Kako izgraditi partnersku web stranicu pomoću WordPress-a

Želite zaraditi nešto novca? Naravno da jesi. Tko ne? A znate li koji je najbolji dio? Ubojstvo možete izvršiti koristeći WordPress kao što smo već vidjeli u nedavnoj prošlosti. Danas ćemo vam izgraditi podružnicu, tako da možete ići na pravi moolah i kupiti kuće na plaži, Ferraris i radove. Sve to za vas, samo tako da možete naučiti nešto novo i živjeti veliko jer to zaslužujete.


Svijet je tvoj. – Ožiljak

Preciznije, izgradit ćemo stranicu za pregled proizvoda pomoću platforme koju toliko volimo i njegujemo. To je zato što postoje različite vrste pridruženih web mjesta kao što ćemo vidjeti u trenu. Naoružat ćemo vas; pružiti vam svaki alat i resurs koji vam je potreban da pretvorite svoj san u stvarnost.

Zarađivat ćete novac na svojoj pridruženoj web lokaciji, pod uvjetom da ste spremni uložiti potrebni napor. Naravno, ne možete dobiti za ništa. Pa wow u komentarskom dijelu na kraju. Sklonite se sigurnosnom pojasu, pedala je do metala skroz.

Vrsta podružničkih web stranica

Možete slijediti niz staza sa svojim povezanim tvrtkom sa sjedištem u WordPressu. Iako ću pokušati zadržati ovaj post općenitim, ovaj dio želi vam pomoći u odabiru najboljeg web mjesta za vas. Idemo.

Dnevne ponude

Ako možete sklopiti ponude s lokalnim tvrtkama da postignu velike popuste, možete iskoristiti ogromno bogatstvo u provizijama. Internet je prepun web stranica s dnevnim ponudama, jer ih je znatno lako postaviti, a poslovni model je jednostavan. Što više pogodnosti otplaćujete, veća je provizija za pridruženje. Možete poslužiti reklame sa strane kako biste nadopunili svoj prihod.

Veliki dio posla vrti se oko prikupljanja ponuda od tvrtki i proizvođača koji mogu pružiti ogromne popuste koji stimuliraju korisnike da kupuju stvari koje čak i ne trebaju. Možete dobiti bilo gdje između 30% i 50% svake prodaje kroz koju prođete. Dobar primjer je Groupon,iako ima tona više.

kupon-bavi-WordPress-tema

Jednostavan način da se stranica s kuponima podigne i pokrene što je prije moguće je unaprijed dizajnirana tema kupona poput teme Kupon WordPress. Ova tema ima sve što vam je potrebno za vaše web mjesto s dnevnim ponudama, kao što su slanje ulaznih ponuda, jednostavne opcije tema, odbrojavanje kupona, društvena integracija i još mnogo toga.

woocommerce-bon-odbrojavanje dodatak-

Ako već imate temu koju volite, možda bi vam dodatak mogao biti najbolji. Dodajte kupone za svoju trgovinu WooCommerce pomoću dodatka za odbrojavanje WooCommerce kupona za WordPress. To je brz i jednostavan način dodavanja prilagođenih kupona na bilo koju web lokaciju e-trgovine WooCommerce.

magic-WP-kupona

Želite započeti s besplatnom opcijom? Čarobni WP kuponi Lite je besplatni WordPress dodatak koji vam omogućuje dodavanje osnovnih kupona sustavom brojača klikova, lajkovima i ne sviđaju i mogućnost prijenosa novih predložaka kupona.

Web stranice za usporedbu cijena

Web stranice za usporedbu cijena obično prikazuju proizvod i njegovu cijenu u različitim trgovinama. Obično sadrže recenzije proizvoda koje su poslali korisnici, a koji čine najveći dio njihovog sadržaja. Kako web stranica za usporedbu cijena zarađuje? Zarađujete proviziju kada korisnik klikne na vezu i posjeti web mjesto prodavača. Možete prodati i prostor za oglašavanje.

wp-usporedbu cijena-usporedba-WordPress-tema

Dodajte svoje recenzije (i pridružene veze) pomoću cijene Usporedite WordPress temu. To je sjajna opcija za dijeljenje svojih omiljenih proizvoda i usluga s čitateljima koristeći jednostavne tablice za usporedbu s logotipovima, datumima, cijenama i drugim.

go-cijena-usporedba-stol-plugin

Go-Respovable Pricing & Usporedi WordPress dodatak je savršen za izradu usporednih tablica za gotovo sve. Dodajte slike, videozapise, popise značajki, ikone i tone više kako biste svojim čitateljima pomogli da odluče koja im je opcija najbolja. Područje tablica sa cijenama izvrstan je način za usporedbu i usporedbu sličnih ponuda (poput hostinga ili tematskih paketa).

woocommerce-usporedili-proizvodi

Ako dvije premium opcije nisu u vašem proračunu, WooCommerce Usporedite proizvode besplatan WordPress dodatak jednostavan je način za dodavanje usporedbi proizvoda u vašu WooCommerce trgovinu.

Web stranice za pregled proizvoda

Mi danas sjajimo svjetlo na ovom području. Web-lokacije za recenziju proizvoda pružaju stručne preglede o proizvodima koje ste koristili ili testirali. Također možete pozdraviti recenzije korisnika koji su koristili navedeni proizvod u prošlosti da bi obogatili vaš sadržaj. Zarađujete partnersku proviziju kada korisnik kojeg uputite u trgovinu kupi ili izvrši bilo koju drugu željenu radnju.

thereview-zvjezdica-mišljenja-WordPress-tema

Tema Pregled WordPress elegantna je tema časopisa za recenziju s jednostavnim opcijama pregleda kako bi čitatelji ostavili svoje ocjene uz vaše. Na taj način posjetitelji vaše web stranice mogu biti sigurni u ocjene, a nadamo se da će kliknuti i na one pridružene veze.

taqyeem-zvjezdica-recenzija-plugin

Ako želite dodati recenzije na svoju trenutnu web lokaciju, provjerite Taqyeem dodatak Ratings & Reviews WordPress. Naizgled ništa što ovaj dodatak za ocjenjivanje ne može učiniti sa svojim neograničenim bojama, neograničenim kriterijima pregleda, prilagođenim fontovima i višestrukim stilovima pregleda.

wp-proizvod-pregled

Izvrsna besplatna opcija je WP pregled proizvoda besplatan WordPress dodatak koji dolazi s čvrstim opcijama besplatnog dodatka. Možete dodati prilagođene ikone za pregled, prilagodljive boje, pro & con mogućnosti, pa čak i funkcionalnost pred-utovarivača.

* * *

Na kraju dana, udruženi marketing odnosi se na promociju tuđih proizvoda i zarađivanje provizije. U svakom slučaju, uklanja dosadan proces razvoja proizvoda, što znači da možete lako postaviti svoje web mjesto i početi zarađivati ​​za nekoliko mjeseci. To također znači da imate više vremena za koncentraciju na razvoj sadržaja i marketing.

Ako želite stvoriti partnerski program umjesto toga, znate, za promociju svojih proizvoda, pogledajte naš vodič s najboljim dodacima za afilijacijski program.

Zašto koristiti WordPress

Očito je da je WordPress predivan, ali postoje mnogi drugi razlozi zašto čak i veliki brendovi koriste i vole WordPress. Mi ćemo se samo dotaknuti nekih razloga zbog kojih biste trebali koristiti WordPress za napajanje svoje podružnice.

Jednostavno i svestrano

Za početak, WordPress je jednostavan za postavljanje, učenje i upotrebu. Iako vam je kodiranje vještina ponekad korisno, nije vam potrebno nikakvo znanje za kodiranje za izradu partnerske web stranice s WordPressom. Samo su vam potrebne prave WordPress teme i dodaci i spremni ste. Pored toga, lako dostupne WordPress teme, dodaci, dodaci, skripte i proširenja čine WordPress sasvim svestranom platformom.

Search Engine Friendly

WordPress je prijateljski na tražilicama, izgrađen je na čistom kôdu i slijedi najbolje web standarde – a sve je trebalo privući tražilice. Mislim, Google i njemu slični vole blogove WordPressa, a ako možete integrirati odjeljak bloga u svoje mjesto pregleda, lako možete postići bolji rang i potaknuti konverzije.

Vrijedan blog također će potaknuti povjerenje korisnika, upravo onu kvalitetu koja vam je potrebna da biste povećali i povećali provizije. Svoj SEO možete dodatno poboljšati tako da svoje web mjesto pošaljete Googleu i upotrebom dodataka Yoast SEO.

Jednostavno integrirajte oglase

Pomoću widgeta možete jednostavno integrirati oglase u svoje podružničko mjesto temeljeno na WordPressu i tako povećati svoj potencijal zarade. Samo zalijepite HTML kod oglasa u Tekst widget i stavite ga bilo gdje, ovisno o vašoj temi. Neke teme imaju posebna područja oglasa u zaglavlju između ostalog.

velika podrška

Malo se (ako ih ima) sustava upravljanja sadržajem može usporediti sa WordPressom u smislu zajednice. WordPress ima veliku zajednicu oko sebe. Ova je zajednica izvrstan izvor besplatne i napredne podrške koja će vam trebati dok gradite podružnicu.

Od blogera, konzultanata, suradnika, programera i stručnjaka, između ostalog imat ćete najbolju podršku o kojoj ikada možete sanjati.

Da biste to učinili, izgradimo vam partnersku web stranicu pomoću WordPress-a. Prvo stvari, što će vam trebati?

Što trebaš

migracije-to-a-novi-wordpress-domaćin

 • Najbolji WordPress hosting – Vaša partnerska stranica mora biti super brza za dobro korisničko iskustvo. Ne trebaju vam prekidi kod ponavljanja i definitivno ne želite svoje web mjesto izgubiti od hakera. Nadalje, trebate dovoljno resursa za poslužitelj kada raste vaša web lokacija. Kako izabrati najbolji WordPress hosting ima pokrivena leđa. Ako vam treba brzo rješenje, preporučujemo WPEngine među ostalim najboljim WordPress domaćinima.
 • Naziv domene – učinite to kratkim (maks. 3 riječi) i pamtljivim. Mislite veliko i duboko u budućnost. Učinite to smiješnim ako možete, samo nemojte pretjerivati. Budite kreativni i kad budete spremni, sve domene kupim od Namecheap-a.
 • Izvrsna WordPress tema – pođite s svestranom, po mogućnosti višenamjenskom temom koja će vaše kritike istaknuti. Ako razmišljate o temi WordPress Total, na dobrom ste putu.
 • Niša – odaberite ono lijepo u čemu ste strastveni ili ste upućeni. Provodit ćete puno vremena radeći u ovoj niši kako bi bilo ugodnije. Promovirat ćete proizvode u ovoj niši, a dečki koje ćete prodati cijene neku strast.
 • Dosta sjajnih sadržaja – Što je uistinu dovoljno sadržaja? Objavljujte recenzije i sadržaj bloga dosljedno bez pogreške. [Lakše je reći nego učiniti]
 • Strpljenje – to je vrlina

Kako stvoriti partnersku web stranicu pomoću WordPress-a

Sad kad imamo pokrivene rekvizite, hajde zapravo izgradite partnersku web lokaciju o kojoj blamljamo od prvog odlomka. Krenimo od najočitije točke.

1. Postavljanje podružnice za WordPress

Postavljanje pridružene stranice slično je postavljanju tipičnog WordPress web mjesta. Budući da vam korisnici trebaju da vjeruju u vaše recenzije, tako da im možete i dalje zarađivati ​​provizije, morate uložiti malo razmišljanja i vremena na svoje web mjesto za pregled proizvoda. Jednostavno ne možete slučajno obrisati web mjesto i očekivati ​​da ćete pobijediti.

Nije važno koje ćete proizvode pregledavati i promovirati, WordPress dolazi sa širokim rasponom tema i dodataka koji će vam pomoći da u bilo kojem trenutku napravite web mjesto za profesionalni pregled. A s obzirom da je WordPress teme jednostavno prilagoditi, ne morate čak ni sa specijaliziranom temom u stilu recenzije, iako bi to bio veliki skok u pravom smjeru.

Osim toga, postavljanje stranice za recenziju uključuje odabir pravog hostinga za WordPress, instalaciju kao i konfiguriranje WordPress-a, tema i dodataka. Jednostavno kao A, B, C.

Instaliranje WordPressa jednostavno je graškoviti posao; mnogi domaćini nude programere za instalaciju jednim klikom koji svoj posao čine blaženstvom. Krenite naprijed i kupite bonafide hosting s naše dobro pripremljene liste web domaćina i instalirajte WordPress na svoju domenu. Dodajte temu (kao što je Total ili besplatna) i postavite svoje dodatke (o tome više u trenu).

Postoji i nekoliko izvrsnih tema za pregled WordPress-a, pa se nemojte suzdržavati; slobodno se bavite rješenjem koje djeluje za vas. Gore smo podijelili neke sjajne primjere, ali na internetu stvarno postoje mnoge druge. Nakon što instalirate WordPress web mjesto, vrijeme je da počnete stvarati fenomenalan sadržaj. Ali prvo, nekoliko pokazivača.

2. Odaberite svoje proizvode i mudro pridružite partnere

Ako vam je srce u tome, nema promocije proizvoda jeftinih od prljavštine. Jedina je mana što ćete morati pretvoriti puno više ljudi kako biste ostvarili znatan prihod od svog podružničkog poduhvata.

Zamislite, ako zarađujete 10% od svake prodaje od 10 USD, morat ćete pretvoriti 1000 ljudi da biste zaradili 1.000 USD mjesečno. Ako, s druge strane, dobijete 10% od prodaje od 1000 USD, trebat će vam samo 10 konverzija da biste zaradili 1.000 USD mjesečno. Pogledajte kuda idem s ovim?

Isti slučaj vrijedi i za partnerske partnere pod nazivom programi za koje idete. Otklonit ću partnerski program koji nudi, recimo, 10% svake prodaje u korist momaka koji nude 50% držeći sve ostale čimbenike, uključujući cijenu, konstantnu.

Želite promovirati fotoaparate putem svog bloga za fotografije / recenzije? Prvo provjerite nekoliko prodavača kamera i odaberite samo najbolje partnerske programe. Jesu li njihovi uvjeti povoljni? Je li isplata dovoljno velika za održavanje vašeg povezanog poslovanja? Nude li široku paletu proizvoda? Imaju li dobar ugled na tržištu? Je li njihov partnerski program uspješan? Kako postupaju sa svojim postojećim podružnicama? Ovo su samo neki od čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru proizvoda i partnera za promociju.

Ne zaboravite da ako promovirate sumorne proizvode samo kako biste dodali proviziju svojim korisnicima, slika vašeg branda trpjet će dio vaše drskosti. Brže ćete ostati bez posla nego što ga možete izgraditi.

Očito, i to smo već spomenuli, morate slijediti svoju strast, posebno ako sami pišete sadržaj. Ako trebate podsjetiti, pisat ćete ljudima koji su zainteresirani za proizvode koje promovirate – drugi nišani entuzijasti kako to kaže Shaun Quarton. Ako niste strastveni u proizvodima koje promovirate, ali poslujete u poslu jer je niša unosna, Ljubitelji „…vidjet će se kroz beživotne, neinspirirane sadržaje.”

Ipak na ovom poslu sa strastima i sadržajem, proizvodi koje konačno promovirate trebaju se povezati sa svojim sadržajem. Jednostavno ne možete razgovarati o televizorima, a zatim se okrenuti i promovirati gnojivo. To je gadost u svijetu marketinga sadržaja.

U nastavku ne zanemarujte ponavljajuće provizije takve pretplate koje plaćaju provizije kad god pretplatnik pritisne gumb za obnovu. Oni mogu biti izvrstan izvor stalnih pasivnih prihoda koji zahtijevaju malo napora da bi se postavili.

3. Dodajte obilje visokokvalitetnog sadržaja

laptop-bloger-tipkanje

Sadržaj je, a to ste vjerojatno već čuli milijun puta, kralj. Možete prodati pakao poput svog mjesta za recenziju poput Ludi muškarci, ali ako nemate vrstu sadržaja koji korisnici dobivaju klikom na veze, i zapravo kupujete, ne idete nigdje.

Kako privući više prometa na svoju web stranicu WordPress, razgovarali smo o tome zašto je visoka kvaliteta od presudne važnosti. Bez obzira pišete li recenzije ili postove na blogu, vaš sadržaj mora biti najvišeg kalibra – ili barem bolji od konkurencije. Trebali biste dodati vrijednost korisničkom procesu odlučivanja.

Vaš bi sadržaj trebao pružiti sve odgovore čitatelju koji je potreban za kupnju. Pogledajte što vaša konkurencija radi i prijeđite kilometar dalje. Vaša partnerska stranica trebala bi biti posljednji resurs koji kupac posjeti prije trošenja zelenog.

Provedite istraživanje ključnih riječi kako biste utvrdili što korisnici traže. Koristite se svojim sadržajem za rješavanje korisničkih točaka boli, a vi ste sami temelj održivog poslovanja. Uostalom, zarađujete samo kad riješite problem za svoje korisnike. A s pridruženom web mjestom jednostavno im pokazujete zašto je proizvod koji preporučujete rješenje koje im je potrebno. Ne može lakše od toga.

Savjet stručnjaka: Kvalitetan (vrijedan, relevantan, svjež) sadržaj pobudit će povjerenje u vaše čitatelje.

Neka vaš sadržaj bude svjež, jer je ustajao samo loš. Pratite trendove u svojoj niši i uvijek ćete voziti val, umjesto da ga pratite. Postoje li ponude za praznike? Izvrsne vijesti o niši koje mogu stvoriti odličan post na blogu? Dotaknite se toga i ostanite ispred konkurencije. Alati kao što su Google Upozorenja i Google Trends među ostalim mogu biti korisni u ovom pothvatu.

Dodajte obilje sadržaja – deset postova na blogu i pet recenzija neće vas kupiti na putovanju u Disneyland. Potrebno vam je puno prometa i bolja SEO ljestvica, a jedini način da oboje postignete je dosljedno objavljivanje visokokvalitetnog sadržaja. Napomena: Što je više sadržaja, to su veće mogućnosti za postavljanje partnerskih veza. To je tačno, možete staviti svoje veze u postove na blogovima, stranice, recenzije, studije slučaja, intervjue, podcaste i videozapise među ostalim.

Općenito, trebali biste se truditi objavljivati ​​stručno prezentirane recenzije. Push dosljedno stavljajte kvalitetan sadržaj. Oh, usput, ne zaboravite sve te detalje unijeti u svoj poslovni plan. Oprosti, nisam ovo spomenuo ranije. Potreban vam je poslovni plan; svaki posao treba strategiju.

4. Promovirajte svoju WordPress podružnicu

Uz objavljivanje visokokvalitetnog sadržaja, morate se svjesno truditi u promociji svoje web stranice. Učinite sve što je u vašoj moći kako biste privukli posjetitelje, samo provjerite jesu li vaše taktike legitimne ili ćete naljutiti Googleove simpatije i zaraditi lošeg partnera. Promovirajte svoju web stranicu i na mreži i u mreži – prodajte je iz pakla. Evo kako da pokrenete više prometa na web mjestu WordPress.

5. Pratite svoju izvedbu

Čak i uz najbolji plan, morat ćete ostati fleksibilni i u skladu s tim prilagoditi se tijekom izgradnje vašeg WordPress podružnica. Neprestano se razvijate prije nego što pogodite zlato. Prije nego što pronađete savršenu formulu, morat ćete nekoliko puta promijeniti taktike i strategije. To je neizbježno.

Kao takav, morate pratiti i upravljati izvedbom web lokacije. Morate eksperimentirati s različitim vrstama sadržaja i eliminirati proizvode koji imaju lošu izvedbu. Alati kao što su ahrefs i Google Analytics između ostalog nude vam puno uvida u vaše poslovanje.

Alati i resursi za vaše web mjesto o WordPress recenzijama

Alati koje koristite za izradu podružnice za WordPress u potpunosti ovise o vašim poslovnim potrebama. No, ovdje je popis generalističkih alata koji će vam trebati za izradu sljedeće velike pridružene stranice:

 • iThemes Sigurnost – Povećajte svoju sigurnost deset puta. Razmislite i o upotrebi HTTPS. Pročitajte ostale mjere sigurnosti WordPress-a
 • WordPress Backup rješenja – omogućuju vam spokojnost znajući da možete lako oporaviti web mjesto ako nešto pođe po zlu
 • Yoast SEO – Po mom mišljenju najbolji WordPress SEO dodatak
 • Google Analytics za WordPress – Trebate pratiti svoje statistike kako biste mogli poboljšati
 • Zbogom Captcha – Automatski ulovite neželjene pošte prije nego što one pregledaju vaše recenzije. Nema iritantnih captcha!
 • Akismet – Ovo je popularan i moćan dodatak za borbu protiv neželjene pošte
 • Najbolji dodaci za društvene medije za WordPress
 • Prilična veza jer trebate skratiti i prikriti izlazne partnerske veze
 • Pregled WP-a – Stvorite nevjerojatne kritičke postove i sažetke
 • AzonPress – Pozdrav Amazonske podružnice
 • W3 Ukupan predmemorija – Brzina web mjesta danas je Googleov faktor rangiranja. Vaša WordPress podružnica trebala bi se učitati super brzo, pa recite da već predmemoru za predmemoriranje

Popularni partnerski programi

Završne misli

Izgradnja profitabilne web-lokacije za WordPress oduzima vrijeme i trud, pa nemojte očekivati ​​da ćete ubiti preko noći. Ovo nije brzi program brzog bogaćenja, ovo je pothvat koji će imati koristi od svih poslovnih sposobnosti koje posjedujete.

Sve u svemu, izgradnja WordPress podružnice i ostvarivanje zdrave dobiti je izvedivo. Mnoge web stranice na Internetu ovise o provizijama, pa da, to je održiv poslovni model. Samo igrajte svoje karte i pokažite strpljenje. Postanite morski pas i pametno uložite svoje resurse. Do sljedećeg puta, sjetite se da sparinge treniraju. Evo vam uspjeha: Živjeli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me