The Ultimate WordPress Travel Toolkit za pokretanje bloga dok ste daleko

The Ultimate WordPress Travel Toolkit

Ljeto je službeno završeno, ali to ne znači da još uvijek ne možete uzeti odmor. svima nam je potreban predah, s vremena na vrijeme. Ali prije nego što krenete u avanturu za vikend (krstarenje, putovanje na cestama ili možda čak i WordCamp?), Trebalo bi da postavite svoje web mjesto da se brine o sebi.


Nekoliko koraka koje možete poduzeti kako biste web stranicu svoje WordPress pripremili da se pobrine za sebe, a srećom za vas, svi su jednostavno jednostavni i spremni ste da krenete u vrijeme kad vam treba Uber. Ovdje su doslovno AABCs prije nego odeš.

A je za Automatsko dijeljenje

Kad nemate ured, trebali biste biti zauzeti uživajući u druženju, razgledavanju, sportskim događajima, prirodi, satima koktela i još mnogo toga. To znači da vjerovatno nećete imati vremena skakati na svoj telefon ili laptop kako biste ažurirali svoje Twitter ili Facebook stranice. Ne zaboravite dijeliti na društvenim mrežama instaliranjem automatskog plakata.

Buffer društveno dijeljenje

Jedna usluga koja nam se stvarno sviđa je Buffer. Buffer automatizirano dijeljenje društvenih mreža omogućuje vam da jednostavno unaprijed upišete i zakažete sve svoje postove na društvenim mrežama za Twitter, Facebook, LinkedIn i Instagram. Možete koristiti i besplatni WordPress za pufer dodatak za integriranje međuspremnika u svoju WordPress stranicu. Pomoću ovog dodatka možete omogućiti opciju automatskog dijeljenja novih postova nakon što su objavljeni, tako da sve što trebate učiniti je zakazati nekoliko novih članaka prije nego što krenete na svoje putovanje.

Oživite stari dodatak za WordPress

Druga je sjajna opcija Oživite stari post Pro. Ovaj freemium dodatak reciklira vaš stari sadržaj i ponovno ga dijeli za vas. Jednostavno instalirajte dodatak, recite mu koliko često želite da objavi i neka to radi. Na našem blogu možete vidjeti potpuni vodič o korištenju svih dodataka Revive Old Post. A ako želite više, ThemeIsle nudi premijsku verziju dodatka koja dodaje opcije za prilagođavanje tweeta i dijeljenja, mogućnost praćenja i pregledavanja klikova integracijom Google Analytics-a, mogućnosti dijeljenja svojih postupaka više puta, prilično svakoj društvenoj platformi koju mogu misliti i još više.

A je i za Upozorenja

Budući da ćete biti u avanturi, vjerojatno nećete cijeli dan biti na vašoj web lokaciji (barem se nadamo da ne radite i istražujete istovremeno). Učinite sebi uslugu i postavite nekoliko upozorenja na vašu web stranicu kako bi vas obavijestili o svim važnim događajima. Ako ćeš otići, daj

JetPack za WordPress

Ako već upotrebljavate popularni (i besplatni) Dodatak Jetpack WordPress postoje korisne obavijesti ugrađene u njih, jednostavno ih morate omogućiti i konfigurirati. Prvi je JetPack Monitor modul koji provjerava vašu web lokaciju svakih 5 minuta kako bi se uvjerio da radi i radi. Ako se promijeni vaš status produžetka, primit ćete poruku e-pošte “Loše vijesti” (ili “Dobre vijesti” kada je web-lokacija sigurnosna kopija). Drugi modul koji biste trebali uzeti u obzir je Obavijesti o JetPacku. Ovaj vam modul šalje push obavijest kada dobijete novi komentar ili slično. Samo aktivirajte modul i na svoj telefon instalirajte besplatnu WordPress aplikaciju za iOS ili Android kako bi vam obavijesti bili pri ruci..

iThemes sigurnosni dodatak

Za malo više sigurnosti možete isprobati prikladno iThemes Security dodatak. besplatni dodatak iThemes Security sadrži mnoštvo korisnih postavki obavijesti pomoću kojih možete ostati na vrhu web stranice WordPress. Prije svega možete omogućiti lokalno brute force zaštita kao i postavljanje obavijesti kada se korisnici zaključaju iz previše neuspjelih pokušaja prijave. Još jedna nevjerojatna značajka je otkrivanje promjena datoteke. Možete ga postaviti tako da vas obaviještava kada se promijeni apsolutno bilo što ili samo kada se dodirnu određene mape. Na tebi je. Ali možda je jedna od zgodnih značajki iThemes sigurnosti Način rada mogućnost da u potpunosti onemogućite nadzornu nadzornu ploču dok niste kod kuće. Samo omogućite opciju, odaberite jednokratno ograničenje, a zatim odaberite početne i završne datume putovanja kako biste zaključali druge korisnike, kao i napadače.

Ako nadogradite na Pro, imat ćete i mogućnosti zapisivanja korisničkih aktivnosti da biste vidjeli što vaš tim radi dok nemate, zakažite skeniranje zlonamjernog softvera, omogućite dvofaktorsku provjeru identiteta ili čak odredite privremenog administratora koji će zauzeti vaše mjesto za ograničeno vrijeme.

B je za sigurnosne kopije

Obavezno instalirajte dobar rezervni dodatak, za svaki slučaj. Na taj način, ako nešto pođe po zlu dok niste daleko, bit će mnogo lakše sve sastaviti zajedno kad se vratite.

VaultPress za WordPress

Koristimo VaultPress sami i bez sumnje je jedan od najboljih rezervnih dodataka za WordPress. Stvorio tim u Automattic-u, on vam svakodnevno preuzima sigurnosne kopije vaše WordPress stranice i sprema zadnjih 30 dana za vas. Obnavljanje web mjesta jednom sigurnosnom kopijom jednako je jednostavno kao i klikom na nekoliko gumba. Uz cijenu od samo 5 USD mjesečno ne možete si priuštiti da ne nabavite VaultPress.

C je za sadržaj

Baš kao što vam treba nekoliko zalogaja da vas zadrže na putu ili dugog leta, i vašim čitateljima je potrebno nešto uz pomoć kojih nećete krenuti. Najlakše rješenje je zakazati nekoliko postova koje ćete objaviti dok vi nemate.

WordPress Post zakazivanje

Značajke zakazivanja postova ugrađene su u sam WordPress. Dakle, umjesto da objavite post kada je spreman za pokretanje, kliknite gumb za uređivanje da biste odabrali dan i vrijeme kada želite da se poveća. Zatim kliknite za raspored.

Alternativno, ako već imate gomilu nacrta oglasa, možete koristiti dodatak poput Automatski planer posta da biste skupno zakazali svoje postove za vas. Ima mogućnosti objavljivanja objavljenih poruka na čekanju i / ili nacrta (ili čak recikliranja starih postova), objavljivanja po datumu ili slučajno, te mogućnost prilagođavanja vremenskog razmaka između objavljenih postova. Ali doista, ako vam nedostaje samo nekoliko dana, ugrađeni WordPress planer vjerojatno će raditi dobro.

A S je za Swaga

Nosite Swag

Posljednji zalogaj je donijeti vlastiti bris! Nikad ne znate s kim ćete se susresti dok ste na otvorenom. Uvijek je dobra ideja predstavljati svoj blog ili posao, bilo da se radi o košulji ili šeširu s logotipom, prilagođenim naljepnicama koje ćete dijeliti, besplatnim olovkama s vašim imenom na njima ili nekim dobrim staromodnim posjetnicama (VistaPrint i Zazzle imaju popust praktički svaki mjesec čineći ovo gotovo besplatno). Ne možete pogriješiti s malo samopromocije.

Sada se zabavite

Nije da rad s WordPressom nije zabavno, već ste samo zaradili, zasluženo ste slobodni. Pomoću ovih alata moći ćete se odmoriti i opustiti znajući da se WordPress web stranica može nositi nekoliko dana. Samo zapamti – uto-dijeljenje, lerts, Backups, Cčesto i Smahati. Imate li još savjeta ili preporuka za održavanje WordPressa kad niste tamo? Podijelite svoje savjete u komentarima u nastavku – voljeli bismo znati što za vas funkcionira!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me