12 sjajnih resursa za WordPress koje ćete danas posjetiti

U ekosustavu koji se stalno razvija, bilo da ste početnik WordPress-a ili iskusni programer, važno je biti u toku s najnovijim dostignućima kako biste ostali konkurentni.


Jedan od najvećih razloga širokog uspjeha WordPress-a kao platforme bio je prihvaćanje načela otvorenog koda. Međutim, kao i kod bilo čega otvorenog koda, WordPress pati od problema preopterećenosti informacijama. Postoji toliko mnogo web-mjesta koja predstavljaju vjerodostojne resurse za sve WordPress-ove stvari, teško je znati odakle započeti i kome vjerovati.

U ovom smo članku skupili 12 naših najdražih WordPress resursa za 2015. godinu (dakle, 13 stvarno od tada WPExplorer.com treba biti na vrhu ili na popisu). Svaka stranica sadrži obilje materijala koji će pomoći početnicima da pokupe vitalne vještine, a iskusni korisnici će stvari prebaciti na višu razinu. Svoj smo popis podijelili u tri odjeljka:

  1. Premium teme i dodaci.
  2. Profesionalna WordPress pomoć.
  3. Resursi za učenje i obuku.

Budući da nas (nadamo se) već poznajete i vjerojatno ste vidjeli naš WordPress blog i naše zadivljujuće besplatne WordPress teme, započnite s ostalih 12 resursa s kojima bi se trebali upoznati!

Najbolji resursi za Premium teme i dodatke

1. ThemeForest

Tema šuma

Ako tražite temu za izgradnju svoje najnovije WordPress web lokacije, gdje bolje započeti od najvećeg tržišta za WordPress teme poznate čovječanstvu? ThemeForest nudi ogroman raspon tema kategoriziranih po funkcionalnosti, zajedno s sveobuhvatnom podrškom. Proizvodi na tržište dolaze od trećih proizvođača i prolaze kroz sveobuhvatan postupak pregleda kako bi se osiguralo da standardi ostanu visoki.

2. CodeCanyon

Codecanyon

CodeCanyon je jedan od najvećih izvora premium WordPress dodataka. S 3.777 WordPress dodataka (i sve ih se svakodnevno dodaje) potencijalno je važan alat u skladištu bilo kojeg ozbiljnog vlasnika ili menadžera WordPress web mjesta.

Vrijedi napomenuti da postoje i drugi sjajni izvori premium dodataka (volimo FooPlugins, WPMU DEV i Pippins dodaci). Međutim, CodeCanyon ima raznolikost koju jednostavno nećete drugdje pronaći.

3. Pro Katalog dodataka

Pro Katalog dodataka

Svi koji su potrošili vrijeme na izgradnji ili upravljanju WordPress web lokacijama znat će koliko je teško izvoriti pristojne premium dodatke. Već neko vrijeme postoji potreba za kvalitetnom bazom podataka premijskih dodataka, a čini se da konačno možemo pronaći rješenje u obliku Pro dodataka dodataka.

Pokrenut prije samo nekoliko mjeseci, imenik već ima više od 150 dodataka. Korisničko iskustvo je impresivno i omogućuje jednostavan prijelaz onima koji se koriste u službeni WordPress direktorij. Proces podnošenja programerima jednostavan je i omogućava brz i jednostavan pregled korisnika. Ovo je definitivno onaj koji treba pratiti budućnost.

Najbolji resursi za profesionalnu pomoć u programu WordPress

4. Kodeksibilno

Codeable

Sjećate se kada ste željeli napraviti taj mali ugađanje prema izgledu vaše početne stranice, ali niste znali kako urediti kôd teme ili niste bili dovoljno sigurni da to učinite? Dobro, Codeable je li tu da te izvučem iz tih problema.

To je tržište na kojem možete unajmiti slobodne WordPress programere za zadatke bilo koje veličine. Uz robustan postupak pregleda izvođača radova, Codeable je jedna od najpouzdanijih usluga outsourcinga za WordPress i 98,9% završenih projekata dobivaju recenzije od pet zvjezdica od klijenata.

5. WP krivulja

WP krivulja
WP Curve je još jedan servis za outsourcing za rješavanje zadataka WordPressa. Za razliku od Codeable, WP krivulja se ne pokreće putem trećih strana, već vodi svoj vlastiti interni tim programera. Za samo 79 USD mjesečno, WP Curve će se pobrinuti za cijeli vaš skup podrške za WordPress (za 1 mjesto). Sjajan je pregled vrsta zadataka koje možete dodijeliti WP Curve-u u odjeljku svjedočenja na njihovom web mjestu..

6. Envato Studio

Envato Studio
Envato Studio je još jedna alternativa na koju se možete obratiti za stručnu pomoć. Za razliku od naša prethodna dva unosa ovdje, Envato Studio nije samo tržište specifično za WordPress. Možete ga koristiti i za angažiranje profesionalaca za niz različitih zadataka kodiranja, sadržaja, grafike, videa ili marketinga. Usluge u ponudi na platformi pojedinačno pregledava tim Envato Studio.

Jedna od upečatljivih značajki ove platforme je činjenica da se o kupcima i prodavaču unaprijed odlučuju detalji poput vremena izvedbe i broja dopuštenih revizija. To je velika razlika u odnosu na druge platforme na kojima je moguće teže zabiti takve predmete.

Najbolji resursi za učenje i obuku

7. WP 101

WP 101
WP 101 jedan je od pionira u obuci vještina za WordPress i nudi dobro tempirane videozapise o svim osnovnim aspektima WordPress ekosustava. Nije resurs usmjeren na učenje kako prilagoditi kod WordPress web mjesta – ovo je više za blogere i kreativce sadržaja koji su novi na WordPress platformi.

Na raspolaganju su tri vrste paketa: 30-dnevni pristup, godišnji pristup i mogućnost trajanja. Uz one koji žele precizirati vlastite WordPress vještine, WP 101 je koristan i za profesionalne dizajnere web mjesta ili menadžere koji imaju mogućnost bijelog etiketiranja njihovih videozapisa i nude ih kao dodatke klijentima pomoću jednostavnog dodatka.

8. Videozapisi za početnike WP-a

WP Video za početnike
WP Početnik je sjajan resurs za ljude koji tek počinju s WordPressom. Slično kao u WP 101, sadržaj koji ćete ovdje pronaći nije vjerojatno da će biti srednja razina. Iako web stranica nudi korisni sadržaj u raznim formatima – pisanim člancima, vodičima i glosarima – videozapis se zaista ističe. Video dio je samo za članove, ali članstvo je na svu sreću besplatno.

9. Treehouse

Kućica na drvetu

Treehouse zadovoljava širu publiku od naša prethodna dva unosa i odlično je rješenje za ljude svih razina iskustva koji žele nadograditi svoju igru ​​kodiranja. Na web stranici se može istražiti ogromna količina tema, uključujući WordPress, PHP, Ruby i razvoj aplikacija.

Treehouse moduli impresivno su interaktivni s kvizovima i zadacima ugrađenim u standardnoj opremi, zajedno s videozapisima, prepisima i forumima. Budući da planovi počinju od samo 25 USD mjesečno – i ogromna količina sredstava za obuku – Treehouse je lako jedno od vodećih imena na ovom prostoru.

Najbolji resursi za programere

10. Upiti postove

Upiti postove

Upitne poruke su bolje organizirana i prijateljska alternativa službenicima WordPress Codex. Programeri će pronaći kronološki i abecedno poredane popise WordPress funkcija daleko lakšim za navigaciju i upotrebu od njihovih službenih kolega.

11. WP traži

WP traži

WP traži je poput Google-a specifičnog za WordPress. Prilagođeno je pomaganju programerima da pretražuju WordPress funkcije, oznake predložaka, radnje i još mnogo toga. Slično kao u uobičajenim tražilicama, WP Seek uključuje automatsku sugestiju i također omogućava korisnicima da pretražuju više ključnih riječi – od velike važnosti prilikom pisanja prilagođenog koda ili izmjena elemenata teme.

12. 10 najboljih inženjerskih praksi

10up najboljih inženjerskih praksi

10up poznato je ime u svijetu web dizajna, inženjerstva i digitalne strategije. 10up najboljih inženjerskih praksi ključno je čitanje za programere svih razina iskustva.

Ovaj projekt daje smjernice o najboljim praksama koje treba slijediti za svaki aspekt kodiranja, od postavljanja lokalnog okruženja do suočavanja s PHP-om, elementima dizajna, specifičnim funkcijama WordPress-a i još mnogo toga.


Nadamo se da će naš popis resursa pomoći da vas usmjeri u pravom smjeru u smislu proširiti svoj skup vještina WordPressa i dobiti pomoć s web mjesta. Nikad nije bilo bolje vrijeme za suradnju s WordPressom, a postoje i mnoge druge izvrsne web stranice koje smo morali grubo napustiti ovu listu.

Radoznali smo čuti vaše misli. Već koristite neki od resursa koje smo spomenuli? Ili imate svoje vijke koji bi trebali biti na popisu? Javite se putem komentara i javite nam se.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me