Top 10 WordPress radnih mjesta: Imate li što treba?

Top 10 WordPress radnih mjesta: Imate li što treba?

Razgovarajmo o novcu, i točnije, WordPress poslovima. Ako tražite posao za WordPress, svi znamo koliko taj zadatak može biti izazovan. Za početak, gdje uopće idete pronaći mogućnosti? Kako započeti sa životom s WordPressom? Dolazi li novac čim postavite stranicu na usluzi WordPress ili kako funkcionira čitava ova WordPressing stvar?


WordPress je višenacionalni poslodavac u to nema nikakve sumnje. Postoje dečki koji doslovno čine ubojstvo s WordPressom, redovito zarađujući milijune dolara zahvaljujući WordPressu. Mnogi blogeri, s vama uistinu uključeni, zarađuju za život koristeći WordPress, a ovdje ne pucam samo od bluesa.

Osim čimbenika novca, postoji mnogo drugih razloga zbog kojih je WordPress karijera na stotine tisuća izabrani posao, ako ne i milijuni korisnika. Za početak postoji ogromna zajednica i velika fleksibilnost u karijeri za sve one koji kreću WordPressovim putem. A ovo je samo glazura na torti.

Ako započinjete ili jednostavno želite povećati svoj portfelj, sastavili smo 10 najboljih WordPress web mjesta na kojima možete pronaći sve vrste WordPress poslova. Govorimo o WordPress blogerskim svirkama, razvoju WordPress-a, savjetovanju i takvim stvarima.

Pred kraj smo naveli nekoliko savjeta za nadahnuće WordPressers-a, kao i linkove do savjeta i alata za sve WordPress profesionalce, početnike ili na neki drugi način. Kao takav, molimo vas da pročitate ovaj vodič do samog kraja, tako da svoj posao iz WordPress-a iz snova možete prizemljiti kao šef.

Top 10 WordPress radnih mjesta

Ne trošite ni sekundu, nabavite sebi šalicu kave, olovku i nešto papira dok ćemo spremati ove WordPress poslove poput svijeta. Dogovor? Super.

Odbor za poslove ProBloggera

WordPress poslovi ProBlogger poslovi

Imam priznanje. Otkrio sam da odbor za posao ProBlogger nije potreban. Mnogo prije nego što sam postao bloger za WordPress, prešao sam na SEO pisanje, što jednostavno znači da sam zaradio ključne riječi od kikirikija umetanjem u postove. Plaća je iznosila zašto lažu i svirku. Zatim se potpuno osušio jer – ažurira Google algoritam.

U jednom od svojih članaka na Ostavljajući posao iza sebe, Tom Ewer otkrio je odbor za ProBlogger Jobs i moj život nikad nije bio isti. Ozbiljno, ako se želite probiti u zamršeni svijet freelance WordPress bloganja, ne mogu vam preporučiti dovoljno Toma. Momak znači posao.

Našao sam svoj prvi WordPress blogerski posao na ProBlogger Jobs Board-u i taj je nastup otvorio vrata mnogim drugim mogućnostima. Ipak, učestao sam odbor za poslove ProBlogger-a i iskreno govoreći to nikada ne razočara. Samo ne daj moolu da ti ode u glavu.

Vrsta WordPress poslova ponuđenih na ovoj ploči odlična je za početnike i iskusne WordPress blogere. Jeste li bloger ili čemu težite? Ako je to gromoglasno da, na Board ProBlogger Jobs vas čekaju sve ove vrste WordPress poslova. A momci ne plaćaju.

Ova web stranica za WordPress poslove u vlasništvu je i održava Darren Rowse, svjetski poznati bloger i poduzetnik. Sigurno ćete pronaći nevjerojatne mogućnosti bloganja. Da biste ostali u petlji, slobodno izradite upozorenja o radu za određene ključne riječi ��

Pogledajte ploču poslova ProBlogger

WP angažiran

WordPress poslovi WPhired

Bez obzira jeste li WordPress dizajner, programer, bloger ili bilo koji drugi WordPress profesionalac, WP Hired ima upravo posao za vas. Uključujući WordPress poslove renomiranih marki kao što su OptinMonster, JigoShop i Vanish među ostalima, nećete teško gledati svoj posao iz snova na WP Hired.

WP Hired omogućuje vam pretraživanje WordPress poslova po regijama (Ujedinjenom Kraljevstvu ili SAD-u), kategoriji (razvoj, dizajn, pisanje itd.) Ili vrsti radnog mjesta (freelance, full-time, staž itd.). Kao takav, imate puno mogućnosti izbora.

Nakon prijave možete objaviti svoj životopis kako biste poboljšali svoje šanse. Prijavljivanje također znači primanje poslova WordPressa izravno u vašu pristiglu poštu, što vam štedi probleme oko gledanja. Štoviše, možete pratiti te momke na Twitteru ili Facebooku radi redovitog ažuriranja poslova, između ostalog.

Ovo WordPressovo web mjesto zamišljeno je od Jeronima Degl’innocentija (da, to je prezime nešto drugo), WordPress-ovog fanatika. Na stranici se možete registrirati kao tražitelj posla, kandidat ili poslodavac. Prijaviti se za WordPress mogućnosti na WP Hired vrlo je jednostavno.

Pogledajte WP zaposlene poslove

Uprava za radna mjesta WordPress

WordPress poslovi

Vjerojatno znate nešto ili dvije o WordPress.com i WordPress.org, ali velike su šanse da nikada niste čuli ništa o maloj web stranici koja se nalazi na jobs.wordpress.net. Pa, ovo sestrinsko mjesto ima sjajne WordPress zadatke u više kategorija.

Ako tražite sljedeću WordPress temu dizajna, ovo web mjesto ima više nego dovoljno prilika. Ipak dizajn teme nije jedini dostupni posao, druge kategorije uključuju premještanje web mjesta na WordPress, cjeloviti razvoj WordPress-a, pisanje, WordPress performanse i razvoj dodataka, među ostalim.

Bez obzira jeste li savjetnik za projekte, WordPress mentor ili volite pokazivati ​​svoje potporne odabranike, ovaj WordPress odbor za posao točno je mjesto na kojem trebate biti. Odbor objavljuje samo poslove vezane uz WordPress i svi su oni visokokvalitetni koncerti. Objavljivanja sa posla automatski se uklanjaju nakon 21 dana, što stvara prostor samo za nove prilike.

Pogledajte jobs.wordpress.net

Automattic

WordPress Jobs Automatic

Od svibnja 2017. Jetpack, Polldaddy, Akismet i WordPress.com imali su ukupno 121 milijun korisnika, što znači da Automattic – tvrtka koja stoji iza ovih povoljnih marki – raste. I nemojte nam započeti na popularnoj platformi WooCommerce, njihovoj najnovijoj akviziciji.

Znate li što to znači za vas kao lovca na posao? To je tačno, znači da ima puno WordPress poslova koji će se skupiti. Bez obzira jeste li marketinški stručnjak, inženjer sreće, pridruženi guru ili pregovarač sa šifrom, Automattic bi vam rado rekao.

Tvrtka nudi mnoge druge WordPress poslove u kojima ste doista razmaženi zbog izbora, bez obzira na kvalifikacije. A uz niz nevjerojatnih prednosti, nema jednog razloga zašto ne biste trebali na Automattic gledati kao na mogućeg budućeg poslodavca. Da, to uključuje potpuno plaćeni roditeljski dopust, putnička putovanja i životno osiguranje.

Osim toga, zar vas ne bi ubili samo da radite zajedno s crkvom de la crème WordPress zajednice? Automatski unajmljuje najbolje od najboljih, što znači da postoje gazillion mogućnosti za suradnju i rast. To, i Matt Mullenweg bit će tvoj šef. Kako je lijepo raditi s momkom koji nam je donio WordPress na prvom mjestu?

Pogledajte automatske poslove

Jednostavno unajmljeno

Posao WordPressa jednostavno zaposlili

Peto mjesto na našoj listi pripada Simply Hired, popularnom izboru za mnoge WordPress tražitelje posla vani. U vrijeme pisanja teksta, Simply Hired ima više od 6K poslova u WordPressu na vaše zadovoljstvo. Najbolji dio? Većina ovih prilika su nedavne i dobro se plaćaju – neke preko 60 000 USD godišnje, što je Sjajno.

Većina tvrtki na Simply Hired u potrazi je za svim vrstama WordPress programera, pa vas molim da ne gubite vrijeme, vaša je prilika samo jedan klik. Ne brinite se od Simply Hireda niste li WordPress programer; postoje mnogi drugi poslovi u WordPressu, uključujući podršku i bloganje samo kako bi poboljšali vaš apetit.

Čitav opseg posla u vezi s WordPressom na Simply Hired temeljito će vas impresionirati, pa očistite taj dar već nastavite. Počvrstite i svoje vještine i krenite do svog snova. Što drugo? O da, jednostavno angažirani jednostavno obradjuje popis dostupnih poslova u WordPressu, što znači da ste preusmjereni na 3rd stranačke stranice.

Ali to čak ni nije važno, zar ne? Želiš posao, a našli smo ti više od 6K mogućnosti, zato šuti i već plati.

Pogledajte jednostavno angažirane poslove

WPMU Dev Jobs Board

WordPress poslovi WPMU DEV

Godinama je WPMU Dev objavio nevjerojatne sadržaje koji se vrte oko WordPressa. U to su vrijeme rasli u skokovima i razmjerima u smislu članstva. Ova zajednica dom je svih vrsta WordPress profesionalaca koji žele jedni drugima da pomognu.

Možete se sami prijaviti za zajednicu kao WordPress profesionalac. Oni upravljaju radnom pločom koja sadrži WordPress poslove koji će oboriti vaše čarape. Možete stvoriti profesionalni račun i objaviti svoj životopis kao i popis svojih vještina.

Nadalje, možete tražiti i prijaviti se na bilo koji posao oglašen na WPMU Dev. Rachel McCollin u članku navodi da su WordPress poslovi obično kratkoročni angažmani, za razliku od dugoročnih (ili stalnih) ugovora. Međutim, možete se suprotstaviti objavljivanjem svog životopisa kako biste privukli potencijalne poslodavce na auto-pilotu.

Ipak postoji jedan ulov. Morate se upisati u WPMU Dev članstvo kako biste odgovorili na ponudu za posao. Oni nude probno razdoblje od 14 dana (iako u trenutku pisanja postoje ponude za 30 dana) koje vam omogućuje testiranje vode. Članstvo košta samo 49 dolara mjesečno.

Ovdje se stvari popravljaju. Pro-članstvo vam između ostalog omogućava pristup WPMU Dev temama, 100+ dodataka, sigurnosno kopiranje, WP akademiju i stručnu podršku. Oni nude i hosting, ali to dolazi po cijeni od 1K dolara mjesečno. stoj!

S preko 550 000 članova, sigurno je reći da ste u dobrom društvu. Povratak na WordPress poslove. Odbor za njihova radna mjesta ima projekte sa nevjerojatnim proračunima koji će vam pomoći da u jednom trenutku vratite članarinu. Dovraga, vrijednost koju dobijete na WPMU Dev-u nadmašuje cijenu deset puta više.

Pogledajte WPMU Dev Jobs

Flexjobs

WordPress poslovi fleksibilni

Flexjobs je jednostavno web mjesto s popisom poslova koje objavljuje sve mogućnosti, a ne samo WordPress poslove. Puca po šavovima sa svim vrstama nevjerojatnih mogućnosti za posao za WordPress programere, stvaratelje sadržaja, pomoćno osoblje i još mnogo toga.

Jednostavno pretraživanje “WordPress-a” na web mjestu donosi više WordPress poslova nego što ih možete istovremeno odvesti. U vrijeme pisanja pronašli smo preko 280 mogućnosti za WordPress profesionalce. Budući da postoji 55 kategorija posla iz kojih možete izabrati, uvijek možete pročistiti svoj posao pomoću ključnih riječi i odgovarajućih filtera.

Nadalje, mjesto je opterećeno najboljim alatima za lov na posao kako bi se osigurala savršena prilika. Postoji odjeljak “povezani poslovi” i savjeti za traženje posla koji poboljšavaju lov. Povrh toga možete pregledati istaknute zadatke ili jednostavno pretražiti poslove prema lokaciji.

Za prijavu će vam trebati članstvo u fleksiji. Članstvo košta između 14,95 USD mjesečno i 49,95 USD godišnje.

Pogledajte fleksibilne poslove

Autentični poslovi

WordPress Jobs Autentični poslovi

Osnovan od Cameron Moll (možda ste čuli za njega ili vidjeli neki od njegovih mnogih postova) davne 2005. godine, Authentic Jobs je sebi dao ime kao portal za popis poslova. Ova radna mjesta povezala su tisuće kreativnih profesionalaca sa sjajnim tvrtkama kao što su Apple, Mercedes Benz i The New York Times.

Kao što vidite, bit ćete u sigurnim rukama na Autentičnim poslovima – to je vjerodostojan izvor unosnih WordPress poslova. Pa što je potrebno da se uspješno primijenite na svoj posao iz snova? Jednostavno pregledajte brojne mogućnosti WordPressa i nakon što pronađete onu koja označava sve vaše kutije, pritisnite gumb “Primjeni na ovaj posao”. Ispunite svoje podatke i pokažite svoje sposobnosti i pritisnite gumb za prijavu. Doista je tako jednostavno.

Što se tiče upotrebljivosti, Autentični poslovi su čisto blaženstvo. Pronalaženje posla udaljen je od upita za pretraživanje. Ako su vam potrebne dodatne mogućnosti, uvijek možete računati na ploču bočne trake koja vam pomaže u pronalaženju poslova prema vrsti, vještinama, lokaciji, razinama (osnivač, šef službe itd.), Vrsti tvrtke i kompenzaciji.

Osim toga, možete stvoriti upozorenja o radu da biste dobili nove mogućnosti e-poštom.

Pogledajte autentične poslove

Prelijevanje snopa

WordPress poslovi se prelijevaju

Kao WordPress dizajner ili razvojnog programera (btw, koja je razlika?), vjerojatno svaki put posjetite Stack Overflow. I to je isključivo zato što je Stack Overflow dom za preko 7 milijuna codera baš poput vas. Ptica od perja bilo tko?

Stack Overflow ima Q&A ploču koja sadrži zanimljiva pitanja, hakere i sve ostalo što se vrti oko programiranja. To je zaista sjajan resurs za programere, nešto nalik Quori. Možete dobiti odgovore na bilo koje pitanje o kodiranju, a to je dobro.

Jednako je dobar i posao koji sadrži sve načine programiranja. Da biste pronašli WordPress zadatke, jednostavno iskoristite istaknute okvire za pretraživanje i vaš je posao završen. O čekaj, naravno da se moraš prijaviti, što je jednostavno kao A, B, C. Prebacivanje snopa preusmjerava na web mjesto poslodavca.

Ako stvorite Priču za razvojne programere (prijavom), Stack Overflow obećava da će ubrzati vaše podudaranje i staviti vas pred poslodavce što je prije moguće. Nadalje, možete stvoriti upozorenja o radnim mjestima da biste ostali pri vrhu.

Na kraju, čak i ako ne radite posao WP-a iz snova, na raspolaganju je mnogo poslova kodiranja. Shvatili su da li možete pisati WordPress temu, možete raditi na bilo kojem drugom projektu koji zahtijeva znanje programskih jezika kao što je PHP.

Pogledajte Poslove prekrivanja snopa

Trgovine proizvoda WordPress

WordPress poslovi WP Engine

U novije vrijeme, WordPress proizvodi postaju sve popularniji, pa tako i dobavljači. Gdje god pogledate, obavezno ćete naći nekoga tko prodaje teme WordPressa, dodataka, hostinga ili neku drugu uslugu. Neki programeri grade nevjerojatne tvrtke oko jednog WordPress proizvoda, dok drugi predstavljaju više od jednog proizvoda.

Kada prodate nekoliko WordPress proizvoda ili usluga, očito će vam trebati tim predstavnika podrške za pomoć u pitanjima i stvarima kupaca. Definitivno će vam trebati momci da vaše marketinške napore gurnete naprijed. A da biste kupce zainteresirali, morate osmisliti nove dobrote i ažurirati postojeće proizvode.

Kao dobavljač WordPress proizvoda, ne možete to riješiti bez pomoći. Morate zaposliti ljude ili spali. Kao tražitelj posla, možete jasno vidjeti kako možete iskoristiti ovu situaciju. Možete pristupiti dobavljačima WordPress-a i predati svoju prijavu. Većina ovih tvrtki najavljuje otvaranje radnih mjesta na svojim web stranicama, što znači da ih je lako pronaći.

Ima milijun i jedna prilika vani, samo trebate pogledati. Na primjer, WordPress tematske trgovine poput Elegantne teme imat će mogućnosti za programere, stvaratelje sadržaja, trgovce i predstavnike podrške. Upravljani WordPress hosting tvrtke kao što su WP motor ili Zamašnjak trebaju stručnjaci za WordPress izvedbu, gurmani za migraciju, podrška predstavnicima itd. Opet, jednostavno morate pogledati.

Dobiti naš drift? Nadam se da �� Osim toga, uvijek možete Googleu dati svoj željeni WordPress posao npr .: „Potreban je cijeli programer za WordPress programere“, „napišite za nas 100 dolara“ itd..

Savjeti i alati za WordPress profesionalce

Ako ste iskusni WordPress profesionalac ili želite zaroniti, upućujemo vas na ove postove radi vašeg gledanja:

 • 25+ savjeta za WordPress Blogging Professionals
 • 8 dokazanih načina za zarađivanje novca s WordPressom
 • Kako zaraditi prodajući WordPress proizvode i usluge
 • Kako zaraditi novac blogom WordPressa
 • Kako postati uspješan blogpreur i zaraditi novac WordPressom
 • 7 najboljih dodataka za WordPress podružnicu
 • Kako stvoriti uspješnu internetsku trgovinu s WordPressom, Postavljanje WooCommerce-a od početka do kraja
 • Kako izgraditi internetski portfelj s WordPressom (i ukupnom temom)
 • I još mnogo toga s našeg bloga!

Uz to, razmislite o radu na vlastitom blogu, životopisu i uzorcima jer su ti zahtjevi često potrebni pri prijavi na WordPress poslove.

Završne napomene

Postoji bezbroj WordPress poslova na mreži, samo trebate tražiti na pravim mjestima. Ovaj post služi samo kao ilustracija onoga što je dostupno vani. Na mreži postoji puno radnih mjesta za WordPress, koje ne bismo mogle pokriti sve u jednom postu. Ako smo izostavili svoje najdraže, podijelite u komentarima i pustite nas da zaradimo ovaj novac.

Završit ću ovaj post riječima jednog i jedinog T.I., “Nisam ništa bolji od mola!”  Sretno u lovu na posao i možda najbolji čovjek pobijedi ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map