Τρόπος διόρθωσης σφαλμάτων Custom Post Type 404 στο WordPress

Με την κυκλοφορία του WordPress 3.0 ήρθε η δυνατότητα προσθήκης “Προσαρμοσμένων τύπων ανάρτησης” στα θέματα του WordPress που είναι ένα πολύ πολύτιμο εργαλείο και έχω χρησιμοποιήσει σε πολλά θέματα WordPress που έχω δημιουργήσει. Μέχρι τώρα, οι τύποι Custom Post έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε θέμα WordPress εκεί έξω. Όμως όποιος έχει εργαστεί με προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων πιθανότατα αντιμετώπισε το ρερΔεν βρέθηκε σφάλμα eadful 404 όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ανάρτηση από τον τύπο της ανάρτησης σε ένα σημείο ή άλλο. Ευτυχώς υπάρχει σχεδόν πάντα μια απλή λύση για την επίλυση αυτών των σφαλμάτων.


Παρακάτω έχω αναφέρει μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι με τους Προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και γιατί ενδέχεται να λαμβάνουν αυτά τα σφάλματα. Ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσουν τουλάχιστον μερικούς ανθρώπους εκεί έξω.

1. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις μόνιμου συνδέσμου

Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι λαμβάνουν 404 λάθη στους προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων τους και το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Έχω δει πολλές διορθώσεις εκεί έξω, όπως το ξεπλύσιμο των κανόνων επανεγγραφής (που δεν προτείνω), αλλά προσωπικά είχα την καλύτερη τύχη με τα ακόλουθα απλά διορθώστε:

Λύση:

 • Ορίστε την προσαρμοσμένη δομή μόνιμου συνδέσμου (όπως% postname%)
 • Κάντε κλικ στο Αποθήκευση
 • Δείτε αν οι μεμονωμένες προσαρμοσμένες σελίδες ανάρτησης επιστρέφουν 404 σελίδες σφάλματος
 • Εάν συμβαίνει αυτό, επιστρέψτε και αλλάξτε τους μόνιμους συνδέσμους στην προεπιλογή και αποθηκεύστε
 • Τώρα δοκιμάστε να ρυθμίσετε ξανά τον προσαρμοσμένο μόνιμο σύνδεσμο και να το αποθηκεύσετε

Το να πηγαίνω μπρος-πίσω συνήθως βοήθησε να διορθώσω τα λάθη μου και είχα μεγάλη επιτυχία με αυτήν τη μέθοδο.

Τώρα, σε ορισμένους διακομιστές, εάν τα δικαιώματά σας δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά, αυτό ενδέχεται να μην λειτουργεί και ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε το αρχείο .htaccess με μη αυτόματο τρόπο. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας μέσω FTP ή SFTP και να περιηγηθείτε στον ριζικό σας κατάλογο WordPress (στο ίδιο σημείο όπου βρίσκεται το αρχείο wp-config.php και ο φάκελος wp-content). Εδώ θα πρέπει να βρείτε ένα αρχείο με το όνομα .htaccess το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε (αν δεν το βλέπετε βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα FTP σας έχει την επιλογή να εμφανίζει κρυφά αρχεία ενεργοποιημένα και αν δεν υπάρχει ένα, τότε δημιουργήστε ένα). Τώρα βεβαιωθείτε ότι το αρχείο περιέχει τον βασικό κώδικα WordPress όπως αναφέρεται στο Έγγραφα WordPress, που μοιάζει με αυτό:

# ΑΡΧΙΚΗ WordPress

Ενεργοποίηση επανεγγραφής
Επανάληψη βάσης /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -Στ
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
Ξαναγράψτε τον κανόνα. /index.php [L]

# ΤΕΛΟΣ WordPress

Σπουδαίος: Εάν τροποποιείτε ένα υπάρχον αρχείο .htaccess, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου στον υπολογιστή σας πρώτα απλώς αφήστε το να χάσετε κάτι..

2. Ελέγξτε για διενέξεις γυμνοσάλιαγκας (έχοντας μια σελίδα με τον ίδιο γυμνοσάλιαγκα με τον τύπο της ανάρτησής σας)

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει σφάλμα 404 είναι ότι έχετε μια κύρια σελίδα για να εμφανίσετε την ανάρτηση τύπου ανάρτησής σας και έχει την ίδια γυμνοσάλιαγκα με τον πραγματικό σας σινγκλ. Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν τύπο δημοσίευσης που ονομάζεται “χαρτοφυλάκιο” και έχετε επίσης μια κύρια σελίδα “Χαρτοφυλάκιο” και με το “χαρτοφυλάκιο” γυμνοσάλιαγκας (με άλλα λόγια για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ανάρτηση χαρτοφυλακίου θα μεταβείτε στη διεύθυνση site.com/portfolio/sample- ανάρτηση) δημιουργεί μια διένεξη που προκαλεί 404 σφάλματα στις μοναδικές αναρτήσεις τύπου ανάρτησης. Γι ‘αυτό συχνά διαπιστώνετε ότι ο τύπος ανάρτησης χαρτοφυλακίου χρησιμοποιεί το “project” ή το “portofolio-item” για το μοναδικό slug.

Λύση:

 1. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της σελίδας, ώστε να είναι διαφορετικό από τον τύπο προσαρμοσμένης ανάρτησης
 2. Μπορείτε να αλλάξετε το προσαρμοσμένο slug τύπου ανάρτησης που γίνεται αλλάζοντας την παράμετρο επανεγγραφής όταν καταχώριση του προσαρμοσμένου τύπου δημοσίευσης

3. Κανόνες αυτόματης εκ νέου συγγραφής (για προγραμματιστές)

Μια άλλη αιτία σφαλμάτων 404 είναι κάθε φορά που εγγράφεται ένας νέος τύπος ανάρτησης, πρέπει να “ξεπλύντε” τους κανόνες επανεγγραφής στο WordPress. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Μόνιμοι σύνδεσμοι και κάνοντας κλικ στο κουμπί αποθήκευσης (αναφέρεται στην πρώτη ενότητα αυτής της ανάρτησης).

Εάν εργάζεστε σε ένα προσαρμοσμένο θέμα ή προσθήκη με καταχωρημένους τύπους δημοσιεύσεων, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε αυτόματα να απορρίψετε τους κανόνες επανεγγραφής για τον τελικό χρήστη σας όταν ενεργοποιήσουν το θέμα ή την προσθήκη σας για να αποτρέψετε τυχόν σφάλματα 404. Ακολουθεί ένα παράδειγμα του κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

// Κωδικός για θέματα
add_action ('after_switch_theme', 'flush_rewrite_rules');

// Κωδικός για προσθήκες
register_deactivation_hook (__FILE__, 'flush_rewrite_rules');
register_activation_hook (__FILE__, 'myplugin_flush_rewrites');
λειτουργία myplugin_flush_rewrites () {
// καλέστε εδώ τη λειτουργία εγγραφής CPT (θα πρέπει επίσης να συνδεθεί στο "init")
myplugin_custom_post_types_registration ();
flush_rewrite_rules ();
}

Έχετε άλλο σφάλμα ή λύση?

Εάν αντιμετωπίζετε άλλο σφάλμα ή έχετε μια καλύτερη λύση, τότε μου παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε με. Όχι μόνο θα με βοηθήσει, αλλά μάλλον θα βοηθήσει άλλους ανθρώπους που αναζητούν μια λύση στο πρόβλημά τους. Ευχαριστώ!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map