10 Alati za nadgledanje društvenih medija za WordPress

Alati za nadgledanje društvenih medija za WordPress

Jeste li odgovorni za analizu društvenih medija vašeg branda?


Ako jeste, morate provesti puno eksperimenata kako biste utvrdili najbolje moguće strategije za svoje marketinške kampanje na društvenim medijima. U stvari, praćenje ponašanja vaše publike radi promatranja i postupanja u skladu s njima je JEDNO NAJBOLJE što možete učiniti kako bi društveni mediji istinski radili za vas.

Kada je u pitanju postizanje maksimalnog angažmana korisnika koji pomaže ostvariti veću prodaju, morate imati odgovarajuće podatke ispred sebe kako biste donijeli informiranu odluku.

Na primjer, koja društvena mreža zaslužuje najviše vašeg vremena i ulaganja? Koji su vaši sadržaji s najboljom izvedbom vani? Kakav je ukupni utjecaj društvenog izgleda vašeg branda na vaše poslovanje?

Ovo su samo nekoliko mjernih podataka koji su neophodni za donošenje solidne odluke, ako ne i neprobojne. Za vaše poslovanje potrebne su vam gotovo savršene strategije društvenih mreža. Jer društvene mreže nisu samo mjesto na kojem se tinejdžeri mogu virtualno družiti ili na kojem se stari prijatelji ponovno okupljaju nakon godina. Ove izuzetno utjecajne i vrlo interaktivne platforme mogu ili napraviti ili prekinuti staračka poduzeća za nekoliko sati!

Dakle, da bi društveni mediji radili za vas, trebate koristiti neke stvarno dobre alate za nadgledanje ovih kanala. Ovi specijalizirani alati učinit će sve, uključujući praćenje ključnih riječi ili analizu ponašanja korisnika, hashtagove, URL-ove i još mnogo toga.

Ali na tržištu postoji toliko alata. I nije neobično zbuniti se u odabiru pravih prema vašoj svrsi ili čak na kraju zgrabiti alat ispod poda. Zbog toga, da bismo vam olakšali stvari, demonstrirat ćemo vrhunske alate za društvene medije posebno dizajnirane za nadgledanje aktivnosti na društvenim medijima i pomoći vam da napravite zdrave i učinkovite strategije za doseg svoje društvene mreže.

1. Sprout Social

Sprout Social

Ako tražite analitiku na različitim kanalima na društvenim mrežama, lako možete potražiti Sprout Social. Izbor je vaš, ili možete zaroniti duboko u detaljne performanse društvenih medija jednog poduzeća ili usporediti rezultate na više kanala društvenih medija odjednom. U oba slučaja, Sprout Social može biti prikladno rješenje za vas.

Možete pratiti sve analize svojih kanala na društvenim mrežama s jedne lokacije, uključujući pojavljivanja na Facebook stranici, klikove na Twitter vezu, LinkedIn angažman, rast pratilaca na Instagramu, Pinterest procjenu i još mnogo toga.

I ne samo to, dobit ćete organizirana, lako razumljiva i predstavljiva izvješća koja su spremna za primjenu u nekoliko klikova. Pomoću programa Sprout Social možete generirati predloška izvješća koja će vam uštedjeti vrijeme, kao i prilagođena izvješća koja mogu ispuniti vaše zahtjeve detaljne detaljne analize. Napokon, istinski razumijevanje vaše publike u najkraćem mogućem roku naš je cilj ovdje, točno?

Ovo je samo nekoliko naprednih značajki koje Sprout Social može ponuditi za vađenje dragocjenog društvenog blaga. Dakle, ako ste netko zainteresirani za djelotvorne podatke koji se odnose na demografiju vaše ciljne publike, utjecaje na industriju, performanse kampanje, dijeljenje glasa i analizu osjećaja potrošača; Sprout Social alat je koji možete odabrati bez ikakve dvojbe!

2. Hootsuite

Hootsuite mediji

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Samo će menadžer društvenih medija znati kako se tijekom dana svakodnevno prijavljuju na društvene račune društvenih mreža i objavljuju svaki od njih pojedinačno.

Ali što ako postoji rješenje koje vam omogućuje da zakažete postove na društvenim medijima za cijeli dan, tjedan ili čak mjeseci?

Pa, tu je i Hootsuite za vas. To je jednostavan alat za upravljanje društvenim mrežama za zakazivanje svojih postova na svim platformama društvenih mreža koje se možete sjetiti. Pomoću ovog inkluzivnog alata možete dodati širok raspon strujanja svakoj nadzornoj ploči društvenih podataka. Nadalje, možete dodati stupce, početnu, vremensku traku, popis, a također zakazati i stvoriti potoke na temelju filtriranja.

Osnovna komponenta Hootsuitea su njegove struje. To može biti korisnije za analizu Twittera i Facebooka postavljanjem toka filtriranog spominjanjem. U tom slučaju samo postavite karticu za ciljanu mrežu društvenih medija na stranici streamovi i automatizirajte je u nekoliko minuta.

Sveukupno, koristeći ovaj sjajni alat, dobit ćete robustan skup mogućnosti društvenog upravljanja s jednostavnim i jasnim sučeljem.

3. pufer

Buffer Social

Buffer je jedan od najrazvijenijih alata za planiranje društvenih medija koji smo vidjeli tijekom godina. Sadržaj možete zakazati za Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook i Pinterest. Dobar dio Buffera je njegov besplatni račun, možete stvoriti besplatni račun koji vam omogućuje postavljanje na tri računa na društvenim mrežama i zakazivanje do deset postova.

Tri posebna alata rade iza Buffera. Jedan je Buffer Publish, alat za zakazivanje društvenih medija. Zatim dolazi Buffer Reply, alat za praćenje i razmjenu poruka na društvenim mrežama. I na kraju, Buffer Analyse, analitičko sredstvo za društvene medije.

Postoje i neke druge značajke, kao što je prikaz RSS feeda, instaliranje proširenja preglednika kako biste spremili sadržaj za kasnije, koristeći Pablo kustos slike. Štoviše, dobit ćete solidan skup analitičkih podataka koji se odnose na interakciju i performanse nakon posta.

4. Awario

Awario Monitoring

Awario je internetski marketinški alat koji je osmišljen kako bi vam pomogao u brizi vrijednost marke. Ovaj odličan alat razvijen je za praćenje i prepoznavanje skalabilnosti vaše marke na mreži. Možete saznati više o tome kako ljudi misle o vašim proizvodima i uslugama. Awario analizira sadržaj s cijelog interneta jer može proći više od trinaest milijardi stranica svaki dan.

I ne samo to, par stvari možete učiniti s Awariom. Nove teme za svoje nadolazeće objavljivanje gosta možete pronaći analizirajući relevantne povratne veze. Dobijte najrelevantnije društvene uvide u vezi s radom vašeg branda i pronađite utjecajne čimbenike na društvenim mrežama pomoću ovog sjajnog alata.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumo je podružnica Brandwatch-a koja djeluje malo drugačije od ostalih alata za slušanje društvenih medija na ovoj listi. Izvrsni dio BuzzSumo-a je njegova sposobnost prepoznavanja najpopularnijeg sadržaja na društvenim mrežama, uključujući Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit i tako dalje.

Koristeći BuzzSumo, možete analizirati sadržaj na društvenim mrežama na nekoliko načina. Snažni parametri pretraživanja i uređaji za filtriranje stvari znatno olakšavaju. Uz podatke utjecaja, ovaj alat također vam nudi bitne podatke o društvenoj povratnoj veze za donošenje informirane odluke.

6. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics zasigurno može smatrati jednim od najcjenjenijih alata za praćenje društvenih medija koji većina vlasnika web mjesta koristi. Mnogi vlasnici web stranica koriste ovaj alat samo za praćenje protoka prometa, ali ovaj alat nije razvijen samo za nadziranje protoka prometa.

Tehnički Google Analytics nije alat za društvene medije, ali se ipak može koristiti za praćenje različitih kampanja na društvenim mrežama, pa čak i za pomoć u izmjeri društvenog povrata ulaganja. Možete stvoriti izvješća posebno za praćenje na društvenim mrežama, poput broja posjetitelja koji se preusmjeravaju na vašu web lokaciju s kojeg kanala na društvenim mrežama. Parametre UTM možete koristiti i za praćenje i mjerenje određenih kampanja na društvenim mrežama.

7. Otvor za ključeve

Nadzor ključanica

Keyhole je jedan od najboljih alata za praćenje društvenih medija, posebno za korisnike Twittera i Instagrama. Pomoću ovog pametnog alata možete potražiti ključne riječi, hashtagove, URL-ove i korisnička imena kako biste analizirali ponašanje korisnika. Također možete vidjeti i podatke u stvarnom vremenu i povijesne podatke.

Posebna značajka toplinskih karata Keyhole omogućava vam prikazivanje razine aktivnosti u određenim dijelovima svijeta. Dobar dio ovog nevjerojatnog alata je njegova sposobnost traženja povijesnih podataka putem Twittera i Instagrama koji uključuje podatke o broju postova, korisnicima, angažmanu i utjecajima.

8. Snaplytics

Snaplytics

Ako se želite usredotočiti na Snapchat i Instagram priče, odabir Snaplytics mogao bi biti izvrsna opcija za vas. Ovaj divni alat bavi se različitim mjernim podacima kao što su stope otvaranja i zatvaranja, omogućujući robnim markama da vide gdje je priča angažirana, a možete znati i o stopama pada.

Očito, čini se da je Snapchat možda propao zbog nekih brendova, ali ne treba zaboraviti da ova mreža i dalje obiluje stotinama milijuna aktivnih korisnika koji su milenijalci i Gen Z. Štoviše, priče su najzahtjevniji dio Instagrama promocija. Zato ovaj alat možete koristiti za nadgledanje izgleda na društvenim mrežama, posebno za Snapchat i Instagram.

9. Kuralat

Curalate

Kako većina marki pokušava svoje izravne društvene prodaje, možda isto razmišljate i za vašu marku. U ovom slučaju, Curalate može najbolje iskoristiti svoju svrhu putem Instagrama na najbolji mogući način. To će služiti kao hibridna prodavaonica i povećati vašu prodaju putem Instagrama.

Curalate pomaže vlasnicima tvrtki da razumiju koji proizvodi dobivaju najviše klikova i prodaje. To će vam također omogućiti da pratite oznake proizvoda i napomene za analizu izvedbe sadržaja koji je stvorio korisnik kroz posebne kampanje.

10. Marka24

Brand24

Brand24 je plaćeni alat za praćenje društvenih medija za one koji su odgovorni za vođenje različitih kampanja na društvenim mrežama. To će pružiti pametan način za analizu podataka na društvenim mrežama i uštedjet ćete bezbroj sati.

Pomoću ovog moćnog alata možete pratiti ključne riječi koje se odnose na vrijednost vaše robne marke. Funkcija Custom Alerts stalno će vas informirati o konkurentima i pomoći vam da skočite pravo na stvar.

Možete dobiti tonu mjernih podataka, uključujući uspješnost ključnih riječi na Facebooku, Twitteru, Instagramu, dosegu društvenih medija, angažmanu, analizu osjećaja, YouTube se može mjeriti s volumenom spominjanja i tako dalje. Nadalje, metrike angažmana, utjecaja, trendovskih hashtagova i ostale analize neke su od ključnih karakteristika marke24.

Završavati

Iako na tržištu postoji obilje alata za praćenje društvenih medija, ne možete imati alate veličine jedan za sve. Uz ovaj alat treće strane možete koristiti ugrađeni alat za analizu pretraživanja. Ugrađeni alat može potrajati s njim; zato je ovaj članak napisan kako bi vam olakšali stvari.

Možete pomno pogledati gore navedeni popis i smisliti pravi alat za vas. Svaki ovdje navedeni alat ima standard koji će vam pomoći u praćenju vaše prisutnosti na društvenim medijima u cjelini. Nadam se da vam je ovaj članak mnogo pomogao da shvatite kako odabrati pravi alat za praćenje prisutnosti na društvenim medijima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me