Različiti načini za integraciju društvenih medija s WordPressom

Postati previše ovisan o tražilicama za prometom nikada nije dobra ideja – jedno ažuriranje algoritama moglo bi potencijalno smanjiti poplave prometa. Imajući to na umu, prednost drugim izvorima prometa, posebno društvenim medijima, važan je dio zaštite dugoročnog uspjeha vaše web lokacije: snažan društveni praćenje i vrlo dijeljiv sadržaj omogućuje vam da usmjeravate vlastiti promet na svoju web lokaciju. Drugim riječima, ako vaša web stranica se doživite pad SERP-a, utjecaj neće biti katastrofalan.


Spremna sam se kladiti da je većina vas već instalirala gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama, zar ne? Međutim, to nije jedini način na koji web mjesto možete učiniti više društvenim. Danas vam želim predstaviti sedam WordPress dodataka na društvenim mrežama. Svaki dodatak dodaje malo drugačiju funkciju na vašu web stranicu, pomažući vam da zaista iskoristite maksimum na društvenim medijima.

Društveni mediji Pero Besplatno WordPress dodatak

Social_Media_Feather

Pero na društvenim medijima je besplatni dodatak gumba za dijeljenje na društvenim mrežama. Dodatak omogućuje dodavanje elegantnog skupa gumba za dijeljenje društvenih mreža na vašu web stranicu – možete dodati i društvene medije slijediti gumbi – koji posjetiteljima omogućuju dijeljenje vašeg sadržaja s prijateljima na svom društvenom kanalu po vlastitom izboru.

Dodatak podržava sve glavne društvene mreže: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest i tumblr. Dobijate čist, moderan niz gumba, koji možete postaviti prije ili poslije svakog posta. Također možete postaviti gumbe za praćenje bilo gdje na svojoj web lokaciji pomoću namjenskog widgeta.

Unatoč snažnom naglasku na stilu, dodatak je nevjerojatno lagan. Social Media Feather uopće ne koristi Javascript, što znači da se vrlo brzo može učitati! Na raspolaganju su brojna premium proširenja, uključujući dodatna setovi ikona, i cool izgleda sivim tonovima posljedica.

Social Share & Locker Pro Premium WordPress dodatak

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro fantastičan je dodatni dodatak dva u jedan, dostupan od CodeCanyon za 14 dolara. Za svoj novac dobijate i sjajne gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama, plus funkcionalnost društvenih ormarića.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

Najvažniji kanal od 20 društvenih medija podržava dodatak, a gumbe za dijeljenje možete postaviti bilo gdje na vašoj stranici – gore, dolje, lijevo ili desno. Mogu se popraviti u apsolutan položaj ili plutaju tako da se pojavljuju na ekranu u svakom trenutku. Gumbe za dijeljenje možete smjestiti i izravno u vaš sadržaj koristeći jednostavan kratki kôd.

Gumbi se brzo učitavaju i isporučuju se u deset različitih kože. Svaka koža izgleda čisto i stilski, a nudi se i izbor između prikaza društvenog logotipa i punog imena – možete pregledati brojne kože ovdje. Također možete odabrati prikazivanje brojača pored vaših gumba.

Najbolja stvar ovog dodatka je dodatna funkcija zaključavanja. To vam omogućuje zaključavanje premijum sadržaja koji posjetitelj može pogledati samo nakon dijeljenja sadržaja na Twitteru ili Facebooku.

NextScripts: Društvena mreža Automatski plakat besplatni WordPress dodatak

NextScripts

Još jedan impresivan besplatni dodatak, Automatski poster na društvenim mrežama radi točno ono što piše na ploči: sadržaj šalje na svaku konfiguriranu društvenu mrežu čim pritisnete „objavi“.

Svi znamo da je redovito objavljivanje članaka na društvenim mrežama izvrstan način za privlačenje prometa na vašu web stranicu, a ovaj dodatak uštedjet će vam značajnu količinu vremena: više ne morate ručno dodavati svaki post na svaki društveni kanal koji koristite , Za svaku društvenu mrežu možete dodati i više računa što olakšava integraciju osobnih i poslovnih računa istovremeno.

Dodatak trenutno podržava 27 različitih društvenih mreža – očito su na tom popisu uključene sve glavne. Dodatak možete konfigurirati i da dodate oznake / kategorije članaka u društvene postove kao hashtagove i tako olakšavate pronalaženje sadržaja..

Pinterest Automatski Pin Premium WordPress dodatak

Pinterest_Automatic_Pin

Ako su slike važna značajka vaše web stranice, nema sumnje da ste već aktivni na Pinterestu. Dostupan od 15 USD, Pinterest dodatak Automatski Pin WordPress može značajno poboljšati koliko brzo i učinkovito možete prenositi svoje slike. Dodatak se bez problema sinkronizira s vašim Pinterest računom, što vam omogućava brzo prikvačivanje neograničenog broja slika. Također donosi ploče koje slijedite, što vam može pomoći da odaberete mjesto na kojem želite objavljivati ​​svoje slike.

Dok objavljujete post, Automatski pin automatski otkriva sve slike koje se objavljuju izravno na Pinterestu kada je post objavljen – ako zakažete svoj post za naknadnu objavu, vaše će se slike prilijepiti tek kad se objava objavi. Također imate mogućnost uklanjanja odabira slika koje ne želite objavljivati. Pronaći ćete novi metabox s desne strane uređivača teksta koji vam omogućuje da na ploči odaberete ploču za prikvačivanje slika s padajućeg popisa.

Uz ovo, možete se vratiti i prikvačiti slike iz već objavljenih postova. Jednostavno pregledajte svoje postojeće postove klikom na Svi postovi s vaše WordPress nadzorne ploče, a zatim odaberite novu dostupnu opciju skupne radnje: Pričvrstite ih. Da biste izbjegli probleme s masovnim prijenosom, dodatak može nagaziti vaše igle, što znači da se samo jedna slika prikvači u minuti.

SocialFans Responsive Social Counter Premium WordPress dodatak

SocialFans

SocialFans fantastičan je vrhunski dodatak koji vam omogućuje da na svoju web stranicu dodate vizualno zapanjujuće tipke za praćenje društvene mreže koji omogućuju izgradnju obožavatelja, sljedbenika i pretplatnika. Podržava impresivne 30+ mreža društvenih medija, a može se preuzeti za 16 USD sa CodeCanyona. Postoji nekoliko različitih kože za odabir gumba, uključujući obojene, svijetle, tamne i prozirne. Na raspolaganju je i niz animacija prijelaza i animacija klikova za svaku kožu.

Snimka zaslona SocialFans

Gumbi su osjetljivi i odgovarat će svakom području widgeta. Možete birati između prikazivanja gumba u popisnom obliku ili u obliku izgleda slagalice koji je dobro uklopljen. Oboje izgledaju sjajno. Dodatak također nudi mogućnost prikazivanja brojača za vaše društvene mreže, prikazujući ili podatke svih vremena ili broj sljedbenika u određenom vremenskom razdoblju, ovisno o vašim željama.

Twitter Widgeti Besplatno WordPress dodatak

TwitterWidget

Iako tehnički nije dodatak, integriranje Twitter widgeta izvrstan je način dodavanja drugačijeg društvenog elementa na vašu web stranicu. Twitter widget omogućuje vam dodavanje live feeda na Twitter svojoj bočnoj traci web mjesta. Možete odabrati prikazivanje vlastitih postova i razgovora ili bilo koje postove koji sadrže određeni hashtag (po mogućnosti svoj vlastiti namjenski hashtag). Ovo je sjajno za prikazivanje posjetitelja kako komunicirate sa svojim obožavateljima ili prenose što svijet društvenih medija misli o vašoj web stranici – ako su povratne informacije pozitivne, to je stvarno velik društveni dokaz! Posjetitelji mogu lakše komunicirati s vama klikom na vezu u widgetu.

Dodavanje widgeta vrlo je brzo: jednostavno se vratite na postavke svog Twitter računa i odaberite widget. Odatle ćete se moći igrati oko postavki i nekoliko opcija prilagodbe, prije nego što generirate kôd koji ćete zalijepiti u HTML widget na svojoj web stranici WordPress.

CoSchedule besplatni WordPress dodatak

CoSchedule

CoSchedule prvenstveno je sve urednički kalendar sve u jednom, ali dolazi i s nekoliko impresivnih funkcija društvenih medija. Cijena usluge je 10 USD mjesečno, ali možete dobiti 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

CoSchedule vam omogućuje sinkronizaciju bilo kojeg broja računa društvenih medija na svim glavnim mrežama. Tada vam omogućuje stvaranje i zakazivanje poruka iz metaboksa smještenog izravno ispod uređivača teksta WordPress – to znači da možete pisati svoje postove na društvenim mrežama kao što blogirate. Možete zakazivati ​​svoje postove u odnosu na vrijeme kada je vaš post objavljen, na primjer, dva, četiri i šest sati nakon objavljivanja posta. Ako promijenite datum objave, pridruženi društveni postovi automatski se prebacuju s njim.

Dodatak također stvara impresivan kalendar povlačenja i ispuštanja, koji sadrži sav zakazani sadržaj i zakazani društveni postovi. To vam omogućuje da vizualizirate svaki aspekt vašeg rasporeda blogova, omogućavajući vam da vidite koji su dani svjetlo na sadržaju, a to vam može pomoći da stvorite dosljedniji raspored objavljivanja i društvenih komunikacija.

Završne misli

Kako raste važnost društvenih medija, tako se povećava i broj društvenih WordPress dodataka. To može učiniti nevjerojatno teško pronaći odgovarajući dodatak za vaše web mjesto, sa svim različitim dodacima za izbor.

Ovaj članak želi vam predstaviti nekoliko različitih dodataka na društvenim medijima – svaki od njih nude drugačiju funkciju – kako bi vam pomogao da najbolje iskoristite kanale na društvenim medijima. Također možete pregledati naš post o 20 najboljih dodataka za društvene medije za WordPress da biste vidjeli više besplatnih i premium opcija za dodavanje društvenih veza na svoju web lokaciju.  Ako znate za sjajan dodatak za društvene mreže koji nije uključen na ovaj popis, javite nam to u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map