Kako privući više prometa na svoju web stranicu WordPress

Javite mi ako ovo zvuči nejasno poznato. Započeli ste sa željom – trunkom ideje koja vas je držala budnima noću. Nakon što ste zakopali mozak, odlučili ste ideju uliti u plan, možda nakon što ste pročitali motivacijski tekst poput Misli i razvijaj se kod brda Napoleona.


S planom u ruci, išli ste naprijed i pokušali ste pretvoriti san u stvarnost. Otišli ste na posao, kupili web hosting, naziv domene, sjajnu WordPress temu i postavili svoju prvu WordPress stranicu.

Htio si ga napraviti, osjetila si ga u crijevima. Oči su ti bile zelene; na kraju biste mogli izvršiti ubojstvo i živjeti svoje snove. Ali plan je bio pomalo pogrešan, jer nije računao na stvaranje prometa, jedini lav koji vam danas sprečava put do uspjeha.

Zamalo ste zapali u paniku kada ste otkrili ludost, ali svejedno, držali ste se toga, istraživali i naoružavali se novim informacijama o stvaranju prometa. Ipak, brojevi jednostavno nisu bili tamo. Stalno ste se pitali što se u ime Deda Mraza dogodilo da je “izgradi i oni će doći.” Što si mogao pogriješiti?

Počeli ste sumnjati možete li svoj mladi blog pretvoriti u uspješnu web stranicu bez najvažnijeg sastojka koji je web promet. Brzo shvatite da je to nemoguće i ispustite tu liniju misli.

Ipak niste upitnik, pa ne biste mogli zamisliti da srušite alate i zatvorite trgovinu. Možda niste imali drugu opciju, pa zatvaranje ipak nije zapravo bila opcija. Pa, ne brini se ako ovo ne zvuči poput tebe, jer mnogo je toga moja stvar.

Možda ste samo ovdje jer želite naučiti nekoliko stvari o tome kako privući više prometa na svoju WordPress web lokaciju. Možda ste ovdje zato što nekoliko hitova što ih dobijete neće samo smanjiti. Želiš još, a sada želiš. Možda ste – baš poput vašeg doista – započeli s pogrešnim planom i nekoliko mjeseci nakon toga – našli se ovdje. Možda, niste još ni započeli. Možete naučiti kako započeti blog za nekoliko minuta.

Ma koji razlog da ste ovdje, danas je vaš sretan dan jer ćete naučiti skoro sve što je potrebno za privlačenje više prometa na vaše web mjesto / blog sa sjedištem u WordPressu. Na kraju ovog posta podijelit ćemo nekoliko alata pomoću kojih možete generirati više prometa na svojoj web stranici, pa budite u potrazi i za tim.

Uživajte do samog kraja i ne zaboravite u komentarima podijeliti svoje misli s nama! Uvijek cijenimo vaš doprinos �� Bez trošenja još sekunde na malenkosti, ajmo to završiti.

optimizacija pretraživača

Hipster Pisanje SEO koncepata u svojoj bilješci

SEO je to kako sam provalio u svijet digitalnog marketinga. Davno prije nego što sam otkrio WordPress, bio sam SEO pisac. Što znači da sam morao puno naučiti o umijeću privlačenja tražilica da pronađem sadržaj.

Sva se učenja isplatila kasnije kad sam se sama bavila poslom. Koristeći SEO tehnike koje sam naučio, osmislio sam sadržaj koji je visoko rangiran na Googleu, zauzvrat sam zaradio veliki promet na svom blogu WordPress.

I Google je dugo vremena ostao moj izvor bez prometa, čak i nakon što sam otkrio gostujuće bloganje i smanjio učestalost objavljivanja na vlastitom blogu. To je dovelo do mog zaključka da je SEO najbolji način za privlačenje web prometa. Lak je posao, iako to zahtijeva vrijeme, i bilo tko s malo znanja i strasti može ga hakirati.

Kako?

Prvo, zbog apsolutnih početnika od najveće je važnosti spomenuti da SEO uključuje optimizaciju vašeg sadržaja (kao i cijele vaše web lokacije) kako bi bio lako dostupan u pretraživačima kao što je Google. To je sve.

Cilj je pojaviti se u prvih deset (10) pozicija na stranicama rezultata pretraživača (SERPs). Najbolje je, naravno, doći prvi.

Drugo, SEO se dijeli na dvije kategorije, naime, on-page i off-page SEO. Prva uključuje svaku SEO aktivnost koju obavljate na vlastitoj web stranici, a druga uključuje SEO aktivnosti koje uključuju web stranice trećih strana, pa otuda i uvjeti na stranici off-stranica odnosno.

Da biste privukli više prometa na svoje WordPress web mjesto, potrebno je u potpunosti pristupiti SEO-u. Trebali biste se uključiti u SEO i on-line SEO. Ali, što trebate učiniti tehnički govoreći?

Istraživanje ključnih riječi

Istraživanje ključnih riječi

Istraživanje ključnih riječi s prodorom temelj je odličnog SEO. Kada korisnici imaju gorući problem (nazovite to potrebom), oni će se uputiti u svoju omiljenu tražilicu u nadi da će pronaći rješenje.

U tražilice upisuju riječi ili izraze, pogađaju enter i ako je vaš sadržaj optimiziran ovim izrazima, imat ćete prednost. Ono što mislim je ako ste svoj posao stvarno dobro obavili, Google i druge tražilice prvo će prikazivati ​​vaš sadržaj, a pritom će vam donijeti promet.

Ako na to gledate kritički, odmah shvaćate da morate znati ključne riječi ili ključne fraze koje ljudi koriste kako bi pronašli vašu tvrtku i proizvode. Tu dolazi do istraživanja ključnih riječi.

Jednom kada odredite ove ključne riječi / izraze, možete ih dodati u svoj sadržaj da biste poboljšali svoje šanse da se prvo pojavite na tražilicama. Ako igrate svoje karte ispravno (što samo znači i sljedeće SEO smjernice), uvijek ćete zauzeti najbolje pozicije u SERP-ovima i zaraditi više prometa.

Ako nastavite – dosljedno objavljivati ​​sadržaj bloga koji je spreman za SEO i implementirate ostale preporučene SEO tehnike – i dalje ćete uživati ​​u vrhunskim ljestvicama i više prometa sljedećim danima, mjesecima i godinama. Na primjer, još uvijek se dobro ocjenjujem izrazom “najnovije SEO tehnike i trendovi” zahvaljujući postu objavljenom prije dvije godine. Kakav besramni plug. haha.

Ali kako se boriti protiv ove životinje koja se zove istraživanje ključnih riječi? Gdje počinješ? Svoje putovanje možete započeti pomoću alata kao što je Google AdWords alat za planiranje ključnih riječi. Imajući na umu primarnu ključnu riječ, na Google AdWords Planeru ključnih riječi možete odrediti opseg pretraživanja i generirati više ideja za ključne riječi.

Ideje za blog mogu vam doći kao i vi provesti istraživanje ključnih riječi, tako da su nagrade brojne. Ostali alati uključuju Google Webmaster Tools, Bing Alat za ključne riječi, wordtracker i SEMRush između ostalih.

Ooružani vašim ključnim riječima spremni ste stvoriti sjajan sadržaj koji će se pojaviti na tražilicama. Idealna gustoća ključnih riječi kojoj treba težiti je 2,5%, što znači da ako je vaš blog dugačak 1000 riječi, vaša bi se ključna riječ trebala pojaviti oko 25 puta prirodno. Nemojte prelaziti 4,0% jer će Google misliti da ste samo neželjena pošta.

Uz to obavezno dodajte ključnu riječ u naslov stranice, po mogućnosti na početku. Također se računaju i ključne riječi u vašim podnaslovima, tako da to ne zaboravite. URL-ovima dodajte i ključne riječi kako bi ih tražilice lako pokupile. To nije kraj. Uvrstite nekoliko ključnih riječi u nazive svoje slikovne datoteke i uključite atribut ALT i, ako je moguće, ključnu riječ stavite i u ALT.

Svaki post ili stranica koju objavite trebaju imati naslove, oznake i meta opise jer tražilice koriste te podatke za rangiranje vašeg sadržaja. Čak i ako nikada prije niste stvorili WordPress post, dodavanje naslova (h1, h2, h3… h6) ne bi vam trebalo predstavljati izazov – svi su oni u vizualnom uređivaču.

Dodavanje meta naslova i opisa (zvani meta podaci zajedno) nije s druge strane jednostavno. Ali ne brinite, svoj WordPress post i stranice lako možete optimizirati koristeći WordPress SEO dodatke kao što su WordPress SEO od tvrtke Yoast i Sve u jednom SEO paketu.

Provjerite je li vaša web lokacija vidljiva na tražilicama putem navigacije Postavke -> Čitanje u vašem WordPress administrativnom području i poništite odabir opcije “Odvratiti tražilice od indeksiranja ove web lokacije”. Inače, svi vaši SEO napori bit će uzaludni.

Ostavit ću to zbog toga što smo već detaljno opisali ovu i druge SEO tehnike u našem nedavnom postu: WordPress SEO Best Practices za 2015. i dalje. Provjerite taj post ako želite povećati promet na svoju web stranicu WordPress koristeći SEO. Idemo dalje…

Vaša Strategija za međusobno povezivanje

Strategija međusobnog povezivanja

Pogledajte kako sam se povezao s našim drugim postom u gornjem odjeljku? Postoji ono što nazivamo međusobnim povezivanjem. Ali kako to povećava vaš promet? To je jednostavna mehanika. Vezanjem na druge postove pružate čitateljima priliku da pronađu više svog sadržaja.

Ako bi samo pročitali vaš unos (poput ovog) i otišli, registrirali biste višu stopu napuštanja početne stranice, izgubili biste SEO bodove, a samim tim i web promet. S pravom biste tvrdili da tražilice vole prirodno unutarnje povezivanje.

Istodobno, povezivanjem s drugim postovima, poboljšavate šanse za otkrivanje, čitanje i dijeljenje više vašeg sadržaja. Kada korisnici dijele vaš sadržaj, privlačite više prometa i ako se to neprestano ponavlja, vaš promet će samo rasti.

Možete se povezati sa svojim ostalim postovima u vašem sadržaju (kao što smo to učinili prije nekoliko trenutaka) ili iskoristiti povezane dodataka za post poput Zemanta ili bilo što od toga dodaci za povezane postove. Ti dodaci stvaraju odjeljak “povezani postovi” na kraju posta (ili u bočnoj traci) pojačavajući angažman, prikaze stranica i na kraju promet.

Marketing putem e-pošte

wordpress-blog-post-putem-e-maila

Neil Patel, on iz QuickSprouta otkrio je da je jedan od njegovih najveći izvor prometa je popis e-pošte. Kad jednom uđemo u detalje, shvatit ćete zašto.

Kao prvo, on ima ogroman popis e-pošte koji je stvarao tijekom godina. Drugo, čini se da on nema problema s prikupljanjem poruka e-pošte, jer, jedan je misaoni vođa, a dva, ima alate koji omogućuju stvaranje e-pošte žetva (zbog nedostatka bolje riječi) povjetarac. Treće, on dijeli sjajan sadržaj u svojim biltenima putem e-pošte i znam da sam kao jedan od njegovih pretplatnika.

Ne treba puno klikati na veze u e-porukama i završiti na QuickSprout-u, gdje zahvaljujući međusobnom povezivanju idete dublje u stranicu, pa čak i prijavljujete se na Crazy Egg, jednu od njegovih drugih tvrtki. Ipak, čini da sve to izgleda bez napora, a rezultati? Više prometa na svim njegovim web stranicama, ne samo QuickSprout. Puno toga je ponovljeni promet, a znate što kažu; ponoviti promet je gdje je pravi novac.

Ako želite privući više prometa na svoje web mjesto za WordPress, želite posuditi list iz knjige Neila Patela. Oponovite njegov stil i trebali biste moći hakirati marketing e-pošte poput profesionalaca. To znači da prvo trebate nastojati izgraditi sjajan blog.

Tada biste trebali potaknuti zavirivanja da se prijavite na vaš newsletter. Ponudite im besplatne vodiče, e-knjige, besplatno članstvo – sve što vam je potrebno za popunjavanje vašeg popisa e-pošte. Nemojte se zaustaviti, dosljedno ih hranite sjajnim sadržajem e-poštom i ne zapostavljajte svoj blog. S vremenom će vaš popis e-pošte biti izvrstan izvor prometa, preporuke i moolaha.

Marketing putem e-pošte postaje lakši i puno zabavniji kada uz sebe imate prave alate i partnere. A što je WordPress milostiva platforma, na raspolaganju je nekoliko dodataka koji omogućuju napore u marketingu e-pošte. Nekoliko dobrih primjera uključuju besplatne Dodatak MailPoet, ili premium MyMail dodatak.

Usluge marketinga e-pošte treće strane uključuju aweber, MailChimp, Stalni kontakt i Luda Mimi između ostalih. Sve ove usluge dobro se integriraju s WordPressom što vam omogućava da se koncentrirate na ono što je važno – razvoj fenomenalnog sadržaja i zarađivanje.

Ako marketing e-pošte ne zvuči poput vaše šalice čaja, barem omogućite pretplate putem feeda i e-pošte. Ne morate znojiti postupak. Uostalom, ima par sjajnih WordPress dodaci za feed da pomogne u tome.

Koristite društvene medije

Društveni mediji

Internet je dom ogromnog broja stranica društvenih mreža, a više ih se rađa svaki drugi dan. Ove web stranice društvenih mreža privlače ogromne količine prometa, prometa koji vam može pripadati. Ono je spremno za uzimanje, a sve što trebate učiniti je umočiti prste u staklenku s kolačićima bez ikakvog probijanja.

Kako? Započnite stvaranjem osobnih računa i računa robne marke na nekoliko društvenih mreža, uključujući Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit i StumbleUpon, ali ne ograničavajući se na njih..

Vaš bi cilj bio dijeliti sve svoje postove i stranice na ovim platformama. Ako na ovim web-lokacijama možete pronaći nekoliko ljudi koji su spremni boriti za vašu stvar, tada ste pobijedili pola bitke. Ako vam treba guranje, Wikipedija pristojno djeluje popis mjesta za društvene mreže ovdje.

Dok vodite bitku na web stranicama društvenih medija, vaše napore treba voditi jednim općim pravilom. Nastojte pružiti stvarnu vrijednost u svakom trenutku za razliku od, recimo, neželjene pošte od ljudi. Nitko ne voli tog momka ili slično Rand Fishkin stavlja:

Jednostavno vođenje neželjene pošte ili napuštanje veze neće vas odvesti daleko, pa čak mogu izazvati i povratnu reakciju. Umjesto toga, naučite užad, uključite se autentično i vidjet ćete da se obožavatelji, veze i promet mogu razvijati.

Osim toga, WordPress dolazi u paketu s fantastičnim dodatkom Jetpack koji dolazi s modulom za oglašavanje. Nakon što se aktivira, Publicize će automatski dijeliti vaše postove sa svojim čitateljima na društvenim mrežama.

Iako je ovo dobra stvar, poznato je da se aktiviranjem svih značajki Jetpacka znatno smanjuje brzina stranice, što dovodi do većeg broja napuštanja početne stranice, slabijeg korisničkog iskustva (UX) i, na kraju, manje prometa. Budite oprezni i aktivirajte samo potrebne značajke.

Međutim, objavljivanje i dijeljenje vaših postova na web stranicama društvenih mreža nije dovoljno. Trebate otići korak dalje i čitateljima omogućiti nevjerojatno jednostavno dijeljenje vašeg sadržaja. Jeste li ikada bili na WordPress blogu s toliko sjajnog sadržaja i nula gumba za dijeljenje na društvenim mrežama da ste morali kopirati vezu da biste je podijelili sa svojim sljedbenicima?

Imam, i frustrirajuće je – kopirati i zalijepiti vezu, dok je dotični bloger mogao upravo instalirati dodatak na društvenim mrežama. Toliko ih je, dodataka za društveno dijeljenje, besplatnih i vrhunskih da niti jedan WordPress izdavač ne bi smio pokrenuti web mjesto bez gumba za dijeljenje.

WordPress dolazi s vlastitim gumbima za društveno dijeljenje na ime dijeljenja Jetpack-a, tako da nemate nikakve izgovore. Svejedno, ako želite podići svoju igru ​​dijeljenja društvenih medija na višu razinu, slobodno pogledajte sjajnu kolekciju u nastavku:

 • 25+ najboljih dodataka za društvene medije za WordPress
 • WordPress dodaci na društvenim mrežama za povećanje prometa

Ako napišete sjajan sadržaj, a jedan od veleposlanika vašeg brenda ga podigne na društvenim medijima, a zatim još jedan i drugi, vaš će post postati viralni i donijeti puno prometa. Takva je moć društvenih medija. Učini svoj dio; stvorite sjajan sadržaj i olakšajte dijeljenje.

Poboljšajte brzinu svoje web lokacije

Ubrzajte svoju web lokaciju

Privlačenje više prometa na vašoj web stranici neće značiti ništa ako ne možete zadržati posjetitelje koje ste dobili. Ako posjetitelji imaju grozno iskustvo na vašoj web lokaciji jer je puž, oni se nikad neće vratiti, što samo znači da će se vaš broj smanjiti, čak i ako privučete mnogo novih posjetitelja.

Kao web master morate se pozabaviti s dva metrika – novim posjetima i ponovnim posjetima. Ako se ogroman dio prometa stalno vraća na vašu web lokaciju, tada radite nešto ispravno.

Ako imate mnogo novih posjeta, ali stopa napuštanja početne stranice je poprilično visoka, morate preispitati cijelu svoju strategiju – jer kakva je korist od milijun posjetitelja koji nikada ne kliknu vaše CTA-ove. Hoću reći, u čemu je svrha privlačenja čitavog svijeta, ako se nikad ne budu mučili vratiti se kad odu?

Poboljšanje brzine vaše web stranice ima jaku povezanost s UX-om. Ako se vaša web lokacija brzo učita, posjetitelji će cijeniti vaš trud, a budući da je kupovina vezana uz emociju, imat ćete jednu nogu unutar vrata. Nećete izgubiti promet i više ljudi će biti spremno držati se dovoljno dugo da proguta vaš mamac

Pomoću alata kao što su: možete provjeriti uspješnost web lokacije WordPress u odjelu za brzinu GTMetrix, Alati za Pingdom i Uvid u Google PageSpeed ​​Speed između ostalih. Bilo koji od povezanih alata dat će vam brzinu i prijedloge kako poboljšati brzinu vaše web lokacije.

Ako je vaša web stranica spora (traje više od 5 sekundi), odvojite trenutak i provjerite Kako smanjiti vrijeme učitavanja WordPress stranice. Google će vas također nagraditi boljim rangiranjem za brže web mjesto, tako da, to je dobitna pobjeda za vas!

Redovito pišite sjajan sadržaj bloga

Napišite sjajan sadržaj

Redovito pisanje sjajnih blogovskih sadržaja radovat će vas na tražilicama i ljudskim čitateljima. Na bilo koji način stvar je mišljenja o tome što je post “sjajan”, čak i angažiranje ili premještanje.

Ono što nije stvar mišljenja su loša gramatika, pravopisne pogreške i ostale nepažljive pogreške za koje možete biti sigurni uz malo uređivanje. Da biste stvorili izvrstan sadržaj, morate osigurati da je barem čitljiv i bez grešaka – zbog jasnoće. Loše napisani sadržaj koji je prepun grešaka samo će poslati vaše čitatelje i promet.

Redovito pišući blog koji redovito objavljuje svježi sadržaj na sjajne načine apelira na tražilice, što znači da će više vaših čitatelja pronaći vašu web stranicu. Istovremeno, dosljednost koju manifestirate redovitim objavljivanjem stvara odanost među čitateljima što ima ogroman utjecaj na vaš web promet.

Dakle, lektorirajte svoje postove prije objavljivanja i slijedite svoj urednički kalendar. Nemate urednički kalendar? Ovaj dodatak za urednički kalendar pomoći će vam ��

Platite promet

Da ste platili za internetski promet i dobili ono za što ste se založili, ne biste bili ovdje da čitate ovaj post, zar ne? Ali zaključio sam da bih trebao spomenuti da možete voziti više prometa komplimentirajući svoj besplatno strategija stvaranja prometa s nekim plaćenim prometom.

Neću gubiti vrijeme na ovo; otvoreno vam je nekoliko avenija:

 • PPC – Kratko za oglašavanje s plaćanjem po kliku, što uključuje plaćanje određenoj količini novca tvrtki kao što je Google kad god posjetitelj klikne na vaš oglas. Plaćate za svaki klik, a dolari se mogu brzo skupiti. Dovoljno je reći da vam je potreban znatan proračun da biste ostvarili opipljive rezultate.
 • Oglasi na društvenim medijima – Možete odlučiti oglašavati svoje poslovanje na web stranicama društvenih medija poput Facebooka i Twittera. Ovo je sjajan način proširivanja prisutnosti na društvenim medijima. Za oko $ 50 dolara, Facebook će vam dati oko 1.200 – 1.500 lajkova. Twitter nudi sličan posao, ali nemam pojma koliko sljedbenika dobiva 50 dolara. Imate li pojma? Molimo, podijelite s nama u komentarima. Također možete oglašavati svoju web stranicu WordPress izravno na društvenim medijima, za razliku od samo stjecanja lajkova ili sljedbenika.
 • Oglašavanje na ostalim web stranicama  – Gdje je najbolje mjesto za dobivanje ogromne količine ciljanog web prometa? 10.000 Temple Run kovanice vama ako je vaš odgovor “druge web stranice u vašoj niši.” Ma daj, to je Temple Run, kovanice moraju nešto vrijediti. Šalu na stranu, najbolje mjesto za ciljani web promet su ostale popularne web stranice u vašoj niši. Dakle, ako možete postići dogovor s izdavačima u vašoj niši i natjerati ih da prikazuju vaše oglase uz malu naknadu, dobit ćete puno posjetitelja koji bi mogli biti zainteresirani za vašu ponudu.

Ali što ako nemate sredstva za trošenje na oglase? Kako inače možete nastupiti na drugim web mjestima i tamo pronaći svoj brend i ime?

Bloganje gostiju

Bloganje gostiju

Prije dvije godine napisao sam svoj prvi blog gosta, i pogodite što, post se odnosio na bloganje gostiju. Ja sam, zbog nedostatka boljeg naslova, prikladno naslovio post: Savjeti za bloganje gostiju: jeste li gost bloger ili gost blojjer? Nije bilo toliko vuke koliko sam očekivao, ali hej, ja sam i dalje učio užad.

Ali od tada, bio sam gost blogiranja na mnogim platformama, i osim Googlea, ova tehnika mi je donijela velik promet i otvorila mnoga vrata za vas doista.

Gost blogging zaradio je moje klijente, osvojio me sjajne prijatelje i desetostruko poboljšao moj imidž marke. Da sam se 100% koncentrirao na svojoj web stranici, nikada ne bih postigao napredak na koji sam danas ponosan. Ali dosta o meni.

Gosta bloganje može vam pomoći na nekoliko načina:

 • To će vam pomoći da povećate promet na svojoj web lokaciji
 • To vas uspostavlja kao stručnjaka
 • Ako gostujete u svojoj niši, to će vas staviti ispred šire publike
 • Ako budete plaćeni na blogu gostiju, možete zaraditi za život
 • Stvarate profesionalne odnose
 • Toliko naučiš
 • Dobivate odlične ponude, npr. besplatno hosting, besplatno članstvo, pokloni i još štošta
 • Dobivate priliku da se dokažete i budete sjajni
 • It cetera, et cetera

Samo gost blog pruža stvarnu vrijednost, a ne da zaradite povratnu vezu. Kao što su mnogi stručnjaci rekli prije, kada je u pitanju bloganje gostiju, povratna veza je jednostavno nagrada za sav posao koji ide u stvaranje posta.

Ako učinite ispravno, bloganje gosta će vam zaraditi promet godinama koje dolaze. Garantirano.

Umrežavanje

Internet je umrežavanje puno olakšao. Možete se osloniti na, recimo, Google Hangouts, za umrežavanje s izdavačima s druge strane svijeta. To je istovremeno eliminiralo ljudski element, umrežavanje čini bržim, ali bez intimnosti, što određuje snažne poslovne odnose.

Što se tiče prometa na vašoj web stranici WordPress, interakcija čovjek-čovjek (ili licem u lice) puno pomaže. Posjetite događaje i osobno upoznajte svoje čitatelje u sljedećem WordCampu. Možete otići korak dalje, pa čak i organizirati događaje, a sigurno je da možete očekivati ​​porast prometa.

Ako ima nekih medija, možete očekivati ​​još učitavanja – samo navedite svoju web lokaciju negdje unutra.

Pratite svoj promet kakav jest

Praćenje prometa

Ako vaša web stranica ne postoji, obavezno ćete privući čitatelje čak i ako imate samo deset postova na blogu. Ni na koji način ne potičem lazanje, što se tiče stvaranja sadržaja, ali svaka web stranica s pristojnim sadržajem povući će neki promet.

S obzirom na to da vjerojatno imate tonu postova (ili planirate objaviti tonu), morate pokrenuti nešto prometa. Ako obavite skrbnost i proučite promet koji vučete, možete prepoznati područja koja trebaju ojačati i područja koja treba poslati na stražnji plamenik..

Možda se određena vrsta posta čini boljom od svih ostalih. Možda vam promet dolazi iz određene zemlje i u potpunosti ciljate na drugo mjesto. Možda ne upotrebljavate prave ključne riječi. Možda ovo, možda to; shvaćate.

Možete povećati promet samo igrajući svoje snage i / ili otkloniti svoje slabosti, ne forsirajući svoj put. Proučite svoj promet i napravite potrebne izmjene. Ako ne znate odakle započeti, vaš WordPress statistički zaslon idealna je početna točka. Također možete koristiti alate kao što su Google Analytics. Zatim napravite promjene po potrebi.

Izvrstan dizajn bloga

Na udaljenosti od milje možete uočiti neprivlačnu web stranicu. Dizajn koji boli očima će vas prosperiti, jer, tko voli ružno? Ako se nitko ne želi zadržavati jer dizajn vašeg web mjesta je sranje, recite mi prijatelju, kako ćete ostvariti više prometa?

Stvorite lijep, jedinstven i profesionalan dizajn koji privlači pažnju i nećete se trebati boriti za promet. Jednostavno je, i sve se vezuje za onu UX točku koju smo ranije spomenuli.

Provjerite jesu li vaši oglasi uredni i koristite li responzivni dizajn kako biste web lokaciju pripremili za korisnike mobilnih uređaja. U slučaju da niste znali, mobilni promet će u 2015. nadmašiti promet na radnoj površini ide naprijed.

Povežite i komentirajte ostale blogove

Sviđa mi se i komentira

Kada razmišljate o povezivanju i komentiranju drugih blogova WordPressa, pomislite na izreku “nitko nije otok.” To je Internet – čitava se stvar temelji na konceptu i filozofiji povezivanja resursa radi stvaranja weba koji svima nama koristi.

Igrajući usamljenog vuka, uskraćujete sebi šansu da otkrijete neočišćene teritorije i rastete. Kad pregledate komentar na svom blogu, zar se ne osjeća nevjerojatno dobro? Ne želite da samo još jedna osoba nađe vaš blog i ostavi sjajan komentar?

Pa, ako želite da više ljudi nađe vaš blog i ostavi komentare, morate se pojaviti na njihovim blogovima i ostaviti komentar. To vam ne može donijeti puno prometa, ali dobra je karma i dobit ćete priliku upoznati druge ljude koje zanimaju iste stvari kao i vi. Potrudite se da dodate stvarnu vrijednost razgovoru – nemojte spam.

Kada stvarate sadržaj bloga, povežite se s relevantnim resursima na blogovima trećih strana, a budući da je to dobra karma, na kraju ćete dobiti veze na svoj blog, posebno ako stvorite sjajan sadržaj. Da ima više prometa za tebe prijatelju.

Bilo kako bilo, na kraju stvorite ulazne i odlazne veze, što je sjajno za SEO, a u konačnici i za generiranje prometa. To je pobjeda, pobjeda, pobjeda!

Organizirajte natjecanja

Natjecanja i podijeli sjajan su način za privlačenje više prometa na vaš blog. Ako imate poseban posao na WordPress temama za darivanje, možete navesti ljude da uđu u konkurenciju bilo voljenjem poklona na Facebooku ili tweetom na prijateljima. Možete čak i zatražiti od čitatelja da se pretplate i dijele konkurenciju na koji god način želite.

Što se riječ širi dalje, to se više prometa vraćate na svoj blog. Vidjeli ste kako provodimo neke sjajne poklone na ovom blogu. Idite naprijed i ponovite isto na svom blogu i uživat ćete u više prometa i boljem angažmanu korisnika. Trebam li reći više?

Bonus

Ovaj će se post trajati vječno, pa mi dopustite da navedem preostale točke (koje su sve same po sebi razumljive):

 • Koristite krušne mrvice – Izvrsno izgledaju u tražilicama i mogu poboljšati vaše cijene klikova. WordPress SEO od tvrtke Yoast ima tu značajku, tako da biste trebali biti u dobrim rukama.
 • Držite se svoje niše kako ne biste zbunili čitatelje
 • Dijelite stare, ali zimzelene postove pomoću dodatka poput Zimzeleni visokotonski post
 • Sudjelujte u zajednicama i forumima u kojima vam publika uspijeva
 • Odgovarajte na komentare na blogu jer ih čitatelji vole
 • Iz očitih razloga odaberite prave teme
 • Priložite odgovarajuće kategorije i oznake svojim postovima kako biste poboljšali svoje šanse za otkrivanje u tražilicama
 • I na kraju, nastavite dalje; Ne odustajte, izgradnju prometa je spor proces koji treba vremena

Više alata i resursa za pokretanje više prometa

Sada kada smo pokrili područja na koja trebate obratiti da biste povećali promet na svom WordPress blogu, kako bismo naveli neke dodatke koji će vam pomoći u svemu.

Dodaci

Sad ti …

Kako povećati promet na web mjestu svoje WordPress? Molimo, podijelite s nama u komentarima!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map