WP Product Review WordPress dodatak

Želite li zaraditi malo novca kroz recenzije proizvoda za Android i pridružene veze? Možda se blog vašeg urbanog vrtlarstva razbuktava i vrijeme je da pokažete najbolje proizvode koje ste koristili za izradu vlastitog usjeva u gradu. Bilo da planirate unovčiti svoje recenzije ili ne, WordPress nudi lijepi pregled dodataka za pregled proizvoda koji uključuju ocjene zvjezdica, gumbe za kupnju, korisničke recenzije i još mnogo toga..


Jedna od najboljih opcija je dodatak WP Product Review, pa sam sastavio pregled dodataka WP Product Review (to je zalogaj) kako bih pokazao kako brzo možete prikazati svoje recenzije o WordPress dodacima, pelenama, palicama za bejzbol, vrtnim alatima, knjige ili ono što najviše volite.

WP Dodatak za pregled proizvoda

Postoje dvije verzije dodatka – besplatne i plaćene – pa želim izložiti prednosti svake opcije i pokazati vam kako točno implementirati određene značajke za prikazivanje recenzija proizvoda.

WP pregled proizvoda Lite WP pregled proizvoda PRO

Sada, pogledajmo besplatne i premium verzije dodatka i značajke koje ćete pronaći u svakoj!

WP plug-in za pregled proizvoda – Besplatna verzija

Započnite aktiviranjem Dodatak WP Product Review na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Tvrtka također ima dodatne informacije i vezu za preuzimanje datoteke .zip. Nakon aktiviranja, idite na karticu Pregled proizvoda na lijevoj strani vaše WordPress nadzorne ploče:

Kartica za pregled proizvoda

Stranica postavki WP pregleda proizvoda

Kada kliknete na Pregled proizvoda gumb vas vodi do glavnog postavke stranicu, gdje možete promijeniti nekoliko zadanih postavki. Opće postavke prilično su jednostavne, omogućujući vam izmjene ako želite da se pregled proizvoda pojavi nakon ili prije vašeg sadržaja. Po potrebi također možete ručno postaviti recenziju.

Tu je i područje za aktiviranje komentara na vaše recenzije, a vrlo je jedinstvena opcija za uzimanje u obzir vaših korisničkih recenzija s ukupnom ocjenom vašeg proizvoda. Na primjer, ako netko ocijeni računalo koje ste upravo pregledali, to mijenja opću ocjenu vaše recenzije.

Opće postavke 1

Sadržajna širina dizajnirana je za ograničavanje širine vašeg modula za recenziju. Ako je pregled malo prevladan na vašoj web lokaciji, to možete promijeniti.

Opće postavke 2

Kartica Ocjene boje je jednostavno odrediti koje nijanse boje želite otkriti nakon što ocijenite proizvod. Zadane boje su prilično standardne, tako da vjerojatno to ne morate mijenjati. Kao što možete vidjeti u nastavku, niže ocjene dobivaju crvenu i narančastu boju, dok veće ocjene imaju zelenu i plavu boju.

Boje ocjena

Konfiguracije boje teksta također su uključene u postavke područje što je lijepa značajka jer možete učiniti da tekst odgovara bojama marki za vaše web mjesto.

Tipografija 1

Dodatak vam također omogućuje promjenu teksta protiv i prednosti da biste svoje recenzije malo razlikovali od ostalih web lokacija. Izmijenite širinu i boju okvira okvira za pregled kako bi odgovarali veličini i brendiranju vaše web stranice.

Tipografija 2

Druga postavka pruža opcije za promjenu izgleda gumba Kupi. Ovo vam omogućuje da testirate koje boje i tekstovi djeluju na poticanje veće prodaje podružnica putem vaše web lokacije.

Kupite gumb 1

Nakon što se zadane postavke izmijene, možete početi pisati i stvarati recenzije proizvoda!

Umetanje recenzije proizvoda u post

Dodatak WP Product Review omogućuje vašu recenziju brzo i jednostavno uključiti u postove, jer konfiguracijski modul nalazi točno ispod svakog posta koji stvorite. Pomaknite se ispod uređivača postova da biste ga pronašli Pregled proizvoda Dodatne postavke područje. Navedite da je post doista recenzijski. To otkriva sve mogućnosti koje su vam potrebne za postavljanje pregleda.

Je li ovo recenzija

Započnite s podacima o vašem proizvodu, popunjavanjem imena, prijenosom slike i uključivanjem pridružene veze ako je imate. Ne uključuju opciju valute, ali jednostavno možete unijeti željenu valutu u polje Cijena proizvoda.

Područje postavljanja mogućnosti proizvoda malo je neopisano, ali u osnovi je to mjesto na kojem upisujete u kojim područjima planirate ocjenjivati ​​proizvod i kakve ocjene želite da im date..

Dovoljno je ispuniti područja i za svako od njih odabrati rangiranje ili ocjenu. Imajte na umu da ocjene ne određuju redoslijed, već se oslanjaju na red kojim ste ih izvršili. S besplatnom verzijom dobijate samo pet kategorija za rangiranje.

Postavke mogućnosti proizvoda

Zatim upišite prednosti i nedostatke proizvoda kako biste ljudima pokazali zašto bi trebali ili ne bi trebali kliknuti gumb Kupi. U besplatnoj verziji imate 5 prednosti i nedostataka, što je po mom mišljenju razumno.

Za i protiv

Nakon što završite s pregledom i uključite u post bilo koji sadržaj koji želite, pregledajte ili objavite WordPress post kako biste vidjeli recenziju na pročelju. Ekran za pregled prilično je gladak, pokazujući cijenu i naziv velikim slovima. Minimalistički dizajn je osvježavajuće zauzeti recenzentske postove za koje se zna da izmaknu kontroli.

Primijetit ćete da kada dodate više ocjena u sustav dodaje prilično malo bijelog prostora ispod prostora za i protiv, što nije sve tako sjajno za prezentaciju.

Pregled proizvoda Prednji kraj

Ako uključite vezu na proizvod, na dnu se prikazuje gumb Kupi odmah, a korisnici mogu čak kliknuti sliku proizvoda da bi se kretali do stranice kupnje..

Kupi sada gumb

Pregled proizvoda WP-a – Pro verzija

Možete nadograditi na Pro verziju unutar dodatka ili dobiti WP Product Review PRO izravno iz ThemeIsle i instalirati ga na WordPress web mjesto. Cijene su prilično razumne, a ako upravljate s više web lokacija, onda morate platiti do 49,95 USD za neograničenu licencu. Sada je pitanje: Da li Pro verzija nudi dovoljno mogućnosti za ulaganje?

Da biste kupili Pro verziju, pronađite gumb unutar nadzorne ploče WordPressa, odmah iznad područja postavki u dodatku WP Product Review.

Kupite Pro verziju

Lijepo je što nude tri vrste licenciranja, jednu za jednu web stranicu, drugu za 2-5 web mjesta i konačnu opciju za neograničene web stranice. Očito, ako imate samo jedno web mjesto, tada biste trebali krenuti s prvom opcijom, ali ako imate planove za širenje ili izradu web stranica za klijente, opcija s neograničenim web stranicama je vaša najbolja vrijednost.

Dakle, što dobijate kad platite za Pro verziju?

 • Do 10 polja za prednosti i nedostatke
 • Do 10 mogućnosti ocjenjivanja
 • Automatska upotreba istaknute slike ako ne prenesete sliku proizvoda
 • Promijenite ikonu ocjene
 • Koristite kratki kôd za postavljanje recenzije gdje god želite u post ili stranicu
 • Unaprijed učitajte mogućnosti ocjenjivanja iz prethodnih postova

Dakle, vrijedi li Pro verzija? Odgovor je da, ako pokrećete web mjesto koje redovito dovršava recenzije i želite započeti s prikazom recenzija čistog izgleda i zaradom od njih s partnerskim vezama.

Za početak je pred učitavač nevjerojatan, pa ako stalno pregledavate računala, uvijek možete unaprijed učitati mogućnosti ocjenjivanja koje ste koristili u prošlosti. To održava dosljednost i skraćuje radno vrijeme.

preloader

Dodatna polja za ocjenjivanje i prednosti / nedostatke djeluju lijepo kako bi pružili daljnje detalje čitateljima, omogućujući vam razliku od ostalih web lokacija.

Do 10 polja

Automatski ugrađeni prikaz slike može vam uštedjeti malo vremena, ali nije sve tako sjajno. Međutim, značajka izmjene ikona ocjenjivanja idealna je za promjenu prikaza ikona za različite proizvode. Na primjer, umjesto zadanih crtica koje se pojavljuju, možete upotrijebiti znakove dolara, srca, zvijezde, kontrolere video igara i još mnogo toga.

Ikona ocjene

Skraćeni kodovi također vam pružaju malo više fleksibilnosti u načinu na koji želite da se prikaže pregled proizvoda, umjesto da se samo pridržavate zadanih postavki.

Zaključak

Pregled proizvoda WP-a čini baš sve što vam treba, s prilagodljivim ikonama za ocjenjivanje, WordPress post integracijom i minimalističkom prezentacijom kako bi čitatelji shvatili trebaju li kupiti proizvod ili ne. Osobito mi je drago što možete testirati besplatnu verziju, a zatim platiti razumnu cijenu za dodatne značajke.

WP pregled proizvoda Lite WP pregled proizvoda PRO

Javite nam se u odjeljku s komentarima ako imate bilo kakvih pitanja ili povratnih informacija u vezi s dodatkom WP Product. Jeste li ranije isprobali ovaj dodatak?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map