Kako prihvatiti Bitcoin plaćanja s WordPressom

Kako prihvatiti Bitcoin plaćanja s WordPressom

Kako su kripto valute sve popularnije, ideja o prihvaćanju Bitcoina (i drugih digitalnih valuta) na vašoj web stranici WordPress kao načina plaćanja nešto je što valja razmotriti. Ali kako započeti s cryptocurrency? I kako obrađujete bitcoin plaćanja uz WordPress?


U ovom ćemo članku razgovarati o tome Bitcoin je i razmotrite prednosti prihvaćanja ove digitalne valute i ostalih altcoina na svojoj web stranici. Zatim ćemo pogledati koji će vam alati trebati za početak primanja Bitcoin-a kao plaćanja, uključujući Bitcoin novčanike, usluge digitalnih platnih procesora i kripto-valute WordPress dodataka (ako ste na tržištu za neku temu, pogledajte naš pregled najboljih WordPress tema kriptovaluta ).

Na kraju čitanja znat ćete kako uspostaviti prenošenje Bitcoin plaćanja uz WordPress. I imat ćete dobro razumijevanje usluga i dodataka koji će vam biti na raspolaganju.

Uvod u bitcoin

Prihvatite Bitcoin plaćanja uz WordPress

Zbog nedavne pozornosti u medijima sumnja se da niste čuli za ovu popularnu kripto-valutu. Bitcoin je decentralizirana digitalna valuta, koja radi bez središnje banke ili jednog administratora. Izvorno ju je stvorila osoba ili grupa ljudi 2009. godine, a objavila je pod imenom Satoshi Nakamato.

Vrijednost Bitcoina brzo raste u posljednjim godinama i ona je sada najpoznatija kripto valuta od svih. Međutim, postoje u stvari preko 1000 kripto valuta trenutno u prometu. Ostale popularne kripto valute uključuju…

 • Ethereum
 • Litecoin
 • Zcash
 • Mreškanje
 • Crtica

Iskopavanje i izravna kupovina na Bitcoin-u dvije su metode koje investitori široko koriste kako bi povećali svoje bitcoin dionice. Međutim, plaćanje putem Interneta u Bitcoin-u postaje sve češće. Dakle, ako pokrenete trgovinu eCommerce ili prihvaćate plaćanja putem Interneta za usluge ili druge razloge, onda je ponuda Bitcoin (i drugih kripto-valuta) opcija plaćanja dobra ideja.

Koje su prednosti od prihvaćanja Bitcoin plaćanja?

Na vašoj web stranici WordPress postoje brojne prednosti preuzimanja bitcoin plaćanja. Pogledajmo nekoliko njih …

 • Bitcoin se može prihvatiti od bilo koga, bilo gdje u cijelom svijetu. Dakle, ne isključujete kupce na vašoj web lokaciji onima koji nemaju kreditne kartice ili PayPal račun..
 • Bitcoin dolazi s ogrtačem anonimnosti, jer oni koji obavljaju plaćanje ne moraju dijeliti s bilo kojim osobnim podacima. To će se svidjeti mnogim kupcima koji nisu sigurni u dijeljenju osjetljivih podataka na mreži.
 • Bitcoin je vršnjačka digitalna valuta, pa bankovna usluga treće strane nije potrebna za dovršavanje transakcije. To zadržava naknade za transakcije Bitcoin niskim.

Dakle, sada znamo malo o Bitcoinu i zašto biste trebali razmotriti njegovo prihvaćanje na vašoj web stranici WordPress. Pogledajmo sljedeće što trebate za početak …

Što trebate za početak

Prije nego što možete prihvatiti bitcoin plaćanja uz WordPress, morat ćete…

 • Izradite Bitcoin novčanik
 • Prijavite se uslugom za obradu digitalnih plaćanja
 • Instalirajte Cryptocurrency WordPress dodatak

Pogledajmo svaki od njih detaljno …

1. Stvorite Bitcoin novčanik

Bitcoin novčanik

Bitcoin novčanik je mjesto na kojem možete sigurno pohraniti svoje bitcoine nakon što zarade. (Ovo tehnički nije ispravno – Bitcoin novčanik je zapravo softverski program koji sadrži vaše privatne podatke / ključeve Bitcoina).

Novčanike možete pohraniti na radnu površinu, na hardveru, na mobilnom telefonu ili na webu. A za svaku platformu postoje brojne mogućnosti novčanika, pa istražite prije odluke o tome koja je najbolja za vas.

Vrijedno je imati na umu da neke usluge procesora digitalnih plaćanja zapravo pružaju uslugu internetskog novčanika (Bitpay i CoinBase). Dok drugi pristupnici plaćanja jednostavno polože Bitcoin sredstva kao ekvivalentnu valutu u svoju banku (Mollie), što za posljedicu znači da uopće ne trebate Bitcoin novčanik..

2. Prijavite se uslugom za obradu digitalnih plaćanja

Usluga procesora digitalnih plaćanja omogućit će vam pretplatu za Bitcoin na svojoj web stranici WordPress. Iako nije presudno, to je najlakši način za prihvaćanje Bitcoina i drugih altcoina.

Nakon što na vašoj web lokaciji prihvatite Bitcoin plaćanje, procesor za plaćanje automatski će deponirati Bitcoin u vaš novčanik. Također nudi mogućnost prenosa vašeg Bitcoina u vašu lokalnu valutu i njegovog polaganja na vaš bankovni račun.

Evo samo nekoliko usluga procesora digitalnih plaćanja za koje se možete prijaviti s …

Bitpay

Bitpay

Bitpay pruža popularnu Bitcoin novčanik i uslugu procesora plaćanja. Ovo rješenje funkcionira tako što omogućuje plaćanje Bitcoin uplatama putem WordPressa izravno na vaš Bitcoin novčanik i / ili bankovni račun u valuti po vašem izboru..

Bitpay može slati sredstva bankama u više od 38 zemalja i u brojnim valutama. Također je integriran s preko 40 platformi i rješenja za e-trgovinu, podržavajući, WooCommerce, Gravity Forms, Shopify i mnoge druge.

Coinbase

Coinbase

Alternativa Bitpayu je Coinbase. Ova digitalna platforma i usluga internetskog novčanika mogu se baviti plaćanjima s vaše web stranice WordPress u Bitcoin-u, Ethereumu i Litecoin-u. Te se kripto valute tada mogu poslati u vaš novčanik altcoin. Ili ih CoinBase razmjenjuje u vašu lokalnu valutu i šalje na vaš bankovni račun.

CoinGate

CoinGate

CoinGate je usluga procesora digitalnih plaćanja koja prihvaća više od 45 kripto valuta. Dodatak Coingate WooCommerce brzo će vam omogućiti integriranje vaše internetske trgovine s uslugom Coingate.

Nakon postavljanja, CoinGate djeluje u sličnom stilu kao u prethodna dva spomenuta procesora plaćanja, prenoseći sredstva s vaše web stranice na svoj bankovni račun ili svoj digitalni novčanik. (Iako CoinGate ne pruža svoju internetsku novčanik, preporučuje korištenje Digitalni novčanik Electrum).

3. Instalirajte WordPress dodatak

Nakon što odaberete digitalni novčanik i prijavite se za uslugu procesora plaćanja, vrijeme je da na svoju web stranicu WordPress dodate integraciju Bitcoin plaćanja. Na raspolaganju je nekoliko dodataka koji pružaju ovu funkciju. Pogledajmo nekoliko najboljih …

Blockonomics

Blockonomics Plugin

Blockonomics vam omogućuje prihvaćanje Bitcoin plaćanja, kao i Ethereum i Litecoin. I sa svojim WordPress dodatak Bitcoin Payments možete ih prihvatiti kao oblike plaćanja putem WooCommercea. Ali to nije ni najbolji dio – Blockonomics šalju plaćanja u vaš novčanik, a ne na gateway. Na taj način dobivate svoj novac brže, sigurnije i čak uštedite na naknadama prilikom povlačenja. Napomena – potreban vam je Blockonomics račun, ali za trgovce koji plaćaju samo 1% – tako da je vrlo pristupačan.

TripleA

TripleA Preuzmite Bitcoin Payment Gateway za WooCommerce

Druga sjajna opcija je TripleA Pristup plaćanja Bitcoin za WooCommerce. Pomoću ovog dodatka možete direktno primati plaćanja putem Bitcoina, bez naknade i prilagođenog računa. Kupci jednostavno trebaju skenirati QR kôd kako bi ga platili. Ali TripleA ne olakšava stvari samo kupcu – budući da će prodavač imati koristi i od obavijesti putem e-pošte o transakcijama, uštedjeti novac jer nema povrata novca, a svoj ćete novac moći povući u svojoj lokalnoj valuti (19 trenutno podržano) korištenjem tečaja u stvarnom vremenu (s niskom naknadom za povlačenje od 0,8%).

Bitpay za WooCommerce

Bitcoin dodatak Bitpay

Ako na vašoj web lokaciji koristite WooCommerce, a Bitpay zvuči kao prava usluga procesora plaćanja za vas, tada Bitpay za WooCommerce dodatak je sjajna opcija. Da biste započeli s Bitpay-om, jednostavno se prijavite pomoću “Poslovnog računa”.

Bitpay prijava

Zatim instalirajte Bitpay dodatak na svoju web stranicu WordPress. Zatim slijedite Upute za plaćanje za povezivanje trgovine WooCommerce sa svojim računom Bitpay. Nakon dovršetka vaše web trgovine moći ćete obavljati plaćanja u Bitcoin-u.

Za podršku o povezivanju svoje WP eCommerce ili Shopify trgovine ili drugih dodataka otvorenog koda ili integriranih rješenja potražite odjeljak Dokumentacija o plaćanju.

Suradnik za WooCommerce

CoinGate bi mogao biti bolji od Bitpaya za vašu WooCommerce stranicu, jer vam omogućuje primanje plaćanja za proizvode u brojnim kripto valutama. Za primanje Bitcoin plaćanja putem WordPress-a u vašoj internetskoj trgovini putem Coingatea, morat ćete instalirati CoinGate za WooCommerce uključiti.

Coingate dodatak WooCommerce

Zatim se morate prijaviti u CoinGate klikom na “Kreiraj račun” u gornjem kutu početne stranice..

Registar Coingatea

Zatim slijedite Upute za CoinGate povezati dva rješenja. Ovo je brz i lagan proces, a nakon dovršetka moći ćete prihvatiti bitcoin i druge altcoin uplate na vašoj WooCommerce web stranici.

Jednostavno digitalno preuzimanje – pristupnik plaćanja plaćanja na bazi Coinbase-a

Jednostavno digitalno preuzimanje

Jednostavno digitalno preuzimanje popularan je besplatni WordPress dodatak za one koji prodaju digitalne proizvode na svojoj web stranici WordPress. Pristup plaćanja Coinbase se nudi kao vrhunski dodatak za web stranice koje koriste Easy Digital Downloads. Omogućuje vam prihvaćanje Bitcoin plaćanja na svojoj web lokaciji, koristeći Coinbase kao procesor plaćanja.

Proširenje kovanice

Za početak trebate kupiti Gateway za plaćanje na Coinbase stranici s web stranice Easy Digital Downloads. Zatim ga instalirajte na svoju web stranicu WordPress.

Zatim se prijavite uz Coinbase. Zatim slijedite Dokumentacija za postavljanje Gatewaya plaćanja novčanih sredstava za povezivanje Coinbase-a sa svojom web stranicom. Nakon postavljanja, moći ćete primati Bitcoin plaćanja putem WordPress-a za digitalne proizvode na vašoj web lokaciji.

Digitalni Paybox

Digitalni Paybox

Digital Paybox je još jedan premium dodatak koji će vam omogućiti da uzmete Bitcoin u zamjenu digitalnih preuzimanja. Ovo se rješenje integrira s brojnim gateway-ima plaćanja, ali koristi Bitpay kako bi prihvatio Bitcoin.

Jednostavan za instalaciju i postavljanje, Digital Paybox omogućuje kupcima da odluče koliko žele platiti za digitalni proizvod. Možete postaviti minimalno plaćanje (ili fiksnu cijenu ako želite), tako da je ovaj dodatak dobra opcija ako želite primati donacije za digitalna preuzimanja. Jednom kada je plaćanje izvršeno, Digital Paybox automatski šalje e-poštom privremenu šifriranu vezu kupcu, omogućavajući im da primi digitalni proizvod.

Mollie plaćanja za WooCommerce

Mollie

Mollie je rješenje pristupnika plaćanja koje se zalaže za olakšavanje plaćanja putem Interneta. Jedna od njihovih brojnih opcija plaćanja je Bitcoin. Mollie plaćanja za WooCommerce jedan je od njihovih besplatnih dodataka koji će vam omogućiti brzu integraciju svih glavnih platnih sustava, uključujući Bitcoin, sa svoje web mjesto WooCommerce.

Za početak se prijavite s Mollie i na svoju web stranicu instalirajte dodatak Mollie Payments for WooCommerce. Nakon što kupac uplati Bitcoin, dobit ćete odgovarajući iznos u eurima. I dok Mollie obrađuje sve vaše bitcoin uplate s WordPressom i šalje ih izravno vašoj banci, nećete trebati ni Bitcoin novčanik.

GoUrl – Bitcoin Payment Gateway, plaćeni preuzimanja i članstvo

GoUrl

GoUrl je pristupnik plaćanja kripto valute. Dodatak GoUrl WordPress, GoUrl – Bitcoin Payment Gateway, plaćeni preuzimanja i članstvo, omogućit će vam prihvaćanje Bitcoin plaćanja uz WordPress. Međutim, GoUrl neće prenijeti Bitcoin u gotovini, on će samo proslijediti plaćanja na vaš Bitcoin novčanik. Ovaj će dodatak prihvatiti i druge kriptovalute na vašoj web stranici WordPress, uključujući Litecoin, Dash, BitcoinCash i mnoge druge.

GoUrl dodatak omogućit će posjetiteljima da plaćaju altcoin za proizvode, digitalna preuzimanja, pregleda stranica i pretplate za članstvo. GoUrl također nudi i niz drugih dodataka za proširenje, uključujući GoUrl za WooCommerce i GoUrl donacije Bitcoin.

Završne misli o načinu obrade Bitcoin plaćanja uz WordPress

Kao što vidite, na raspolaganju su razni dodaci i metode koji omogućuju obradu i prihvaćanje Bitcoin plaćanja uz WordPress. Alati koje odaberete trebaju ovisiti isključivo o vašoj web lokaciji i potrebama vaše publike. I zapamtite, uvijek možete isprobati nekoliko različitih rješenja da biste vidjeli što funkcionira i osigurali da ćete pronaći najbolje odgovarajuće rješenje Bitcoin za svoju web lokaciju..

Koji će dodatak za kripto valute odabrati da vam pomogne u prihvaćanju bitcoin plaćanja uz WordPress? Molimo, podijelite svoje misli u komentarima ispod …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me