Kako izgraditi samostalno poslovanje, vodič za simbole za WordPress

Izgradite samostalno poslovanje s WordPressom

Vi ste rođeni poduzetnik, poduzimač rizika. U nekom trenutku svog života, bilo nedavno ili u prošlosti, odlučili ste: “Pakao, bavim se poslom”, i evo ti. Možda to nije slučaj. Možda samo mrziš mljevenje 9 do 5 u kojem si zaglavljen. Potrebno ti je više života. Žudite za slobodom svog vlastitog šefa i mogućnošću zarađivanja beskrajno više.


Želite graditi samostalno poduzeće, tako da možete raditi gdje god i kad god. Želite raditi od kuće, a nikad ne morate satima sjediti u prometu. Želite raditi u svom pjs-u, zapravo skuhajte ručak i gledajte epizodu svog omiljenog programa između projekata. Želite putovati svijetom, a da ne morate čekati godišnji odmor cijelu godinu. Želite zaljubiti se u nove kulture i biti iskreno sretni.

Osjećate da ste u stisku spremni za izazov i ne možete dočekati da unovčite prvi ček. Možda je uzbuđenje intenzivno. Možda volite intenzivno. Intenzivno je dobro. Pa, vaše su ambicije divne, ali odakle započeti?

U današnjem objavljivanju objavit ćemo neke osnove koje biste trebali razmotriti (i provesti) prilikom izgradnje slobodnog posla temeljenog na WordPressu. Pripremite se za pouku, a još više za inspiraciju, jer će vam ovi savjeti poprilično postati prvak kakav želite i zaslužite. Jesi li spreman? Idemo.

Odlučite se za poslovnu ideju

Prvo, prvo morate odlučiti koji ćete posao pokrenuti i graditi. Ne možete pokrenuti posao samo da biste ga pokrenuli – znate – za vraga, ili zbog uzbuđenja, ili da se pokažete pred prijateljima. Vaša najbolja poslovna ideja trebala bi se rukovoditi vašim strastima, iskustvom i znanjem. Kao što smo vidjeli u „Kako zaraditi novac“ na WordPressu, postoji nekoliko načina povezanih sa WordPress-om u koje možete upustiti se. Samo trebate pronaći svoju ljubav.

Možete razviti WordPress teme i / ili dodatke ako posjedujete vještine za web razvoj ili ste dovoljno strastveni za učenje. Možete se transformirati u uglednog Bloggera za WordPress, pružiti WordPress hosting i / ili ponuditi podršku za WordPress uživo uživo. Iako su sve to unosne prilike, potrošit ćete puno vremena radeći u poslu i na svom poslu, pa je najbolje da slijedite svoje strasti.

Također trebate biti dobro upućeni u ono što radite. Kako ćete ponuditi uslugu ako vam nije prva stvar? Najvažnije je da vaša poslovna ideja ne bi trebala pasti iz svemira. Trebao bi biti dovoljno realan da bi se mogao zadovoljiti s određenim problemom; to bi trebalo biti rješenje na tržištu. Jednostavnije rečeno, vaši proizvodi i usluge trebali bi biti nešto što su ljudi spremni platiti. Napokon, možete stvoriti bilo koju slobodnu tvrtku s WordPressom, tako da se ne ograničavajte na opcije koje smo spomenuli.

Izrada dobrog poslovnog plana

create-a-poslovnog plana

Kad sam započeo posao sa samostalnim bloganjem, nisam imao nikakav plan. Samo trunka ideje i motivacija za deset ljudi. Unatoč tome, nedostatak poslovnog plana odgodio je moj prijelaz u punopravnog blogera. Naučio sam lekciju koja je…

Plan vam pomaže da budete fokusirani i da ostanete u toku poslovnih stvari, čak i kad prestanete. Možete napraviti financijske projekcije, postaviti pouzdane strategije sadržaja, osmisliti učinkovit marketing i općenito pobijediti. I bez plana, bit ćete poput broda bez navigacije. Izgubit ćete smjer, olupinu i na kraju izgubiti puno vremena i novca. To znam iz prve ruke i po svom iskustvu, sada pokrećem tvrtke (kao i svoj dan) s planom.

Vaš plan ne treba ispunjavati stranice; to ne treba da bude plan stoljeća; samo pismena izjava o tome kako ćete prijeći iz nulte prodaje na zdrav freelance posao. Dnevni plan može biti nekoliko zadataka u Evernote, ili u aplikaciji za kalendar. Trebate pomoć u sastavljanju poslovnog plana? Pogledajte Samostalni poslovni plan: možete planirati za uspjeh ili očekujete da uspije by iThemes za neku inspiraciju. Idemo dalje…

Izgradite ga i oni će doći

Najvažnija imovina koju možete imati kao WordPress freelancer je internetsko središte na kojem potencijalni klijenti mogu saznati više o vašim uslugama / proizvodima, provjeriti svoj portfelj, kontaktirati i na kraju izvršiti narudžbe. Ovdje svijetli WordPress.

Platforma je jednostavna za postavljanje i korištenje. Uz savršenu WordPress temu (vidi Total Respozivnu višenamjensku WordPress temu) i nekoliko dodataka, možete izgraditi savršeno savršeno portfelj web mjesto bez gnjavaže (poput ovaj, ili čak ovaj).

Ne trebate angažirati web programera da biste postavili WordPress web mjesto za vas, samo pokrenite svoju temu po izboru, dodajte nekoliko dodataka za napajanje i dobro idete. Bez sumnje će vam trebati sjajan WordPress hosting za vaše poslovanje, tako da se možete koncentrirati na posao bez brige o zlonamjernim hakerima, na primjer.

Za alate koji su vam potrebni za postavljanje profesionalne WordPress stranice, pogledajte sljedeće resurse:

 • Resursi za WordPress za vaš profesionalni alat
 • 20 najboljih tema na jednoj stranici WordPress
 • Kako stvoriti WordPress temu iz HTML-a
 • Najbolji dodaci za društvene medije za WordPress
 • 40 Mora imati WordPress dodatke
 • WPExplorer Premium teme, elegantne teme i tematske šume
 • 10 BuddyPress dodataka koje morate imati
 • I puno više!

Postanite dostupni

Nađi vremena

Sada kada imate postavljeno i pokrenuto web mjesto za WordPress, vrijeme je da obavijestite klijente da ste dostupni za najam. Ako nitko ne zna da ste WordPress freelancer najamnog, recite mi kako će vam staviti kruh na stol i tkaninu na leđa?

Ne morate čak ni znojiti proces, započnite tako da iskoristite svoj krug prijatelja, kolega i klijenata s kojima ste radili u prošlosti. Drugim riječima, koristite svoje neposredna mreža. Obavijestite ove ljude da ste dostupni za izradu WordPress web stranica, pisanje sjajnog sadržaja na blogu, pružanje podrške i / ili savjetovanje o svim pitanjima WordPress.

Upoznajte svoju dostupnost na svojoj web stranici i na svakoj drugoj platformi na kojoj se pojavite. Samo nemojte spamivati ​​život svojih postojećih mrežnih kontakata jer ga nitko ne voli. Iznenadit ćete se kako brzo možete uskladiti projekte jednostavno tako što ćete svojim bliskim kontaktima dati do znanja da ste dostupni.

Ako niste napravili nijedan projekt, prvo biste trebali stvoriti nekoliko uzoraka za svoju web lokaciju. Želite započeti slobodnu karijeru web dizajna? Prikažite nekoliko sjajnih uzoraka web dizajna na svojoj web lokaciji (čak ih i sami možete ugostiti kao demo web stranice ako još niste imali klijenta). Možete pokloniti besplatne teme, dodatke itd. Ako pokušavate pokrenuti tvrtku za razvoj web stranica. Želite započeti samostalni WordPress blogging posao poput vašeg doista? Dodajte nekoliko uzoraka za pisanje / pisanje bloga na svoju web lokaciju, i tako dalje, i tako dalje.

Uzorci će vam pomoći da uspostavite vjerodostojnost, autoritet, iskustvo i profesionalnost. Zatim obložite ploče za posao na kojima klijenti postavljaju poslove i prijavite se. Ako niste zaposlenici za posao i radove (iako vam u međuvremenu mogu pomoći oko računa), što je s razvojem vlastitih proizvoda ili paketa usluga?

Razvijajte proizvode i / ili usluge pakete

Ako vam se ne sviđa ideja o isticanju odbora za posao i želite da vam umjesto toga dođu klijenti, morate razviti proizvode ili radije pakete usluga za prodaju. Želite li razvijati WordPress? Možete pakirati premium WordPress teme i prodavati ih za godišnju pretplatu baš kao i Nick Roach iz Elegantnih tema.

Možete stvoriti plaćene pakete za savjetovanje. Uslugu bloganja možete ponuditi u obliku paketa s različitim cijenama. Možete stvoriti bilo koji proizvod koji zamislite i izvršiti ubojstvo pod uvjetom da postoji potreba (Studio Envato pun je freelancera koji nude usluge). Potražite problem na svom određenom tržištu (niši) i tada ponudite rješenje. Ovo rješenje postaje vaš proizvod. To, naravno, pretpostavlja da imate značajan promet prema vašem mrežnom poslovanju, nešto što ćemo pokriti u nekoliko. U međuvremenu, razgovarajmo o naplaćivanju pravih naknada.

Pošteno naplatite i dodajte vrijednost

dodatna vrijednost

Ništa vas ne sprečava da naplatite 3 tisuće dolara za razvoj WordPressa. Ali ako se okrenete, kupite WordPress temu u vrijednosti od 50 USD, instalirajte je, gubite vrijeme naokolo i otpremite web mjesto klijentu, jeste li zaista klijentu i sebi li ikakva usluga?

Nije važno kako na to gledate, već kanonsko pravilo poslovanja je uvijek služiti klijentu prvi. Ako navedeni klijent sazna da ste im preplatili cijenu da instaliraju temu koju su vjerojatno sami napravili, dobit ćete loše predstavništvo. Zatim slijedi vijest da ste frajer ili djevojka koji se maskiraju kao web programer. Odatle preuzima priroda, a ostalo je samo domino efekt.

Budite napredni i izravni, a s obzirom da nema ništa loše u korištenju unaprijed ugrađenih WordPress tema, neka klijent shvati zašto vam naplaćuje 3 tisuće dolara za uslugu koju će dobiti za 200 dolara. Ako ćete koristiti unaprijed izgrađeni predložak, obavijestite ih! Ako naplatite 3 tisuće dolara, osigurajte više od 3 tisuće dolara. To vrijedi za sve slobodnjake. Nadmašivanje očekivanja klijenta je nakon svega najbolji način za pamćenje i ponoviti posao. Ukratko, znati koliko vrijedi, odjavite se na tržišnim cijenama i naplatite u skladu s tim. Samo nemojte pretjerano trošiti ili pretjerati i sjetite se učiniti se nezaboravnim.

Korisničko iskustvo je bitno

Iz mog iskustva, posao se ne odnosi na potpisivanje ugovora, unovčavanje i isporuku proizvoda. Posao koji ne potiče ljudsko-ljudske veze s vremenom će postati kiseo. To vrijedi čak i ako vaši klijenti žive s druge strane svijeta.

Osoba na kraju primanja vaših e-poruka, chatova i poziva svaka je bitna kao što ste vi. Uživaju u većini stvari u kojima uživate. Tretiranje klijenata poput prijatelja i obitelji, za razliku od brzog načina za kraj, izdvojit će vas od horde neiskusnih freelancera..

Čak i suptilna kvaliteta poput iskrenosti, strpljenja i poniznosti može vam osvojiti srca mnogih klijenata. Kao što smo već spomenuli, kupac je uvijek na prvom mjestu. Osjećaju li se usluga i iskustvo koje nudite svojim kupcima bolje? Ako ne, unesite odgovarajuće promjene, ali imajte na umu da to ne znači ljubiti **. Ako to učinite, uskoro ćete ostati bez posla.

Pojednostavite svoje procese, pružite sjajno korisničko iskustvo (uključujući i na vašoj web lokaciji) i pružite vrhunske proizvode. Ako ih spojite, napravit ćete veliko iskustvo kupca. Sve je u pitanju klijenta – osobe koja prekida ček. Ne radi se o tebi i nikad neće biti.

Iskaz, preporuke i preporuke

značajna-poslovne odnose

Izjave i preporuke pokazuju potencijalnim klijentima da su drugi koristili i uživali u vašim uslugama / proizvodima. Odobrenje je način na koji dopuštate prošlim klijentima da se zalažu za vašu stvar, katapultirajući vaše poslovanje na veće visine. I ja radim na tome, vidjevši da nisam uspio zamoliti klijente da mi pišu sočne izjave.

Zašto je to tako? Volim prirodno zaraditi pohvale i odobravanja, a pošto su moji klijenti sjajni pokretači, za povratne informacije koje mi daju nakon svakog projekta zaista treba dugačka stranica i ne prebacujem se tako. Haha, koga šalim? Vjerojatno bih trebao započeti s objavljivanjem svake izjave, svake potvrde i svake povratne informacije.

Dosta o meni, Jonathan Wold, WordPress savjetnik sa honorarnim honorarnim radom ima ovo za reći o odobrenjima:

Neka bude jednostavno. Zatražite od svog klijenta da napiše 2-3 rečenice o njihovom iskustvu rada s vama. Uzmite njihovu preporuku i stavite je na svoju web stranicu …

I što učiniti? Tako je, pošaljite ga na svoju web stranicu kako bi ga svijet mogao vidjeti. Zatim ih pitajte za preporuku. Što reći? Prvo svjedočenja, a sada moramo zamoliti klijenta da nas preporuči drugom klijentu? Pa, preporuke su izvrstan način uzgajanja bilo kojeg posla pod suncem.

Ovladajte svojom trgovinom

Ništa se ne postavlja u kamenu u brzopoteznom svijetu koji je internet. Tehnologija koja je danas relevantna možda će biti zastarjela za nekoliko mjeseci. Trendovi i promašaji dolaze i odlaze. Tehnike se stalno mijenjaju i rađaju se nove tehnologije. Bez obzira na područje koje ste odlučili iskoristiti, nikad ne možete prestati učiti i razvijati svoje vještine.

„Profesionalci zarađuju najviše novca, imaju najviše utjecaja i općenito ga imaju dobro …“ jer su trebali vremena naučiti konopce. Učili su iz svojih prošlih pogrešaka ili onoga što nazivamo iskustvom, i tu se nisu zaustavili. Oni se kreću dodatnim kilometrom, čitaju blogove, knjige i prisustvuju događajima. Aktivno uče svoj zanat.

I vi možete postati profesionalci WordPressa. I vi možete svladati trgovinu, koja u početku može izgledati zastrašujuće, ali pomoći će vam da se odvojite od gomile. Možda čak zaradite maštovite naslove poput gurua, senzeja i stručnjaka, među ostalim. �� Osvojite ono što radite i nikad ne prestanite učiti.

Uzgoj vašeg free WordPress poslovanja

raste-svoj-posao

Jednom kada steknete privlačnost i steknete malo ukusa da imate biznis, možda ćete se naći u iskušenju da sjednete leđa i da uživate u plodovima svog napornog rada. Iskušljivo je popustiti kad stvari počnu da gledaju gore, ali nemojte se usuditi da ih udarite kočnicama. Uvijek se možete malo odmoriti, ali onda se vratite na mljevenje i razvijajte svoje freelance WordPress poslovanje. Kako?

Promocija

Promicanje vašeg samostalnog poslovanja jednostavno je postavljanje proizvoda / usluga pred potencijalne klijente. Nije važno kako to postižete, pod uvjetom da je to etično, trebali biste iscrpiti svaku dostupnu ulicu da biste dostigli maksimalan broj perspektiva.

Možete koristiti Google oglase. Možete koristiti geografski ciljane oglase za Facebook i Twitter kako biste privukli lokalne izglede. Možete gostovati na blogovima na kojima se vaš potencijalni klijent druži. Pakao, možete koristiti priopćenja za javnost, nagradne igre, marketing putem e-pošte i gotovo sve što vam stoji na raspolaganju da privučete više prometa na svoju WordPress stranicu.

Nemojte prestati promovirati svoje poslovanje, čak i kad već imate klijente i stalni rad. Ha? Zašto bih trebao promovirati svoje samostalno poslovanje kada je moj tanjur već pun? Odgovor na ovo pitanje nalazi se u našoj sljedećoj točki.

Izgradite Master tim

Svi volimo timove. Timovi su sjajni budući da čine čak i naizgled nemoguće zadatke izvedivima. Naravno, možete sami postići uspjeh, ali s timom koji vam pomaže okretati zupčanike, stići ćete na odredište brže, jednostavno i sa stilom. Također ćete uživati ​​i u svom uspjehu duže.

Jednom sam sastavio dvočlani tim, i iako je bilo izazovno upravljati, a skupo ih je zadržati, udvostručio sam svoj dohodak, značajno smanjio radno vrijeme i dobro se zabavio. Previše zabave dok mi novac nije otišao na glavu, a ja sam zabrljao čitavu operaciju. Pa, bio sam mlad i to je bilo iskustvo učenja.

Timovi su sjajni i trebali biste gledati kako graditi svoje čim naučite posao. Zatim rigorozno promovirajte svoje samostalno poslovanje sa sjedištem u WordPressu i raspodijelite radno opterećenje među članovima vašeg tima. S timom možete graditi unosan posao slobodnih freelancera. Svakako uzmite vremena da dobro odaberete svoj tim, ili ćete potrošiti vrijeme, novac i povjerenje kupaca u svoj posao..

Upravljanje projektima

Ali mnogo prije nego što izgradite svoj tim, morate biti u vrhu svojih projekata, obaviti svoje računovodstvo, fakturiranje i komunikaciju između ostalih administrativnih dužnosti, istovremeno uravnotežujući osobne životne obveze. Morat ćete pratiti novčani tok, podnijeti porez i žonglirati mnogim drugim poduzetničkim šeširima.

Trebat će vam alati kao što su Trello organizirati i surađivati ​​na projektima, WP-Račun za fakturiranje, WordPress napredni sustav za ulaznice za podršku, Sustav odobrenja dizajna da se vaš rad brzo odobri, WP Nastavi za stvaranje lijepih životopisa i WP mišljenja kupaca za prikupljanje svjedočenja.

Ovo su samo neki od potrebnih alata. Ostali uključuju BackWPup, iThemes Sigurnost, GoodBye Captcha, i Akismet između ostalih. Provjerite ovaj popis profesionalnih WordPress resursa za više alata.

Freelancing nije odmor

O da, radit ćete i kad odmarate na Filipinima ili na Havajima. Radit ćete duge i neobične sate. Morat ćete se baviti svim vrstama ljudi, jer, dobro, cijeli će globus biti vaša arena. Također ćete se toliko zabaviti radeći za sebe.

Radit ćete od bilo gdje, kad god. Postavit ćete vlastiti raspored, naknade i sve ostalo. Naučit ćete i rasti ćete. Zabavit ćete se više nego ikad do sada u nezaslađenom poslu od 9 do 5. Prezirat ćete kocku i vaše će jedino žaljenje biti: “Zašto, kvragu, nisam ovo započeo prije?”

Resursi

radna stanica-stol

Želite li saznati više o izgradnji uspješnog freelance posla s WordPressom? Evo nekoliko sjajnih izvora:

Završna riječ…

Izgraditi samostalno poslovanje pomoću WordPress-a jednostavne su stvari. Jednostavno instalirajte WordPress, nabavite sjajnu temu i nekoliko dodataka i dobro se bavite rock ‘n’ rollom. Rast poslovanja do zrelosti je druga životinja, iako je jako izvediva. Samo slijedite savjete koje smo danas ovdje podijelili i trebali biste pronaći svoju zlatnu gusku. Ili svjetlo na kraju tunela.

Uostalom, sve što trebate je ideja, plan i volja da se uzdignete iznad izazova, i postat ćete sljedeća velika stvar u svojim krugovima, ako ne i cijeli svijet. Imate li kakvu ideju, savjet ili pitanje? Dođite, držite vatru u odjeljku za komentare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map