Savjeti za WordPress: 15 uobičajenih pogrešaka u WordPressu s rješenjima

Svi volimo WordPress, ali ponekad nas to može izluditi! Bilo da je riječ o strašnom bijelom ekranu smrti, nepoznatoj PHP pogrešci koja dolazi zbog dodatka ili problema sa poslužiteljem što uzrokuje rušenje naše web stranice, to nikada nije zabavno. Ali kad god se WordPress odluči ponašati se, uopće ne brinite – u ovom postu uvijek ćete naći rješenje. Pripremite se za zabavu jer ćete ti i ja riješiti 15 uobičajenih pogrešaka u programu WordPress. Dakle, bez dodatnih pokusa, krenimo s najcescu greškom u programu WordPress.


Contents

1. unutarnja pogreška poslužitelja

Gotovo svaki WordPress korisnik kojeg poznajem naišao je na internu pogrešku poslužitelja barem jednom. Prilično je neugodno jer, za razliku od mnogih uobičajenih pogrešaka u programu WordPress, unutarnja pogreška poslužitelja ne govori što trebate popraviti. To može biti frustrirajuće jer pogreška može biti rezultat nekoliko razloga kao što ćete vidjeti u nastavku.

Uzroci unutarnje pogreške na poslužitelju:

Neki od mogućih uzroka pogreške na internom poslužitelju su sljedeći:

 • Oštećene funkcije dodataka
 • Oštećene funkcije teme
 • Oštećen .htaccess
 • Ograničena granica PHP memorije

Rješenja za internu pogrešku poslužitelja:

Ova greška može početnika lako poslati u režim panike, ali ne brinite, evo nekoliko rješenja.

a. Uredite .htaccess datoteku
Budući da je pogreška unutarnjeg poslužitelja uglavnom rezultat oštećene .htaccess datoteke, prijavite se u korijenski direktorij WordPress putem Upravitelja datoteka (ili FTP) i preimenujte svoju .htaccess datoteku u .htaccess.old. Osvježite preglednik da biste vidjeli jeste li riješili pogrešku. Ako je pogreška nestala, idite na Postavke -> Permalinks i kliknite gumb Spremi promjene da biste resetirali pravila .htacess i flush write. Ako to ne uspije, možda trebate provjeriti dodatke.

b. Deaktiviraj sve dodatke
Problem bi mogao predstavljati dodatak koji ste upravo instalirali, ali to je sjajno jer znate što možete deinstalirati ili izbrisati. Inače, ova WordPress greška može se pojaviti kao rezultat starog dodatka (ili nekoliko dodataka koji su nespojivi). Nećete znati je li problem vaš dodatak ako ne deaktivirate dodatke.

izvan snage: Ako vidite internu pogrešku poslužitelja, vjerovatno ne možete pristupiti WordPress Admin-u. Pa, kako ćete deaktivirati svoje dodatke? Pa, otkrili smo ovo kako deaktivirati sve dodatke kada ne možete pristupiti administrativnim izbornicima post na WordPress Codexu. Ako greška nestane nakon deaktivacije svih dodataka, otkrili ste svoj problem i vrijeme je da igrate malu igru ​​pokušaja i pogreške. Ponovno aktivirajte jedan dodatak istodobno dok ne pronađete krivca. Izbrišite dodatak i dobiti bolji zamjena. Također možete obavijestiti autora dodatka jer je WordPress lijep i takvi bi trebali biti i dodaci.

c. Promjena tema
Ako problem nisu plugovi, možda je vaša tema. Prebacite se na temu Dvadeset dvanaest i ponovno učitajte svoju web stranicu. Ako i dalje vidite pogrešku, možda ćete trebati nadograditi neke svoje mape WordPress.

d. Popravite mape wp-admin i wp-include
Vjerojatno ste riješili ovu grešku u programu WordPress. Ali ako to nije slučaj, pokušajte zamijeniti svoje wp-admin i wp-include mape novijim iz nove WordPress instalacije.

e. Povećajte ograničenje PHP memorije
Ako sve drugo ne uspije, morate se umarati i zaprljati s nekoliko stvari na vašem poslužitelju. Interna pogreška poslužitelja može biti frustrirajuća pa ne očekujem da će vas nešto zaustaviti. Evo sjajnog vodiča za povećanje PHP memorije od strane dobrih momaka u WordPress-u. Ako volite uzimati prečace, upalite uređivač koda i stvorite tekstualnu datoteku pod nazivom php.ini. Unutar ove datoteke dodajte ovaj kôd:

memorija = 64MB

Spremite i prenesite datoteku u / wp-admin / mapu. Ako povećanje PHP memorije riješi problem, razgovarajte sa svojim web domaćinom kako biste stavili prst na ono što vam iscrpljuje memoriju. To može biti bilo što, od pokvarenih funkcija tema do loše dizajniranih dodataka, između ostalog. Vaš web domaćin pružit će vam podatke iz vaših zapisnika poslužitelja.

2. Automatsko ažuriranje nije uspjelo

WordPress sada ima značajku automatskog ažuriranja koja brine o sigurnosti, manjim pogreškama i sličnim stvarima. Značajka je čisti genij na poslu. Super je, ali ponekad i ne uspije. S obzirom na to da značajka automatskog ažuriranja ne zahtijeva ljudski unos, kako reći kada ažuriranje ne uspije? Vidjet ćete jedno od sljedećeg:

 • Poruka o grešci u PHP-u
 • Prazan bijeli ekran (Poznat i pod nazivom bijeli ekran smrti – WSOD)
 • Upozorenje koje kaže da ažuriranje nije uspjelo

Ažuriranje neuspješnih uzroka:

 • Problemi s internetskom vezom tijekom automatskog ažuriranja
 • Prekinuta veza s glavnim datotekama WordPress-a
 • Neispravna dopuštenja datoteka

Ažuriranje neuspjelog rješenja:

Ručno ažurirajte svoju web stranicu WordPress. Ako ne znate odakle započeti, pogledajte ovo Ažuriranje WordPress-a – Ručno ažuriranje posta u WordPress Codexu.

3. Sintaksa WordPress Greška

Moja analiza pokazala je da je to vrlo uobičajena greška u programu WordPress među ljudima koji dodaju isječke koda na svoje WordPress stranice. Kada naiđete na ovu pogrešku, obično ćete primijetiti nešto poput:

Pogreška raščlanjivanja - pogreška sintakse, neočekivani $ end u /public_html/your_site/wp-content/themes/your-theme/functions.php na liniji 38

Ova se pogreška ne mora naglasiti jer vam točno govori gdje treba pronaći problem.

Uzrok pogreške sintakse:

Mnogo je puta sintaksa nastala zbog nedostatka ili neočekivanih znakova u problematičnoj datoteci. Većinu vremena uzrokovao netko manje iskusan pokušavajući urediti kôd u temi ili dodatku, ali može se dogoditi i kada instalirate novu temu ili dodatak koji sadrži grešku.

Rješenja pogreške sintakse:

a. Educirajte se o lijepljenju isječaka koda u WordPress
Kao početnik programa WordPress, morate naučiti dug (ali zabavan) put do učenja učenja WordPress-a. Nema žurbe, zato odvojite vrijeme. Ako ste naišli na ovu grešku u programu WordPress nakon dodavanja isječaka koda na svoju web stranicu WordPress, morate naučiti više o lijepljenju isječaka koda u WordPress ili ćete nanijeti veću štetu.

b. Popravite kod na koji se to odnosi
Ako se ova WordPress greška dogodila nakon ažuriranja dodatka ili lijepljenja nekog koda s interneta, točno znate gdje trebate pogledati. Problem je što ne možete popraviti kôd Izgled -> Editor (ili Dodaci -> Editor) jer vas sintaksa pogreši na vašoj web lokaciji. To ne štima dobro kod većine početnika, pa ih nema. Ali to ne bude, možete jednostavno urediti svoje WordPress datoteke putem FTP-a ili File Managera u svom cPanelu. Pronađite datoteku o kojoj je riječ pogođena i ispravite je bilo uklanjanjem ili ispravnim prepisivanjem.

c. Isprobajte neku drugu temu ili dodatak
Ako je greška započela kada ste aktivirali novu temu ili dodatak, vjerovatno je da je došlo do pogreške u toj temi ili dodatku. Stoga možda želite naći alternativu ili se obratiti programeru kako bi mogli ispraviti pogrešku. U nekim se slučajevima možda nećete moći prijaviti u WordPress, pa ćete možda morati izbrisati dodatak ili temu putem FTP-a.

4. Pogreška pri uspostavljanju veze baze podataka

Od uobičajenih grešaka u programu WordPress, ova je prilično nerazumljiva. Pogreška WordPressa pri uspostavljanju veze s bazom podataka omogućuje vam da znate da je nešto prekinulo vezu s vašom WordPress bazom podataka.

Baza podataka Uspostavljanje uzroka pogreške:

 • Pogreška wp-config.php
 • Problemi s davateljem usluga hostinga
 • Propali ste! I ovdje sam mislio da ta greška u programu WordPress nije velika stvar.

Baza podataka Uspostavljanje rješenja o pogreškama:

a. Uredite svoju wp-config.php datoteku
Pristupite svojoj wp-config.php datoteci putem File Manager-a ili FTP-a i provjerite jesu li naziv baze podataka, domaćin, korisničko ime i lozinka ispravni. Ako ste zaglavili ili ne znate što prvo učiniti, razmislite o tome kako nekoliko stvari uređivati ​​wp-config.php datoteke.

b. Popravite probleme s vašim web domaćinom
Ako vaš wp-config.php izgleda ispravno i ova greška u programu WordPress i dalje predstavlja problem, trebali biste razgovarati sa svojim pružateljem usluge hostinga za WordPress. Oni će vam moći reći je li poslužitelj isključen ili je vaša baza podataka zatvorena zbog prekoračenja kvote. Ako vam kažu da sve izgleda dobro, krajnje je vrijeme da implementirate malo WordPress sigurnosti na svoje web mjesto.

c. Skenirajte svoju web lokaciju da biste utvrdili je li ugrožena
Hakeri ne spavaju. Ne, nemaju. Možete postati žrtva hakera u bilo kojem trenutku, pogotovo ako ne znate kako osigurati svoje web mjesto za WordPress. Kako biste osigurali da vaša web lokacija nije hakirana, skenirajte je pomoću alata kao što je Sucuri Sitecheck. Ako dobijete loše vijesti, samo ostanite mirni i provjerite je li moja stranica hakirana na WordPress Codexu.

5. Kratko nedostupno za grešku planiranog održavanja

1, 2, 3 … Prekidajte vrijeme, pokušajmo razumjeti zašto vam dolazi ova ne tako kratka greška u programu WordPress. Oh, usput, to uopće ne bi vas trebalo stvarati jer je to vrlo lako riješiti. Prvo, pogledajmo uzroke.

Pogreška planiranog održavanja:

 • Vaša ažuriranja za WordPress nisu uspjela jer su neke stvari izvan vaše kontrole
 •  .održavanje datoteka nije izbrisana nakon ažuriranja iz jednog ili drugog razloga

Rješenja za planirano održavanje održavanja:

Zabavljaš li se? Osjećate li da možete riješiti gore navedene pogreške ako / kada se pojave? Ako možete, prijeđite na WordPress grešku broj šest (6).

6. Dohvaćanje lozinke e-pošte ne funkcionira

Glavni uzrok tome je zaboravnost. Možda biste trebali isprobati neku dijetu i vježbe za povećanje pamćenja �� Šaljem se po strani… svi zaboravljamo čak i najvažnije stvari kao što su lozinke, korisnička imena i adrese e-pošte? Zaboravili ste lozinku i bili prisiljeni koristiti stranicu “Izgubili ste lozinku”. Problem je što nikad niste dobili vezu za resetiranje putem e-pošte. Odlučite pokušati ponovo nakon provjere mape neželjene pošte, ali svejedno, nema veze.

Pogreška pretraživanja lozinke:

Iz nekog razloga vam WordPress instalacija jednostavno neće poslati vezu … uzrok bi mogao biti misterija! Ali glavni problem nije zašto ne primate zaporku, već kako možete lako i brzo resetirati zaporku? U nastavku ćemo naći nekoliko rješenja.

Rješenja za pogrešku u pronalaženju lozinke:

a. Ponovno postavite WordPress putem phpMyAdmin
Ovo je tehničko od dva rješenja koja ću vam predstaviti.

 1. Prijavite se na svoj cPanel i idite na phpMyAdmin pod, ispod baze podataka
 2. Odaberite svoju bazu podataka (vaš web domaćin pomoći će vam da ne pronađete svoju bazu podataka)
 3. Dođite do wp_users i kliknite na pretraživati
 4. Idite na svoje korisničko ime i kliknite na Uredi
 5. Unesite novu vrijednost (novu lozinku) u user_pass
 6. izabrati MD5 iz padajućeg izbornika koji je ispod Funkcija
 7. Klik Ići gumb na dnu za spremanje promjena

b. Uredite datoteku svoje funkcije.php
A sada za nešto manje tehničku metodu. Datoteka function.php odgovorna je za mnoge stvari na vašoj web stranici WordPress. Ako vam je teško pronalaženje lozinke za e-poštu:

 1. Navigacija do “../ Wp-sadržaja / teme / your_live_theme /“Pomoću FTP-a ili Upravitelja datoteka i preuzmite datoteku function.php.
 2. Otvorite datoteku u uređivaču koda i dodajte sljedeći kôd:
  wp_set_password ('ŽeljenaNewPassword', 1);

  Zamijeniti DesiredNewPassword sa svojim novim passowrdom. Broj jedan (1) u kodu je vaš korisnički ID u wp_users stol.

 3. Spremite i prenesite function.php
 4. Kad se možete prijaviti na svoju web lokaciju, uklonite kôd (preuzmite function.php, izbrišite kôd i vratite ga natrag u svoju temu teme)

7. HTTP greška 403 – zabranjeno

Ako dobijete “Niste ovlašteni za pregled ove stranice. (Pogreška 403)“, Prilikom pokušaja prijave na web mjesto WordPress, naišli ste na jednu od najčešćih WordPress pogrešaka – HTTP greška 403.

Pogreška HTTP 403:

 • Problemi s indeksima direktorija ako se vaš blog nalazi na Windows poslužitelju

Rješenje pogreške HTTP 403:

Dodajte index.php u Indekse direktorija. Ovu grešku u programu WordPress možete lako riješiti dodavanjem index.php u Indekse direktorija. Samo idi na svoje Upravljačka ploča -> Web mogućnosti -> Indeksi direktorija i dodajte index.php.

8. Pogreška ispod sadržaja ispod pogreške

Bio sam prilično zbunjen kada sam se prvi put susreo s ovom greškom u programu WordPress. Bila sam toliko uvjerena da je moja tema u potpunosti nazdravljena da sam je razmišljao potpuno promijeniti. Međutim, sazvao sam Google pauke i nekoliko sekundi kasnije shvatio sam da je ovo samo jedna od najčešćih WordPress pogrešaka. Ta je spoznaja oduzela sve zabrinjavajuće. Još nekoliko klikova i svitaka otkrio sam uzroke.

Bočna traka ispod sadržaja uzrokuje pogreške:

 • HTML pogreške – ponekad možete zaboraviti zatvoriti nekoliko div elemenata
 • CSS pogreške – Drugi put možda slučajno upotrijebite nesrazmjerne širine koje na kraju zabrljaju čitav izgled

Bočna traka ispod Rješenja o pogreškama sadržaja:

a. Zatvorite sve elemente div
U većini slučajeva elementi olovke olovke odgovorni su za ovu pogrešku. Zatvorite sve otvorene elemente div i uklonite dodatne elemente div koji gura bočnu traku izvan elementa za omatanje. Koristite alat poput W3 Validator kako biste provjerili može li vaš HTML kod biti uzrok ove pogreške.

b. Popravite CSS
Nepravilni omjeri širine poremetit će vaš izgled zauzvrat, stavljajući bočnu traku ispod područja sadržaja. Stvari morate držati u proporciji. Na primjer, ako je vaš glavni spremnik širine 920px, dodijelite 620px svom sadržaju, a 250px bočnoj traci. Preostalih 50 px ostavite za margine, a što ne. Samo zadržite stvari proporcionalne. Još jedna stvar, budite oprezni kada koristite float svojstvo.

9. WordPress Admin prikazuje neprikladno

Jeste li se ikada prijavili na WordPress samo da biste sve svoje mjesto pronašli na WP Admin nadzornoj ploči? Kako to mislim, veze su raspoređene nepravilno jer se nadzorna ploča prikazuje bez CSS-a.

Pogreške u prikazu administratora:

 • Proxy i vatrozidovi koji imaju crne CSS datoteke
 • Oštećeni dodaci izbornika administratora

Rješenja za pogreške administrativnog prikaza:

a. Uvjerite se da niste iza proxyja ili vatrozida
Ako imate iza proxyja ili vatrozida (možda pristupite svojoj web lokaciji s posla), pokušajte pristupiti nadzornoj ploči negdje drugdje bez proxyja ili vatrozida. Možete i pokušati očistiti vatrozid i proxy cache i vidjeti hoće li to raditi.

b. Ažuriranje / deaktiviranje dodataka izbornika administratora
Ako se ova instalacija pojavljuje nakon instaliranja dodatka poput Laganiji izbornici Drop Down Menu (Administrator pada) pokušajte ažurirati (ponovo instalirati) za vaš izbornički administrator. Ako ova WordPress greška i dalje postoji, deaktivirajte dodatak.

10. Pogreška ograničena na povezivanju

Ako vaša web stranica WordPress živi na preopterećenom zajedničkom poslužitelju, tu ćete WordPress pogrešku češće viđati. Sljedeći problemi odgovorni su za ovu pogrešku.

Uzroci pogrešaka isteklog vremena:

 • Teški dodaci
 • Pogreške u tematskim funkcijama
 • Ograničena granica PHP memorije

Rješenja o pogreškama koje je isteklo:

 • Deaktivirajte dodatke koje ste nedavno instalirali ili resetirajte mapu dodataka
 • Povećajte ograničenje PHP memorije
 • Prebacite se na temu Dvadeset dvanaest kako biste utvrdili je li problem u vašoj temi

11.Upozorenje: Ne mogu se izmijeniti informacije o zaglavlju – zaglavlje je već poslano

Ovo je još jedna uobičajena greška u programu WordPress koja muči mnoge korisnike WordPressa, posebno početnike. Ako naiđete na ovu pogrešku, obično ćete vidjeti nešto slično ovome:

Upozorenje: Ne mogu se mijenjati podaci zaglavlja - Zaglavlje je već poslano (Izlaz je pokrenut na /blog/wp-config.php:34)

Taj zadnji dio (Izlaz je započeo u /blog/wp-config.php:34) govori točno odakle potiče vaša pogreška.

Nije moguće izmijeniti pogrešku u zaglavlju:

 • Prisutnost bijelih (praznih) razmaka u datoteci s kojom je pogođen (u našem slučaju iznad, to bi bilo wp-config.php)

Rješenje greške u zaglavlju nije moguće:

Trebat ćete ukloniti prazne razmake. Da biste se riješili ove pogreške u programu WordPress:

 1. Preuzmite datoteku o kojoj je riječ (npr. Wp-config.php) putem Upravitelja datoteka ili FTP-a
 2. Otvorite datoteku u svom omiljenom uređivaču (npr. blokčić za bilješke++)
 3. Uklonite sve prostore prije prvog
 4. Uklonite sve prostore nakon zatvaranja?>
 5. Spremite datoteku

12. Dodatak neće izbrisati pogrešku

Neki dodaci (i želite se držati dalje od takvih dodataka) dolaze sa skrivenim datotekama koje postaju bol u vratu kada želite izbrisati dodatak. Ovo je dobar razlog za preuzimanje dodataka (i tema u tu svrhu) sa uglednih web-mjesta kojima vjerujete. Problem je što ne možete izbrisati dodatak putem WordPress Administrator pa čak i ako mapu dodatka izbrišete putem Upravitelja datoteka (ili FTP-a), dodatak se i dalje prikazuje. Magija? Ne. Evo …

Brisanje uzroka Pogreška dodatka:

 • Dodatak se isporučuje sa skrivenim ili ugniježđenim datotekama

Izbriši rješenja pogrešaka dodataka:

a. Dobivanje dodataka iz pouzdanih izvora
Ne prikupljajte dodatke sa svih strana. Ako želite kupiti dobro kodiran dodatak, obratite se uglednim izvorima kao što su CodeCanyon ili WPExplorer. Ako želite besplatne dodatke, pogledajte Spremište dodataka WordPress. Prevencija je bolja od liječenja, zar ne?

b. Brisanje dodatka pomoću Secure Shell (SSH)
Ovo rješenje će funkcionirati samo ako imate SSH pristup vašoj WordPress web stranici. Ovo je što učiniti. Prijavite se na svoj blog pomoću SSH-a i pomaknite se do “../ Wp-sadržaja / plugins /„. Koristiti Je -AI naredba za popis svih mapa i na kraju izbrisati problematični dodatak pomoću rm (naziv mape) naredba.

13. WordPress postovi koji se vraćaju 404 Greška

Fascinantno je pristupati svakom dijelu vaše WordPress web stranice, ali postovima. Svaki put kada posjetite jedan post, dobijete stranicu pogreške 404 – i to je velika bol jer su postovi kosti i meso bilo kojeg WordPress bloga.

404 stranica pogreške: Uzrok:

 • Problem s vašim stalnim vezama

404 Rješenja stranice s pogreškama:

a. Spremite svoje trajne veze
Ovu grešku u programu WordPress lako je riješiti, pa nemojte paničariti – vi čitatelji moći ćete čitati vaše postove ni u kojem trenutku. Samo idi na Postavke -> Permalinks i pogodio Spremi promjene dugme.

b. Popravite svoju .htaccess datoteku
Ako popravljanje vaših trajnih veza ne riješi ovu pogrešku, vrijeme je da ručno uredite svoju .htaccess datoteku. Dođite do vašeg korporativnog direktorija WordPress i preuzmite .htaccess datoteku. Ako ga nema, napravite praznu tekstualnu datoteku i spremite je kao .htaccess. U datoteku .htaccess dodajte sljedeći kôd:

# POČETI WordPress

Učitajte ponovoEngine uključeno
RewriteBase /
RewriteRule ^ indeks \ .php $ - [L] PrepišiCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
PrepišiCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
Prepiši Rule. /index.php [L]

# END WordPress

Spremite i prenesite .htaccess na istu lokaciju.

14. Pogreška iscrpljene memorije programa WordPress

Znate da ste naišli na ovu pogrešku kada vidite bijeli ekran smrti ili ovu poruku o pogrešci:

Fatalna pogreška: Dopuštena veličina memorije od 33554432 bajta iscrpljena (pokušao je dodijeliti 2348617 bajtova) u /home/username/public_html/your_site/wp-includes/plugins.php na liniji 36

Pogreška zbog iscrpljenosti memorije:

 • Dodatak ili skripta jedu vam pamćenje

Rješenje o pogrešci iscrpljene u memoriji:

Najlakši odgovor je jednostavno povećati dodijeljenu memoriju. Da biste to učinili, otvorite svoju wp-config.php datoteku (koja se nalazi u korijenskom direktoriju vaše web lokacije) i dodajte sljedeći kôd:

define ('wp_memory_limit', '64M');
BILJEŠKA: Ne morate preuzeti datoteku (ili bilo koju drugu datoteku) kada upotrebljavate Upravitelj datoteka. Datoteke možete urediti izravno u Upravitelju datoteka. Ako ne možete pronaći mogućnost uređivanja, razgovarajte sa svojim web domaćinom.

15. Fatalna pogreška nedefinirana funkcija je_network_admin

Odlučio sam završiti ovaj post jednostavnom, ali vrlo čestom greškom u programu WordPress.

Nedefinirana funkcija is_network_admin Fatal Error Eruse:

 • Automatsko ažuriranje nije uspjelo

Nedefinirana funkcija is_network_admin Fatal ErrorSolution:

Daljnja pomoć / resursi

Ako nismo uspjeli riješiti vašu pogrešku ili vaša konkretna greška nije spomenuta u ovom postu, možete pronaći popis stvarno sjajnih resursa u nastavku s još nekim rješenjima za uobičajene pogreške u WordPressu i njihovim ispravcima. Ako još uvijek ne možete pronaći rješenje, uvijek biste mogli pokušati kontaktirati svog webhosta da biste vidjeli mogu li vam pomoći! WPEngine je bio kod nas više od jedne prilike kada sami nismo uspjeli riješiti problem!

Zaključak

Tu smo. Upravo smo otkrili 15 najčešćih grešaka u programu WordPress i pokazali vam kako ih riješiti. Nadamo se da će vam ovaj post biti koristan kada naiđete na grešku u programu WordPress. Označite ovaj resurs (najvjerojatnije će vam ga trebati u nekom trenutku – iako se nadamo da ga nemate) i recite nam kako ispraviti uobičajene pogreške u WordPressu na svojoj web stranici, posebno ako imate bolje i brže rješenje za jednu od uobičajenih WordPress pogreške.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me