Tematske prodavaonice ili Themeforest: odakle trebate kupiti svoje WordPress teme?

Stoga tražite novu WordPress temu. Vjerojatno vas je frustrirao ogroman broj web lokacija na tržištu i zbunjujući niz tema za odabir. Gdje započeti?


Počivajte lako jer smo uložili naporan rad na smanjivanju izbora kako bismo vam pomogli da donesete educiranu odluku o tome gdje kupiti svoju WordPress temu. Ovdje igraju mnogi faktori i mi ćemo vas sve provesti kroz njih.

Zabrinjavate li koja tržnica ili tematska trgovina ima najbolju korisničku podršku? Gdje su najbolje cijene? Koja su se mjesta specijalizirala za teme specifične za industriju? Pokrivat ćemo sve to i još više našim putovanjem po najpopularnijim tržnicama i tematskim trgovinama za WordPress. Idemo!

Tematska tržišta i tematska šuma

Tržišta tema, poput Themeforest iz tvrtke Envato, pružaju mjesto programerima tema da prodaju svoje proizvode na mreži. S više od 20 000 tema dostupnih u Tematskoj šumi, pronaći ćete ponude proizvoda za svaki projekt, format i stil web stranice.

Sa svijetle strane, Envato kvaliteta provjerava svaku temu. Kažu vam jesu li buduća ažuriranja uključena u kupoprodajnu cijenu i je li autor teme aktivno podržava tu temu na mreži (vrlo je važno za početnike do srednje korisnike WordPressa!) Očekujte da teme s višim cijenama sadrže znatno bolju podršku od manje skupih tema.

Pretraživanje tema je jednostavno. Web stranica nudi niz filtara koji vam omogućuju pregled tema u programu WordPress:

 • U određenoj kategoriji
 • U određenom cjenovnom rangu
 • Na temelju ocjene kupca
 • Na temelju dolara u prodaji
 • i mnogo više
Opcije filtriranja šuma

Opcije filtriranja u šumi Theme

Rezultati ili popisi tema sadrže i snimku na zadrškom, a kratki sažetak govori vam je li tema visoke rezolucije i spreman je widget, koje su verzije preglednika kompatibilne i koji su okviri podržani. Ako planirate koristiti svoju temu s određenim rješenjem, poput podvlake, WPML ili bootstrap, ove su informacije prilično korisne.

Ukupno-demos

Neki od korisnih demonstracija Total Theme

Themeforest je također postala vodeća za svenamjenske, višenamjenske WordPress teme. Sigurno ste vidjeli spomenutu temu na jednom ili drugom blogu, i dok ove vrste tema nisu svaka čaša čaja, ne možete se dogovarati s opcijama i fleksibilnošću koju pružaju. Pogledajte samo jednu od najprodavanijih tema, poput Total WordPress teme, i vidjet ćete da iako višenamjenska tema dolazi s ogromnim brojem opcija (što je dobra stvar!), Često dolaze i s lakoćom koristiti uzorke demonstracija sa svim opcijama koje su već odabrane za vas.

Prelazeći vodeću industriju, druga su tržišta također korisna u pronalaženju savršene teme. Iako manja tržišta imaju manje dostupnih tema, oni nadoknađuju niz drugih privlačnih značajki. Jedan od naših najboljih izbora je Creative Market. Budući da autori mogu postaviti vlastite cijene na ovom tržištu, možete pronaći pristupačnu temu za bilo koji proračun. Osim toga, oni imaju fantastične besplatne proizvode svaki tjedan, tako da se ne zaboravite prijaviti za njihov newsletter!

StudioPress i elegantne teme

Unutar tematskih trgovina na Internetu postoje možda dva stajališta koja su zaista napravila svoje ime. Prvi je StudioPress, tvorac okvira Genesis. Ren je obavio sjajan okvirni pregled Genesisa, ali mi ćemo za sada tek pronaći ključne točke: brza vremena učitavanja, izvrsna podrška, SEO, pristupačnost i sigurnost samo su neki od njih..

Okvir Genesis od StudioPressa.

Okvir Genesis od StudioPressa.

Ako za pokretanje WordPress stranice upotrebljavate okvir Genesis, preporučujemo StudioPress koji je vodeći dobavljač tema Genesisa. Zašto? Pa, jer oni napravljen Geneza. Upotreba podređene teme Genesis koju je napisao drugi programer mogla bi uzrokovati poteškoće s kompatibilnošću jer čak ni stručnjaci koji razvijaju stručne teme ne znaju svaki detalj o okviru. Autori softvera imaju prirodnu prednost u tom pogledu. Osim toga, njihovi čisti i profesionalni dizajni su bezrezervni.

StudioPress teme

Teme kafića i dnevnih jela iz StudioPressa

StudioPress nudi i Genesis Pro Framework paket koji vam omogućava pristup svim dječjim temama dostupnim za jednu nisku cijenu. Ako koristite Genesis, kupovina teme za djecu od StudioPressa je razuman izbor, ali oni nisu jedina igra u gradu – Creative Market, ZigZagPress i Web Savvy Marketing nude i opcije temeljene na Genesisu.

Druga trgovina trgovina su Elegantne teme, što ne bi trebalo iznenaditi, jer je njihova tema Divi jasan hit. Ova trgovina tema je za sebe stvorila sjajno mjesto na tržištu WordPressa, nudeći sjajne teme za jednu nisku cijenu paketa..

Divi-WordPress-tema

Mnogo popularna tema Divi

Nišne tematske trgovine i prilagođeni dizajni

Ako tražite temu koja odgovara određenoj industriji, Templatic je sjajno mjesto za početak pretraživanja. Nude više od 80 tema za određene industrije poput hotela, auto trgovina, restorana, frizerskih salona i još mnogo toga. Posebno su korisni za teme direktorija za popise tvrtki. U nastavku pogledajte uzorak njihovih najkorisnijih tema, a Templatic Showcase je također vrijedan pogleda.

Templatic Themes

Templatic Teme

Teme koje se nude u Templatic rasponu su od 29 do 79 dolara, a imaju i Premium Tematski klub koji vam omogućava pristup svim predlošcima za 299 dolara. Bez obzira jeste li odabrali jednu temu ili klupsku opciju, Templatic nudi neograničenu podršku i ažuriranja tema tijekom jedne godine. Također dobivate pristup vodičima s temama i forumu zajednice.

themeisle-paket

Najbolji prodavači tvrtke ThemeIsle

Drugo mjesto koje vrijedi spomenuti je ThemeIsle. Stvorili su najpopularniju besplatnu temu na WordPress.com-u, a imaju i nekoliko fenomenalnih premium tema. Na ovom mjestu naći ćete teme savršene za posao, fotografiju, recenzije knjiga, izgradnju i još mnogo toga. Možete odabrati samo jednu temu ili im možete pristupiti za samo 99 USD (što uključuje dvogodišnju prioritetnu podršku).

A postoje doslovno stotine više trgovina temama vani – to je samo nekoliko koje smo koristili i kojima vjerujemo.

Izgovorite (ili prilagođene) teme

Izvjesne trgovine trgovine obično su tanje na terenu jer većina programera odluči raditi izravno s klijentima na prilagođenim web mjestima. Postoje neke profesionalne web stranice koje su spremne prihvatiti posao koji je potpuno odgovoran, ali ako je to opcija koju želite iskoristiti. Imajte na umu da će prilagođene teme koštati više od predložaka, jer su stvorene samo za vas, a vi ćete provoditi dovoljno vremena s programerom, pa pripazite da odaberete nekoga tko vam se sviđa.


Nedostatak izbora nije problem kad je riječ o odabiru WordPress teme. Čak i uz samo nekoliko tržišta i trgovina trgovina koje smo ovdje spomenuli, na raspolaganju vam je tisuće opcija.

Svaka tvrtka i web stranica su u konačnici jedinstveni, tako da ne možemo odabrati jedno rješenje koje bi odgovaralo svim potrebama. Tema koju odaberete morat će se temeljiti na vašim željama, razini vašeg znanja o radu s PHP, WordPress, CSS i drugim okvirima, kao i vašem proračunu. Nadamo se da će nas raščlamba najpopularnijih izvora tema usmjeriti u pravom smjeru. Konačna odluka je naravno vaša.

Želimo vam dobro u pronalaženju savršene teme za vaše web mjesto i voljeli bismo znati koje ste tržište i tematsku trgovinu izabrali i zašto. Javite se putem komentara i javite nam se!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map