Recenzija dodataka Uncanny Automator WordPress-a: automatizirajte svoje tijekove rada kao profesionalac

Recenzija dodataka Uncanny Automator WordPress-a: automatizirajte svoje tijekove rada kao profesionalac

Koliko vremena trošite na zadatke administratora web stranice? Kladim se puno. Ili, više sati nego što želite priznati. Imate puno sreće, jer pomoću dodatka Uncanny Automator WordPress pokazujemo kako točno automatizirati zadatke, štedjeti vrijeme i povećati učinkovitost.


Dodatak vam omogućuje automatiziranje procesa između vaših dodataka. Na primjer, možete postaviti dodatak za dodavanje korisnika određenoj grupi BuddyPress (ili tečaju LearnPress) nakon što kupi proizvod putem WooCommercea. Možete čak postaviti dodatak da pokrene WordPress za slanje e-pošte korisniku, svaki put kada završi određeni korak.

Mogućnosti su neograničene, a mogućnosti obilje. Postavljanje dodatka Uncanny Automator WordPress stvar je četvrtih greda. Nadalje, stvaranje automatiziranih procesa (ili recepata kako ih nazivaju u dodatku) je jednostavno kao A, B, C. Nema potrebe za kodiranjem znanja, pa ste dobrodošli ��

Bez dodatnog divljenja, dopustite nam da iskapamo. Nemojte oklijevati podijeliti svoje misli u odjeljku s komentarima na kraju.

Što je Uncanny Automator WordPress dodatak

Jeste li kojim slučajem upoznati sa uslugom automatizacije zadataka Zapier? Pa, Uncanny Automator WordPress dodatak je baš kao i Zapier, ali za vaše WordPress dodatke. Omogućuje vam povezivanje procesa između dodataka, omogućujući vam automatizaciju zadataka i štedite veliku količinu vremena.

Ili kako stoji na web mjestu Uncanny Automator …

Dodatak Uncanny Automator WordPress omogućava automatsko upravljanje svim tijekovima rada i korisničkim iskustvima koji se događaju na vašoj WordPress web lokaciji. – Što je Uncanny Automator?

Za ilustraciju, pretpostavimo da želite prodavati tečajeve putem WooCommerce-a (kao proizvoda) dok studente upisujete putem LearnPress-a, LearnDash-a ili bilo kojeg drugog sustava za upravljanje učenjem WordPress-a (LMS). Možete stvoriti recepte u Uncanny Automatoru koji se pokreću kada korisnici kupuju tečaj. Uncanny Automator će nakon toga dodati korisnike odgovarajućim tečajevima u vašem LMS-u.

Na primjer, ako upotrebljavate Kalendar događanja modernog plemena za upravljanje događajima možete se poslužiti Uncannny Automatorom kako biste se zahvalili novim sudionicima događaja. Dovoljno je stvoriti recept da biste zgrabili korisničko ime i Twitter rukovanje kad se registriraju za događaj (okidač), a zatim dodajte akciju tvitovanja korisnika poruku poput “hvala što ste se registrirali!” I ovo je samo primjer, dodatak dolazi s mnoštvom okidača i radnji. okidači neka se recept pokrene, radnja je ono što želite postići možete vidjeti više okidači i akcije na njihovoj web lokaciji).

Odnosno, dodatak upućuje WordPress da učini radnja B (npr. dodati korisnika u grupu, poslati e-poštu, upisati korisnika na tečaj itd.) kada je korisnik aktivira A (npr. kupnja, pretplata itd.) Nešto poput dodatka pomaže vam u tome ovaj kad korisnik to učini da. automatsko. Uncanny Automator je dodatak za automatizaciju zadataka na steroidima.

Čini se da vam je web mjesto lako, jer se uklanjaju dugotrajni zadaci bez ugrožavanja funkcionalnosti i korisničkog iskustva. Da li vam sve ovo ima smisla? U redu, 10 sekundi pauze u obliku…

Riječ od razvojnog programera:

[Dodatak Uncanny Automator WordPress povezuje se] “… desetak dodataka zajedno, gledajući” okidače “iz jednog ili više dodataka, a kad se ispune uvjeti, automatski pokreće” akcije “ili nove aktivnosti na web mjestu..

Dodaje …

Ovi automatizirani recepti mogu uštedjeti vlasnicima web mjesta WordPress stotine sati svake godine automatizacijom prodaje, marketinga, administrativnog učenja, učenja i drugih procesa. Povezuje dodatke koje je inače nemoguće povezati. ” –Što je Uncanny Automator?

10 sekundi pauze. Dakle, opet, klasa, što je Uncanny Automator WordPress dodatak? Snažan dodatak za automatizaciju zadataka za vaše WordPress dodatke.

Trebam li reći više?

Značajke Istaknite

Uncanny Automator jednostavan je dodatak za automatizaciju zadataka za WordPress. Nije pretrpan nepotrebnim značajkama koje vam se smetaju. Ne, tanak je i drži vas fokusiranim na zadatku koji ste pri ruci. Što biste još očekivali od dodatka za automatizaciju zadataka?

Značajne značajke Uncanny Automatora uključuju:

 • Intuitivno i početnicima prilagođeno korisničko sučelje. Zabavno je stvarati recepte (čitati, automatizirati zadatke)
 • Besprekorna integracija s popularnim dodacima kao što su BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Obrasci, obrazac za kontakt 7, LearnDash, LearnPress, H5P i Zapier (znači da se možete povezati s preko 1000 aplikacija!) između ostalih
 • Preko 70 okidača i radnji, što znači da samo usmjeravate i kliknite svoj put do automatiziranog WordPress-a
 • Neograničene kombinacije recepata na dohvat ruke. Stvorite mnogo različitih okidač-akcija scenariji.
 • Značajka za preusmjeravanje korisnika na određeni URL nakon dovršetka recepta (upotrebljavajte ovu značajku s oprezom i štedljivo)
 • Awesome podrška kako bi se osiguralo da sve vaše integracije igraju dobro zajedno. Da niste imali pojma, to znači da ne trebate kontaktirati mnoge programere ako će vam ikada trebati podrška. Tim za podršku tvrtke Uncanny Automator ima vam leđa. Zamislite to kao da imate jedan tim za podršku za sve vaše WordPress dodatke. Koliko zaista zgodno?

Kako postaviti Uncanny Automator WordPress dodatak

Sada kada znate što je Uncanny Automator, dopustite da postavimo dodatak i stvorimo recept. Iznenadit ćete se koliko je lako automatizirati zadatke koje inače radite ručno. Sada samo trebate shvatiti kako ćete potrošiti svo vrijeme koje ćete uštedjeti!

Uncanny Automator je premium dodatak, što znači da ga ne možete instalirati izravno iz skladišta dodataka WordPress. Kupite svoj primjerak Uncanny Automatora na službenim stranicama.

Osim: Ako ste znatiželjni, nude vam četiri paketa:

 • Uncanny Automator Lite – Troškove 49 dolara za godinu dana za jednu licencu web stranice. Omogućuje vam stvaranje jednog okidača, ali neograničenih radnji po receptu.
 • profesionalac – Ovaj paket košta samo 149 dolara godišnje za licencu jednog web mjesta. Možete stvoriti neograničene okidače i radnje po receptu. Programeri vam nude dodatnu licencu za inscenaciju.
 • Agencija – Trošeći 249 dolara godišnje, ovaj je plan savršen za 5 web stranica. Povrh svega, plan dolazi s podrškom na više mjesta i možete stvoriti neograničene okidače i radnje za svoje recepte.
 • Veliki plan – Omogućuje povrat 499 dolara godišnje, ima sve značajke u planu Agencije, ali licenca obuhvaća 25 stranica.

* Svi planovi dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Ukratko, Uncanny Automator vam pomaže staviti svoje WordPress web mjesto na autopilot i smanjiti vrijeme administratora i troškova dodataka. Već previše razgovora, prepustimo se poslu postavljanja dodatka.

Instaliranje dodatka Uncanny Automator WordPress

Nakon kupnje i preuzimanja Uncanny Automator WordPress dodatka, prijavite se na svoj WordPress administratorski izbornik i idite na Dodaci> Dodaj novo za prijenos, instaliranje i aktiviranje dodatka zip. Također ćete trebati registrirati svoj licenčni ključ pod Uncanny Automator> Aktivacija licence (koja se može naći u vašem Uncanny račun Automatora).

Krećemo dalje i kliknemo na Uncanny Automator stavka izbornika u programu WordPress vodi vas na Recepti zaslonu, ali kao što očekujete, prazan je jer tek trebamo stvoriti svoj prvi automatizirani zadatak.

Na Recepti zaslon, pritisnite Dodaj novi gumb kao što smo detaljnije u nastavku.

stvaranje novih recepata u dodatku za automatsko rješavanje teksta WordPress

Stvaranje recepata u dodatku Uncanny Automator WordPress

Prije instaliranja dodatka Uncanny Automator WordPress instalirao sam BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads i obrazac za kontakt 7. Instaliranje ovih dodataka tijekom testiranja Uncanny Automator pomaže vam da uživate u ovom vodiču više.

Također, ovo su dodaci koje vidite ispod okidači odjeljak na slici ispod.

uncanny automator wordpress dodatak

Oh, usput, broj integracija koje vidite na gornjem zaslonu ovisi o dodacima na vašoj web lokaciji.

Uz to, kreirao sam WooCommerce proizvod (test WordPress tečaj)…

… I ogledni tečaj (zahvaljujući LearnPressu) za ilustraciju. Ovaj tečaj je također nazvan Test WordPress tečaj. Također, ovdje je slika za vaš užitak gledanja ��

kreiranje tečaja u Learnpress dodatku za wordpress

Tečajevi u stranu. Vratite se na Uredite recept zaslon.

Za naš primjer, prodati ću WooCommerce proizvod (tečaj Test WordPress) i dodati svakog korisnika koji kupi proizvod u uzorak tečaja LearnPress. Zapamtite, ovo je samo primjer; možete stvoriti milijardu kombinacija recepata.

Ideja ovdje je simulirati funkcioniranje recepata. Postavit ćemo jedan okidač (kupnja WooCommerce) za aktiviranje akcije (dodavanje korisnika u tečaj LearnPress uzorka). Zahvaljujući pro verziji Uncanny Automatora možete dodati više okidača i radnji.

Primimo se posla.

Dodajte naslov

Podrazumijeva se da je prva stvar koju dodate svom receptu naslov. Pa kako ćeš imenovati svoj recept? Programer preporučuje da u naslov vašeg recepta uključite okidač i radnju. Na primjer. WooCommerce za LearnPress-tečaj.

Naziv recepta trebao bi imati smisla samo za vas, pa priuštite dan na terenu.

U svom Uredite recept zaslonu, dodajte naslov u Titula polje prikazano u nastavku.

Uncanny Automator pokreće, automatski sprema naslov i osjećate se dobro ��

Postavite okidač i akciju

Za ovaj dio volio bih vas uputiti na ovaj lijepi video koji su napravili programeri. Video zapravo opisuje kako stvoriti recept.

Prilično uredno, ha? Nabavimo malo iskustva, ako niste dosadili gledati video.

Postavljanje okidača

Nakon dodavanja naziva recepta, nastavimo s našim WooCommerce na LearnPress primjerom. Ispod Odaberite i integrirajte , kliknite WooCommerce kao što je prikazano na slici ispod.

stvarajući okidač u dodatku za automatsko rješavanje teksta wordpress

Na padajućem izborniku koji se pojavi odaberite ikonu Korisnik kupuje proizvod okidač kao što je prikazano na sljedećoj slici.

To upućuje da dodatak obuhvati sve kupnje i usmjeri tijek rada na određenu radnju, kao što ćemo otkriti u sljedećem odjeljku.

Ali prije toga, moramo odabrati određeni proizvod (Test WordPress tečaj u našem slučaju). Da biste to učinili, kliknite na “proizvod“Kao što je prikazano na slici ispod.

Pojavit će se padajući izbornik koji omogućuje odabir određenog proizvoda koji aktivira upravo ovaj recept. Za naš primjer odabrao sam Test tečaja za WordPress kao što smo istakli na slici ispod.

Nakon toga, pritisnite Spremi okidač gumb kako je prikazano strelicom dna na slici iznad.

Sa iste slike primjetite Dodajte još jedan okidač gumb koji vam pomaže da dodate više okidača u jedan recept. To može značiti samo sjajne stvari za vaše potrebe automatizacije.

S okidačem na mjestu, vrijeme je za kreiranje akcije.

Dodavanje radnje

Malo ispod mjesta gdje ste postavili okidač, nalazi se drugi odjeljak; akcije. Ovdje definirate radnje koje želite da se poduzmu kad god korisnik pokrene recept.

Za ovaj je udžbenik cilj upisati korisnika na tečaj LearnPress pod nazivom Test tečaja za WordPress svaki put kada korisnik kupi tečaj putem WooCommercea.

Na Uredite recept pritisnite gumb Dodajte radnju gumb kao što je prikazano na slici ispod.

dodavanje radnje u dodatak wordpress automatizatora automata

Zatim odaberite svoju integraciju. Budući da se naš tečaj odvija na LearnPressu, otišao sam s LearnPressom kao što je prikazano u nastavku. Primijetite i ostale dostupne integracije, naravno, s brojem ovisno o dodacima na vašoj web lokaciji.

Jeste li danas ovdje nešto naučili? Nadam se da ćemo nastaviti izabrati Upis korisnika na tečaj iz padajućeg izbornika koji se pojavi. Pogledajte ilustraciju ispod.

To nije sve. Zatim kliknite “tečaj“Za odabir određenog zaslona tečaja kao što je prikazano u nastavku.

Za naš slučaj odabrao sam Test tečaja za WordPress kao što ističemo u nastavku.

Kliknite gumb Spremi akciju gumb, ali još uvijek ne bacajte mjehurić; vaš recept je još uvijek u nacrtu rada. Sa gornje slike, također, imajte na umu da receptu možete dodati više radnji.

Da biste aktivirali svoj recept, prebacite gumb Nacrt tipke prikazane na slici do Uživo. Nikad ne zaboravite uključiti vaše okidače, akcije i sam recept koristeći prikazane gumbe.

Na kraju svega, osnovni recept uživo trebao bi izgledati ovako.

recept u dodatku za neuobičajeni automatizirani wordpress

Opet, ne zaboravite prebaciti Uživo vaše okidače, akcije i sam recept. Tri vrlo važna prekidača kao što je prikazano na slici iznad. Sada je vaš recept aktivan i koristi se na vašoj web stranici. Svako tko kupi taj račun Test tečaja za WordPress putem WooCommercea bit će upisan u Test tečaja za WordPress na LearnPressu.

Kako je slatko i relativno lako konfigurirati. Na sličan način možete dodati bilo koji drugi recept.

Zapamtite, Uncanny Automator integrira se sa Zapier-om, a Zapier integrira s više od 1.000 aplikacija. Pored toga, u svoje akcije recepta možete uključiti do 5 varijabli (ili “tokena”), kao što su e-pošta ili zaps. Uhvaćene varijable mogu se tada koristiti za izradu specifičnih medija za korisnike (kao što je personalizirana e-pošta) ili proslijediti Zapieru na daljnju upotrebu u Salesforce Zapu koji ste uspostavili. Prilike su beskrajne! Zahvaljujući toj činjenici i ugrađenim značajkama Uncanny Automator možete automatizirati čitavo mrežno poslovanje, a ne samo svoju WordPress stranicu.

Izvještavanje

Za pokretanje, Uncanny Automator dolazi s centrom za izvještaje u kojem možete vidjeti kako rade vaši recepti, okidači i radnje. Ovo vam pomaže prepoznati recepte, okidače i radnje koje djeluju i one koje bi mogle koristiti malo pojednostavljivanje.

Završne riječi

Jeste li na tržištu za dodatak za automatizaciju zadataka za WordPress? Ako je to slučaj, ne tražite dalje od Uncanny Automatora. Dodatak je izuzetno jednostavan za postavljanje i korištenje. Što čekaš? Uncanny Automator vam pomaže da povežete svoje dodatke na načine koji prije nisu viđeni.

Dodatak je kompatibilan s većim brojem popularnih WordPress dodataka, što znači da ćete biti spremni za nekoliko minuta. Jeste li prije automatizirali svoje WordPress zadatke? Imate li kakvih savjeta za dijeljenje? Možda imate goruće pitanje. Molimo podijelite s nama u komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map