12 dokazanih signala povjerenja na web stranicama WordPressa

12 dokazanih signala povjerenja na web stranicama WordPressa

Svaka tvrtka je izgrađena na povjerenju, a jedan način da se to prenese na webu je putem signala povjerenja. Ako se korisnik ne može pouzdati u vas i vašu marku, teško će vas ikada uputiti zbog postizanja određenih usluga i / ili proizvoda. Izvodeći pouzdanu web prisutnost, možda ćete se osjećati sigurnim u stalni rast prihoda, povećanje angažmana korisnika i sveukupni poslovni uspjeh.


Kada razmišljate o pokretanju web projekta, možete u potpunosti vjerovati svojoj web prisutnosti WordPressu. Sustav upravljanja sadržajem prerastao je u pravog giganta kojem vjeruje više 25% svih resursa koji su dostupni na webu. Blogovi, osobni i poslovni projekti, web stranice e-trgovine, kreativni portfelj i niz drugih projekata pokreću se na WordPressu. Ako ste odabrali ovaj sustav upravljanja sadržajem za vaš budući web projekt ili za ažuriranje već pokrenute web stranice, tada ćete trebati znati koji određeni signali povjerenja trebaju uključivati ​​temu koja se temelji na WordPressu kako bi bili zainteresirani za vašu ciljanu publiku..

Definicija pouzdanog signala

Kao što naziv govori, signali povjerenja element su web stranice koja nadaje povjerenje svima koji ga gledaju. Povjerenje igra unaprijed definirajuću ulogu kada korisnik odluči hoće li se baviti određenom tvrtkom ili treba nastaviti potražiti bolju alternativu. Zapravo će trebati osoba nekoliko sekundi da odluči mogu li se osloniti na vašu organizaciju. Jednostavnim skeniranjem početne stranice vaše web lokacije mogu se susresti s vašom robnom markom i zaključiti je li vaša web lokacija održiva ili ne.

Povjerenje je upravo ono što čini običnog posjetitelja vaše web stranice pridružiti se zajednici vaših odanih obožavatelja. Postoje tisuće signala o povjerenju od kojih vaša web lokacija može imati koristi. Neki od njih su učinkovitiji od drugih. Neki ih primijeti prosječni korisnik nakon što priskoči na vašu stranicu, dok će trebati neko vrijeme da to definirate.

Dokazani signali povjerenja za WordPress

Ukratko, za ovu smo publikaciju odabrali najučinkovitiji signali povjerenja temeljenih na WordPress-u, koji će privući pažnju publike čim dođu do vašeg mrežnog projekta.

1. Recenzije kupaca

Čak i ako vaš marketinški tim pruža tekstove o pretvorbi gnijezda, ništa se ne može usporediti s iskrenom recenzijom koju je ostavio jedan od vaših klijenata. Prisjetite se posljednjeg puta kad ste tražili tvrtku / agenciju / freelancera da nešto zaposlite ili naručite. Jeste li pogledali recenzije kupaca na nekoliko web mjesta prije konačne odluke? Vjerujem da je vjerojatnije da će vaš odgovor biti “da” nego “ne”. Iskrena recenzija koju ostavlja jedan od klijenata tvrtke izgledat će pouzdanije i pouzdanije u očima vaših potencijalnih kupaca.

Provjereni signal pouzdanosti br. 1: Recenzije

Kada tražite najbolje gotove web predloške za poslovanje, provjerite podržavaju li oni mogućnost da korisnici podijele svoje iskustvo o korištenju određenih rješenja izravno na web stranici. Prikazom popisa korisničkih pregleda na početnoj stranici vaše web stranice povećavate šansu za privlačenje šire publike na svoje ponude, što će vjerovatnije rezultirati pozitivnom odlukom o kupnji..

Zašto su recenzije korisnika toliko učinkovite? Studije to pokazuju 88% kupci će čitati korisničke recenzije prije donošenja konačne odluke. Za 72% korisnika interneta, iskrena recenzija koju je napisao kolega kupac jednaka je osobnoj preporuci. Očekuje se da će WordPress tema koja podržava mogućnost prikazivanja feedova korisničkih pregleda pomoći u stvaranju pouzdanije i pouzdanije web prisutnosti. Srećno za vas najviše premium teme, poput naše Total WordPress teme, uključuju testimonials ili ugrađene recenzije.

Jednostavne izjave Besplatno WordPress dodatak

Ako vaša tema već ne sadrži testimonijale prilagođene vrste posta, vrlo je jednostavno dodati besplatnim dodatkom. Sviđa nam se Jednostavan dodatak Testimonials jer je zaista jednostavan za upotrebu i ima iznenađujući broj opcija za prilagođavanje prikaza vaših svjedočenja.

2. Izričita priča “O nama”

Kad gost prvi put dođe na web mjesto, on možda čak i ne zna ništa o podrijetlu i pozadini organizacije koja stoji iza web lokacije. Stranica “O” prvo je mjesto na koju će se ljudi pozivati ​​s ciljem da nauče više o marki i njenom iskustvu. Pravilno izgrađena stranica “O nama” može postati čvrst temelj dugotrajnih odnosa tvrtke i klijenta.

Provjereni signal pouzdanosti br. 2: O nama

Kada pregledava stranice o web stranici, korisnik će imati više interesa naučiti više o osobnosti / brandu koji stoji iza web lokacije. Korištenje videozapisa, slika, podcasta i drugih vrsta sadržaja pomoći će vam da učinkovitije dostavite svoju poruku ciljanoj publici. Štoviše, podijelite fotografije članova svog tima kako bi izgledale vjerodostojnije u očima korisnika interneta. Zaboravite na korištenje dionica na takvim stranicama. Fotografija koja osobno omogućuje web zajednici svakog člana vašeg tima imat će snažniji učinak na vaše klijente.

Pa, kada tražite optimalnu WordPress temu, provjerite je li unaprijed napunjena detaljna stranica About. Podrška različitim oblicima vizualnog i pismenog sadržaja bit će vam velika korist. Tekstovi upotpunjeni videozapisima stvorit će informativnu, snažnu i pouzdanu priču o vašem projektu.

O nama Widget Besplatno WordPress dodatak

Opet, ako tema nema neku stranicu, dodajte je s dodatkom. Međutim mi radije volimo besplatno O nama Dodatak widgeta umjesto toga. Na ovaj način možete dodati jednostavni odjeljak na bilo koju bočnu traku ili podnožje.

3. Podaci za kontakt

Što je jednostavnije pronaći podatke za kontakt na web mjestu, to je bolje. Savršena WordPress tema za izgradnju pouzdane poslovne prisutnosti trebala bi sadržavati skup jasno definiranih podataka o kontaktima na naslovnoj i zasebnoj stranici “Kontakti”. Dakle, kad god osoba dođe na vašu web lokaciju i potraži vaše podatke o fizičkoj adresi ili telefonskom broju, lako će je pronaći s bilo kojeg područja vaše web lokacije na kojem je sletila. Evo dobrog primjera pametne izrade stranica kontakata koja je unaprijed dizajnirana za jednu od poslovnih WordPress tema iz programa TemplateMonster.

Dokazan povjerljivi signal br. 3: Podaci za kontakt

Dodavanje podataka o kontaktima na stranice vaše web stranice također će biti korisno u lokalne SEO svrhe. Pretpostavimo da pokrećete agenciju za web dizajn u Teksasu. Dakle, svaki put kada osoba traži agenciju za web dizajn u TX-u, dat će joj prijedlog da posjeti vašu web lokaciju.
Četiri osnovne informacije koje bi trebali sadržavati vaši podaci za kontakt su:

  • adresa
  • broj telefona
  • e
  • radno vrijeme

Povrh toga, možete nadopuniti podatke za kontakt s Google kartama. Uz njegovu pomoć, kupcima će biti toliko lakše doći do vaše fizičke adrese dok pronađu najkraću rutu na integriranoj karti.

Obrazac za kontakt 7 Besplatan WordPress dodatak

Da biste dodali obrazac za kontakt bilo kojoj WordPress temi, ne možete pogriješiti Kontakt obrazac 7. S nešto više od 3 milijuna instalacija, to je postao industrijski standard (iako također preporučujemo Gravity Forms ako vam treba nešto malo prilagodljivije).

4. Poveznice na kanale društvenih medija

Ne treba potcjenjivati ​​korištenje društvenih medija. Gotovo svaki suvremeni web korisnik ima račun na društvenim mrežama. Za brojne suvremene tvrtke platforme društvenih medija postale su glavni izvor privlačenja novih klijenata, održavanja angažmana, pa čak i prodaje. Alati i trikovi za koje se suvremeni brendovi mogu odlučiti su neograničeni. Na primjer, možete pokrenuti plaćene kampanje kako biste dostigli pravu demografiju i prikazali svoj sadržaj publici koja će ga najviše zanimati..

Povezivanje vaše web lokacije sa službenim profilima društvenih medija dokazan je način za ujedinjavanje šire zajednice oko vaše web lokacije. Što je brojnija baza za praćenje društvenih medija, pouzdanije će se vaše poslovanje pojaviti u očima potencijalnih klijenata. Pomoću widgeta na društvenim mrežama možete otkriti odgovarajuće podatke na svojoj web lokaciji. Što veća vaša zajednica društvenih medija raste, to ćete se pojaviti pouzdanije.

Ako želite privući pažnju svojih posjetitelja statistikama na društvenim mrežama, preporučuje se da widget za društvene mreže stavite u zaglavlje svoje web lokacije. Ako ste upravo stvorili profil na društvenim mrežama i publika nije toliko brojna, preporučujemo pričekati dok poraste.

Još jedan hack za koji se možete odlučiti je dodavanje feedova društvenih medija na vašu web lokaciju. Na primjer, na dnu web stranice možete prikazati widget s najnovijim Instagram ili Facebook ažuriranjima.

Besplatne WordPress dodatke za društvene ikone JetPack

Na raspolaganju su stotine dodataka na društvenim mrežama, ali to nam se stvarno sviđa JetPack Social. Vjerojatno već upotrebljavate JetPack za WordPress za optimizaciju slike, galerije, zaštitu od grube sile ili neku drugu nevjerojatnu značajku. Ali jeste li znali da ovaj praktični sve u jednom dodatku uključuje i ikone na društvenim mrežama? I oni su prilično lijepi ako nas pitate, pa zašto im ne biste pokušali umjesto da instalirate drugi dodatak.

5. Blog često ažuriran

Vodenje bloga pomoći će vam da uspostavite dugotrajan odnos sa svojom publikom. Sadržaj koji dijelite na službenom blogu treba biti relevantan u niši s kojom je vaša tvrtka povezana. Trebao bi biti koristan vašoj publici. Možete dijeliti recenzije rješenja koja nudite, vodiče, vodiče, zabavni sadržaj, besplatne e-knjige i još mnogo toga.

Blog ispunjen relevantnim i korisnim informacijama donijet će vrijednost vašoj publici. Blog često ažurira pokazuje da brinete o svojim kupcima, kako postojećim tako i potencijalnim. Otkriva vam kako vam je stalo do načina kako im pomoći u različitim poduhvatima, umjesto da ih samo prisiljavate na brzu kupnju. Dok nadograđujete svoj blog sjajnim sadržajem, pokazujete svoju stručnost u vašoj poslovnoj niši, otkrivajući tako da se vaši klijenti mogu pouzdati u vas i osloniti se na vas.

Dakle, još jedna značajka koju trebate pretraživati ​​u WordPress temama za pouzdanu prisutnost poslovanja je podrška funkcionalnosti bloganja. Funkcionalan, jednostavan i jednostavan za pregledavanje blogova može učiniti čuda internetskim tvrtkama.

6. Pravila o privatnosti

Uz sve veći broj virtualnih napada koji se događaju na suvremenom webu, ljudi postaju više opsjednuti privatnošću. Ako vam je stalo do vaše publike i ako želite da vam ona vjeruje onoliko koliko i vi vjerujete u sebe, tada je ključno da otkrijete što radite sa svakim podatkom koji osoba dostavi. Na primjer, ako web stranica koristi podatke o kolačićima, pita korisnike za detalje ostavljajući komentar, sadrži internetsku anketu koja prikuplja korisničke podatke itd., Morate objasniti svoju publiku na koji će se način takvi podaci koristiti.

Na primjer, postala je uobičajena praksa da web stranice informišu ljude o korištenju pravila o kolačićima. Svaki put kada web resurs zahtijeva podatke o lokaciji korisnika, na web mjestu treba prikazati odgovarajući skočni prozor.

Kako možete organizirati takve podatke na svojoj web stranici? Različite tvrtke odlučuju se za različite strategije. Dok neki od njih dijele sve podatke koji se bave politikom privatnosti na jednoj stranici, drugi radije dodaju veze na stranice koje sadrže detalje o korištenju takvih podataka u podnožju njihovih web mjesta. Stoga, kad god korisnik treba saznati više detalja o politici privatnosti, politici komentiranja, politici kolačića itd., Oni mogu pronaći odgovarajuće podatke klikom na desnu vezu.

Automatski uvjeti usluge i pravila o privatnosti Besplatan WordPress dodatak

Ne brinite ako niste sigurni gdje započeti svoju politiku privatnosti – za to se zapravo možete koristiti i dodatak! Besplatno Automatski uvjeti usluge i politika privatnosti WordPress dodatak radi li sav težak posao za vas. Samo dodajte nekoliko varijabli, a zatim upotrijebite kratki kôd da biste dodali svoja pravila na stranicu. Lako!

7. Sigurna odjava

Uz sve veći broj mrežnih varalica, ljudi postaju pažljiviji kada je riječ o online kupnji. WordPress više nije CMS za isključivo poslovne web stranice i blogove. Većina suvremenih WordPress tema koje možete pronaći na suvremenom webu dolaze s WooCommerce podrškom. Zbog toga možete stvoriti potpuno opremljenu web trgovinu na temelju WordPress teme.

Dokazan signal povjerenja br. 7: Sigurna naplata

U pravilu davatelji tema prenose svoje proizvode s nekoliko načina plaćanja na mreži. Kako bi vaš vlastiti posao izgledao pouzdaniji, ovdje su ključne točke koje morate uzeti u obzir.

  • Kako biste pokazali da vam je zaista stalo do svakog kupca, pružite im nekoliko mogućnosti načina plaćanja. Dakle, ljudi mogu odabrati opciju koja im je najčešće. Što više načina plaćanja pružate pouzdanije i pouzdanije, gledate u oči web zajednice.
  • Korištenje široko prepoznatljivih ikona i slika na vašoj web lokaciji također će povećati povjerenje klijenata. Svi znamo kako izgledaju VISA, MasterCARD, PayPal, AMEX i druge ikone. Dakle, kada dođu do web stranice s slikama načina plaćanja s kojima je korisnik upoznat, web projekt automatski uspostavlja pouzdaniju i pouzdaniju prezentaciju, privlačeći pozornost posjetitelja koji prvi put vide.

Obratite pažnju na dostupnost / podršku takvih elemenata u WordPress temi koje odaberete za svoju tvrtku. Neka se svaki klijent osjeća sigurnim u vas. Neka se osjećaju sigurno kao i oni sa više. Ovo će vam donijeti više klijenata i značajno povećati prihode.

McAfee Sigurni besplatni WordPress dodatak

Sviđa nam se McAfee SECURE besplatni WordPress dodatak da biste dodali sigurnosnu oznaku pouzdanosti na stranice svoje trgovine, ali tu je mnogo više što možete učiniti za jaču sigurnost u trgovini. Obavezno upotrijebite naše savjete kako biste osigurali svoju WooCommerce trgovinu kako biste stvorili sigurno iskustvo internetske kupovine za svoje kupce.

8. SSL certifikat i pokazatelj

SSL certifikat pruža provjeru autentičnosti, tako da kad vaš klijent vam pošalje informacije, zna da ide prema pravom poslužitelju, a ne o impozitoru (što ga čini jednim od najvažnijih signala povjerenja).

Potrebno je za web lokacije e-trgovine (zbog podataka o transakcijama koji se obrađuju), a mnogi blogovi i zajednice (gdje povremeno prolaze osobne ili transakcijske informacije) trebaju to imati i.

Postoje dva elementa za SSL. Prvi je stvarni certifikat koji štiti podatke o kupcima i obično ih treba kupiti od treće strane, izvan WordPressa. Drugi dio je značka koja posjetiteljima govori da je vaša web lokacija zaštićena.

SSL certifikat često se može dobiti ako zatražite od svoje hosting kompanije. Većinu vremena morate platiti za privatni SSL, ali puno puta domaćin nudi besplatne, zajedničke SSL certifikate putem Šifrirajmo. Možete postaviti i svoj SSL putem Let’s Encrypt ili Google neke od mnogih drugih besplatnih SSL opcija.

Nakon što steknete SSL certifikat, najbolja ponuda je instalirati je Stvarno jednostavan SSL dodatak. Ovo aktivira SSL funkcionalnost na vašoj web stranici i preusmjerava sve dolazne zahtjeve web mjesta na https umjesto na http. Primijetit ćete i https: // prije URL-a.

Mnogi kupci primjećuju ovu promjenu u URL-u, ali još jedan način da provjere jesu li umetanjem sigurnosne značke SSL u vašu blagajnu, bočnu traku ili podnožje. Što češće prikazujete značku, vjerojatnije je da će ljudi prepoznati da su njihovi osobni podaci sigurni.

9. Prilagođeno ime domene

Naziv domene je URL ili adresa na koju idu vaši kupci i posjetitelji web mjesta. Na primjer, to može izgledati ovako: www.mygreatwebsite.com. Većinu vremena ima ime vaše tvrtke ili nekakva ključna riječ koju korisnici pretražuju.

Kad se odlučite za web stranicu za izradu web stranica, možda imate krajnji poddomen za određenu platformu poput mywebsite.weebly.com ili mywebsite.wix.com. Mnogi od ovih sve u jednom graditelji web stranica pružaju ove domene besplatno, a neke hosting tvrtke omogućuju vam da ih imate na WordPressu.

Glavni problem s takvim poddomena je u tome što nema jedinstvenosti. U osnovi oglašavate za graditelja web stranica i čini vašu domenu duljom nego što bi trebala biti. To ga čini teže zapamćenim, a tražilice obično ne daju tim domenama toliko izloženosti.

Nadalje, posjetiteljima izgleda neprofesionalno. Zapravo, prva pomisao koja mi pada na pamet kad ne vidim prilagođenu domenu jest “Nisu potrošili ni vrijeme ni novac na ovoj web lokaciji.”

Stoga je najbolje kupiti prilagođenu domenu od svog hosting kompanije ili prodavača domene. Prilagođene domene toliko su jeftine (obično otprilike 10 USD godišnje) da ih nema smisla.

Web lokacije poput GoDaddy, Namecheap i Register.com imaju trake za pretraživanje za pronalaženje dostupnih prilagođenih domena. Ali prvo biste trebali provjeriti svoju hosting tvrtku jer je lakše raditi preko iste tvrtke.

10. Pouzdajte se u logotipe i simbole (poput McAfee Secure)

To se vezuje za SSL bedževe o kojima smo ranije razgovarali, ali postoji nekoliko drugih logotipa i simbola o kojima biste mogli razmisliti kako biste svojim kupcima olakšali posao.

Na primjer, mnogi korisnici neće vjerovati web mjestu osim ako postoji neka vrsta zaštite od zlonamjernog softvera i virusa, poput Nortona ili McAfee Securea. Očito je da korisnik ne može otići na pozadinu da vidi što ste instalirali, pa su logotipi ključni.

Većinu vremena vidjet ćete hrpu logotipa prema dnu web stranica e-trgovine. To je sve zbog količine osobnih i transakcijskih informacija koje se kreću naprijed-nazad.

Na primjer, poznato je da web-lokacije za e-trgovinu prikazuju “Provjerene” logotipe za pristupnike plaćanja i procesore. Ovo bi bilo za gatewaye poput PayPala, Authorize.net-a i Stripe-a.

Također nije loša ideja otkriti vrste plaćanja koje prihvaćate. Ne dopuštaju sve tvrtke sve kreditne kartice – ili alternativne načine plaćanja kao što su Apple Pay, Bitcoin i PayPal. Dakle, ako ponudite više opcija plaćanja, to može biti strateška prednost.

Ti značke (i ugrađene kodove) obično možete pronaći od tvrtki iz kojih dolaze. PayPal ima stranicu za svoje logotipe. Kao i McAfee.

11. Izrada Google poslovnog profila

Svaka web lokacija treba Google Business profil, posebno ako imate lokalnu trgovinu. Razlog za to je što se većina lokalnih pretraživanja sada vrši putem Googlea ili Yelp-a. Stoga želite da imate što više informacija koje su navedene na vrhu Googlea.

Rezultat organskog pretraživanja je u redu, ali nedostaju mu stavke poput slika, ocjena zvjezdica, recenzija, pojedinosti o poslu, sati i drugih značajki koje poslovni profil čine jednim od naših najboljih signala povjerenja..

Unos na Google Business pokazuje kupcima da ste aktivni na mreži i zainteresirani ste da od samog početka pokažete ljudima onoliko podataka koliko im je potrebno.

Ako vaša tvrtka ima visoku ocjenu, to je i prekrasan način da se pokažete tim društvenim dokazom. I na kraju, najbolji način da iskoristite Google Business je odgovaranje na korisničke recenzije. Vrlo je moćan kada drugi kupci vide kako komunicirate i reagirate na korisničke zahtjeve i probleme.

Sve što trebate učiniti je prijaviti se Google My Business, a zatim zatražite svoju tvrtku i stvorite profil. Postoje polja za prijenos slika, dijeljenje radnog vremena, razgovor o tome što prodajete i još mnogo toga.

12. Korištenje dizajna web-mjesta bez neželjene pošte

Nepretenciozan i brz dizajn web mjesta obično ovisi o tome jeste li pronašli temu od pouzdanog prodavatelja tema. Međutim, imate potpunu kontrolu nad tim koliko biste željeli poštivati ​​svoje posjetitelje.

Razmišljajte o neželjenoj pošti kao nečemu što bi moglo ometati korisnikovu sposobnost čitanja vašeg sadržaja ili kretanja prema naprijed na vašoj web lokaciji.

Postoje dvije glavne vrste neželjene pošte koju treba izbjegavati ili ograničiti: skočni prozori i reklame.

Skočni prozori su zgodni za sastavljanje popisa e-pošte, ali najbolji obrasci za prikupljanje e-pošte daju vam alate za blokiranje skočnih prozora kad ih je korisnik već vidio. Na primjer, OptinMonster pruža napredna pravila ciljanja i prilagođena pravila prikaza. Oni su neophodni za otkrivanje skočnih prozora kada su najmanje dosadni.

Što se tiče oglasa, oni odlično zarađuju, ali želite da spriječe da oni uguraju vaš stvarni sadržaj.

Novine su ozloglašene po kršenju ovog pravila jer često sadrže oglase u člancima ili ćete na istoj stranici vidjeti mnogo dupliciranih oglasa. Većinu dana ovo mnogo oglasa samo usporava vašu web lokaciju i otima korisnike.

Završavati

Idemo. Ovo je bilo 12 popularnih signala povjerenja koje biste trebali uzeti u obzir prilikom stvaranja pouzdane web prisutnosti vašeg poslovanja. Ako više volite samostalno graditi web lokaciju, razmislite o tome da te elemente integrirate u svoj dizajn. Ako više volite raditi s WordPress predlošcima, odaberite gotov dizajn koji sadrži gore navedene kriterije. Nikad ne zaboravite eksperimentirati. Nije nužno da će hakovi koji su radili na jednoj web stranici biti popularni na drugoj.

Odaberite signale povjerenja koji su najprimjereniji u vašem poslu i dopustite im da rastu raznovrsne baze klijenata. Imate li što dodati? Ili neki signali povjerenja koje tražite na webu? Podijelite svoja razmišljanja u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me