Ključni savjeti za izradu poslovne web stranice s WordPressom

Savjeti za izradu poslovne web stranice s WordPressom

Poslovno web mjesto nužno je svima koji žele stvoriti ime za sebe ili svoju tvrtku u ovom modernom svijetu. Kao takav, definitivno nije nešto što bi trebalo shvatiti olako. Iako dobra web stranica može pomoći privući nove klijente, loša ih može odvratiti. Zato sam sastavio popis od četiri neophodna savjeta koja morate znati prije nego što izgradite svoju poslovnu web stranicu s WordPressom. Lakše je nego što možda mislite!


1. Definirajte svrhu vaše web stranice

Shvatiti koja je svrha vaše nove web stranice može se činiti očiglednim mjestom za početak, no mnogi ljudi ulaze u proces izrade web stranica, a da ne znaju što točno žele prenijeti na svojoj web stranici ili kako je žele prenijeti. To može postati očigledno svim posjetiteljima koje ste dobili i presudno je loš način za početak.

Umjesto toga, trebate potrošiti neko vrijeme razmatrajući svaki aspekt vaše web stranice i postavite sebi pitanja poput “koga želim pronaći??“I”što želim da moji posjetitelji učine kad su ovdje?„Ovo je dobra vježba koja će vam pomoći da otkrijete ne samo kako pokrenuti postupak, već i kako manevrirati i unositi promjene kasnije.

Ostale stvari koje trebate uzeti u obzir uključuju koliko često ćete objavljivati ​​ažuriranja i vijesti, želite li opciju dodavanja a dućan na vašu web lokaciju, kako najbolje prikupiti podatke od svojih korisnika i treba li vam premium značajke poput zakazivanja sastanka ili foruma.

Ovo vam možda zvuči kao da morate imati na umu, ali sve dok poduzmete stvari jedan po jedan, dobro ćete razumjeti vaše potrebe, osim potreba svojih klijenata, ni u kojem trenutku. Naravno, različita rješenja poput graditelja web stranica i različite CMS platforme omogućuju različite mogućnosti i mogućnosti. Ovdje na WPExplorer smatramo da je WordPress savršen za mala poduzeća,

2. Odaberite profesionalnu WordPress temu

Ukupno, višenamjenska WordPress tema za Infoprenuers

Bez obzira gdje se nalazite u životu, uvijek biste trebali težiti tome da svoje najbolje lice naprijed. Isto vrijedi i za web lokaciju vaše tvrtke. Iako izgled nije sve, oni su bitniji nego što mislite.

Ako gradite vlastitu web stranicu, vjerojatno je da ćete implementirati dizajn iz unaprijed pripremljenog predloška ili teme. Ima ih doslovno na hiljade koje možete odabrati, a oni se kreću u stilu, od elegantnog i modernog do svijetlog i glasnog. Važno je da vam se sviđa tema koju ste odabrali, ali vjerojatno je još važnije da ima univerzalnu privlačnost. To je zato što je vaša web stranica dizajnirana kako bi pretvorila vaše korisnike, a ne da zadovolji vaše vlastite želje.

Kao rezultat toga, preporučujem vam sigurno igranje, pogotovo kada je u pitanju postizanje aure profesionalnosti. Odaberite predložak osmišljen za upotrebu od strane poduzeća i tvrtki. Ove teme stvaraju izgled i dojam koji nadahnjuje povjerenje i obično uključuju dodatne značajke i besplatne proizvode koji bi vam mogli biti korisni.

Budući da postoji toliko mnogo opcija, preporučujem usporedbu nekoliko glavnih tema. Da biste pomogli, pogledajte WPExplorer-ov pregled najboljih poslovnih WordPress tema. To je sjajno mjesto za početak i uključuje 20 apsolutno najboljih besplatnih i premium tema za svaku cijenu. Možete odgoditi i mišljenje kolega s posla, prijatelja, pa čak i obitelji. Nema ništa loše u dobivanju drugog mišljenja.

3. Iskoristite odgovarajuće dodatke

Najbolje web stranice pružaju korisnicima tisućama besplatnih i plaćenih dodataka koji mogu pomoći pretvoriti vašu web stranicu sa statičke stranice u stroj za pretvorbu. Trik je pronaći najbolje dodatke za vaše web mjesto tvrtke i pravilno ih implementirati.

Postoje dodaci koje bi sve web stranice trebale imati. Oni uključuju sigurnosne alate koji pomažu da se osigura sigurno posjećivanje web stranice, sigurnosne kopije alata za sprječavanje gubitka podataka ako se ikad nešto pokvari i SEO alate za poticanje promocije vaše web stranice u redovima popularnih tražilica. Postoje i mnogi dodaci koji su specifičniji za poslovanje.

MonsterInsights Analytics za WordPress

Prvi alat koji vam preporučujem instaliranje je onaj koji vam može pružiti analitiku. Alat za Analytics poput MonsterInsights su bitan način za praćenje tko posjećuje vašu web lokaciju i mogu vam pružiti važne detalje o tome kako i zašto privlačite te korisnike.

MailChimp za WordPress

Zatim razmislite o prijavi na uslugu marketinga putem e-pošte kao što je MailChimp. Web stranica je izvrstan način za izgradnju baze podataka o potencijalnim klijentima, ali ako je ne iskoristite maksimalno, prilično je beskorisna. Uslugu možete integrirati izravno na svoju web stranicu s bilo kojim od ovih besplatnih dodataka za prijavu za MailChimp za prikupljanje podataka za izradu popisa e-pošte bez ikakvih radnji s vaše strane.

Rezervacija Ultra Pro za WordPress

Konačno, ako je relevantno za vaše poslovanje, možete implementirati rješenje za zakazivanje termina. Umjesto da od svojih klijenata traži sastanke putem telefona, vaše web mjesto može pasivno to učiniti umjesto vas i ažurirati vaše zapise u stvarnom vremenu kako bi se osiguralo da nikad ne propustite ritam. Alati poput Rezervacija ultra pro termina ili neki drugi obrazac za rezervaciju za WordPress, može se u potpunosti integrirati u softver koji trenutno koristite i kupci će cijeniti njegovu praktičnost.

4. Napišite dobar sadržaj i održavajte blog

Izrada sadržaja

Važnost dobrog sadržaja ne može se precijeniti. Web stranice žive i umiru zbog rada koje proizvode, a najbolji se sadržaj često nagrađuje društvenim dijeljenjem, rangiranjem tražilica i vanjskim povezivanjem..

Zato preporučujem da svaka web stranica sadrži blog. Bez obzira na vaše polje ili svrhu vaše web stranice, blog je izvrstan način za privlačenje korisnika koje možda niste pronašli drugačije. To je zato što svaki dio sadržaja koji stvorite povećava učinkovitost i važnost vaše web stranice.

Naravno, nisu svi sadržaji dobri sadržaji. Možete koristiti naše savjete za bloganje za stvaranje kvalitetnog sadržaja ili unajmiti freelancera kako bi osigurali da imate nekoga na koga se možete osloniti da ga stvori za vas. Ili koristite svoj blog za dijeljenje sadržaja s drugih relevantnih web mjesta. Otkrićete da je blog vaše web lokacije neprocjenjivi resurs koji stvarate.

Zaključak

Jesmo li nešto propustili? Imam pitanje? Ili možda imate neke druge savjete za nova poduzeća koja grade prvu web stranicu? Podijelite svoje misli u komentarima!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me