Vodič za pregled i pokretanje softvera za upravljanje WordPress medija u hramu i hram

Iako je Media Temple već duže vrijeme u poslu s hostingom, njihov upravljani WordPress hosting još uvijek je relativno nov (tek je izašao u ožujku 2014). Ali nemojte da vas to suzdrži – njihovi novi WordPress planovi bolji su nego ikad. U ovom ćemo postu govoriti o onome što je uključeno u plan upravljanja WordPress-om za upravljanje templom Media Temple i pokazati vam korak po korak koliko je jednostavno doći do podešavanja.


Nabavite WordPress hosting za upravljanje medijskim hramovima

Značajke upravljanja WordPress hostingom

Ok, vrijeme je da istražite ono što dolazi s upravljanim računom za WordPress hosting hosting iz Media Temple-a. Mnogi planovi hostinga iz Media Temple uključuju sjajne značajke koje biste željeli za bilo koju web stranicu: neograničena propusnost za prijenos podataka, 20 GB SSD pohrane, lijep prilagođeni sve-u-jedan račun računa, super brzi SSD poslužitelji, 1000 adresa e-pošte i naravno strašna 24/7 podrška. No, ljepota njihovih upravljanih WordPress planova za hosting su dodane značajke koje ste dobili posebno za WordPress korisnike.

Automatska ažuriranja za WordPress i sigurnost
WordPress već uključuje opciju za automatska ažuriranja za popravke održavanja i sigurnosti, ali s WordPress hostingom kojim upravlja Media Media Temple ne morate brinuti o ažuriranjima. Oni pažljivo testiraju i implementiraju svako ažuriranje za vas, tako da su vaše instalacije uvijek ažurirane.

Automatsko skeniranje zlonamjernog softvera
Sigurnost bi trebala biti glavni prioritet za bilo kojeg webmastera, a Media Temple olakšava dodavanje dodatnog sloja zaštite vašim WordPress web stranicama. Njihov upravljani plan hostinga za WordPress uključuje automatsko skeniranje zlonamjernog softvera koji može pomoći u zaštiti web mjesta od phishinga i hakerskih napada.

Dnevne sigurnosne kopije
Još jedan sigurnosni bonus su automatske dnevne sigurnosne kopije vaših web mjesta. Za svaku od vaših instalacija Media Temple pohranjuje 30-ak dana sigurnosne kopije. Ako se nešto dogodi i bilo kada vam je potrebno da vratite web mjesto, sve što trebate učiniti je otići u Postavke vašeg centra računa i s padajućeg popisa odabrati jednu sigurnosnu kopiju. Obnova jednim klikom olakšava brzo popravljanje web lokacija.

1-klik
Na taj način dobivate 3 instalacije s vašim planom, ali također možete stvoriti i po 2 mjesta za prikaz. To znači da možete sigurno testirati nove teme, unositi izmjene, dodavati prilagođenu vrstu posta i još više bez stvaranja lokalne instalacije WordPress-a ili nereda sa svojom web stranicom uživo. Za programere ovo je veliko bogatstvo. Uz to postoji prilagođeni dodatak Site Stager koji se automatski aktivira na svakoj vašoj WordPress instalaciji, tako da je spajanje vaše web stranice uživo s nekom od mjesta prikazivanja jednostavno kao nekoliko klikova.

Stranice za prikazivanje medijskih hramova

Kloniranje web mjesta
Još jedna značajka jednim klikom možete klonirati bilo koju web lokaciju kako biste stvorili potpuno novi, pikselo savršen duplikat kao novu stranicu. To bi moglo biti vrlo korisno ako planirate razviti skupinu sličnih blogova, trgovina ili drugih web lokacija na kojima želite istu temu, dodatke, pa čak i postavke.

Ekskluzivne teme
Tko ne voli lijepu besplatnu temu? Naravno, ovdje na WPExplorer-u imamo puno fantastičnih besplatnih WordPress tema, dobili ste par lijepih besplatnih tema pri korištenju WordPress hostinga kojim upravlja Media Media Temple. Ovo su sjajne opcije za vaš blog ili web mjesto za portfelj ili za privremeno korištenje dok tražite premium WordPress tema koja zadovoljava vaše potrebe.

Ekskluzivne teme za medijski hram

Dakle, samo da rezimiramo, ovo je potpuno upravljani WordPress hosting. Ne morate podizati prst da biste upravljali poslužiteljem ili ažurirali svoje osnovne instalacije WordPressa. Tehnologije Media Templea vode brigu o tome umjesto vas. Uz to imate brojne fenomenalne značajke kao što su postavljanje u jednom kliku, računi e-pošte, podrška non-stop i još mnogo toga. Postoji samo nekoliko upozorenja kojih biste trebali biti svjesni.

Ograničenja upravljanog WordPress hostinga

Za neke se početna cijena od 20 USD mjesečno za osobni plan može činiti pomalo skupom u usporedbi s drugim hosting planovima koji počinju s nižim cijenama (uglavnom su drugi dijeljeni hosting planovi vrlo jeftini – ali također i spori). Ali morate imati na umu da dodatni trošak koji plaćate u potpunosti upravlja WordPress hostingom. Ako želite uštedjeti nešto novca, uvijek možete preuzeti dijeljeni plan hostinga negdje drugdje, ali nećete dobiti značajke, brzinu i podršku koje pronađete uz upravljani hosting.

Postoji također dobar broj onemogućeni dodaci s Media Templeom, ali to zaista ne bi trebalo previše utjecati na vas kada pogledate popis. Uglavnom su dodaci onemogućeni jer dupliciraju funkcije koje već obavlja Media Temple ili zato što mogu uzrokovati probleme s izvedbom zbog načina rada ili količine resursa koji im je potreban..

Druga značajka koja bi vam mogla propustiti je višesmjernost. Pokušao sam to omogućiti i dobro sam prošao sve korake. Pristupio sam svojoj web lokaciji putem FTP-a (možete preuzeti svoje SFTP podatke izravno sa stranice Postavke računa računa), uredio moje .htaccess i wp.config datoteke i aktivirao je putem moje WordPress nadzorne ploče. Čak sam stvorio i nekoliko pod web stranica, ali nažalost nijedna od njih nije uspjela – jednostavno su me vraćali na glavnu nadzornu ploču web mjesta svaki put kad sam pokušao prijeći na novu podstranicu. Ali možda je ovo značajka koju bi Media Temple mogao razmotriti dodavanjem u budućnosti.

Osim ovih nekoliko ograničenja, upravljanjem WordPressom Media Temple hostingom je fenomenalno. Ima mnoštvo sjajnih značajki koje ćete (ili vaši klijenti) zasigurno voljeti.

24/7 Podrška za medijski hram

Jedna značajka koju vrijedi bolje pogledati je podrška. Media Temple nudi podršku svakodnevno putem karata, chata, telefona i Twittera – pomoć možete dobiti bilo gdje i kad god vam zatreba. Pa dok sam pokušavao omogućiti multisite, odlučio sam potražiti podršku. Jednostavno se prijavite u svoj centar računa kako biste pristupili vezama za ulaznice, chat ili telefon. Čekanje na kartu za podršku bilo je nešto manje od 5 sati, a nisam bio spreman toliko dugo čekati …

Podrška za ulaznice za medijski hram

Stoga sam se umjesto toga odlučio za njihovu podršku. Sa samo 4 minute čekanja rado sam vidio mogu li vam pomoći.

Podrška za Media Temple Chat

Pa su uspjeli! Nisam trebao čekati čitave 4 minute. Vrlo korisno osoblje pomoglo mi je u zbrci s više stranica i odgovorilo na moja pitanja u rekordnom roku. Dakle, podrška za chat definitivno ima oznaku A +.

Brzi vodič za medijski hram

Sada kada znate za sve dobrote koje ćete dobiti uz upravljani WordPress hosting iz Media Templea, hajde da sve napravite! Prvo se prijavite na svoj Media Temple račun. Na početnoj stranici svog računa kliknite gumb Administrator.

Zaslon za prijavu na medijski hram

Ovdje su navedene sve vaše WordPress web lokacije na ovom računu. Kliknite gumb Dodaj novu web lokaciju.

Media Temple Dodajte novu web lokaciju

Sada biste trebali vidjeti zaslon sličan onome dolje koji vas traži da postavite svoj administratorski račun. Jedna stvar koju spominjemo uvijek iznova (i otprilike u svakom postu na blogu o kojem pišemo o sigurnosti WordPressa) je da ne biste trebali imati administrativni račun s imenom Admin. Preporučujemo kreiranje administrativnog računa s drugačijim imenom – ime, naziv posla, naziv tvrtke, samo odaberite nešto čega ćete se sjećati. Dvaput provjerite je li na popisu ispravna adresa e-pošte, zatim unesite zaporku i kliknite Create Site.

Pojedinosti o upravitelju medijskog hrama

Next Media Temple učinit će sav težak posao instalacije WordPressa, konfiguriranja postavki i dodavanja vašeg administratorskog korisnika umjesto vas. Iako se sve to događa u toku dana, vidjet ćete zaslon u tijeku kao što je ovaj.

U tijeku je postavljanje medijskog hrama

Trebat će samo minutu Samo provjerite minutu svoju e-poštu ili pogledajte smiješan videozapis s YouTube-a, a zatim se vratite i osvježite stranicu. Vaša bi web lokacija trebala biti dobra. Jednostavno kliknite privremeni naziv domene ili kliknite snimku web stranice (koja je prazna u trenutku dok još niste dodali temu ili sadržaj).

Web mjesto za upravljanje hramovima medija

S ovog zaslona možete upravljati svim fantastičnim značajkama web mjesta koje dolaze s vašim hosting hramom WordPress za Media hram. Prvo mjesto za snimanje. Možete dodati 2 web mjesta za postavljanje za svako svoje WordPress web mjesto. Ovo je sjajno za izradu web lokacija prije nego što želite da postanu aktivni ili za testiranje tako da možete prilagoditi novu temu prije nego što je aktivirate na svojoj web stranici uživo.

Računski centar za medijski hram

Na ovoj stranici također postoji mogućnost kloniranja cijelog vašeg WordPress web mjesta. Možda biste htjeli to učiniti u svrhu testiranja kako biste bili sigurni da se nova tema lijepo slaže sa svim potrebnim sadržajem i dodacima ili ako želite ponovo koristiti trenutnu web lokaciju za izradu nove.

Sljedeća opcija koju ćete vidjeti dok se pomičete prema dolje je uvoz web stranice. Ako već imate WordPress web mjesto na drugoj instalaciji ili čak na drugom hostu, možete ga uvesti putem FTP-a. Sve što trebate je malo informacija (uključujući FTP poslužitelj / IP adresu, FTP korisničko ime i lozinku, put za WordPress poslužitelj i vaše administratorsko korisničko ime i lozinku za web mjesto koje želite uvesti) i možete premjestiti sve informacije na vašoj web lokaciji ( teme, dodaci, sadržaj, komentari i sve).

BILJEŠKA: Ne možete migrirati web mjesto s WordPress.com na samoposluženi WordPress koristeći ovu opciju na Media Temple.

Posljednja značajka na ovoj stranici je za restauracije na jednom mjestu. Pomoću Media Temple automatski svakodnevno izrađuje sigurnosne kopije vaših web stranica, a zatim vam spremaju zadnjih 30 dana ovdje. Ako se iz nekog razloga vaše web mjesto pokvari i morate ga vratiti, sve što morate učiniti je odabrati jednu od sigurnosnih kopija s padajućeg popisa i kliknite Vrati. To je tako jednostavno.

Postoji nekoliko drugih korisnih veza koje biste možda željeli iskoristiti. Ako kliknete Postavke pronaći ćete podatke o svojoj domeni i SSH / SFTP-u, vezu za prijavu na svoj phpMyAdmin i vezu za brisanje cijele web stranice. Ovdje možete promijeniti i svoju primarnu domenu. Ako ste naziv domene kupili u Media Temple-u, vidjet ćete ih kao dio vašeg padajućeg popisa. Ako ste naziv domene kupili negdje drugdje, trebat ćete je usmjeriti na svoj Media Temple Server (GUIDE ???). Ako kliknete na E-pošta, možete upravljati bilo kojim računima za e-poštu koji ste postavili na ovom računu, a veza Vodiči uključuju korisne video vodiče za korištenje opcija unutar (mt) tema.

Postavke računa medija Media Temple

Sada kada ste vidjeli svoj centar računa, nastavite žvakati i kliknite gumb WP Admin gore u gornjem desnom kutu da biste otišli na našu WordPress nadzornu ploču..

Gumb za administrativni medijski medijski hram WP

Ako i dalje koristite privremeno ime domene, pojavit će se obavijest samo da vas podsjeti. Za sada ga možete zanemariti ili kliknuti na vezu da biste promijenili ime primarne domene. Osim toga, primijetit ćete da je vaša WordPress web lokacija sve spremna za upotrebu!

Upravljačka ploča Media Temple WP

Postoji nekoliko dodatnih veza koje nećete pronaći na svim WordPress instalacijama preko drugih računala. Media Temple dodaje vlastiti (mt) dodatak za poštu kako bi vam omogućio brz pristup računima e-pošte, kao i njihov dodatak Site Stager (koji je i dalje u fazi izrade) što olakšava izradu web mjesta i kasnije njegovo spajanje s vašom web stranicom uživo nego ikad (ne bojte se, na glavnoj stranici nalaze se detaljne upute kada kliknete stavku izbornika Site Stager). Druga značajka koja mi se stvarno sviđa je veza Flush Cache u gornjoj admin traci. Kada dodam novi sadržaj na web mjesto, volim obrisati predmemoriju, samo da bih bio siguran da svi vide ispravne nedavne postove, a što ne. Ova veza Flush Cache mnogo je praktičnija od navigacije do drugog dijela nadzorne ploče WordPressa.

Da biste postavili WordPress web mjesto, prvo ćete htjeti odabrati Tema. Pomaknite se do Izgled> Teme gdje možete koristiti jednu od unaprijed učitanih tema tako da lebdite mišem prema temi i kliknete gumb Aktiviraj. Ili prenesite vlastiti klikom na gumb Dodaj novo na vrhu zaslona da biste prenijeli zip datoteku za WordPress temu koju ste preuzeli negdje drugdje (naša najprodavanija Total WordPress tema izvrsna je za bilo koje web mjesto zahvaljujući super fleksibilnom, ugrađenom- u, crtač stranice za povlačenje i ispusta i druge sjajne mogućnosti prilagođavanja).

Medijski hram Odaberite temu

Nakon odabira teme također biste trebali otvoriti Postavke> Permalinks kako biste bili sigurni da vaše sluznice imaju format koji želite za vaše web mjesto. Ako želite instalirati bilo koje dodatke, idite na Plugins> Add New gdje možete pregledati knjižnicu dodataka WordPress.org za besplatne dodatke kao što su Contact Form 7 ili WordPress SEO ili prebaciti sve premium dodatke koje ste kupili.

Nakon što dobro prilagodite sve postavke svoje web stranice, možete početi dodavati sadržaj! Ovisno o temi koju koristite možete imati blog, portfelj, osoblje, izjave ili druge prilagođene vrste postova. Nakon što započnete dodavati postove, kategorije i stranice, ne zaboravite postaviti svoje menije i dodajte widgete na bilo koje bočne trake ili područja podnožja koje možda imate. Osim tada sve što ste završili! Ako niste prešli sa privremenog naziva domene, vaša web lokacija još nije aktivna. Ili upotrijebite vezu u obavijesti na nadzornoj ploči WordPress-a ili se vratite na stranicu postavki računa Media Temple Account Center da biste odabrali aktivnu domenu koju želite koristiti za svoju web lokaciju..

Media Temple Novo mjesto za WordPress

I to je to! Za (nadam se) manje od sat vremena imate potpuno funkcionalno WordPress web mjesto (idemo!). Media Temple olakšava brzom postavljanju WordPress web stranica svakom korisniku, početnicima koji su profesionalci. Upravljanje web lokacijama ne bi moglo biti lakše zahvaljujući fenomenalnom Centru za račune.

Pregled medijskog hrama Završite

Dakle, sada kada znate što Media Temple može ponuditi i vidjeli ste kako je lako započeti s njihovim upravljanim WordPress hostingom, što vas zaustavlja? Zavijte odmah i prijavite se za račun već danas! Upravljani WordPress hosting neće vam uštedjeti samo vrijeme, već i sve dodane značajke za dječake za brzinu, sigurnost, e-poštu, podršku 24/7 i sve ostalo što je sigurno da će vam dugoročno uštedjeti novac. Media Temple poznaje web stranice, a oni znaju i WordPress.

Nabavite WordPress hosting za upravljanje medijskim hramovima

Koristite li upravljani WordPress hostingom Media Templea? Ili jesi? Voljeli bismo znati što ste mislili, a za vas bismo podijelili svoja iskustva s ostalim našim čitateljima u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map