30 savjeta za uštedu vremena za korisnike energije WordPressa

To je službeno – mi smo nestrpljiviji ljudi u povijesti.


Prema statistici Brain, prosječni raspon pozornosti smanjio se s dvanaest sekundi na samo osam od 2000. godine. Da biste to stavili u kontekst (i pružili malo zabave), prosječni raspon pažnje zlatne ribice je nevjerojatnih devet sekundi. To su ljudi, ne možemo biti koncentrirani kao riba.

Neću se pretvarati da sam nekako imun od nestrpljivosti koju je prihvatila generacija korisnika interneta – opsjednuta sam stvarima (i njihovim rješavanjem) brzo) kao sljedeći momak ili gal. Ja sam prvi klik, mislim kasnije tip.

Imajući to na umu, proveo sam zadnjih nekoliko godina pokušavajući smisliti načine kako da svoje WordPress iskustvo učinim što pojednostavljenijim i učinkovitijim. Mislim da sam pokušao gotovo sve (premda bih volio da mi u donjem dijelu komentara pokažete krivu) i sada vam želim predstaviti svoje savjete za uštedu vremena. Uživati!

30 savjeta za uštedu vremena za korisnike energije WordPressa

 1. Usporila sva ta nered na nadzornoj ploči? Kliknite karticu “Opcije zaslona” na vrhu stranice i odaberite meta meta koje želite vidjeti (ili ne).
 2. Isti problem na zaslonu Nova pošta / stranica? Rješenje je isto.
 3. Ako i dalje ručno moderirate komentare, zaustavite ih – život je prekratak. Instalirajte i aktivirajte Akismet za najbolju zaštitu od neželjene pošte uklonite potvrdni okvir “E-poštom mi kad god netko objavi komentar”, “Administrator uvijek mora odobriti komentar” i “Autor komentara mora imati prethodno odobreni komentar” na zaslonu Postavke> Diskusija.
 4. Jeste li se riješili tih neugodnih e-poruka? Samo provjerite nove komentare kad god se prijavite na WordPress putem kartice Comments na bočnoj traci. Ili još bolje, olakšajte upravljanje komentarima dodavanjem meta okvira “Recent Comments” na nadzornu ploču. Sada možete odgovoriti na komentare čim se prijavite.
 5. Koristite li popularnu aplikaciju Click to Tweet za umetanje unaprijed naseljenih tweetova unutar svojih postova i stranica? Uštedite sebi čitav niz vremena pomoću dodatka Easy Tweet Embed:
 6. Umjesto klika na padajući izbornik u uređivaču teksta za odabir zaglavlja svaki put koristite sljedeću jednostavnu prečac na tipkovnici: Ctrl + Num (1-6) (PC) ili Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Kada govorimo o prečacima na tipkovnici, stvaranje veze je jednostavno kao pritiskanje Ctrl + Shift + A (PC) ili Opt + Shift + A (Mac).
 8. Želite i dalje promovirati svoje stare postove na Twitteru, ali ne želite svakodnevno trošiti ih na tweetanje? Instalirajte i aktivirajte dodatak Evergreen Post Tweeter i on će obaviti posao za vas.
 9. Trebate zamijeniti vezu ili određenu riječ ili frazu u više postova? Ako to radite ručno, moglo bi vam dugo trajati ili možete koristiti Pretražite i zamijenite dodatak i učinite to u samo nekoliko sekundi.
 10. Interno povezivanje? Umjesto da unesete cijeli URL na zaslonu “Umetni / uredi vezu”, samo unesite adresu nakon posljednja kosa crta na nazivu domene:

Kraći URL-ovi

 1. Zaglavili ste za nove sadržajne ideje? Instalirajte Relevanssi pretražite dodatak i provjerite zapisnik korisničkih pretraga da biste saznali što posjetitelji žele pročitati.
 2. Zabrinuti ste što je vaša web lokacija preplavljena neispravnim vezama, ali ne znate kako ih pronaći? Instalirajte i aktivirajte Prekinuta provjera veze i automatizirati postupak.
 3. Redovito se bavite PHP datotekama svoje teme? Brzo saznajte koje PHP datoteke poslužuju koje stranice na vašoj web lokaciji Što Datoteka uključiti.
 4. Voliš li održavati čistu kuću? Automatizirajte trajno uklanjanje postova i stranica iz mape Otpad umetanjem definiraj ('EMPTY_TRASH_DAYS', 10); u vašu wp-config.php datoteku (gdje je 10 broj dana između svakog praznog)
 5. Ako želite povećati brzinu učitavanja vaše web stranice, tada provjerite W3 Ukupan predmemorija.
 6. Često stvarate nove WordPress web stranice s istim zadanim postavkama i dodacima? Umjesto postavljanja iste web lokacije svaki put, koristite ManageWP-ovu značajku kloniranja web mjesta i učinite to samo jednom.
 7. Govoreći ManageWP, ako imate više WordPress web stranica, tada biste trebali zgrabiti račun kako biste iskoristili njegovu značajku ažuriranja jednim klikom (tj. ažurirali sve teme i dodatke na svakoj web lokaciji koja imate u jednom kliku).
 8. Ako ManageWP nije za vas (ili imate samo jednu web lokaciju), možda biste željeli Plugin Central – omogućuje vam bržu instalaciju i ažuriranje dodataka.
 9. Ili možda želite potpuno ukloniti upravljanje WordPressom. U tom slučaju provjerite WPEngine (volimo ga).
 10. Želite li paziti na svoje analitike, ali znate da to zahtijeva dragocjeno vrijeme? Instalirati Ruksak za letenje i aktivirati modul statistike WordPress.com i možete pratiti osnovne podatke analitike sa svoje WordPress nadzorne ploče:

WordPress.com Statistika

 1. Kada govorite o Jetpacku, koristite njegov modul Publicize za automatizaciju promocije vaših novih postova putem Facebooka i Twittera.
 2. Jeste li vi Twitter? Uštedite vrijeme i WordPress automatski stvara veze do korisničkih imena na Twitteru u svojim postovima i stranicama s ovim kodom.
 3. Provodite li puno vremena preuzimajući slike s Google-a ili Compfight-a samo da biste ih prenijeli na svoju web lokaciju? Drastično pojednostavite postupak uvozom slika u WordPress izravno s izvornog URL-a pomoću dodatka Grab & Save.
 4. Na sličnu temu olakšajte umetanje novih slika u postove i stranice daleko dodatkom Faster Image Insert.
 5. Vas potreba sigurnosne kopije, ali ne trebaju vam dodatak bez dodataka koji čine proces potencijalno kompliciranim i nepouzdanim. Izdvojite samo 5 USD mjesečno za besprijekorne sigurnosne kopije i obnavlja se pomoću VaultPress:

VaultPress

 1. Utipkavanje ALT i naslova oznaka na svakoj slici koju učitavate predstavlja bol. Automatizirajte postupak sa SEO Friendly Images.
 2. Trebate li stvoriti veze za preusmjeravanje s WordPress-a (npr. Da biste prikrili partnerske veze)? Instalirati Pretty Link Lite i to napravite izravno s nadzorne ploče.
 3. Stvorite XML Sitemap sa klikom na gumb pomoću Google XML Sitemapovi dodatak (možete koristiti i Yoast SEO Značajka Sitemapa).
 4. Želite brže učitavanje slika? Koristiti WP Smush uključiti.
 5. željeti čak brže učitavanje slika, ali volite nekomprimiranu kvalitetu PNG datoteka? Koristiti TinyPNG alat za stvaranje malih slika s pametnom kompresijom slike koja je nevidljiva golim okom.

TinyPNG

Tvoj red!

Okej, priznajem – apsolutno nema načina da sam gore uključio svaki mogući vremenski savjet koji štedi WordPress. Ali tamo ste ušli. Spreman sam se kladiti da radite barem jednu stvar koja vam štedi vrijeme u WordPressu koju nisam gore spomenuo.

Pa, sada je vrijeme za dijeljenje – nemojte biti stidljivi! Javite nam što vas radite brže na WordPressu u odjeljku s komentarima u nastavku. Radujem se što ću naučiti neke nove savjete!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map