Βέλτιστες πρακτικές SEO SEO για το 2020 & πέρα

Βέλτιστες πρακτικές SEO SEO

Το τοπίο SEO του μέλλοντος είναι ένα ευμετάβλητο μέρος. Και ξέρεις γιατί; Οι δυνάμεις που είναι (γνωστές και ως Google) κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν έναν καλύτερο, γρηγορότερο και ασφαλή ιστό για όλους μας. Φυσικά, θα επωφεληθούν δέκα φορές περισσότερο, αλλά ποιος νοιάζεται; Λοιπόν, πρέπει να είναι ο λόγος για τον οποίο οι βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO είναι τόσο σημαντικές.


Τουλάχιστον εάν διαθέτετε ιστότοπο WordPress και εξακολουθείτε να θέλετε να κατατάξετε υψηλά (ή καλά) για τους όρους σας. Βλέπετε, για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία αναζήτησης (και να αποφέρει κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων σε κάποια μελλοντική ημερομηνία), η Google πρέπει να συνεχίσει να ενημερώνει τους αλγορίθμους αναζήτησής τους, πολύ για την περιφρόνηση των ειδικών SEO (ναι, αυτό περιλαμβάνει εσάς).

Στο πρόσφατο παρελθόν, θα μπορούσα εύκολα να κερδίσω κορυφαίες θέσεις στο Google (SERPs – Σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) κυριολεκτικά «αντλώντας» λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό μου. Τι? Αυτό συνέβη – έτσι το έκαναν οι ειδικοί SEO αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Δεν άγγιξα ούτε το κτίριο συνδέσμων, αλλά η κατάταξή μου αυξήθηκε ψηλά, όπως οι αετοί στα στεροειδή.

Στη συνέχεια, η Google έσπασε το μαστίγιο και η πλήρωση λέξεων-κλειδιών έδειχνε την πόρτα. Χωρίς αμφιβολία η κατάταξή μου έπεσε κατακόρυφα όπως ο Ίκαρος, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Γεννήθηκε μια νέα εποχή στο SEO: η εποχή του σχετικού και πολύτιμου περιεχομένου, των ετικετών alt, των χαρακτηριστικών τίτλου και τι όχι.

Ακόμα, η Google κράτησε τις ενημερώσεις αλγορίθμων να έρχονται και αρνήθηκε SEO και webmaster όλες τις ζουμερές πληροφορίες που σίγουρα θα βοηθήσουν την εκστρατεία SEO σας. Σήμερα, πρέπει απλώς να βγείτε λίγο έξω από τη γραμμή και η Google δεν θα διστάσει να σας κρεμάσει για να στεγνώσει.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα για να δείτε το Google να σας δείχνει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε τις καλύτερες βαθμολογίες. Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO που θα περιγράψουμε σε αυτήν την ανάρτηση, οπότε ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε ένα τρομερό προφίλ SEO που θα αντέξει στην επόμενη αλλαγή αλγορίθμου. Ορίστε…

Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για το WordPress SEO?

Πριν μπείτε στις βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO, επιτρέψτε μου να αναφέρω μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να γνωρίζετε για το s ως τον τέλειο αρχάριο.

Πρώτον, το SEO περιλαμβάνει δύο στρατηγικές, δηλαδή βελτιστοποίηση εντός σελίδας και εκτός σελίδας. Η βελτιστοποίηση στη σελίδα αποτελείται από όλες τις δραστηριότητες βελτιστοποίησης που κάνετε στον ιστότοπό σας (ή ιστοσελίδες). Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία περιεχομένου, την προσθήκη λέξεων-κλειδιών και τη βελτιστοποίηση τίτλων και μετα-ετικετών. Η βελτιστοποίηση εκτός σελίδας είναι κάθε άλλη δραστηριότητα SEO που περιλαμβάνει ιστότοπους τρίτων, όπως σχολιασμός ιστολογίου, blogging επισκεπτών, υποβολή καταλόγου, δημιουργία συνδέσμων και κοινωνική σελιδοδείκτη.

Δεύτερον, έχουμε λευκό και μαύρο καπέλο SEO. Η πρώτη είναι μια στρατηγική SEO που συμμορφώνεται με τους κανόνες SEO που θεσπίζει η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης. Από την άλλη πλευρά, το blackhat SEO περιλαμβάνει μηχανές αναζήτησης τυχερών παιχνιδιών, οι οποίες θα σας φέρουν μόνο σε καυτή σούπα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να οικοδομήσετε μια στρατηγική SEO με λευκό καπέλο και ποτέ να μην σκεφτείτε για χειρισμό μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιώντας τεχνικές μαύρου καπέλου. Με πιο απλούς όρους, μην δοκιμάζετε άλλα βρώμικα κόλπα που δεν περιλαμβάνονται σε, ας πούμε, σε αυτό το επινοητικό Βιβλίο οδηγιών SEO από την Google.

Με αυτόν τον τρόπο, ας προχωρήσουμε στις βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO που πρέπει να έχετε υπόψη και να εφαρμόσετε το 2020 στο μέλλον.

1. Εκτελέστε Astute Keyword Research

Το γέμισμα λέξεων-κλειδιών λειτούργησε ως τεχνική SEO στις ημέρες που πέρασαν, αλλά σήμερα η Google παραπονιέται για αυτήν την πρακτική. Ταυτόχρονα, η λέξη-κλειδί ως παράγοντας κατάταξης δεν είναι νεκρή. Το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης εξακολουθούν να βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά για την κατάταξη ιστότοπων, πράγμα που σημαίνει ότι η στρατηγική SEO σας πρέπει να καθοδηγείται από έξυπνη έρευνα.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών βέλτιστων πρακτικών SEO SEO

Θέλετε να κατατάξετε υψηλή θέση στο Google για τη φράση «Θέματα WordPress» ή «Πρόσθετα WordPress»; Ένα εργαλείο όπως Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την ανταγωνιστικότητα των όρων σας, καθώς και να αντλήσετε εναλλακτικές λέξεις-κλειδιά για χρήση στο περιεχόμενό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να ελέγξετε τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να βρουν τον ιστότοπό σας. Τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας στο WordPress είναι μια άλλη πηγή ιδεών για λέξεις-κλειδιά.

Για κάθε λέξη-κλειδί, προσπαθήστε να αντλήσετε δέκα (10) εναλλακτικές λύσεις. Για παράδειγμα, εάν η λέξη-κλειδί ή η φράση της επιλογής σας είναι “Θέματα WordPress”, μπορείτε να αντλήσετε εναλλακτικές λύσεις όπως “θέματα WordPress με ανταπόκριση”, “θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων”, “premium θέματα WordPress” και ούτω καθεξής.

Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Ubersuggest

Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε για τις λέξεις-κλειδιά σας; Προσπαθήστε Υπερβολική πρόταση. Αυτό το δωρεάν εργαλείο από έναν από τους κορυφαίους ειδικούς SEO στον κόσμο βοηθά με σχετικές ιδέες για λέξεις-κλειδιά, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες. Εάν κάνετε κλικ στο Ιδέες λέξεων-κλειδιών σύνδεσμος θα δείτε ένα εκτιμώμενο ποσοστό επιτυχίας για το στόχο λέξεων-κλειδιών σας, καθώς και τον τρέχοντα διαγωνισμό κατάταξης. Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης μπορείτε να δείτε ότι η κατάταξη για τη λέξη-κλειδί “WordPress” είναι δύσκολη – ειδικά επειδή οι τρέχοντες κορυφαίοι ιστότοποι για αυτόν τον όρο έχουν εξαιρετικές βαθμολογίες τομέα και σταθερή κοινωνική παρουσία.

Ενώ κάνετε την έρευνά σας, σκεφτείτε λέξεις-κλειδιά μακράς διάρκειας. Τεντώστε τη φράση του πληκτρολογίου σας έως το πολύ τέσσερις (4) λέξεις, και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κατατάξετε καλά τις λέξεις-κλειδιά μίας λέξης. Για παράδειγμα, τα «θέματα WordPress» είναι πιο ανταγωνιστικά από τα «ανταποκρινόμενα θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων», που σημαίνει ότι θα είναι πιο δύσκολο να κατατάξετε την πρώτη θέση στο πρώτο σε αντίθεση με το δεύτερο.

Ψεκάστε μερικές από αυτές τις λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας και θα πρέπει να αρχίσετε να απολαμβάνετε καλύτερες βαθμολογίες σε περίπου ένα μήνα περίπου. Ναι, αυτό είναι σωστό, το SEO απαιτεί χρόνο – δεν θα απολαύσετε τα αποτελέσματα μια μέρα στην άλλη. Οποιοσδήποτε «ειδικός» SEO που σας υπόσχεται τη χρυσή θέση uno στο Google σε «δυο μέρες» σας μεταφέρει. Το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη και συνεχής διαδικασία που διαρκεί καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του ιστότοπού σας.

Επιστροφή στην εκτόξευση λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενό σας, θα μιλήσουμε για την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών ως μέρος των βέλτιστων πρακτικών του WordPress SEO σε μια στιγμή, οπότε μην το ιδρώνετε.

2. Εστίαση στο Περιεχόμενο – ο Βασιλιάς του SEO

Το περιεχόμενο είναι ακόμα. Μοναδικό, πολύτιμο και σχετικό περιεχόμενο που είναι. Εκτός από το ότι είναι το καλύτερο από όλα τα σήματα κατάταξης SEO, το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο είναι, κυρίως, η αιτία της ιστοσελίδας σας.

Ένας ιστότοπος χωρίς περιεχόμενο δεν είναι ιστότοπος. Κατά τον ίδιο τρόπο, ένας ιστότοπος με περιεχόμενο κακής ποιότητας είναι σαν ένα αμβλύ μαχαίρι – μπορεί να κάνει τη δουλειά, αλλά πρέπει να ασκήσετε περισσότερη δύναμη. Ένας ιστότοπος με παλιό περιεχόμενο είναι νεκρός τόσο για τις μηχανές αναζήτησης όσο και για τους επισκέπτες. Αυτό καταλαβαίνω από πρώτο χέρι γιατί, σε μεγάλο βαθμό, πέρασα μεγάλες περιόδους χωρίς να δημοσιεύσω στο δικό μου blog. Τα αποτελέσματα? Χαμηλότερη αφοσίωση χρηστών και χαμένη κατάταξη SEO.

Μόλις αναφέραμε ότι το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι μοναδικό, πολύτιμο και σχετικό. Τι σημαίνει αυτό? Πρώτα απ ‘όλα, το περιεχόμενό σας θα πρέπει να είναι μοναδικό επειδή οι μηχανές αναζήτησης, κυρίως το Google, δεν απολαμβάνουν λογοκλοπή – ή διπλό περιεχόμενο. Το περιεχόμενό σας πρέπει να φέρει κάτι νέο στο τραπέζι – θα πρέπει να είναι μοναδικό αν θέλετε να κατατάξετε καλά.

Χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να βγάζετε αποσπάσματα από οπουδήποτε στο Διαδίκτυο, αλλά η αντιγραφή επικόλλησης ολόκληρης της σελίδας θα σας οδηγήσει μόνο σε μπελάδες.

Με άλλα λόγια, εξαλείψτε το διπλό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων URL. Η Google δεν βλέπει το http://yoursite.com και το http://www.yoursite.com ως την ίδια οντότητα, πράγμα που σημαίνει ότι η κατάταξή σας χωρίζεται μεταξύ των δύο διευθύνσεων URL. Μπορεί ακόμη και να τιμωρηθείτε για το ίδιο.

Αντιμετώπισα αυτήν την πρόκληση μία φορά, και την έλυσα εύκολα. Εάν γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από τους διακομιστές και τους φακέλους WordPress, προσθέτοντας τον ακόλουθο κώδικα στο αρχείο .htaccess θα πρέπει να κάνετε το κόλπο:

Ενεργοποίηση επανεγγραφής
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ example.com [nocase, Ή] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.example.com/$1 [τελευταία, ανακατεύθυνση = 301]

Αντικαταστήστε το example.com με το όνομα τομέα σας. Ο παραπάνω κώδικας θα ανακατευθύνει όλα τα αιτήματα yoursite.com και www.yoursite.com στο http://www.yoursite.com, πράγμα που σημαίνει ότι οι μηχανές αναζήτησης δεν θα συγχέονται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια τεχνική γνωστή ως Κανονικοποίηση URL όπως εξηγείται από τον Matt Cutts.

Το μοναδικό περιεχόμενο που δημιουργείτε πρέπει να είναι πολύτιμο, όχι μόνο περιεχόμενο χνούδι ή υλικό πλήρωσης που προορίζεται να εξαπατήσει τις αράχνες μηχανών αναζήτησης. Περιμένετε … τι αράχνες; Το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν ειδικό τύπο λογισμικού (σενάρια) γνωστό ως ανιχνευτές ή αράχνες για να βρουν και να ευρετηριάσουν το περιεχόμενό σας.

Αλλά επειδή ο στόχος μας είναι να κατατάσσουμε υψηλότερη και υψηλότερη θέση στο Google (και το Bing και το Yahoo!), πώς δημιουργούμε μοναδικό και πολύτιμο περιεχόμενο που δεν προορίζεται να προσελκύσει ή να «ξεγελάσει» τις πλέον εξυπνότερες αράχνες μηχανών αναζήτησης; Η απλή απάντηση είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να εξετάζετε τη δημιουργία περιεχομένου για μηχανές αναζήτησης. Αντ ‘αυτού, δημιουργήστε περιεχόμενο για τους αναγνώστες σας και θα ακολουθήσουν οι μηχανές αναζήτησης. Δώστε την καλύτερη δυνατή προσφορά περιεχομένου γιατί…

Οι μηχανές αναζήτησης αναπτύσσουν γρήγορα τη νοημοσύνη για να διακρίνουν μεταξύ ιστότοπων που παρέχουν αξία από ιστότοπους που δημιουργούν την ψευδαίσθηση της αξίας. – James McDonald, Lyons Consulting Group.

Μην με κάνεις λάθος. Δεν πρέπει να δημιουργείτε πολύτιμο περιεχόμενο, επειδή οι μηχανές αναζήτησης γίνονται πιο έξυπνες. Δημιουργήστε πολύτιμο περιεχόμενο για να βοηθήσετε τους πραγματικούς σας επισκέπτες. Αυτό κάνουν οι μεγάλες μάρκες.

Μιλώντας πρώτα για την ανθρώπινη επισκεψιμότητα (και για τις μηχανές αναζήτησης δεύτερον), το περιεχόμενό σας θα πρέπει να σχετίζεται με το κοινό-στόχο σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ορίσετε το κοινό-στόχο σας από τη λέξη go. Δημιουργήστε μοναδικό και πολύτιμο περιεχόμενο ιστού που σχετίζεται με το κοινό-στόχο σας. Γράψτε στη γλώσσα τους, χρησιμοποιήστε την ορολογία που καταλαβαίνουν και εάν έχετε κάνει καλά την έρευνα λέξεων-κλειδιών, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας.

Εάν το περιεχόμενό σας είναι καλογραμμένο και πολύτιμο, οι αναγνώστες σας θα μοιραστούν το ίδιο με την οικογένεια και τους φίλους σας, βαθμολογώντας τις αναφορές της επωνυμίας σας στον ιστό, κάτι που αν αναρωτιέστε, είναι ένα ακόμη σήμα κατάταξης SEO.

Κατά την προσθήκη λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενό σας, θα πρέπει να το κάνετε φυσικά – μην αναγκάζετε λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ύπαρξη δέκα (10) εναλλακτικών λέξεων-κλειδιών είναι τόσο σημαντική. Εάν μια λέξη-κλειδί δεν ταιριάζει, έχετε εννέα (9) άλλες εναλλακτικές λύσεις ��

Αλλά αυτό καθιστά το SEO ήχο άκαμπτο, ενώ αντίθετα, είναι πολύ ευέλικτο. Αφού έχασα την κατάταξή μου χάρη στο γέμισμα λέξεων-κλειδιών, επινόησα μια νέα προσέγγιση που ποτέ δεν απέτυχε να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα από τότε.

Το περιεχόμενο SEO Best Practices είναι το King

Ξεκινώ με κάποια έρευνα λέξεων-κλειδιών, αντλώντας αρκετές εναλλακτικές λύσεις από την κύρια λέξη-κλειδί μου. Αλλά αντί να γράφω πρώτα περιεχόμενο και να προσθέτω λέξεις-κλειδιά αργότερα, κάνω και τα δύο ταυτόχρονα. Πως? Δεσμεύομαι την κύρια λέξη-κλειδί μου και μερικές εναλλακτικές λύσεις στη μνήμη και μετά διαγράφω. Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε ερευνήσει τις λέξεις-κλειδιά σας καθώς και το περιεχόμενό σας, οι πρώτες θα εμπίπτουν στη δεύτερη. Οι λέξεις-κλειδιά θα χωρέσουν σωστά. Δεν σκέφτομαι τις λέξεις-κλειδιά, αλλά όταν τελειώσω τη σύνταξη, η ανάρτηση είναι έτοιμη για SEO. Φυσικά, αυτή είναι η προσωπική μου τεχνική και μπορεί να μην λειτουργεί στην περίπτωσή σας. Και τελειοποίησα την τεχνική με την πάροδο του χρόνου, οπότε μη διστάσετε να επινοήσετε τη δική σας τεχνική – απλώς βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις-κλειδιά σας εμφανίζονται φυσικά στο περιεχόμενό σας.

Πόσες φορές πρέπει να αναφέρετε τη λέξη-κλειδί σας στο περιεχόμενό σας ώστε να είναι έτοιμη για μηχανές αναζήτησης; Το 2,5% είναι η τυπική πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, αλλά μπορείτε να το φτάσετε σε περίπου 4% ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι αν η ανάρτησή σας έχει μήκος 2000 λέξεων, η κύρια λέξη-κλειδί (φράση) θα πρέπει να εμφανίζεται πενήντα (50) φορές. Φυσικά.

Εκτός από αυτό, προσθέστε τη λέξη-κλειδί σας σε τίτλους δημοσίευσης / σελίδας, οι οποίοι επικοινωνούν γρήγορα στις μηχανές αναζήτησης (καθώς και στους επισκέπτες) σχετικά με το περιεχόμενο της ανάρτησης / σελίδας. Ως παράδειγμα, το «WordPress SEO» εμφανίζεται εμφανώς στον τίτλο αυτής της ανάρτησης, το οποίο σας λέει ότι αυτή η ανάρτηση έχει σχέση με το WordPress και το SEO. Εάν η ανάρτηση / σελίδα σας έχει επικεφαλίδες ή / και υπότιτλους, προσθέστε και λέξεις-κλειδιά σε αυτές. Απλά κρατήστε τα πράγματα φυσικά και θα είστε εντάξει.

Κατά τη δημιουργία ελκυστικού και κοινόχρηστου περιεχομένου, μην ξεχάσετε να το συνδυάσετε προσθέτοντας μέσα όπως βίντεο, εικόνες, παρουσιάσεις, infographics, podcasts κ.λπ. Αυτά βελτιώνουν την αφοσίωση των χρηστών δέκα φορές και προσθέτουν αξία στο περιεχόμενό σας, και τα δύο είναι σημαντικά για το SEO.

Η Google λατρεύει τα ιστολόγια WordPress – ενημερώνεται τακτικά ιστολόγια – οπότε διατηρήστε το τμήμα ιστολογίου σας φρέσκο. Προσπαθήστε να ενημερώσετε το στατικό σας περιεχόμενο ιστού, π.χ. σχετικά με και σελίδες προϊόντων επίσης. Παρόλο που ενδέχεται να χρειαστούν ορισμένοι webmaster να επιστρέψουν το Μεσσία για να ενημερώσουν το περιεχόμενο των στατικών τους σελίδων, η δυνατότητα ιστολογίου του WordPress σάς επιτρέπει να τροφοδοτείτε τον ιστότοπό σας με νέο περιεχόμενο σε τακτική βάση. Χρησιμοποιήστε το ιστολόγιο!

Η δημοσίευση μία ή δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να είναι αρκετή για να κερδίσετε αξιοπρεπή θέση σε SERPs σε περίπου δύο μήνες. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύετε καθημερινά, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν διακυβεύετε την ποιότητα στο όνομα της ποσότητας, καθώς η τελευταία δεν μετράει τόσο πολύ όσο η προηγούμενη στον νέο κόσμο του SEO.

Όταν δημιουργείτε τις αναρτήσεις σας, προσθέστε ετικέτες φιλικές προς το SEO και κατηγοριοποιήστε τις αναρτήσεις ανάλογα. Εάν χρησιμοποιείτε πρόσθετα SEO όπως Yoast SEO, έχετε πεδία για να προσθέσετε μετα-περιγραφή, τίτλο SEO και να εστιάσετε τη λέξη-κλειδί στην ανάρτησή σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις δυνατότητες για να SEO-up η ανάρτησή σας. Ενώ βελτιστοποιείτε το περιεχόμενό σας, το πρόσθετο Yoast SEO σας βοηθά επίσης να προσδιορίσετε τη βαθμολογία SEO του άρθρου σας πολύ πριν πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης.

Προσθέστε μετα-τίτλους, λέξεις-κλειδιά και περιγραφές στις άλλες σελίδες σας, όχι μόνο σε αναρτήσεις. Αυτό το είδος πληροφοριών πηγαίνει στο ενότητα του ιστότοπού σας, όπου επιλέγεται εύκολα από αράχνες μηχανών αναζήτησης για ευρετηρίαση.

Σημείωση: Οι μετα-λέξεις-κλειδιά, οι περιγραφές και οι τίτλοι δεν μειώνουν τη θέση και την αξία της προσθήκης λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενό σας.

Γράψτε μοναδικό και πολύτιμο (κοινόχρηστο) περιεχόμενο που σχετίζεται με το κοινό-στόχο σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη καθοδήγηση, φροντίστε να δείτε αυτές τις δημοσιεύσεις:

Και ως υπενθύμιση, μην γράφετε ποτέ για μηχανές αναζήτησης. γράψτε αντί για τους αναγνώστες σας – μιλήστε τους μέσω του περιεχομένου σας σαν να στέκονταν μπροστά σας. Θα πένατε αφύσικες λέξεις-κλειδιά τότε; αμφιβάλλω.

Το SEO στη σελίδα περιλαμβάνει τόσο δημιουργική όσο και τεχνική εμπειρία. Ως έμπορος, πρέπει να δημιουργήσετε φανταστικό περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας που θα λατρέψει το κοινό σας. Και θέλετε να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας βοηθά την Google (και τους χρήστες του ανθρώπου) να εντοπίζει και να μοιράζεται εύκολα αυτό το περιεχόμενο. – Ο Τζάστιν Νταβίλ, διευθύνων σύμβουλος της Reception.

SEO εικόνας και βίντεο

Προτού προχωρήσουμε στην επόμενη ενότητα, θα ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματα σχετικά με τις εικόνες και τα βίντεο που θα χρησιμοποιήσετε στο περιεχόμενό σας για να ενισχύσετε το SEO σας.

Καταρχάς, η προσθήκη εικόνων και βίντεο στο περιεχόμενό σας είναι μία από τις βέλτιστες πρακτικές SEO που πολλές φορές σπάνια εφαρμόζουν. Και αυτό είναι λυπηρό γιατί οι βελτιστοποιημένες εικόνες θα σας προσφέρουν μεγάλη επισκεψιμότητα από τις Εικόνες Google και τις παρόμοιες. Τα βίντεο μπορούν να σας συγκεντρώσουν επισκεψιμότητα, συνδέσμους, αναφορές και πολλά άλλα από ιστότοπους όπως το YouTube, το Vimeo, το Tumblr και άλλα.

Έχουμε μιλήσει για τη βελτιστοποίηση εικόνων για το WordPress στο παρελθόν, αλλά πώς βελτιστοποιείτε τις εικόνες για τις μηχανές αναζήτησης; Αυτό είναι το πιο εύκολο μέρος. Αρχικά, θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας για γρήγορη φόρτωση. Μην χρησιμοποιείτε βαριές εικόνες που θα επιβραδύνουν μόνο τον ιστότοπό σας. Εάν χρειάζεστε μια επιλεγμένη εικόνα 650 x 300 για την επόμενη ανάρτησή σας, ανεβάστε μια που είναι 650 x 300 και όχι ένα εικονοστοιχείο περισσότερο.

Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες σας είναι σχετικές με το περιεχόμενό σας. Εκτός από την απόκτηση καλύτερης κατάταξης, οι εικόνες θα πρέπει να βελτιώσουν το περιεχόμενό σας – τον αρχικό τους σκοπό.

Τρίτον, δώστε στις εικόνες σας τα κατάλληλα ονόματα αρχείων. Είναι η εικόνα για το WordPress SEO; Ονομάστε την εικόνα ως τέτοια – μην αφήνετε τις εικόνες σας να μοιάζουν με IMAGE001_2020.jpg. Γιατί; Είναι κακό για την εμπειρία των χρηστών και το SEO, καθώς οι μηχανές αναζήτησης δεν βλέπουν εικόνες όπως οι ανθρώπινοι αναγνώστες. Επιπλέον, προσπαθήστε να συμπιέσετε τη λέξη-κλειδί σας στο όνομα του αρχείου εικόνας.

Μιλώντας για τις μηχανές αναζήτησης που “βλέπουν” τις εικόνες σας, πρέπει να προσθέσετε την ετικέτα ALT στις εικόνες σας για να διευκολύνετε τις αράχνες. Το κείμενο ALT αντιπροσωπεύει εναλλακτικό (εναλλακτικό) κείμενο, το κείμενο που εμφανίζεται σε περίπτωση που η εικόνα δεν φορτώσει για οποιονδήποτε λόγο. Η ετικέτα ALT έχει έναν άλλο σκοπό. Σκοπός του ήταν να βοηθήσει τους αναγνώστες οθόνης να «δουν» τις εικόνες σας. Οι αναγνώστες οθόνης χρησιμοποιούνται από άτομα με προβλήματα όρασης για να καταναλώνουν περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Οι αράχνες μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που περιέχονται στην ετικέτα ALT για να «δουν» τις εικόνες σας.

Η βελτιστοποίηση εικόνων στο WordPress είναι μικρή δουλειά. Απλώς κάντε κλικ στο “Προσθήκη πολυμέσων” στο πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων και επιλέξτε την εικόνα σας στην οθόνη που εμφανίζεται. Μόλις επιλεγεί η εικόνα, θα παρατηρήσετε περιοχές στη δεξιά πλευρά που σας επιτρέπουν να προσθέσετε τον τίτλο, τη λεζάντα, το alt και την περιγραφή. Απλώς επικεντρωθείτε στο πεδίο “alt”, αλλά μη διστάσετε να συμπληρώσετε τις άλλες λεπτομέρειες αν έχετε χρόνο.

Το κείμενο ALT είναι ιδανικό για SEO, δημιουργεί έγκυρο HTML όταν χρησιμοποιείται και βοηθά τους αναγνώστες με προβλήματα όρασης να εξομοιώσουν το περιεχόμενό σας στο σύνολό του. Ως εκ τούτου, κάντε το κείμενο ALT περιγραφικό (και σχετικό με την εικόνα και την ανάρτηση) αλλά σύντομο.

3. Χρησιμοποιήστε Θέματα και προσθήκες WordPress-Ready για WordPress

Συνολικό Πλαίσιο Θέματος Premium WordPress

Το WordPress είναι τόσο δημοφιλές σήμερα, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λειτουργία το χρόνο που χρειάζεται για να κατεβάσετε μια ζεστή κούπα καφέ. Χάρη στα θέματα και τις προσθήκες του WordPress, οποιοσδήποτε (και εννοώ ο καθένας) μπορεί να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο σε χρόνο μηδέν. Αυτό ισχύει μόνο αν επιλέξετε το τέλειο θέμα και προσθήκες. Όσον αφορά το WordPress SEO, τα θέματα και τα πρόσθετα που επιλέγετε πρέπει να είναι φιλικά προς το SEO από την αρχή.

Προφανώς, μπορείτε να ξεκινήσετε με οποιοδήποτε θέμα και οποιοδήποτε σύνολο προσθηκών, αλλά αυτά που είναι έτοιμα για SEO σας δίνουν το προβάδισμα που χρειάζεστε για να πάρετε το Google από καταιγίδα. Τι πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή του WordPress και των προσθηκών σας?

Πρώτον, η επιλογή σας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί καθαρή και έγκυρη HTML. Εάν η δομή του θέματος σας είναι παντού, θα έχετε προβλήματα όχι μόνο με το WordPress SEO σας, αλλά και με το σχέδιό σας. Αναζητήστε θέματα που χρησιμοποιούν τη μετα-ετικέτα κανονικού URL. Μια κανονική μετα-διεύθυνση URL τι; Αυτός είναι απλώς ένας φανταστικός όρος για έναν συγκεκριμένο τύπο μετα-ετικέτας που αποθηκεύει το κορυφαίο URL της σελίδας σας. Αν είναι η αρχική σας σελίδα, η μετα-ετικέτα κανονικής διεύθυνσης URL θα αποθηκεύσει το όνομα τομέα σας. Εάν πρόκειται για ανάρτηση, η ετικέτα θα αποθηκεύσει τη διεύθυνση URL της ανάρτησης.

Το θέμα πρέπει επίσης να υποστηρίζει το σωστή χρήση των επικεφαλίδων (h1, h2, h3… h6) και ετικετών τίτλου. Θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε θέματα WordPress που ενσωματώνουν το Άνοιγμα μετα-ετικέτας γραφήματος να βελτιώσει την κοινή χρήση κοινωνικών μέσων.

Πώς προσδιορίζετε όλους αυτούς τους παράγοντες; Μπορείτε να διαβάσετε το διαφημιστικό υλικό του προγραμματιστή, να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του ή να ελέγξετε την επίδειξη. Τι να ψάξω? Κάντε δεξί κλικ στο demo και επιλέξτε “View Source Source” ή κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να εστιάσετε στο πρώτο μέρος του κώδικα – την περιοχή μεταξύ και ετικέτες. Εύρημα ετικέτες π.χ.. ή.

Δεν με πειράζει αν το αγαπημένο σας θέμα δεν έχει αυτές τις περιοχές. Μπορείτε πάντα να τους προσθέτετε ετικέτες αργότερα χρησιμοποιώντας πρόσθετα SEO ή χειροκίνητα επεξεργάζοντας τον κώδικα. Θα πήγαινα για προσθήκες οποιαδήποτε μέρα. Ένα θέμα που δεν υποστηρίζει τίτλους και επικεφαλίδες σελίδων είναι ένα πλήρες όχι, ξέρετε, εάν υπάρχει τέτοιο θέμα στην πρώτη θέση.

4. URL φιλικά προς το SEO

Επίσης, γνωστά ως Pretty Permalinks στο WordPress, οι φιλικές προς το SEO διευθύνσεις URL αποτελούν βασικό συστατικό των βέλτιστων πρακτικών του WordPress SEO καθώς και της εμπειρίας των χρηστών. Για παράδειγμα, ποιο URL είναι πιο εύκολο να θυμάστε:

  • https://www.yoursite.com/article300152
  • https://www.yoursite.com/?p=3424
  • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

Από τα τρία, ποιο URL πιστεύετε ότι θα “διεγείρει” αράχνες μηχανών αναζήτησης; Η τρίτη διεύθυνση URL στη λίστα είναι ο απόλυτος νικητής. Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε webmaster να χρησιμοποιούν διευθύνσεις URL όπως http://www.example.com/?p=123 όταν το WordPress το καθιστά τόσο εύκολο να δημιουργήσετε φιλικές προς το SEO διευθύνσεις URL (και όπου υπάρχουν εξαιρετικές προσθήκες όπως Pretty Link που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εύκολα θυμόμενους εξωτερικούς συνδέσμους).

Απλά πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις> Μόνιμοι σύνδεσμοι και επιλέξτε Όνομα δημοσίευσης ή Μήνας και όνομα. Κάντε το πολύ πριν προσθέσετε περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας για να αποφύγετε σπασμένους συνδέσμους. Εάν δεν είχατε ιδέα, οι σπασμένοι σύνδεσμοι είναι κακές επιχειρήσεις για SEO και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, τα Elegant Themes δημοσίευσαν μια υπέροχη ανάρτηση για το γιατί πρέπει μην χρησιμοποιείτε ποτέ την προεπιλεγμένη ρύθμιση μόνιμων συνδέσμων.

5. Ιστότοπος φιλικός προς κινητά

Ίσως ένα σφάλμα με τράβηξε επειδή κάθε φορά που βρίσκομαι σε έναν υπέροχο ιστότοπο, αλλάζω πάντα το μέγεθος του προγράμματος περιήγησής μου για να ελέγξω αν ο ιστότοπος ανταποκρίνεται. Το ίδιο σφάλμα πρέπει να έχει και κάποιον στο Google, γιατί αν δεν το έχετε παρατηρήσει, έχουν ήδη εισαγάγει ετικέτες φιλικές προς κινητά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τι σημαίνει αυτό? Εάν ο ιστότοπός σας δεν είναι φιλικός προς κινητά, θα απολαύσετε χειρότερες κατατάξεις από τους ιστότοπους φιλικούς προς κινητά. Οι αναγνώστες σας θα γνωρίζουν επίσης ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι φιλικός προς κινητά πολύ πριν φτάσουν στην αρχική σας σελίδα, γεγονός που μειώνει την αναλογία κλικ-κλικ.

Η Google συνιστά την υιοθέτηση ανταποκριτικής σχεδίασης ιστού (RWD) – μια τεχνική σχεδιασμού ιστοσελίδων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν ιστότοπους ακολουθώντας μια προσέγγιση για κινητά. Οι ιστότοποι που δημιουργούνται γύρω από τεχνικές RWD θα φαίνονται πάντα και θα λειτουργούν εξαιρετικά σε όλες τις συσκευές.

Εάν το RWD δεν θα λειτουργήσει για το επιχειρηματικό σας μοντέλο, κάτι που είναι απίθανο, μπορείτε να αναζητήσετε μια υβριδική λύση για κινητά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες από κινητές συσκευές μεταβαίνουν στον ιστότοπό σας για κινητά και ότι δεν υπάρχουν διενέξεις περιεχομένου (ή URL) που θα καταλήξουν να βλάψουν το WordPress SEO σας. Αυτό Βιβλίο οδηγιών Google SEO έχει μια ολόκληρη ενότητα που εξηγεί πώς να το κάνετε.

Διαφορετικά, απλώς επιλέξτε ένα θέμα και προσθήκες απόκρισης από την αρχή. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Το θέμα Total Responsive Multipurpose WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς επιχειρηματίες όπως εσείς.

Συμβουλές βελτιστοποίησης για κινητά

6. Σήματα κοινωνικών μέσων

Η ανάπτυξη των κοινωνικών μέσων τα τελευταία χρόνια δημιούργησε ένα νέο και κερδοφόρο κανάλι για το WordPress SEO. Ακόμα και χωρίς να παλεύεις, μπορείς να δεις το μεγάλο δυναμικό κίνησης των κοινωνικών μέσων. Σας δίνει επίσης την ευκαιρία να χτίσετε μια κοινότητα γύρω από την επωνυμία και / ή τα προϊόντα σας.

Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν αναφορές επωνυμίας και περιεχομένου για να καθορίσουν την κατάταξη. Ο λόγος πίσω από αυτήν την προσέγγιση είναι απλός: Εάν περισσότεροι άνθρωποι αρέσουν, κάνουν retweet, καρφιτσώστε, σκοντάψετε κλπ το περιεχόμενό σας, πρέπει να είναι πολύτιμο και αντίστροφα.

Προσοχή όμως με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλετε να ανοίξετε αμφίδρομη επικοινωνία σε αντίθεση με το να μιλάτε για τις προοπτικές σας. Χρειάζεστε άτομα για να αλληλεπιδράσουν με την επωνυμία σας για «… βελτίωση της τιμής μετάδοσης και του διαδικτυακού στόματος.»

Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσετε το δικό σας κοινό και εργαστείτε σκληρά για να οδηγήσετε τη συνομιλία και την αφοσίωση των χρηστών. Όσο περισσότερες αναφορές, τόσο το καλύτερο.

7. Νικήστε τον ανταγωνισμό σας

Όταν εισάγετε τη λέξη-κλειδί σας στο Google, οι πρώτοι δέκα (10) ιστότοποι που εμφανίζονται είναι οι πιο έντονοι ανταγωνιστές σας. Για να κερδίσετε αυτήν την αόριστη πρώτη θέση, πρέπει να τα νικήσετε όλα.

Θυμάσαι αυτό το σοφό ρητό που μοιάζει να κρατά τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου πιο κοντά; Αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε τον ανταγωνισμό σας. Λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως: Γιατί με νικάει ο νούμερο ένα; Τι κάνουν διαφορετικά; Εφαρμόζουν τεχνικές SEO με λευκό καπέλο που ίσως μου λείπουν?

Ίσως δεν είναι τόσο καλά όσο θα φανταζόσασταν – ίσως το περιεχόμενό τους είναι παλιό για παράδειγμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι το άνοιγμα της ευκαιρίας σας για να λάβετε την κατάταξη που σας αξίζει. Μελετήστε τον διαγωνισμό και κερδίστε τους στο δικό τους παιχνίδι. Η μικρή ανταγωνιστικότητα είναι καταπληκτική. Επιπλέον, αν η ανταμοιβή είναι καλύτερη κατάταξη, περισσότερη επισκεψιμότητα και τελικά καλύτερες μετατροπές, αντέχω την πρόκληση κάθε μέρα. Είσαι?

8. Βελτιώστε τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας

Εάν η φόρτωση του ιστότοπού σας χρειάζεται μια χιλιετία, χάνετε προοπτικές αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Επιπλέον, ξεπλένετε τα σημεία SEO και είναι δύσκολο να τα βρείτε.

Οι αργές σελίδες οδηγούν σε υψηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης, απώλεια επισκεψιμότητας και εμπιστοσύνη των πελατών, επομένως μειώστε ήδη τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας. Η ανάρτηση που έχω συνδέσει στην προηγούμενη δήλωση θα σας δείξει ό, τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress. Εάν θέλετε να κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο ταχύτητας ιστότοπου στον ιστότοπό σας για να δείτε πόσο γρήγορα είναι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο Google Page Insights για να ελέγξετε τον ιστότοπό σας και να δείτε τι είδους προτάσεις έχει η Google για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας (είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες σελίδας επικεντρώνονται σε πολλές μικρο-βελτιστοποιήσεις που μερικές φορές δεν έχουν νόημα για τον ιστότοπό σας ή δεν θα επηρεάσει τον ιστότοπό σας όσο απλώς παίρνει ένα καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ο πραγματικός χρόνος φόρτωσης, οπότε θα πρέπει να συγκρίνετε το χρόνο φόρτωσης με τους κορυφαίους ανταγωνιστές σας και να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ταχύτερος).

9. HTTPS ως σήμα κατάταξης

Στην εισαγωγή, αναφέραμε ότι η Google κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει έναν καλύτερο, πιο γρήγορο και ασφαλή ιστό για όλους. Αναβαθμίζοντας τους αλγόριθμους αναζήτησης, βελτιώνουν την εμπειρία αναζήτησης. Με το ευέλικτο τους Γράφημα γνώσης, η μηχανή αναζήτησης έχει αναπτυχθεί γρηγορότερα. Και τώρα θα ήθελαν κάθε webmaster να υιοθετήσει HTTPS για τη βελτίωση της ασφάλειας των ιδιοτήτων ιστού.

Αν και το HTTPS δεν είναι ένα σημαντικό σήμα κατάταξης, η Google εξακολουθεί να διεξάγει δοκιμές και ενδέχεται να αποφασίσει να το ενισχύσει στο εγγύς μέλλον. Μόλις τις προάλλες, δημοσίευσαν ένα άρθρο εξασφάλιση του ιστότοπού σας με HTTPS. Η ανάρτηση περιγράφει τη σημασία της ασφάλειας του ιστότοπου, τις βέλτιστες πρακτικές κατά τη ρύθμιση του HTTPS και τον τρόπο ρύθμισης του HTTPS στον ιστότοπό σας HTTP. Πρέπει να είσαι καλά χέρια.

10. Τοπικό SEO

Το τοπικό SEO είναι ακριβώς όπως το συνηθισμένο (οργανικό) SEO. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα με την τοπική σας καμπάνια SEO. Για παράδειγμα, μην ξεχάσετε να προσθέσετε την πόλη / πολιτεία σας σε ετικέτες τίτλου, επικεφαλίδες, περιεχόμενο, διεύθυνση URL και κείμενο alt. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε ένα Google My Business σελίδα για τη στολή σας. Είναι δωρεάν, οπότε μην περιμένετε.

WordPress SEO Best Practices Τοπικό SEO

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τοπικό SEO στο Μόζ ή Land Search Engine.

11. Υποβάλετε τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης

Όπως έχουμε ήδη δημιουργήσει, οι αράχνες μηχανών αναζήτησης χτενίζουν τον ιστό αναζητώντας περιεχόμενο. Στη συνέχεια ευρετηριάζουν το περιεχόμενο σύμφωνα με τα διάφορα Σήματα κατάταξης SEO. Η υποβολή του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης βελτιώνει χειροκίνητα τις πιθανότητές σας να βελτιώσετε την κατάταξη πιο γρήγορα. Η μη αυτόματη υποβολή του ιστότοπού σας μειώνει επίσης τις πιθανότητες επισήμανσης ως ανεπιθύμητου.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη. Για να υποβάλετε τον ιστότοπό σας στο Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Προσθήκη σελίδας URL ή Εργαλεία για Webmasters. Για να υποβάλετε τον ιστότοπό σας στο Yahoo! και Bing, μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε Σελίδα υποβολής ιστότοπου της Bing. Μην ανησυχείτε, Yahoo! Η αναζήτηση υποστηρίζεται από τη μηχανή αναζήτησης Bing. Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Yahoo όταν υποβάλλετε τον ιστότοπό σας στο Bing.

12. Χάρτες ιστοτόπου

Ένας χάρτης ιστοτόπου είναι κυριολεκτικά ένας χάρτης του ιστότοπού σας – που δείχνει όλες τις σελίδες, τις κατηγορίες και πολλά άλλα. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν χάρτη ιστότοπου, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Δημοσιεύστε τον χάρτη ιστότοπου στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να βρουν το περιεχόμενό σας όταν χάνεται. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε με τον χάρτη ιστότοπού σας από τη σελίδα σφάλματος 404. Μπορείτε να δημιουργήσετε το χάρτη ιστότοπού σας χειροκίνητα ή να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη ως Χάρτες ιστοτόπου Google XML.

Ενώ οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να εντοπίσουν τον χάρτη ιστότοπου στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να τον υποβάλετε μέσω Εργαλεία για Webmasters Google για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας. Είναι ένα έξυπνο πράγμα που πρέπει να κάνετε, ειδικά με έναν νέο ιστότοπο.

Ανεξάρτητα από το τι λένε οι άνθρωποι, η δημιουργία συνδέσμων είναι ένα σημαντικό μέρος των βέλτιστων πρακτικών του WordPress SEO. Έτσι λειτουργεί η δημιουργία συνδέσμων. Δημοσιεύετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και συνδέσμους ιστότοπου Α για εσάς στη διαδικασία κοινής χρήσης του χυμού συνδέσμου μαζί σας. Εάν είναι ένας έγκυρος ιστότοπος, η Google σας επισημαίνει με υψηλότερο προφίλ συνδέσμου και η κατάταξή σας αυξάνεται. Στη συνέχεια, αν προχωρήσετε και συνδεθείτε στον ιστότοπο Β, μοιράζεστε επίσης το χυμό του συνδέσμου. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπος B είναι εντελώς εκτός θέσης (ανεπιθύμητο περιεχόμενο) ή περιέχει περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας, θα αμαυρώσετε μόνο την κατάταξή σας και πιθανότατα θα λάβετε ποινή.

Αποδεχτείτε συνδέσμους μόνο από ιστότοπους υψηλής ποιότητας στη θέση σας ή από έγκυρους ιστότοπους. Σύνδεση μόνο με υψηλής ποιότητας ιστότοπους (περιεχόμενο) που προσθέτει αξία στον ιστότοπό σας.

Το μέλλον του SEO θα είναι η σημασία της ποιότητας του συνδέσμου. Ο ιστότοπος που συνδέει πρέπει να είναι κοινωνικά ενεργός και να έχει χρηστική και αλληλεπιδραστική βάση χρηστών. Η σημασία του συνδέσμου θα είναι η αξία του ιστότοπου που αποδίδει στην κοινωνική πλευρά του διαδικτύου. – Ο Nick Anderson, ιδρυτής της Hostoople.

Μάθετε να δημιουργείτε συνδέσμους φυσικά. Εάν αγοράσετε συνδέσμους, η Google θα σας ανακαλύψει και θα σας τιμωρήσει. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο που κερδίζει συνδέσμους φυσικά. Η καλλιέργεια συνδέσμων (η σπορά πολλών συνδέσμων ταυτόχρονα ή σε σύντομο χρονικό διάστημα) θα σας οδηγήσει μόνο σε μπελάδες.

Εκτός αυτού, χρησιμοποιήστε φυσικό κείμενο αγκύρωσης στους συνδέσμους σας. Αποφύγετε τους “μου αρέσει” και χρησιμοποιήστε κείμενο που παρέχει νόημα. Χρειάζεστε ένα παράδειγμα; Απλώς δείτε το μοτίβο σύνδεσης που έχουμε χρησιμοποιήσει σε ολόκληρο το ιστολόγιό μας. Τέλος, εάν θέλετε να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο αλλά δεν θέλετε να μοιραστείτε το χυμό του συνδέσμου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό rel = “nofollow” στους συνδέσμους σας.

Παράδειγμα: Σημαντικό κείμενο αγκύρωσης

Εργαλεία και πόροι SEO WordPress

Τώρα που έχουμε τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO, ποια είναι μερικά από τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προωθήσετε το WordPress SEO?

Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα:

Στο τέλος της μέρας…

… Λάβετε υπόψη ότι το WordPress SEO απαιτεί χρόνο. Αφού εφαρμόσετε αυτές τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO, πρέπει να αφήσετε αρκετό χρόνο για να δείτε τα αποτελέσματα. Κρίμα που δεν έχουμε ακόμη ρυθμίσει τη λύση SEO. Επιπλέον, πρέπει να συνεχίσετε να ενημερώνετε τη στρατηγική SEO WordPress σύμφωνα με τις αλλαγές που ισχύουν σε ολόκληρο τον κλάδο. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις καθιερωμένες οδηγίες SEO για να αποφύγετε κυρώσεις. Συνοψίζοντας, δημιουργήστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και προωθήστε τον ιστότοπό σας σαν τρελός άνθρωπος.

Ελπίζουμε να σας δώσουμε αρκετή ζωοτροφή. η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο σας. Αφήσαμε σημαντικές βέλτιστες πρακτικές WordPress SEO; Ποιες βέλτιστες πρακτικές WordPress SEO χρησιμοποιείτε; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια. Όλα τα καλύτερα, και ο Θεός να ευλογεί το έργο των χεριών σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me