Kako dodati Instagram fotografije u WordPress

Do sad vjerojatno imate ili Instagram račun ili ste ga vidjeli na internetu u nekom ili drugom trenutku. Od juna 2016. Instagram je imao 500 milijuna aktivnih korisnika što ga čini jednom od najpopularnijih mreža društvenih medija danas. A zato što je postala takva medijska kuća nije ni čudo što biste željeli dodati feed na svoju web lokaciju.


Integrirajući svoj Instagram račun u svoj blog na WordPressu, moći ćete usmjeriti dio prometa koji vaš blog dobije na vaš Instagram profil (i obrnuto ako dodate vezu na svoj blog u svom Instagram profilu). Ovo je sjajan način da se povežete sa svojom publikom na blogu i otvara vam više mogućnosti za izgradnju vašeg branda na mreži. Spremni za početak?

Postoje tri načina dodavanja Instagrama na svoj blog – ugrađivanje posta, korištenje widgeta ili instaliranje dodatka. Svaka od njih opcija je za dodavanje postova na Instagramu ili feeda na vaše web mjesto, ali estetski se svaki razlikuje.

1. Umetanje postova na Instagramu

Ako samo želite dodati Instagram fotografiju u jedan od svojih postova, to je jednostavno kao i lijepljenje URL-a fotografije u vaš sadržaj. WordPress podrazumijeva veliki izbor ugrađenih URL-ova (možete ih vidjeti u cijelosti oembed list u kodeksu). Dakle, za dodavanje fotografije jednostavno zgrabite URL (od prije https do onog?). Evo vizuala, tako da znate koji dio URL-a kopirati:

Ugrađuje WordPress Instagram

Zatim jednostavno zalijepite kopirani URL u svoj sadržaj. Treba li izgledati ovako:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Ako želite, možete ukloniti naslov i prilagoditi širinu zaslona unosom URL-a Instagrama kao dijela kratkog koda. Dakle, ako uđemo u URL sa sljedećim parametrima (unesite ih sa i otvorite [ i zatvaranje ] da kod radi):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp skrivanje = istinska širina = 320

Instagram post koji smo podijelili gore izgledat će ovako:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp skrivanje = istinska širina = 320]

Međutim, ako želite dodati feed na svoju WordPress web lokaciju, trebali biste razmisliti o upotrebi Instagram teme ili dodatka.

2. Korištenje Instagram teme widgeta

Sjajna stvar Instagrama je ta što se on toliko široko koristi da su mnogi programeri WordPress tema počeli podrazumijevano uključivati ​​i widgete na Instagramu. To je sjajno za vas jer možda već možete koristiti Instagram s trenutnom temom ili ako razmišljate o prebacivanju dizajna, možete isprobati jedan od njih. Sva tri uključuju widgete za bočnu traku i podnožje.

WordPress tema bloga koji je osjetljiv na Redwood

Redwood WordPress tema s Instagram Widgetom

Tema Redwood by SoloPines sadrži widget Instagram feeda za bočnu traku, kao i widget za podnožje koji vam daju dvostruke mogućnosti za prikaz vašeg feeda. Jednostavno dodajte svoje korisničko ime i bilo vam je dobro da krenete. Uz to možete dodati linkove na sve ostale profile na društvenim mrežama.

Nabavite Redwood

Tema bloga Vijesti i časopisa, osjetljivi na status

Status WordPress tema s Instagram Widgetom

Status uključuje lijepi Instagram feed widget kao i prilagođeni dodatak za podnožje podnožja. Oni uključuju randomizirane boje koje se prikazuju kao donja obruba vaših fotografija. Ova zabavna tema stila časopisa također uključuje ugrađenu socijalnu integraciju, dodani društveni widget i obilje ugrađenih oglasnih prostora. Tako jednostavno unovčite svoj blog!

Dobivanje statusa

Tema bloga WordPress Fbird Lifestyle

Fbird WordPress tema s Instagram Widgetom

Fbird je čista tema blogovskog stila koja također sadrži Instagram bočnu traku i dno podnožja. Dok je widget bočne trake jednostavna mreža, widget podnožja se lijepo prikazuje pored pretplate pretplate na bilten. Na ovaj način vaši čitatelji mogu vas pratiti i pridružiti se vašoj bilteni na svakoj stranici.

Nabavite Fbird

3. Instaliranje dodatka za Instagram

Vaša posljednja mogućnost je da koristite dodatak jer doslovno postoji dodatak za sve, uključujući i Instagram. Kad odaberete dodatak, pročitajte detalje kako biste znali da imate sve značajke ili izgleda koji želite. Evo nekoliko najčešće preuzimanih besplatnih Instagram dodataka s WordPress.org.

Grace Instagram Feed

Grace Instagram dodatak

Info & DownloadView Demo

Grace Instagram Feed Gallery svestran je alat za strujanje i dijeljenje na društvenim mrežama. 4 različite vrste izgleda struje, 5 mogućih povezivanja vrsta feeda, otvorena mogućnost neograničenog strujanja privatnog i javnog sadržaja. Ovo je samo nekoliko najuzbudljivijih značajki Grace.

Dodajte rešetku, zidanje, opravdanu galeriju ili tokove klizača. Osim toga, možete prilagoditi svoj Instagram društveni zid ne samo odabirom prikladnog izgleda. Puno značajki za oblikovanje dostupno je pomoću praktičnog alata za izradu vizuala. Za koje nije potrebna nikakva web izrada ili profesionalne dizajnerske vještine. Boje, oblici, rubovi, jastučići, visina i težina bilo kojeg elementa i drugih alata za fino podešavanje otvoreni su za vašu kreativnost.

Strujajte gotovo bilo koju vrstu Instagram sadržaja. Omogućite korisniku da sortira sadržaj putem feedova zaglavlja ili društvenog zida. Imajte na umu da s Instagrama možete strujati bilo koji otvoreni javni sadržaj. Dakle, čak ni ne trebate svoj osobni aktivni Instagram račun.

A ako struji vlastiti Instagram račun na web stranici ili blogu WordPress, Grace može pružiti prekrasno zaglavlje. Pokaži najvažnije podatke o računu tamo: avatar, broj sljedbenika i sljedeće podatke.

Ostale značajke uključuju predmoderiranje, dostupni su ručni ili automatski filtri za izuzimanje i uključivanje određenog sadržaja riječju, frazom, ID-om korisnika, URL-om i ostalim podacima. Ova je značajka ekskluzivna za Grace Instagram Feed Feed stranicu i ne biste je pronašli niti u jednom drugom WordPress dodatku za društveni streaming.

Grace Instagram Feed Galerija nudi i najjednostavniju API vezu među konkurentima. Samo jedan gumb na kartici Autorizacija dodatka – i možete slobodno ići sa svim zadivljujućim mogućnostima otvorenog javnog Instagram sadržaja! Grace također nudi besprijekorno dodavanje raznih gumba za dijeljenje na društvenim mrežama za svaki post u vašem društvenom toku. Sada ne biste izgubili nijednog korisnika koji želi odmah podijeliti sadržaj!

WP Instagram Widget

WP Instagram Dodatak za widgete

WP Instagram Widget jednostavna je integracija Instagrama sa vašom stranicom WordPress. Pomoću ovog dodatka možete dodati svoje najnovije fotografije Instagrama na bilo koju bočnu traku ili podnožje pomoću widgeta dodatka. Dodatak čuva stvari čistim i jednostavnim, ali možete ga prilagoditi CSS-om kako bi bio usklađen s ostatkom vaše web stranice.

Preuzmite WP Instagram Widget

Instagram Slider Widget

Dodatak widgeta za Instagram Slider

Ako želite dodati svoj Instagram feed kao klizač umjesto galerije, razmislite o besplatnom dodatku za Instagram Slider Widget. Pomoću ovog dodatka slike se uvoze u obliku privitaka. Tada se mogu prikazati u okviru widgeta kao klizač ili kao galerija. Uz to postoje opcije za povezivanje slika, razvrstavanje i još mnogo toga.

Preuzmite Instagram klizač

Uživajte u dodatku za Instagram

Uživajte u WordPress dodatku za Instagram

Svoje Instagram slike možete dodati i u obliku vrtnje pomoću Enjoy WordPress dodatka za Instagram. Ovim dodatkom jednostavno se aktivirate, dodate profil ili hashtag koji želite prikazati, odaberite rešetku ili vrtiljak, a zatim odaberite stupce i voila! Instant Instagram na vašoj web stranici za bilo koju stranicu, post ili widgetized područje!

Preuzmi Uživaj za Instagram

DsgnWrks Instagram uvoznik

DsgnWrks Instagram dodatak za uvoznika

Za one od vas koji žele nešto što stvarno možete prilagoditi DsgnWrks Instagram Uvoznik može biti pravi za vas. Ovim dodatkom fotografije iz Instagrama uvoze se na vašu WordPress stranicu. Odatle možete u potpunosti prilagoditi njihov prikaz putem prilagođenog tipa posta, taksonomije ili prilagođenog posta.

Preuzmi DsgnWks Instagram Uvezeno

Instagram značke

Dodatak za značke na Instagramu

I na kraju, ako sve što želite je jednostavan gumb na Instagramu, tako da vas čitatelji mogu slijediti, to jednostavno držite s osnovnim dodatkom za Značke za Instagram. Ovaj dodatak dodaje jednostavan widget tako da možete dodati vezu na svoj Instagram profil na bilo koju bočnu traku ili podnožje. Lako u pravu?

Preuzmite Instagram značke

InstaShow Instagram Feed Plugin za WordPress

InstaShow Instagram Feed Plugin za WordPress

InstaShow je vrhunski Instagram dodatak WordPress dodataka koji olakšava integraciju fotografija iz Instagrama sa WordPress web mjesto. Fleksibilan feed za fotografije nudi mnoštvo opcija za jednostavno dodavanje slika na Instagramu. S ovim praktičnim dodatkom lako možete umetnuti prilagodljivi Instagram feed gotovo bilo gdje. Upotrijebite opcije dodataka za određivanje izvora pomoću korisničkog imena, hashtaga ili veze. Zatim odaberite svoje prilagođene boje, responzivnost, navigaciju, brojila i još mnogo toga. Zatim upotrijebite generator kratkog koda za umetanje vašeg Instagram feeda gdje god želite. Ostale značajke značajki dodatka uključuju kompatibilnost s Visual Composer-om, podršku za 16 različitih jezika, automatsku rotaciju i još mnogo toga

Nabavite InstaShow

Ide naprijed

Jednom kada dodate svoj Instagram na svoju web stranicu, možete iskoristiti sve jedinstvene mogućnosti koje vam se otvaraju. Instagram je izvrstan način za povezivanje sa svojim čitateljima na osobnoj razini dijeljenjem fotografija iza scene, snimanjem novih i nadolazećih projekata, poticanjem svojih sljedbenika na dijeljenje vlastitih fotografija vezanih uz vašu tvrtku, označavanjem kolega ili vaših najvećih obožavatelja u slikama ili čak pokretanje vlastitih # trendova.

Zgrabite temu ili dodatak (ili umetnite neke fotografije sami) i počnite graditi odnos sa svojim čitateljima! Ako imate neku drugu temu ili dodatak koji biste preporučili za Instagram ili imate savjete ili pitanja za dijeljenje fotografija s WordPressom, jednostavno ostavite komentar ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map