Stvaranje i implementacija klijentskih web mjesta WordPress s DesktopServer

Zašto koristiti DesktopServer

Ako se ozbiljno bavite razvojem WordPress-a i želite stvari učiniti lakšim / bržim pri kreiranju i implementaciji web stranica, možda biste trebali pogledati DesktopServer koji je vrhunski program koji će vam omogućiti stvaranje lokalnih instalacija WordPress-a, a zatim jednom spremno rasporedite ih na svoju web lokaciju uživo.


Zašto biste trebali raditi lokalno

Zašto instalirati WordPress lokalno

Kad god napravite značajne promjene na svojoj web stranici WordPress, prvo ih trebate napraviti na testnom mjestu. Ako ne znate što radite, rad uživo znači da riskirate pogreške kodiranja, nekompatibilnosti dodataka i tema ili čak sigurnosne ranjivosti. Bolje je igrati na sigurno i koristiti mjesto za postavljanje, a nema sigurnijeg ili izoliranijeg od lokalne instalacije WordPress-a.

Lokalni rad daje vam priliku za promjenu tema, instaliranje novih dodataka, dodavanje isječaka koda, prilagođavanje postavki i još mnogo toga u sigurno postavljanje gdje će vaša web stranica uživo ostati u besprijekornom stanju. Možete vidjeti koji se dodaci lijepo međusobno igraju ili testirajte kako će vaša web lokacija izgledati s novom temom. Osim toga, rad na lokalnoj razini ima dodatnu korist što je sigurnosna kopija konačnog dizajna koji ste odlučili objaviti na svojoj web stranici uživo.

Lokalne instalacije su također obično puno brže nego web lokacije uživo, štedeći vam puno vremena ako ste programer. Budući da je vaše računalo vaš poslužitelj, nećete biti usporeni ili nećete imati kvarova tijekom testiranja. Možete prilagoditi koliko linija CSS-a ili PHP-a želite bez izmjene putem FTP-a ili svoje nadzorne ploče za hosting da biste izvršili promjene.

I posljednja velika prednost je što možete radite lokalno bilo gdje s obzirom da su lokalne instalacije lokalne, što znači da nije potreban pristup internetu. Dakle, ako vam je potreban projekt za klijente, ali ste zaglavili u avionu s internetskim internetom od 10 USD / h, ili na mjestu koje ima malo pristupa, samo se prijavite u lokalnu instalaciju. Možete obaviti svoj posao, a ne internet.

Sada kada znate neke od razloga zašto biste trebali raditi lokalno, reći ćemo vam kako! Sada biste mogli instalirati generičke MAMP, WAMP ili XAMPP na Mac ili Windows računalo, ali možemo vam reći da postoji bolji način. Koristite DesktopServer. Oni su pojednostavili proces lokalne WordPress instalacije olakšavajući bilo kojoj razini WordPress korisnika da se postavi i pokrene lokalna instalacija u kratkom vremenu..

Zašto biste trebali koristiti DesktopServer umjesto MAMP ili WAMP

Zašto koristiti DesktopServer

Lokalno instaliranje WordPress-a zahtijeva mnogo koraka, a ako to nikada prije niste učinili, to može predstavljati veliki izazov. Međutim, uz DesktopServe, ovaj praktični program čini laganu instalaciju.

Jednostavno preuzmite verziju za postavljanje sustava (koju možete preuzeti sa svog ServerPress računa u odjeljku Moj račun> Kupnje> Pregled detalja i preuzimanja), raspakirajte preuzimanje, instalirajte aplikaciju i zatim slijedite upute za stvaranje nove lokalne web lokacije i poslužitelja ( detalje možete pročitati o svim koracima u Vodiču za početak rada DesktopServer). To je to – DesktopServer konfigurira posluživanje i instalira WordPress za vas, tako da sve što morate učiniti je slijediti.

Želite li pronaći datoteku? DesktopServe automatski stvara podmapu “Web stranice” unutar mape “Dokumenti” u kojoj ćete moći pronaći sve svoje trenutne web lokacije prema nazivima, kao i teme i dodatke unutar njih.

Što drugo čini DesktopServer tako sjajnim

DesktopServer od strane ServerPressa čini puno više od instaliranja lokalne verzije WordPress-a. Imat ćete pristup mnogim ugrađenim značajkama kako biste lokalnu instalaciju postavili super pogonom. I dok je besplatna verzija DesktopServera odlična, pogotovo ako je uzmete za probnu vožnju, zaista ćete htjeti premium verziju koja uključuje:

  • Dodati neograničen lokalne web stranice (dok je besplatna verzija ograničena na samo 3)
  • Napravite WordPress višestranično
  • Kopirati WordPress web mjesta sa samo nekoliko klikova
  • Lako izvoz i arhiviranje vaše lokalne web lokacije
  • Izravno raspoređivanje lokalnu web lokaciju na vašem live serveru
  • Dodati “nacrti“Za često korištene konfiguracije WordPressa
  • Koristite popularne dodatke poput BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, Backup WordPress, InfiniteWP i ManageWP
  • I još puno toga! Samo posjetite njihovu stranicu kako biste vidjeli potpuni popis značajki DesktopServera.

DesktopServer: 5 zvjezdica za jednostavno i moćno lokalno instaliranje

Sviđa nam se kako je DesktopServer jednostavan za instaliranje i postavljanje (zbogom MAMP), i uzbuđeni smo što sami isprobavamo neke naprednije značajke dok započinjemo s razvijanjem više tema ovdje na WPExplorer. Također možete vidjeti našu prethodnu recenziju DesktopServera autorice Lucy Beer da biste saznali što ona misli o ovom fantastičnom WordPress resursu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me