ProfileGrid Review: jednostavan način stvaranja korisničkih profila

ProfileGrid Review: jednostavan način stvaranja korisničkih profila

Sanjate o izgradnji nevjerojatne društvene mreže na WordPressu? Ako je to slučaj, svidjet će vam se današnji pregled ProfileGrid-a, fantastičan korisnički profil i dodatak za zajednicu.


Jasno je da je stvaranje strašnog web mjesta zajednice na WordPressu jednako teško kao shvatiti sjenu i iskreno se osjećam prema vama. Međutim, ne brini više ProfileGrid predstavlja izazov izraditi željenu stranicu za članstvo.

Zahvaljujući opsežnom popisu fantastičnih značajki, ProfileGrid mijenja način razmišljanja o web mjestima WordPress zajednice. Dodatak potpuno uništava stari način stvaranja društvenih web mjesta. Da biste to nadoknadili, dobivate moderan okvir za krivotvorenje web stranica zajednice koje raketiraju vaš svijet.

U ovom pregledu ističem zašto ProfileGrid konkurenciju potpuno izbacuje iz vode. Ali znate me; Neću se ovdje zaustaviti. Instaliram dodatak i pokažem vam kako cijela stvar funkcionira, tako da možete početi graditi zajednicu snova odmah.

Kako to zvuči? Ako vam se sviđa što čitate, odmjerite sidro i plovite jer ima tona za prekrivanje.

ProfileGrid Review: Kalupljenje WordPress korisničkih profila i zajednica poput profesionalca

profilegrid korisnički profili WordPress dodatak

Bez obzira jeste li početnik ili imate WordPress korisnik, ProfileGrid vam pomaže u izgradnji izvanrednih web-mjesta u zajednici za nekoliko minuta. Umjesto da gubite dane u konfiguriranju vaše društvene mreže, započet ćete s radom čim instalirate dodatak.

Da, ProfileGrid djeluje izravno iz okvira. I najbolji dio? Jezgrani dodatak je potpuno besplatan i otvorenog koda na WordPress.org. To znači da možete započeti zabavu izravno s nadzorne ploče WordPress administratora. Besplatna verzija nudi velik broj značajki, ali uvijek možete kupiti vrhunske dodatke kada se ukaže potreba.

Primarno, ProfileGrid vam pomaže u kreiranju lijepih i prilagodljivih korisničkih profila na vašoj web stranici WordPress. Međutim, ova ljepotica pruža dodatne mogućnosti zajednice / društvenih mreža koje bi mogle biti suparnice BuddyPressu.

ProfileGrid čini da se osjećate kao tehno ninja; čarobnjak za dizajn. Drugim riječima, dodatak omogućuje izgradnju web-mjesta zajednice iz ove galaksije bez pisanja retka koda.

Da biste aktivirali značajke društvenog umrežavanja, jednostavno morate prebaciti gumbe i vaš je posao završen. Ljudi koji gledaju vašu društvenu stranicu pitat će se: “Kako su, dovraga, to učinili?”

I to ide nabolje: vaši korisnici nikada neće znati da upotrebljavate WordPress, čak i ako se i kad prijave.

Zašto je to tako? ProfileGrid dolazi s izuzetnim front-end i back-end funkcionalnost.

Prva vam omogućuje da pružite nevjerojatno korisničko iskustvo, a pritom korisnike sprečavate da upravljaju izvan vašeg WordPress administrativnog područja. Ovo posljednje čini povjerenje u upravljanju stranicom zajednice, a da vas ne zasipate gadnim opcijama.

ProfileGrid je u potpunosti kompatibilan s bbPressom i WooCommerceom, omogućujući vam da poboljšate svoje forume i trgovine e-trgovine bez probijanja znoja.

Značajke profilaGrid

profilegrid značajke

Uvijek švrknem kako je dodatak dobar samo kao i značajke koje nudi, a ProfileGrid ne razočara ni jedan bit. Dodatak je vrlo jak, nudeći vam sve funkcije potrebne za stvaranje izvanrednih korisničkih profila i zajednica.

Iako pokrivamo većinu značajki kada instaliramo dodatak, smatrao sam da bi bilo lijepo navesti što ProfilGrid može ponuditi ako kasnije nešto propustimo. Na taj način imat ćete sveobuhvatnu ideju što očekivati ​​od dodatka za korisnički profil kao nijedan drugi.

Značajke na jedan pogled

Dodatak ProfileGrid WordPress naredi jedinstveni skup značajki kao što su:

 • Više vrsta korisničkih profila
 • Grupe korisnika sa zasebnim obrascima za registraciju
 • Voditelji grupa i moderatori
 • Ograničenja članstva za grupe
 • Filtriranje korisničkih profila
 • Javne ili privatne grupe
 • Članovi mogu poslati zahtjev za prijatelje
 • Privatni live chat poput Facebooka
 • Obavijesti korisnika
 • poruke
 • Korisnici se mogu pridružiti više grupa
 • Prilagođena polja za obogaćivanje upotrebe profila
 • kratke kodove
 • Nevjerojatna i jednostavna nadzorna nadzorna ploča
 • Mnogo globalnih postavki
 • Unaprijed pripremljene zadane stranice: račun, prijava, registracija, oporavak lozinke i tako dalje
 • Prilagodljivi predlošci e-pošte
 • Prilagodljivi profil i naslovne fotografije
 • Snažne ograničavaju značajke sadržaja
 • Blogovi krajnjih korisnika – korisnici mogu kreirati blogove bez pristupa vašoj WordPress nadzornoj ploči
 • Čekaj, postaje li popis predug?
 • Prilagođeno preusmjeravanje nakon prijave korisnika, prijave i odjave
 • Sigurnosne značajke kao što je reCAPTCHA
 • Besplatna integracija PayPal plaćanja
 • SEO-friendly kod
 • Ok, zaustavimo se na tome ili će cijeli ovaj post biti jedan dugačak popis značajki ��

Poanta je u tome što ProfileGrid ima više mogućnosti nego što će vam ikada trebati. A ovo je samo besplatna verzija; trebali biste vidjeti opsežni popis premium dodataka.

Točno, vjerojatno nećete koristiti sve dostupne značajke, ali znate što kažu; bolje je imati, a ne trebati nego što treba i … znate kako to ide. Dodatak vam nudi cjelovit sustav za stvaranje društvene mreže / web mjesta / članova zajednice koji volite vi i vaši korisnici.

Nemojte ga znojiti ako vam veći dio gornjeg popisa značajki nema smisla. Nakon instalacije imat ćete bolje razumijevanje kako možete koristiti ugodan alat koji je ProfileGrid.

Kako instalirati ProfileGrid

S uvodom i značajkama koje nisu u mogućnosti, instalirajmo ProfilGrid. Dodatak je dostupan na WordPress.org, što znači da ne morate napustiti upravnu ploču svojeg WordPressa. Evo što treba učiniti.

Na izborniku za WordPress Administrator idite na Dodaci> Dodaj novo kao što ističemo u nastavku.

instaliranje novog WordPress dodatka

Na sljedećem zaslonu upišite “ProfileGrid” u okvir za pretraživanje i kliknite na Sada instalirati gumb kao što je prikazano u nastavku.

kako instalirati dodatak profilegrid wordpress

Nakon toga, aktivirajte dodatak klikom na gumb koji ističemo u grafičkoj slici ispod.

kako aktivirati dodatak profilegrid

Čim aktivirate ProfileGrid, dodatak automatski stvara zadane stranice, koje možete pregledati navigacijom do Stranice> Sve stranice kao što je prikazano na slici ispod.

pristup svim stranicama na WordPress administracijskoj ploči

Trebali biste vidjeti sve stranice profilaGrid kao što je prikazano u nastavku.

zadane stranice profilegrid

Ima ukupno devet stranica, naime:

 • Sve grupe, u kojem su navedene sve vaše grupe
 • Zadana grupa korisnika, što je zadana grupa za sve korisnike. Imajte na umu da možete stvoriti dodatne grupe po volji
 • Zaboravljena lozinka gdje korisnici mogu povratiti izgubljene lozinke
 • Prijavite se kako bi se korisnici mogli prijaviti s prednje strane
 • Moj profil, koji je stranica profila korisnika na web mjestu vaše zajednice
 • Registracija koja omogućava korisnicima da se registriraju na vašoj web lokaciji s prednje strane
 • Pretražite korisnike kako bi se korisnici lako pronašli jedni druge na vašoj web lokaciji
 • Pošaljite novi blog post koji korisnicima omogućuje stvaranje blogova na prednjoj strani
 • Korisnički blogovi – stranica koja prikazuje blogove korisnika na vašoj web lokaciji

Stranice su već objavljene, a sve što morate učiniti jest dodati ih u svoje navigacijske menije koliko smatrate prikladnima. Na primjer, u nastavku nalazi se stranica za registraciju na mom testnom mjestu, koja koristi temu Total WordPress.

Bilješka: Nisam uredio nijednu stvar; ovo su zadane stranice sa zadanim postavkama.

Stranica za registraciju

stranicu za registraciju profilegrid

Ovdje se korisnici mogu lako registrirati na vašoj web lokaciji. Gore navedeni obrazac za registraciju u potpunosti je funkcionalan; ne morate ništa učiniti da biste započeli prihvaćanje registracija korisnika.

Korisnike možete preusmjeriti na bilo koju prilagođenu stranicu u postavkama Administrator profila ProfileGrid, o čemu ćemo naknadno saznati u postu.

Stranica za prijavu

stranica za prijavu profilegrid

Korisnici se lako mogu prijaviti na web mjesto svoje zajednice pomoću gornje naslovne stranice. Zadana stranica za prijavu na WordPress skrivena je za korisnike.

Stranica profila

profilna stranica profilegrid

Nakon što se korisnik prijavi na vašu web stranicu, prema zadanim postavkama preusmjeravaju se na stranicu profila, iako možete postaviti drugu stranicu u Općim postavkama profilaGrid. Nadalje, možete jednostavno prilagoditi zadanu stranicu profila prikazanu gore.

Ali kako sada stoji, jasno možete vidjeti da sadrži nekoliko kartica s AJAX pogonom. Kao takav, ne morate čekati da se stranica učita da biste pogledali razne kartice, uključujući one About, Grupe, blogovi, poruke, obavijesti, prijatelji i postavke.

ProfileGrid također dolazi s mogućnošću promjene profila i pokrivanja fotografija u nekoliko klikova. Pored toga, sve fotografije profila možete zadati na avanturama Gravatar u Općim postavkama ProfilGrid.

Stranica zaboravili lozinku

profilegrid stranica zaboravila lozinku

Ako korisnik zaboravi svoju lozinku, može je lako resetirati putem stranice zaboravljene lozinke prikazane na gornjoj slici. Sve što korisnik treba učiniti je unijeti svoju adresu e-pošte ili korisničko ime i pritisnuti Resetiranje lozinke dugme.

Stranica zadane grupe korisnika

profilegrid-default korisnika skupina

Svaki korisnik koji se registrira na vašoj web stranici automatski se dodjeljuje grupi koju ste zadali kao zadanu. Ne brinite, administratori mogu lako izbrisati ili izmijeniti grupe.

Kao što možete vidjeti na gornjoj slici, na stranici se nalaze i svi članovi grupe. Tu je i gumb za pridruživanje grupi.

Pošaljite novu stranicu bloga

profilegrid pošalji novu stranicu posta na blogu

Želite li ponuditi korisnicima priliku da pošalju postove na blogu putem pročelja? Ako je to slučaj, ProfilGrid pruža samo potrebnu funkciju.

Putem stranice Pošaljite novu blogu, prijavljeni korisnici mogu na vašu web lokaciju slati postove s bogatim medijima bez pristupanja vašoj WordPress nadzornoj ploči.

Korisnik može jednostavno priložiti slike, dodati oznake i postaviti privatnost sadržaja. Povrh toga, postovi blogova korisnika pohranjuju se na drugačije mjesto od vaših WordPress postova.

Sada kada ste razumjeli što neke zadane stranice rade (i kako izgledaju), dopustite da pokrijemo neke postavke AdminGridGrid administratora kako bismo to mogli nazvati danom. Napokon, ovo već postaje dugačak post.

Postavke profila profilaGrid

postavke administratorskih profila

U odjeljku postavki AdminGrid Adrisa nalaze se sve slatke značajke za okretanje web mjesta zajednice onim putem koji želite. Nakon što aktivirate dodatak, dobit ćete ProfileGrid stavku u vašem Admin izborniku WordPress kao što je prikazano na slici iznad.

Počnimo s globalnim postavkama ProfilGrid-a.

Globalne postavke profilaGrid

globalne postavke profilegrid

GlobalGarfild Settings vam pomaže u upravljanju stranicom zajednice bez pisanja koda. Globalnim postavkama možete pristupiti navigacijom do ProfileGrid> Globalne postavke kao što je prikazano na slici ispod.

globalni izbornik profilagrid

Ekran za globalne postavke ima nekoliko odjeljaka, naime:

 • Općenito
 • sigurnosti
 • Korisnički računi
 • Obavijesti putem e-pošte
 • alat
 • Blogovi korisnika
 • Privatne poruke
 • Sustav prijatelja
 • slike
 • SEO
 • Ograničenja sadržaja
 • Obrasci za registraciju
 • Obavijesti o profilu
 • Plaćanja
 • Proširenja

Ukratko ću pregledati svaki odjeljak. Počnimo s odjeljkom Općenito.

Općenito

opće postavke mrežnog profila

Da biste pristupili općem odjeljku u globalnim postavkama, idite na ProfileGrid> Globalne postavke i kliknite gumb Općenito kao što je prikazano na slici iznad.

Time se vodite do zaslona općih postavki prikazanog na slici ispod.

stranica s općim postavkama profilegrid

Opa! Gornji ekran nosi puno lijepih postavki. Povrh toga, programer pruža jasne upute što znači da možete uvesti promjene bez probijanja mozga. Možete aktivirati / izmijeniti nekoliko značajki, uključujući:

 • Predložak – Možete kreirati i definirati vlastite predloške, što znači da možete široko prilagoditi način na koji vaša web lokacija / članstvo / društvena web lokacija izgleda
 • Tema – Možete odabrati svijetlu ili tamnu temu. Većina će ljudi tražiti svijetlu temu, ali programer preporučuje tamnu temu ako vaša WordPress tema ima crnu ili tamnu pozadinu
 • Automatski preusmjerivanje stranice autora na njihov profil – Ako aktivirate ovu značajku, posjetitelji koji pristupe autorskoj stranici automatski će se preusmjeriti na stranicu profila autora.
 • Omogući Gravatar – nije li ovo očito?
 • Dopusti pristup stranici za prijavu na nadzornoj ploči gostima – isključite ovu značajku za preusmjeravanje gostiju na stranicu za prijavu na ProfileGrid. Ako ga uključite, gosti će koristiti zadanu stranicu za prijavu u WordPress
 • Dopusti pristup stranici registracije na nadzornoj ploči gostima – isključite ovu značajku da bi gosta preusmjerio na stranicu registra na ProfilGrid. Ako ga uključite, gosti će koristiti zadanu stranicu registra WordPressa

A ima ih još više …

 • Sakrij WordPress Toolbar – Jednostavno možete sakriti WordPress admin alatnu traku za korisnike koji su prijavljeni. Ako to želite, možete ga ostaviti vidljivim za administratora
 • Postavi ograničenje za pokušaje resetiranja zaporke – Možete odrediti koliko puta korisnik može resetirati zaporku
 • Dopusti više privitaka – korisnicima možete omogućiti prilaganje više datoteka
 • Zadana stranica za registraciju WP – Ovdje možete postaviti zadanu stranicu za registraciju korisnika. To želite postaviti na stranicu za registraciju ProfileGrid-a
 • Nakon preusmjeravanja korisnika na korisnika – nije li ovo očito?
 • Nakon odjave korisnik preusmjeri na – Ovo je, također, očito… ma
 • Ostale postavke uključuju postavljanje zadanih stranica za sve grupe, registraciju, profil, prijavu, oporavak zaporke, grupu i predavanje bloga korisnika.

Nakon što definirate svoje postavke, pomaknite se do dna stranice i pritisnite gumb Uštedjeti gumb kao što je prikazano u nastavku.

spremite opće postavke mrežnog profila

Prijeđimo na sljedeći dio globalnih postavki ProfilGrid: sigurnost.

sigurnosti

sigurnosne postavke profilagrid

Dođite do ProfileGrid> Globalne postavke i kliknite gumb sigurnosti kao što je prikazano na slici iznad. Na taj se način vodi do sigurnosne stranice koju ističemo u nastavku.

stranica sigurnosnih postavki profilagrid

Sigurnosna stranica omogućuje vam da pojačate sigurnost svoje web lokacije. Pitate se što je na prodajnom mjestu, tj. ako vam gornja slika nije dala sve? Pa, možete omogućiti automatski RECAPTCHA, odjavu korisnika nakon razdoblja neaktivnosti, IP adrese s popisa bijelih popisa / crnih popisa, kao i blokirati adresu e-pošte i lažno predstavljanje..

Nakon što definirate svoje postavke, ne zaboravite kliknuti Uštedjeti gumb na dnu stranice. Dalje, imamo korisničke račune.

Korisnički računi

postavke korisničkog računa profilegrid

Kliknite gumb Korisnički računi iznad prikazane kartice za pristup zaslonu s postavkama korisničkog računa prikazanom na slici ispod.

stranica postavki korisničkog računa profilegrid

Na gornjoj stranici imate potpunu kontrolu nad odobrenjima za registraciju korisnika, profilima i naslovnim fotografijama, e-porukama o aktiviranju računa, brisanjem profila, privatnošću profila i izmjenama e-pošte između ostalog..

Obavijesti putem e-pošte

obavijesti putem e-pošte profilegrid

Dalje imamo obavijesti putem e-maila. Prokletstvo, osjećam se kao da stvarno ubijemo ovu recenziju. Nadam se da ćete se zabaviti. Klikom na Obavijesti putem e-pošte kartica iznad vodi vas na sljedeću stranicu.

pagegrid stranica obavijesti e-poštom

Na gornjoj stranici možete učiniti nekoliko stvari kao što su:

 • Pošalji obavijesti o registraciji korisnika administratoru web mjesta
 • Obavijestite administratora ako račun treba pregledati
 • Prilagodite obavijesti e-poštom za račune koji trebaju pregledati
 • Obavijestite administratora kada korisnik obriše račun
 • Omogućite SMTP kako biste mogli slati obavijesti putem e-pošte od vanjskog davatelja usluga e-pošte umjesto sa svojih poslužitelja

alat

profilegrid alati

Pod alatima ProfileGrid možete uvesti i izvoziti korisnike. Uz to možete spremiti svoju trenutnu konfiguraciju ProfileGrid ili učitati datoteku s dodacima.

Blogovi korisnika

postavke korisničkog bloga profilegrid

Ispod Blogovi korisnika Naći ćete karticu Postavke bloga gore prikazana stranica. Na ovoj stranici možete aktivirati korisničke blogove i aktivirati / izmijeniti brojne postavke bloga.

Na primjer, možete postaviti zadani status posta na blogu, kao i omogućiti istaknutu sliku, oznake, Tinymce uređivač i privatnost sadržaja. Povrh toga možete prijaviti:

 • admin kad korisnik pošalje novi post
 • korisnik kad administrator objavi post

Kako uštedjeti?

Privatne poruke

profilegrid privatne poruke

Pod, ispod Privatne poruke, možete omogućiti značajku privatnog slanja poruka kao što je prikazano na gornjoj slici. Štoviše, možete omogućiti obavijesti za nepročitane poruke.

Sustav prijatelja

profilegrid sustav prijatelja

Pod, ispod Sustav prijatelja, možete dopustiti ili onemogućiti sklapanje prijateljstava na web stranici vaše WordPress zajednice. Nadalje, članovima možete omogućiti slanje naknadnih zahtjeva prijatelja osobi koja je odbila ranije zahtjeve.

slike

postavke postavljanja profilegrid

Slike su važan dio svake web stranice, prije svega društvene stranice. Istovremeno ne možete dopustiti korisnicima da prenose slike u bilo kojoj veličini koja bi mogla negativno utjecati na brzinu vaše stranice. Programer koji stoji iza ProfileGrida prilično dobro razumije tu činjenicu.

Na slike zaslon prikazan gore, možete odrediti maksimalne veličine datoteka za profile i naslovne fotografije. Uz to, možete definirati kvalitetu slike na skali od 1 do 100, pri čemu je 1 najniža kvaliteta (ali brže izvedbe), a 100 najviša kvaliteta (sa smanjenim učinkom). Ako odaberete dobar WordPress hosting, to ne bi trebao biti problem.

Povrh svega toga možete postaviti minimalnu širinu profila i naslovnih slika kako biste omogućili jednolično iskustvo na vašoj web lokaciji.

SEO

postavke segmenta profilegrid

Ne možete zanemariti vrijednost SEO-a za WordPress što se tiče vožnje organskog prometa na vašoj društvenoj web lokaciji. Da biste postavili naslove stranica SEO i meta opis, ProfileGrid vam nudi stranicu sa SEO postavkama prikazanom na gornjoj slici. Možete koristiti ProfileGrid rezervirana mjesta, npr. {{display_name}} i {{site_name}} među ostalima kako biste obogatili svoje korisničke profile SEO mudro.

Ograničenja sadržaja

U globalnim postavkama ProfilGrid-a nema što učiniti u smislu ograničavanja sadržaja.

Što učiniti?

ProfileGrid omogućuje ograničavanje sadržaja na stranici ili po stranici. Kada stvarate stranicu ili post, pomaknite se prema dolje do ProfileGrid Okvir s mogućnostima i odaberite pravila za ograničenje sadržaja kao što je prikazano na slici ispod.

ograničenja sadržaja profila

Imate nekoliko pravila o ograničenju sadržaja. Možete imati sadržaj koji je dostupan:

 • Svatko
 • Korisnici koji su prijavljeni
 • Članovi autorskih grupa
 • Prijatelji korisnika
 • Samo ti

Nadalje, sadržaj možete učiniti dostupnim određenim skupinama, što je sjajno ako želite premium sadržaj poslužiti samo za, recimo, članove koji plaćaju.

Obavijesti o profilu

obavijesti profila profilegrid

Jeste li znali da se možete aktivirati uživo obavijesti o profilu u ProfilGridu? Pa, ako niste imali pojma, dodatak vam nudi i ovu opciju, što znači da možete dobiti obavijesti o profilu uživo poput Facebooka!

Plaćanja

integracija gateway-a za naplatu profilegrid

Možda mislite da su vam potrebne vještine kodiranja na razini boga da biste počeli primati plaćanja putem ProfileGrida. Ništa nije dalje od istine. Zahvaljujući gore navedenom jednostavan za upotrebu Postavke plaćanja stranici, brzo možete postaviti PayPal na web mjestu svoje zajednice.

Za dodatni pristupnik za plaćanje trebat će vam PremiumGrid premium dodaci.

AddGrid FreeGrid Free i Premium dodaci

dodaci bez profila i premium dodaci

Na dnu stranice ProfileGrid Global Settings naći ćete karticu (vidi sliku iznad) koja vas vodi do duge stranice besplatnih i premium dodataka kao što je prikazano u nastavku.

dodaci profilegrid

Inače, gornjoj stranici možete pristupiti navigacijom do ProfileGrid> Proširenja.

Imajte na umu da se gornja stranica proširenja učitava u vašem WordPress administratoru. Iskreno, ovo je samo mali uzorak dostupnih dodataka.

Kad globalna podešavanja profilaGrida nisu u stanju, pokrijmo ostale dostupne značajke.

Ostale postavke profila profila

Voditelj grupe

voditelj profilegrid grupe

Ako mislite da ste sve to vidjeli, čeka vas veliko iznenađenje. Dođite do ProfileGrid> ProfileGrid (vidi sliku iznad) za pokretanje Voditelj grupe zaslon prikazan dolje.

voditelj profilegrid grupe

Na gornjem zaslonu možete stvoriti nove grupe ili opsežno urediti postojeće. Klikni na postavke veza za uređivanje trenutne grupe (u našem slučaju to je Zadana korisnička grupa). Kliknite gumb polja vezu za dodavanje ili uređivanje prilagođenih polja u obrascu za registraciju koji vodi korisnike u tu određenu grupu.

Korisnički profili

profilegrid korisnički profili

Možda se pitate kako možete pregledati korisnike na svojoj web lokaciji. To je jednostavno kao A, B, C. Idite do ProfileGrid> Korisnički profili za pokretanje zaslona prikazanog na slici iznad. Na stranici možete učiniti dosta.

Možete dodati nove korisnike, pregledavati pojedinosti o korisnicima, aktivirati / deaktivirati korisnike, izbrisati korisnike i dodijeliti ih skupinama. Sve je to dobro za vas. Upravljanje svojim korisnicima je lagano s ProfileGridom i ja ništa ne prevlačim šećerom.

Zahtjevi za članstvo u grupi

zahtjevi za članstvo profilegrid

Kad se članovi počnu pridruživati ​​skupinama, trebat će vam jednostavan način odobravanja zahtjeva za članstvo. ProfilGrid također ima dobro pokriveno to područje. Jednostavno idite do ProfileGrid> Zahtjevi.

Predlošci e-pošte

predlošci e-pošte profilegrid

Marketing putem e-pošte nevjerojatan je način kako doprijeti do svojih korisnika i povećati web mjesto u vašoj zajednici.

ProfileGrid vam nudi centralno središte za stvaranje / uređivanje predložaka e-pošte za sve faze, bilo da se korisnik pridružuje grupi, aktivira račun, resetira lozinku itd. Jednostavno prijeđite na ProfileGrid> Predlošci e-pošte i otključati genija za marketing putem e-pošte.

kratke kodove

kratki kodovi profilagrid

Bez kratica CodeGrid, teško biste pokušali napraviti svaku stranicu na web mjestu svoje zajednice. Na primjer, ako ne biste imali [PM_Registration ID = ”x”] kratki kôd, morali biste sastaviti stranice za registraciju ispočetka, što vam može ukrasti veliki dio vašeg vremena.

Sada sve što trebate učiniti je kopirati kratki kod na novu stranicu i vaš je posao završen. Da biste pogledali dostupne kratice kodova ProfileGrid, idite na ProfileGrid> Prečice.

Uf! Koji dugo popis impresivan značajke?


ProfileGrid fantastičan je korisnički profil i dodatak zajednice za WordPress. Pomoću dodatka možete dodati mogućnosti društvenog umrežavanja na svoju WordPress web lokaciju, poboljšati korisničke profile i obogatiti WooCommerce korisničke profile.

Uz to je jednostavno instalirati i konfigurirati. A zahvaljujući proširenjima, nemate ograničenja u onome što možete postići u relativno kratkom razdoblju.

Dajte mi priliku i javite nam što mislite. Uostalom, to je besplatno znači da ga možete testirati bez rizika. Što misliš? Da li vam je ProfileGrid šalica čaja?

Javite nam svoje misli u odjeljku za komentare u nastavku. Sretno stvarajući!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me