Tko još želi naplaćivati ​​plaćanja putem WordPress web stranica?

Kao robustan sustav upravljanja sadržajem, WordPress dobiva prednost od blogera, freelancera i vlasnika eCommerce poslovanja.


Osim što je popularna i korisnička platforma za bloganje, WordPress ima i mnoge druge prednosti. Može se koristiti na mnogo nekonvencionalnih načina. Samo dodavanjem koda ili upotrebom dodataka ili oboje, WordPress možemo koristiti za izradu web stranice za članstvo, web lokacije za e-trgovinu i još mnogo toga.

Međutim, ako pokrenemo web mjesto za članstvo ili internetsku stranicu za e-trgovinu, moramo prikupiti plaćanje od korisnika ili kupca. Je li moguće naplatiti plaćanje putem web stranica WordPressa? Odgovor je DA. Jedna od mnogih prednosti WordPress-a je jednostavnost s kojom se može integrirati s različitim platformama za plaćanje, omogućujući kupcu ili korisniku da plaćaju web mjesto. U ovom ću članku podijeliti neke od najboljih načina naplate plaćanja putem WordPress web stranica.

Važno: Ovaj post prolazi kroz neke od najboljih načina naplate plaćanja u najjednostavnijem obliku. Ako ste zainteresirani za stvaranje cjelovite web stranice E-trgovina, pogledajte naš post o 20 najboljih WordPress dodataka za e-trgovinu..

PayPal

prikupiti-isplata-koristi-paypal

PayPal je najčešća opcija. To je jedan od najstarijih davatelja internetskih plaćanja koji koriste milijuni kupaca i prodavača. Možete prikupiti donaciju i postaviti košaricu za kupnju putem PayPala. Sva plaćanja izravno idu na vaš račun. Neki dodaci za pomoć s integracijom PayPala i WordPressa su:

  • PayPal donacije: Kao što ime govori, ovaj se dodatak može koristiti za prihvaćanje donacija. To je dodatak za jednostavno podešavanje koji je prikazuje gumb “Doniraj” na web mjestu ili putem widgeta ili kratkog koda.
  • Jednostavna PayPal košarica za WP: Iako je gornji dodatak kompliciran, ovo je jednostavan dodatak s jednim klikom i plati. To web mjestu daje podizanje lica za e-trgovinu sa svojim lako prilagodljivim postavkama.
  • OrderStorm WordPress e-trgovina: Ovaj paket eCommerce dodataka je košarica u skladu s PCI-jem, sa ugrađenim CRM-om za upravljanje opsežnim internetskim narudžbama i otprema. Možete prodavati digitalne i fizičke proizvode.

Sve gore su najbolji načini naplate plaćanja na vašoj WordPress web stranici putem PayPala.

Dodatak za Selz WordPress

Obavijest: Očito postoje neki kupci koji tvrde da ovaj proizvod ne posluje pravilno, pogledajte Kamilin komentar u nastavku. Preporučujemo vam da napravite dodatna istraživanja o proizvodu prije nego što stvarno razmislite da li su se stvari poboljšale.

Ako tražite način prodaje digitalnih proizvoda i usluga, toplo preporučujem Selz. Sve što trebate je stvoriti besplatni račun i započeti s prodajom. Nema mjesečnih naknada za usluge. Ako davate usluge besplatno, čak ni tada vam Selz neće ništa naplatiti. Plaćate Selz 5% svake transakcije plus 25 centi samo kada napravite prodaju. Ovo je sjajna alternativa PayPalu iz dva razloga:

  • PayPal naplaćuje visoke transakcijske naknade.
  • PayPal je neuporediv ili zabranjen u mnogim zemljama u razvoju.

Suprotno tome, Selz radi svugdje. Za prikupljanje plaćanja na WordPress web lokacijama jednostavno instalirajte i konfigurirajte Dodatak za e-trgovinu Selz. Pomoću njihovih jednostavnih skripti možete prikupiti plaćanja izravno s Facebooka, Pinterest-a i Twittera.

selz-wordpress-čep

Proces odjave na WordPressu super je super. Kupac čak ne treba napustiti stranicu tijekom transakcije. Sve se događa na istoj stranici, a kupac digitalni proizvod prima putem e-pošte čim transakcija prođe. Svi detalji kupca vidljivi su na nadzornoj ploči računa Selz. Možete čak integrirati i Aweber ili MailChimp da biste sinkronizirali e-poštu kupca izravno s vašim popisom e-pošte. Plaćanja primljena na Selz račun mogu se izravno podići na vaš bankovni račun ili na PayPal.

Google novčanik

Google novčanik

Google novčanik, Googleovu uslugu, primarno koriste vlasnici bankovnih računa u SAD-u, a prihvatljiva je u više od 160 zemalja. Korisnici mogu vršiti ravnopravni prijenos putem pametnih telefona. Google novčanik kupac može koristiti za plaćanje na web stranicama WordPressa. Kao i PayPal, sve što trebate su ID e-pošte i račun u Google novčaniku. Neki dodaci za pomoć pri integraciji Google novčanika i WordPressa su:

  • ClassiPress Google Checkout Gateway: Ako web mjesto WordPress koristi temu ClassiPress, upotrijebite ovaj dodatak za integraciju Google novčanika.
  • WP fakture: Vrlo koristan dodatak za slobodnjake. Ako koristite WordPress za izgradnju baze klijenata ili ako imate portal klijenta utemeljen na WordPressu, ovaj je dodatak izuzetno koristan. Možete stvoriti, slati i primati plaćanja s nadzorne ploče WordPressa. Podržava Google novčanik, PayPal i Authorize.net.

Osim naknade od 2,9% po transakciji za slanje novca kreditnom ili debitnom karticom, nema dodatnih troškova za postavljanje računa u Google novčaniku, slanje novca, obradu i primanje novca.

Pruga

Pruga

Korisnici WordPressa mogu koristiti Pruga prihvatiti plaćanja u cijelom svijetu, no trenutno su podržane samo tvrtke iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade i Irske. Drugim riječima, vaše bi poduzeće trebalo biti locirano u ove četiri države kako biste iskoristili Stripe. Neki dodaci za pomoć kod integracije Stripea i WordPressa su:

  • Gravitacijski oblici + pruga: Ako već koristite Gravity Forms, upotrijebite ovaj dodatak umjesto da primate plaćanja putem Stripe-a.
  • Dodajte laboratorijski dodatak: Ovo je premium WordPress dodatak. To je lako prilagodljiv dodatak za primanje plaćanja standardnim oblicima plaćanja. Opcije plaćanja možete postaviti na više mjesta putem ugrađenih kuka.
  • WP Stripe: Dodatak kodiran posebno za WordPress web mjesta koja rade na donacijama. Gumbi za donaciju dodaju se ili kratkim kodom ili umetanjem u predložak.

Pomoću Stripe-a moguće je prikupiti i debitne i kreditne kartice putem Visa, American Express, Discover, MasterCard, Diners Club i JCB. Svaka uspješna transakcija košta vas 2,9% po transakciji plus 30 centi kao naknade.

EndNote

Jednostavno je i jednostavno upotrebljavati te dodatke i transformirati svoje WordPress web mjesto u stroj za zarađivanje novca. Isprobajte i testirajte nekoliko njih i upotrijebite one koji savršeno odgovaraju vašem poslu. Znate li koji WordPress dodatak (besplatan ili premijski) koji se može koristiti za naplatu plaćanja? Molim vas da ga podijelite s nama.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me