγινε viral πριν από λίγο και τώρα κερδίζει την επιχείρηση (dollarhaveclub.com) δεκάδες χιλιάδες συνδέσμους (μερικοί από τεράστιους ιστότοπους όπως Mashable, Forbes, BusinessWeek, The Next Web κ.λπ.), πολλή έκθεση επωνυμίας και άλλα επαναλαμβανόμενα οφέλη SEO για αυτή την ίδια μέρα.

Το εν λόγω βίντεο έχει πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές και τον Ιούλιο του 2016, η Unilever αγόρασε το Dollar Shave Club για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Τσα τσίνγκ!

Σε θέματα διάρκειας βίντεο, δεν θα ανησυχούσα καθόλου. Ορισμένοι ειδικοί SEO υποστηρίζουν ότι τα μικρότερα βίντεο είναι καλύτερα από τα μεγαλύτερα και το αντίστροφο, και λέω αφήστε τους να διαφωνήσουν. Όσο το βίντεό σας είναι καταπληκτικό, οι χρήστες θα το παρακολουθούν ανεξάρτητα από τη διάρκεια. Ξέρω, βλέπω βίντεο gameplays πλάτη με πλάτη και τα περισσότερα διαρκούν περισσότερο από μία ώρα. Εκατοντάδες χιλιάδες άλλα άτομα παρακολουθούν επίσης αυτά τα βίντεο, οπότε κάντε το δύο ώρες ή δύο λεπτά – δεν έχει σημασία.

Βελτιστοποιήστε το βίντεο SEO σας

Μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε βίντεο στον τομέα σας, αλλά υποστηρίζω τη μεταφόρτωση σε YouTube. Επιτρέψτε μου να εκθέσω. Ακολουθεί ένα γράφημα που δείχνει τους πιο συχνούς τομείς αποσπάσματος βίντεο. Στη γλώσσα του λαού, δείχνει ποιοι ιστότοποι προτιμά η Google ως προς τα αποτελέσματα βίντεο σε SERPs (σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης).

youtube-παίρνει-92-τοις εκατό-του-google-βίντεο-αποτελέσματα

Από το παραπάνω γράφημα, πού θα θέλατε να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας; YouTube ή τον δικό σας τομέα; Ψηφίζω το YouTube κάθε μέρα, επειδή οι αριθμοί δεν ψεύδονται.

Δεύτερον, και το αναφέραμε νωρίτερα, το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης που ανήκει στην Google. Είναι πιο πιθανό οι χρήστες να βρουν τα βίντεό σας στον τομέα σας ή στο YouTube; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Η Google θέλει όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, και όσο περισσότερα άτομα μπορούν να φτάσουν στα βίντεο του YouTube, τόσο υψηλότερο είναι το περιθώριο κέρδους.

Τρίτον, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους από το YouTube – έναν στο προφίλ του καναλιού σας και έναν σε κάθε περιγραφή βίντεο που γράφετε στη συνέχεια. Ποτέ δεν υπήρξε κακό backlink, ειδικά αν προέρχεται από τη δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης. Η έκθεση στο YouTube που ενεργοποιεί δευτερεύουσα δράση (διαβάστε άτομα που κάνουν κλικ στις ιδιοκτησίες ιστού σας) είναι καλύτερη για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε μια εποχή που κυριαρχείται από την Google αυτή και την Google που.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αποθηκεύετε τον ιστότοπό σας (και τον διακομιστή σας) το επιπλέον φορτίο, το οποίο καταλήγει σε ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας, εξ ου και καλύτερες βαθμολογίες SEO. Μετά από όλα, τα βίντεο YouTube είναι εύκολο να ενσωματωθούν και να είναι συμβατά με τα περισσότερα, αν όχι όλα τα προγράμματα περιήγησης. Άλλα άτομα μπορούν επίσης να ενσωματώσουν τα βίντεό σας κερδίζοντας εύκολα εισερχόμενους συνδέσμους και διαδοχικά περισσότερη επισκεψιμότητα.

Τα παξιμάδια και τα βίντεο SEO

Βασικό SEO βίντεο

Λοιπόν, πώς βελτιστοποιείτε τα βίντεο για SEO; Αυτή είναι η μεγάλη ερώτηση, σωστά?

Κάντε τα βίντεό σας ελαφριά

Κατά τη μεταφόρτωση των βίντεό σας, προφανώς ανεβάστε την υψηλότερη ποιότητα που μπορείτε. Ενώ πολλά vloggers μπορεί να κατευθυνθούν στο χώρο των 4k, δεν χρειάζεται να προχωρήσετε τόσο πολύ όταν ανεβάζετε εκπαιδευτικά προγράμματα και οδηγούς WordPress. Εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 720p (αν είναι δυνατόν) με αναλογία διαστάσεων 16: 9 για να διασφαλιστεί η βέλτιστη προβολή.

Αλλά κατά την ενσωμάτωση των βίντεό σας χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ άγγιγμα. Η Google δίνει έμφαση στις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας ως μέτρηση κατάταξης, οπότε χρησιμοποιείτε καλύτερα όποια εργαλεία και τεχνικές έχετε στη διάθεσή σας για να διασφαλίσετε ότι τα βίντεό σας δεν θα μπλοκάρουν τον ιστότοπό σας. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μικρογραφίες βίντεο που θα φορτώνουν τη συσκευή αναπαραγωγής μόνο όταν ο χρήστης ενεργοποιεί το κουμπί αναπαραγωγής. Κάνε ό, τι μπορείς βελτιστοποίηση ενσωματωμένων βίντεο έτσι φορτώνουν γρήγορα.

Αυτό είναι εξαιρετικό και για την εμπειρία των χρηστών, ειδικά με την εκθετική άνοδο των χρηστών κινητών που εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας μετά από τέσσερα δευτερόλεπτα αναμονής. Κανείς δεν έχει χρόνο για να φορτώσει έναν ιστότοπο που χρειάζεται μια ηλικία και ένα ταξίδι μετ ‘επιστροφής στον ήλιο.

Επισημάνετε κατάλληλα τα βίντεό σας

Δείτε πώς ψεκάζετε λέξεις-κλειδιά σε όλο το περιεχόμενο του κειμένου σας; Πρέπει να δώσετε περισσότερες πληροφορίες για να αναζητήσετε αράχνες ώστε να μπορούν να εντοπίσουν και να ευρετηριάσουν τα βίντεό σας. Συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά SEO σας στα ονόματα αρχείων, τους τίτλους, τις ετικέτες και τις περιγραφές των βίντεό σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατατάξει για το πλαίσιο και τη συνάφεια.

Επίσης, όταν ανεβάζετε τα βίντεό σας επιλέξτε μια μικρογραφία που έχει νόημα. Μέχρι να επαληθευτεί το κανάλι σας στο YouTube, θα πρέπει να διευθετήσετε ένα καρέ από το βίντεό σας, αλλά μετά την επαλήθευση μπορείτε να ανεβάσετε προσαρμοσμένες μικρογραφίες με πρόσθετο κείμενο ή επικαλύψεις για καλύτερη περιγραφή

Προσθέστε μεταγραφές βίντεο και χάρτες ιστότοπου

Χρησιμοποιώντας ξανά το παράδειγμα “Θέματα WordPress”, εάν δημιουργήσετε ένα βίντεο που περιστρέφεται γύρω από θέματα WordPress, θα αναφέρετε προφανώς τα “Θέματα WordPress” κάπου εκεί. Τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης δεν “βλέπουν” τα βίντεό σας όπως κάνουν οι άνθρωποι, κάτι που μας οδηγεί σε μεταγραφές και χάρτες ιστότοπου.

Ένα αντίγραφο του ηχητικού τμήματος του βίντεό σας σας προσφέρει περισσότερα ακίνητα για να συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά σας, που βελτιώνει την ικανότητα εύρεσης. Οι μεταγραφές προσφέρουν επίσης στους χρήστες σας τη δυνατότητα «ανάγνωσης» του βίντεό σας εάν δεν μπορούν να ακούσουν οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη μεταγραφή ως βάση για μια ανάρτηση που συνδέεται με το άλλο περιεχόμενό σας. Όταν όλα λέγονται και γίνονται, οι μεταγραφές σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο κειμένου στα βίντεό σας – το περιεχόμενο που κατανοούν οι μηχανές αναζήτησης.

Οι χάρτες ιστότοπου βίντεο αποτελούν επέκταση του χάρτη ιστότοπου περιεχομένου σας, που βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να βρουν και να ευρετηριάσουν τα βίντεό σας μαζί με το άλλο περιεχόμενό σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τους χάρτες ιστοτόπου βίντεο για να συμπεριλάβετε μεταδεδομένα, γεγονός που ενισχύει τη συνάφεια των βίντεό σας με αιτήματα αναζήτησης. Το Yoast προσφέρει υπέροχο Προσθήκη SEO βίντεο μόνο για αυτό το σκοπό.

Κάντε τα βίντεό σας εύχρηστα

Πρώτα απ ‘όλα, εκμεταλλευτείτε το πλαίσιο περιγραφής και τις ετικέτες όταν ανεβάζετε ένα βίντεο στο YouTube. Φροντίστε να χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά και συμπεριλάβετε σχετικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας όπου οι θεατές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα που καλύπτετε. Προσθήκη σχετικές ετικέτες έτσι το βίντεό σας είναι εύκολο να βρεθεί για χρήστες του YouTube και μηχανές αναζήτησης.

Από την άποψη της δυνατότητας εύρεσης και της εμπειρίας χρήστη, πρέπει επίσης να κάνετε τα ενσωματωμένα βίντεό σας εύχρηστα στον ιστότοπό σας. Ενσωματώστε ένα βίντεο ανά ανάρτηση / σελίδα και ακολουθήστε το με σχετικές κατηγορίες και ετικέτες. Αυτό διευκολύνει τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης να βρουν τα βίντεό σας.

Προσθέστε διαδραστικά στοιχεία τα βίντεό σας

Ενώ οι κοινοποιήσεις, οι επισημάνσεις “μου αρέσει” και τα “αγαπημένα” είναι καλοί δείκτες ότι κάνετε κάτι σωστό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιτύχετε τους στόχους σας SEO. Μπορείτε να προσελκύσετε θεατές σε σημαντικές στιγμές στα βίντεό σας. Μιλώ για διαδραστικά στοιχεία όπως φόρμες, σύνδεσμοι και κουίζ σε βίντεο που οδηγούν τους θεατές σας στο επόμενο λογικό βήμα πολύ πριν τελειώσει το βίντεο.

Μοιραστείτε τα βίντεό σας για περισσότερα βίντεο Χυμός SEO

Δεν αρκεί η δημιουργία βίντεο. αυτό είναι μόνο το πρώτο και ευκολότερο μέρος της εξίσωσης. Οι χρήστες πρέπει να δουν τα βίντεό σας γιατί 1) σε κάνει να νιώθεις υπέροχα και 2) περισσότερες προβολές σημαίνουν καλύτερες βαθμολογίες. Γι ‘αυτό μην ντρέπεστε προωθήστε το βίντεό σας σθεναρά, ή όσο προωθείτε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας.

Μοιραστείτε τα βίντεό σας στα κοινωνικά μέσα επειδή τα κοινωνικά σήματα σημαίνουν κάτι για το Google. Είναι ένας δείκτης συνάφειας και αξίας, καθώς όσο περισσότερα έχετε, τόσο καλύτερη είναι η κατάταξη του βίντεό σας. Σε μία γραμμή, προωθήστε τα βίντεό σας παντού.

Τελικές λέξεις

Η Google συνεχίζει να αποδίδει μεγαλύτερη σημασία στα βίντεο όσο φτάνει η κατάταξη. Επιπλέον, η κατανάλωση βίντεο στο διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται καθώς περισσότεροι καταναλωτές αρέσουν, χρησιμοποιούν και θυμούνται βίντεο. Στην πραγματικότητα, το YouTube αναφέρει ότι η κατανάλωση βίντεο για κινητά αυξάνεται 100% κάθε χρόνο. [Πηγή: Hubspot]

Επιπλέον, το βίντεο έχει γίνει πιο προσιτό και προσιτό για τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό θέτει την ερώτηση: Γιατί δεν έχετε εφαρμόσει ακόμα το Video SEO?

Έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση; Ακούμε. Αφήστε μας μια γραμμή στα παρακάτω σχόλια και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map