Pregled zamašnjaka: Upravljani hosting za WordPress

Povratak s još jednim pregledom WordPress hostinga, ovaj put je na redu leteći mehanizam. U ovom ću članku istražiti uspone i padove ove vrlo pristojne hosting usluge za WordPress koja ima puno mogućnosti. Skalabilni planovi, besplatne migracije, mjesta organiziranja, noćne sigurnosne kopije, besplatni SSL samo su neke od značajki koje ćete pronaći na Flywheelu. Nastavite čitati da biste vidjeli naš pregled njihove usluge ili kliknite vezu da posjetite njihovu web stranicu kako biste saznali više.


Saznajte više o zamašnjaku

Izrada nove web stranice pomoću Flywheel-a

Flywheel ima vrlo poseban način da započnete svoje iskustvo s uslugom. Ne dozvoljavaju vam da odmah odaberete plan, pa sam vam odlučio pokazati postupak baš kao što sam i ja doživio. Plaćanje ne dolazi prvo pomoću Flywheela jer vam omogućavaju da postavite svoj demo prvo mjesto.

Jednostavno unesite sve podatke i tada ste spremni za stvaranje prve stranice. Do tog trenutka nema nikakvih planova predstavljenih. Ovo je vrlo jedinstven način za početak. Flywheel je olakšao ljudima koji žele demonstrirati uslugu (ili je koriste za pravljenje demo web stranice za klijenta), ali može postati nezgodno za one koji razmatranje plaćanja i postavljanja smatraju dvije potpuno odvojene stvari.

Flywheel vam omogućuje plaćanje na dva načina: ili platite sami ili pustite klijenta da izvrši plaćanja nakon što preuzme web mjesto (napomena: možete dodati web mjesto u skupne planove koje već imate).

Jednom kada odlučite kako želite platiti, slobodni ste odabrati plan, a nakon toga… vrijeme je za kreiranje. Sviđa mi se što je Flywheel olakšao ljudima koji žele pokrenuti demo usluge, a postavljanje ima puno smisla za slobodnjake. No, budući da neće svi korisnici sletjeti na stranicu za bogaćenje prije nego što započnu s pristupom informacijama o planovima tijekom postupka prijave..

Planovi hostiranja zamašnjaka

Evo trenutnih planova za zamašnjak. Oni nude potpuno upravljane WordPress hosting planove izgrađene na Google Cloud platformi. Dakle, postavke poslužitelja su konfigurirane, a WordPress je već instaliran prilikom prijave.

Cijene hostinga zamašnjaka

Za ovu recenziju izabrao sam Starter plan. Flywheel ima adekvatan skup resursa, malo je skuplji od konkurencije, ali ima SSL uključen i opcija za CDN je dovoljno pristupačna. Jedini stvarni nedostatak njihovih planova je ograničen prostor za pohranu, koji za većinu blogova neće predstavljati problem, ali može postati problem srednjim i velikim web lokacijama (posebno resursima s velikim ili velikim prometom).

Premjestite svoju WordPress stranicu na zamašnjak

Idealan način da počnem raditi na mjestu je uvoz struje mjerno mjesto pa sam testirao mehanizam migracije, kao i uvijek.

Nekoliko je načina na koje možete uvesti trenutnu web lokaciju: uobičajeni način (ovdje je sjajni početni vodič za prelazak na WordPress), pružanje vjerodajnica za vašu trenutnu WP stranicu i FTP pristup, izravno putem WordPress.com (što je dobar dodatak) ili putem ZIP prijenosa – što je za mene savršeno metoda. Flywheel je dovoljno uvjeren da ćete htjeti prijeći s WP Engine-a na Flywheel, čak su i tu opciju uključili!

Jednom kada odlučite koji način migracije želite, Flywheel će vam omogućiti da odaberete vrstu migracije, bilo Standardna migracija što može potrajati i do 3 radna dana i besplatno je ili Brza migracija za koje se kaže da je učinjeno u manje 8 sati.

Iako sam pravilno komprimirao datoteku, ta metoda nije radilo za mene i zaglavio se na 99% pa sam kontaktirao tehnička podrška za pomoć. Odgovorili su vrlo brzo i zamolili su me da im pošaljem ZIP datoteku, što sam i učinio. Migracija je izvršena za manje od 10 minuta bez ikakvog dodatnog troška, ​​tako da, osim ako vaša web-lokacija nije zaista ogromna, zaista nema potrebe plaćati za ubrzanu migraciju, jer redovna usluga funkcionira sasvim dobro..

Opcije ploče zamašnjaka

Nakon što se web mjesto postavi, definiranje domene jedna je od najlakših stvari za napraviti. Flywheel vam omogućava pristup svim vašim DNS postavkama i oni zapravo ohrabriti vi ih uredite po potrebi.

To bi moglo biti zbunjujuće za nove korisnike, ali ljudima koji znaju gdje njihove domene usmjeravaju Flywheel vam neće smetati. Omogućuju vam lako definiranje vaših domena i daju vam koordinate za njihova CNAME definirana imena i odgovarajuće IP adrese. Oni čak pružaju jednostavan alat za provjeru jesu li DNS unosi pravilno učitani.

Volanski mehanizam otprilike je najmanje nametljiv i jednostavan za rad uslugu za domene i DNS. Kao da vam govore: “Znamo da želite postaviti domenu, evo podataka, usmjerite domenu i provjerite radi li … nećemo vam smetati” i to je jednostavno savršeno.

Nakon što se domena pravilno postavi, glavna ploča će vam omogućiti da upravljaju Cacheom na vašoj WP web lokaciji, omogućiti način uklanjanja pogrešaka i čak onemogućiti Cache da odmah vidi promjene.. Čini se da se zamašnjak predmemorira WordPress s vlastitom arhitekturom web poslužitelja.

Dodatne usluge zamašnjaka

Uz uobičajene stvari, Flywheel pruža podršku za izradu sigurnosnih kopija. Iako je još uvijek dobra ideja redovito sigurnosno kopirati WordPress, ovo je odlična sigurnosna kopija za sigurnosne kopije..

A ako to nije dovoljno, Flywheel će vam omogućiti uslugu multisitea za dodatnih 10 USD na mjesec i CDN uslugu za dodatnih 10 USD.

Certifikati su besplatno sve dok upotrebljavate Let’s Encrypt ali instaliranje vlastite potvrde putem Flywheel koštat će vas 10 dolara mjesečno, što nije dobroZa većinu korisnika plaćanje dodatnih 10 USD mjesečno za prilagođeni certifikat vjerojatno ne vrijedi. Imati vlastiti certifikat ne razlikuje se mnogo od korištenja ugrađenog u Let’s Encrypt, tako da većini preporučujemo besplatnu opciju.

Ako vam je potrebna izgradnja vlastite trgovine s prilagođenim certifikatom, vjerovatno vam je bolje s drugom uslugom koja vam ne naplaćuje mjesečnu naknadu.

Lokalno od strane zamašnjaka

Lokalno od strane zamašnjaka

Još jedna ekskluzivna značajka je Local by Flywheel. Pomoću programa Local možete dizajnirati, graditi i testirati web mjesto lokalno (na računalu), a zatim brzo i jednostavno gurnuti svoj dizajn na web mjesto uživo na Flywheel-u. Najbolje od svega – ovo je besplatna značajka koja izvrsno funkcionira sa svim planovima Flywheel.

24/7 korisnička podrška

Imate poteškoća u 1 ujutro? Nema problema. Flywheel je nedavno obnovio svoj sustav podrške kako bi kupcima mogli ponuditi pomoć 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini (da, čak i praznici). Najbolje od svega je to što je stvarna podrška ljudi, a ne samo chatbot.

Bonusni dodaci

Hostija zamašnjaka

I na kraju svega, postoji još nekoliko dodataka koji bi vas mogli zanimati kada Flywheel nudi.

Uvid u performanse: Ubrzajte svoju web lokaciju uz pomoć Flywheela. Mjesečni sažeci brzina i tromjesečne revizije pratit će vas.

Ažuriranja dodataka: Ako zaboravite ažurirati stvari, vaš hosting bit će upamćen za vas. Redovna, mjesečna ažuriranja dodataka mogu vam osigurati sigurnost vaše web lokacije (iako uvijek preporučujemo da sami ažurirate testiranja na lokalnom web mjestu ili postupnom postavljanju).

Sigurnost uvida: Baš kao i brzina, možete zaštititi web mjesto prateći mjesečna i tromjesečna izvješća s Flywheela.

Bijelo označavanje: Ako ste dizajner, Flywheel vam olakšava prodaju hostinga. Platforma s bijelom oznakom olakšava dodavanje marke i preprodaju klijentima.

Performanse hostovanja zamašnjaka

Pa kako se Zamašnjak uspoređuje s ostalima? Stavimo uslugu na test.

Performanse web stranice su vrlo dobre, vrijeme odziva kraće od 1,5 sekunde i solidno Rezultat iz Pingdoma.

Ako pomno gledate odgovor zaglavlja, možete vidjeti da Flywheel koristi prilagođenu konfiguraciju web poslužitelja koja je poprilično optimizirana za zadatak..

Test s australijskog poslužitelja također daje izvrstan rezultat s drugim . Dobar posao!

GTMetrix također pokazuje izvrstan rezultat, a web stranica učitana u 1.6 sekundi što potvrđuje da Flywheel ima svoj a lijepo web mjesto i predmemorija na mjestu, što ovu uslugu čini finom za svakog ovisnika o WP-u koji treba vrlo dobre performanse.

Ono što sam volio

Flywheel ima lijepo intuitivno i jednostavno za upotrebu sučelje sa standardnim opcijama, ali mnoštvo dodataka. Svidio mi se stav “ne ometamo vas” prema domenama i DNS postavkama jer je ovo idealno za brzo postavljanje, posebno za profesionalce.

Također mi se svidio način na koji reagiraju na karte. Osoblje za pomoć rado vam pomaže i brzo popravlja ispravke. I najviše mi se svidio nastup.

Ono što nisam volio

Lijepa usluga s vrlo restriktivnim prostorom za pohranu nije lijepo i trebate platiti tona novca za još skuplju uslugu samo korištenje više prostora uopće nije zabavno. Volio bih da miks ima više mogućnosti prostora za pohranu. Postoje tonovi blogova i časopisa koji ne dobivaju toliko posjeta, ali troše puno prostora za pohranu i Flywheel će biti vrlo skupa usluga za tu vrstu aktivnosti.

Mislim da bi postupak prijave mogao biti bolji jer planovi nisu vidljivi tek nakon što postavite web mjesto i odaberete oblik plaćanja. To se mora poboljšati. Ili ponudite besplatni demo (s vidljivim 14-dnevnim ograničenjem) ili tražite da se korisnik prvo registrira i doda podatke o plaćanju (a potom podesi nakon) – miješanje dviju je zbunjujuće.

Također, Flywheel trenutno ne nudi opcije e-pošte što bi moglo predstavljati problem. Iako vam toplo možemo preporučiti G-suite ako želite sami upravljati e-mailovima.

Završavati

Zamašnjak je solidna opcija za hosting. Intuitivno i jednostavno za korištenje sučelje u kombinaciji s dodacima kao što su sigurnosne kopije, postavljanje fajlova, mogućnost dodavanja besplatnih SSL certifikata, kompatibilnost s više web lokacija i opcijski CDN čine prilično dobar posao. Također Flywheel nudi jednu od najmanje nametljivih metoda za postavljanje domena i DNS-a (aka mi ne stojimo u vašem stavu) i to je lijepa gesta.

Osim toga, ako ste samostalni web dizajner, postoje neke dodatne značajke kao što je mogućnost odabira računa za naplatu klijenta i Local (koje možete koristiti za povezivanje lokalnog razvojnog mjesta sa stranicama uživo klijenta).

S druge strane stola, skladišni prostor je vrlo ograničen, a kotačić je nešto skuplji. Ali ako vam ne trebaju tone prostora, dobra je usluga s izvrsnim performansama i tehničkom podrškom. Za više informacija svakako posjetite njihovu web stranicu.

Dohvati zamašnjak

Sve u svemu, mislimo da je Flywheel prilično dobra usluga upravljanja WordPress hostingom, ali što mislite? Jeste li probali Flywheel? Ili imate još kakvih pitanja u vezi s njihovim hostingom? Javite nam se u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map