Βελτιώστε το SEO με Backlinks, Speed ​​Site και άλλα

 1. 1. Οδηγός για αρχάριους για SEO για WordPress: Intro, Prep & Jargon
 2. 2. Έρευνα και χρήση λέξεων-κλειδιών WordPress για SEO
 3. 3. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: Βελτιώστε το SEO με Backlinks, Speed ​​Site και άλλα

Σε αυτό το κεφάλαιο ασχολούμαστε με συνδέσμους επιστροφής, πώς να τους αποκτήσουμε, πώς να βελτιώσουμε την ταχύτητα φόρτωσης σελίδας, τη δημοσίευση επισκεπτών και τον τρόπο βελτιστοποίησης για κοινωνικές κοινοποιήσεις. Έτσι, χωρίς άλλη παραμονή, ας ανακαλύψουμε ακόμη περισσότερα σχετικά με το WordPress SEO.


Λάβετε περισσότερους οργανικούς Backlinks

Οι οπίσθιοι σύνδεσμοι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Όχι εάν βελτιώνουν ή όχι τις βαθμολογίες σας, αλλά πώς πρέπει να πάτε για να τις αποκτήσετε. Θα ασχοληθώ κυρίως με οργανικά backlinks εδώ, δηλαδή όταν οι άνθρωποι συνδέονται με το περιεχόμενό σας από τη δική τους ελεύθερη βούληση. Ένας σίγουρος τρόπος για να επιστρέψετε περισσότερους οργανικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας, είναι να καλλιεργήσετε ένα κοινό. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για βραχυπρόθεσμη λύση. Όταν κάποιοι σχολιάζουν ή σας στέλνουν ερωτήσεις μέσω ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφιερώσει χρόνο για να αφήσετε προσεκτικές απαντήσεις. (Και προσπαθήστε να μην το κάνετε μόνο για backlinks / sharing.)

Κάτι που μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε ορισμένους, αν και δεν πρέπει να είναι, είναι ότι η παροχή γνήσιων κραυγών και η σύνδεση με άρθρα που βρήκατε ιδιαίτερα χρήσιμα ή ενδιαφέροντα, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένας τρόπος για να λάβετε backlinks. “Δώσε ένα που θα λάβεις.” Συνήθως, αυτό λειτουργεί καλύτερα με επηρεαστές που δεν έχουν τόσο μεγάλο ακροατήριο που πλημμυρίζουν πάντα από αιτήματα για εύνοιες, κραυγές και προσκλήσεις για συνέντευξη και τα παρόμοια.

Τέλος, η καλλιέργεια σχέσεων με άτομα που γράφουν επίσης για ένα παρόμοιο θέμα (αλλά συνήθως δεν είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές σας), μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος όχι μόνο για τη λήψη backlinks. Με την καλλιέργεια σχέσεων, δεν εννοώ να επιλέξω κανέναν που έχει ιστότοπο με αρκετές προβολές σελίδας για να ικανοποιήσει τα κριτήριά σας και να τους ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και tweet. Εννοώ να βρω κάποιον που οδηγεί που πραγματικά σκάβεις, του οποίου τις απόψεις σου αρέσουν να μάθεις περισσότερα και να βρεις έναν μοναδικό τρόπο που μπορείς να τον βοηθήσεις. Στείλτε τους μια πρόταση βιβλίου εάν δείτε ότι αναφέρουν ένα συγκεκριμένο βιβλίο. (Ή θα μπορούσατε ακόμη και να τους στείλετε το βιβλίο.)

Γράψτε μεγαλύτερο περιεχόμενο

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να βοηθήσει όταν πρόκειται για υψηλότερες βαθμολογίες, είναι η δημιουργία μεγαλύτερου περιεχομένου. Όχι μόνο η Google έχει μια νέα λειτουργία που διαθέτει περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας για ορισμένες αναζητήσεις, αλλά το περιεχόμενο μεγάλου μήκους τείνει να κατατάσσεται καλύτερα γενικά. (Το μέσο μήκος περιεχομένου για τα κορυφαία 10 αποτελέσματα στο Google είναι πάνω από 2000 λέξεις.)

Ενώ το Διαδίκτυο γίνεται διαβόητο για το σύντομο χρονικό διάστημα προσοχής και είναι ενθουσιασμένος με γάτες gif, αποδεικνύεται ότι οι μεγαλύτερες αναρτήσεις λαμβάνουν σημαντικά περισσότερους πίσω συνδέσμους. Αλλά μην πιστεύετε ότι πρόκειται για δωρεάν κάρτα για να γράψετε 2500 λέξεις πλήρωσης. Αυτό που σημαίνει είναι ότι ίσως πρέπει να πειραματιστείτε με το συνδυασμό ιδεών για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα κομμάτια περιεχομένου. Εναλλακτικά, αντιμετωπίστε ένα θέμα που φοβάστε ότι δεν μπορείτε να μπείτε σε ένα άρθρο για τα γρήγορα. Βασικά, μην φοβάστε να πάτε βαθιά σε ένα θέμα.

Βελτιώστε την ταχύτητα του ιστότοπού σας

w3-total-cache-wordpress-plugin-wpexplorer

Όχι μόνο μια ταχύτερη ταχύτητα φόρτωσης θα επηρεάσει θετικά την κατάταξή σας, αλλά θα μειώσει το ποσοστό εγκατάλειψης, βοηθώντας σας να διατηρήσετε περισσότερους επισκέπτες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών, κοινές χρήσεις και ακόμη και backlinks με την πάροδο του χρόνου..

Εάν θέλετε έναν δωρεάν τρόπο να αυξήσετε γρήγορα και εύκολα την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας, εγκαταστήστε μια προσθήκη προσωρινής μνήμης και ρυθμίστε τη με τον σωστό τρόπο. Θέλετε επίσης να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας. Ίσως θέλετε να λάβετε ένα πρόσθετο βελτιστοποίησης εικόνας. Αλλά το πιο σημαντικό βήμα εδώ είναι να συμπιέσετε τα αρχεία εικόνας σας με μη αυτόματο τρόπο πριν τα ανεβάσετε και να τα κάνετε το κατάλληλο μέγεθος για τον ιστότοπό σας.

Στην περίπτωση στιγμιότυπων οθόνης, η προεπιλογή είναι συχνά ένα αρχείο PNG με αρκετά δεδομένα, το οποίο μπορείτε εύκολα να συμπιέσετε σε ένα πολύ πιο εύχρηστο αρχείο JPEG χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Ακόμη και το MS Paint. Ενώ το συνιστώμενο μέγεθος για τις εικόνες σας εξαρτάται από την ταχύτητα του κεντρικού υπολογιστή σας και αν χρησιμοποιείτε ή όχι δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, η προσπάθεια να διατηρήσετε αρχεία εικόνας σε μερικές εκατοντάδες kilobyte ή λιγότερο είναι συνήθως καλή ιδέα. Και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μόνο πρόσθετα που βελτιώνουν πραγματικά την κατώτατη γραμμή σας.

Δημοσίευση επισκεπτών: Ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα

Η δημοσίευση επισκέπτη σημαίνει απλώς τη δημοσίευση του άρθρου ή της ανάρτησής σας στο ιστολόγιο ή τον ιστότοπο κάποιου άλλου. Ενώ ο Matt Cutts έφτασε στο σημείο να δηλώσει την ανάρτηση επισκεπτών για συνδέσμους ως νεκρούς νωρίτερα αυτό το έτος, υπάρχουν πολλά παραδείγματα ιστολογίων που δημοσιεύουν συχνά οι επισκέπτες, τα οποία δεν έχουν τιμωρηθεί στο παραμικρό. Ιστότοποι που διατηρούν υψηλή κατάταξη για πολλές ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά. Το Buffer είναι ένα παράδειγμα.

Θα βγω έξω και θα προτείνω ότι η ανάρτηση επισκεπτών για αύξηση της ποσότητας των επιστροφής στον ιστότοπό σας, είναι αυτό που έχει και τιμωρείται. Ενώ γράφετε μερικές ποιοτικές αναρτήσεις επισκεπτών για σχετικούς ιστότοπους ή ιστολόγια, πιθανότατα δεν θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στον ιστότοπό σας. Αν και, αν θέλετε να το παίξετε με ασφάλεια, θα μπορούσατε πάντα να ζητήσετε να μην ακολουθούνται τυχόν σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας.

Ή αν θέλετε να το παίξετε εντελώς, το 10000% θα μπορούσατε να επιλέξετε να μην δημοσιεύσετε καθόλου επισκέπτες, αλλά αυτό πιθανότατα θα γίνει με δικά σας έξοδα. Η δημοσίευση επισκεπτών μπορεί να είναι ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κοινό και το να έχετε ενεργό κοινό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερες μετοχές, backlinks και φυσικά καλύτερες βαθμολογίες. Θα θέλατε επίσης πιθανώς να μείνετε μακριά από τις πολλές κοινότητες blogging επισκεπτών στο Διαδίκτυο, καθώς ορισμένα μέλη ανέφεραν ότι τιμωρήθηκαν στην κατάταξη αναζήτησης ανά ένωση. Εάν είστε εντελώς νέοι στην ιδέα, διαβάστε αυτό οδηγός για τους επισκέπτες blogging.

Χρησιμοποιήστε το Google Authorship

Αυτό όχι μόνο θα κάνει το πρόσωπό σας και το όνομά σας να εμφανίζεται δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google, αλλά και τα αποτελέσματά σας θα έχουν προτεραιότητα εάν το άτομο που ψάχνει ανήκει στο δίκτυό σας G +. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Ονομάζεστε ως συνεργάτης σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο στη σελίδα σας G + και, στη συνέχεια, προσθέτετε έναν σύνδεσμο στη σελίδα σας G + από το περιεχόμενο για να ολοκληρώσετε τον κύκλο. Διαβάστε περισσότερα για πώς να ρυθμίσετε το Google authororship στο WordPress.

Βελτιστοποίηση για κοινωνικές μετοχές

wordpress-social-εθιμοτυπία

Τα κοινωνικά μερίδια διαδραματίζουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο όσον αφορά την κατάταξη αναζήτησης, οπότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε όσα περισσότερα μπορείτε. Εάν δεν έχετε ήδη, αποκτήστε ένα πρόσθετο. Αλλά μην το παρακάνετε. Δεν χρειάζεστε τρία σύνολα κοινωνικών κουμπιών σε μία μόνο σελίδα. Αυτό απλώς κάνει την κοινή χρήση να φαίνεται λιγότερο ελκυστική, επειδή ο επισκέπτης θα αισθανθεί ότι προσπαθείτε να επιβάλετε το ζήτημα. Όπως προσπαθείτε λίγο πολύ σκληρά.

Πάλι, μεγαλύτερο περιεχόμενο φαίνεται να μοιράζεται περισσότερο. Ίσως είναι ότι υπάρχει μια αίσθηση επιπλέον προσπάθειας, ή ίσως είναι ότι το μεγαλύτερο περιεχόμενο είναι, κατά μέσο όρο, πιο άξιο για κοινή χρήση από το μικρότερο περιεχόμενο. Απλώς επειδή τα άτομα που γράφουν αξιόλογο περιεχόμενο τείνουν να γράφουν μεγαλύτερες δημοσιεύσεις, κατά μέσο όρο. Ποιός ξέρει.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μεγαλύτερο είναι πάντα καλύτερο. Όλα εξαρτώνται από το θέμα σας και το κοινό σας. Ο Seth Godin, για παράδειγμα, παίρνει τεράστια μερίδια στις θέσεις της σοφίας και της έμπνευσης σε μέγεθος ψήγματος. Αλλά αν αντιμετωπίζετε τεχνικά θέματα, οι μακροσκελείς οδηγοί μπορεί να είναι πολύ πιο κατάλληλοι.

Εάν ο αξιόπιστος μάς έχει διδάξει τίποτα (εκτός από το ότι το «κενό περιέργειας» λαμβάνει τόνους κλικ), πρέπει να δοκιμάζουμε τους τίτλους μας για να δούμε τι λειτουργεί καλύτερα. Ευτυχώς μπορείτε εύκολα να διαχωρίσετε τους τίτλους με το Τίτλος Πειράματα δωρεάν προσθήκη. Και πάλι, η καλλιέργεια συνδέσεων με επιρροές είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε την κοινωνική σας προσέγγιση. Μετά από όλα, ένα tweet θα μπορούσε να σας εκθέσει σε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες πιθανούς αναγνώστες που με τη σειρά τους θα μπορούσαν να μοιραστούν το περιεχόμενό σας επίσης.

Παρόλο που πολλά άτομα είναι ικανοποιημένα με την ενθάρρυνση των ατόμων να μοιράζονται στο τέλος των αναρτήσεών τους με έναν άμεσο τρόπο, ορισμένοι, πιο έμπειροι μπλόγκερ, συμβουλεύουν να κάνετε ισχυρά συναισθήματα για να παρακινήσετε τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση προς το τέλος των δημοσιεύσεών σας. Ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση σχετικά με τις πληροφορίες που τους έχετε δώσει, μπορείτε έμμεσα να τους επηρεάσετε για να κάνουν τη δράση που θέλετε περισσότερο να κάνουν, κοινοποιώντας το κομμάτι του περιεχομένου σας.

Αν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το ότι φτάσατε στο τέλος ενός μαμούθ μιας σειράς μετά (4100 λέξεις και μετράνε). Αλλά η ανάγνωση αυτού του οδηγού δεν είναι αρκετή. Πρέπει να ακολουθήσετε. Βήμα προς βήμα, γραμμή προς γραμμή, λέξη προς λέξη. Ο κόσμος του SEO ήταν πολύ περίπλοκος για πολλούς από εμάς να ονειρευόμαστε ακόμη και να αναμιχθούμε πριν εμφανιστεί το WordPress Και μπορεί ακόμα να είναι ένα μακρύ ταξίδι προτού νιώσετε σαν να γνωρίζετε ακριβώς τι να κάνετε. Αλλά με αυτόν τον οδηγό, θα πρέπει να έχετε αρκετή μάχη για πράγματα για να μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε και να εφαρμόσετε τις συμβουλές των πραγματικών εμπειρογνωμόνων SEO, καθώς και να μάθετε για τον εαυτό σας καθώς προχωράτε.

Εάν έχετε την προθυμία να μάθετε και την υπομονή και την επιμονή για να παραμείνετε συνεπείς, μπορείτε να κυριαρχήσετε το θηρίο που είναι SEO και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές που συνοδεύουν αυτό το επίτευγμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map