Kako zaštititi lozinkom cijelu svoju WordPress stranicu

Kako zaštititi lozinkom cijelu svoju WordPress stranicu

Za razliku od dodataka za WordPress članstvo, dodavanje zaštite lozinkom na vašu WordPress web lokaciju ne zahtijeva korisničku registraciju ili prijavu, što se u mnogim slučajevima pokazalo korisnim. Jednostavnom lozinkom možete blokirati pristup određenim privatnim WordPress stranicama i postovima. Ponekad, kada postavljate privatnu web stranicu za internu raspravu i komunikaciju ili dok je vaša web stranica u razvoju, možda želite zaštititi lozinkom cijelu WordPress web lokaciju. Na taj način svatko sa lozinkom može pristupiti bez potrebe za registracijom.


Postoje različiti dodaci za zaštitu lozinkom cijelog WordPress web mjesta. U ovom postu raspravljat ćemo o top 3 dodacima za zaštitu lozinkom WordPress koji su vrijedni vašeg razmatranja.

1. Zaštićena lozinkom

WordPress dodatak zaštićen lozinkom

Dodatak zaštićen lozinkom štiti cijelu web stranicu WordPress jednom lozinkom. Sve što trebate učiniti je prvo samo uključiti opciju podešavanja, a zatim unijeti lozinku. Vaša početna stranica i ostale stranice web stranice bit će blokirane protiv javnosti.

Ovaj dodatak omogućava administratorima i prijavljenim korisnicima pristup cijeloj vašoj WordPress web stranici bez potrebe za unosom lozinke. Postoji mogućnost da vaši RSS feedovi budu javni, čak i ako je vaša web lokacija zaštićena. Jednostavan i jasan, zaštićen lozinkom ocijenjen je kao dodatak broj jedan zaštićen lozinkom u spremištu WordPress dodataka koji je dobio puno recenzija sa 5 zvjezdica.

Postavke dodatka za WordPress zaštićene lozinkom

Na minus strani, dodatak ne pruža nikakve dodatne značajke u vezi sa zaštitom lozinke. Dolazi i s prilično zastarjelim korisničkim sučeljem.

prozodija

 • Izravno i jednostavno za korištenje
 • Omogućite automatski pristup administratorima ili prijavljenim korisnicima

kontra

 • Zaštitite WordPress sadržaj samo ograničenim mogućnostima i bez drugih značajki
 • Dođite s zastarjelim korisničkim sučeljem

2. Sakrij moju web lokaciju

Sakrij moju stranicu WordPress dodatak

Sakrij moju web stranicu nudi naprednije rješenje za zaštitu vaše web stranice lozinkom od javnosti ili tražilica.

Iako možete omogućiti zaštitu lozinke na cijelom web mjestu jednostavnim potvrdnim okvirom s postavkama, dodatak se tu ne zaustavlja. Omogućuje vašim korisnicima da ostanu prijavljeni neko vrijeme. Odnosno, korisnici mogu ponovo pristupiti web mjestu bez unosa lozinke dok ne prođe unaprijed postavljeno vrijeme.

Uz to možete postaviti nagovještaj zaporke koji podsjeća vaše posjetitelje na lozinku. To bi moglo biti jednostavno pitanje ili trag s najviše 53 znaka koja bi znali samo vaši ovlašteni korisnici. Ako se bojite da bi neželjeni korisnici mogli pogoditi zaporku na temelju nagovještaja, možete je ostaviti praznom.

Vaša web lokacija može biti dostupna korisnicima koji se prijavljuju kao administratori ili dolaze s određene IP adrese. Potonje je korisna značajka koja se ne nalazi u sličnim dodacima. Isto tako, Hide My Site nudi opciju Brute Force Protection koja pomaže sprečavanju hakera da pogađaju vašu lozinku pomoću metode “Brute Force”.

Konačno, ali ne najmanje bitno, postoji mogućnost prikazivanja obavijesti na stranici za prijavu kako bi korisnici obavijestili da je ovo privatna web lokacija ili je web mjesto u fazi izrade. Nadogradnjom na Premium verziju možete prikazati prilagođenu obavijest na vrhu svoje stranice za prijavu. Premium inačica Sakrij moju web stranicu također nudi razne atraktivne teme za prijavu koje možete odabrati ovisno o dizajnu vaše web stranice.

Sakrij mogućnosti mog web mjesta WordPress

Unatoč naprednim značajkama, još uvijek ima prostora za poboljšanje, posebno u pogledu korisničkog sučelja. Na primjer, mogućnosti postavki mogu se grupirati u odjeljke kako bi ih korisnici lakše olakšali.

Štoviše, slično drugim dodacima zaštićenim lozinkom, Sakrij moju web lokaciju ne štiti slike ili druge privitke datoteka. Ako bi ljudi nekako mogli pronaći točan URL medijske datoteke, mogu joj jednostavno pristupiti i preuzeti je.

prozodija

 • Navedite različite teme stranica za prijavu
 • Prilagodite obavijesne poruke
 • Omogući pristup s određenih IP adresa

kontra

 • UI se može poboljšati
 • Ne štiti datoteke privitka

3. Zaštita lozinkom WordPress

WordPress dodatkom zaštitite lozinkom

Password Protect WordPress dodatak pruža još jedno zanimljivo rješenje za zaštitu lozinkom cijelog WordPress web mjesta. Sav sadržaj vaše web stranice, uključujući stranice, postove i druge prilagođene vrste posta, osim medijskih datoteka, zaštićen je. Iz sigurnosnih razloga lozinka se šifrira. Odnosno, to nije vidljivo nikome uključujući administratore. Nedostatak je da morate resetirati lozinku u slučaju da je zaboravite.

Prilikom osiguranja cijele web stranice možete isključiti jednu ili više određenih stranica. Umjesto da se stranica za prijavu prikazuje direktno, možda želite pokazati uskoro ili odredišnu stranicu kako biste obavijestili posjetitelje da je to privatna web lokacija.

Slično značajki Trajanje sakrivanja moje web lokacije, WordPress zaštićen lozinkom oslobađa korisnike od ponovnog unošenja iste lozinke dok ne isteknu kolačići zaporki. Vrijeme isteka možete promijeniti na stranici postavki dodatka.

Osim zaštitnih značajki na cijelom web mjestu, Word Protect lozinkom uključuje i mnoge druge napredne značajke. Dodatak vam omogućuje postavljanje više lozinki po stranici i postu. Nadalje, svaka korisnička uloga može imati i drugu lozinku, tj. Jednu za pretplatnike, a drugu za urednike.

Predmemoriranje dodataka i predmemoriranje na strani poslužitelja mogu uzrokovati sukobe sa značajkama zaštite lozinke. Password Protect WordPress rješava to s manjim konfiguracijama.

Zaštita lozinkom WordPress Pro

Zaštita lozinkom Pro verzija ide još dalje i omogućava vam ne samo upravljanje svim lozinkama pod prijateljskim popup, već i stvaranje neograničenih lozinki po korisničkoj ulozi ili iste lozinke za više stranica. Također možete prilagoditi poruke o pogrešci.

Iako ovaj dodatak ne štiti slike i prenesene datoteke, s njima se može integrirati Spriječite izravni pristup zlatu Za blokiranje izravnog URL-a pristup svim medijskim datotekama, uključujući slike, videozapise ili PDF datoteke.

WordPress zaštićen lozinkom relativno je nov za većinu korisnika. Rekavši to, moderno korisničko sučelje daje nepravednu prednost nad dva navedena dodatka. Različiti odjeljci, padajuće opcije i tipke za prebacivanje jednostavni su i jednostavni za upotrebu.

prozodija

 • Može izuzeti određene stranice iz zaštite na web lokaciji
 • Navedite ostale značajke zaštićene lozinkom
 • Integrirajte Prevent Direct Direct Access Gold kako biste zaštitili prijenos datoteka
 • Dođite s modernim sučeljem i lakim za korištenje

kontra

 • Nema mogućnosti za prilagodbu stranice za prijavu
 • Relativno nov za većinu korisnika

Sažetak

Ukratko, sva 3 spomenuta dodatka izvrsne su opcije za zaštitu lozinkom cijelog vašeg WordPress web mjesta. Zaštićena lozinkom možda je najpopularniji dodatak za zaštitu lozinkom, ali dolazi s zastarjelim korisničkim sučeljem i ograničenim mogućnostima. Sakrij moju web lokaciju, s druge strane, pruža sveobuhvatnije rješenje za zaštitu lozinkom cijelog WordPress web mjesta, uključujući pristup određenim IP adresama. I na kraju, WordPress zaštićen lozinkom omogućuje vam da ne isključite samo određene stranice iz zaštite lozinkom na cijelom web mjestu, već i stranice i postove koji štite lozinkom prema ulogama korisnika.

Dakle, koji je najprikladniji dodatak za zaštitu lozinkom cijelog WordPress web mjesta? Molimo vas da nas pustite u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me