Pregled Youzera: Dodatak bogata značajkom BuddyPress za WordPress

Pregled Youzera: Dodatak bogata značajkom BuddyPress za WordPress

Ako vaša web stranica WordPress ima aspekt zajednice ili ima više korisnika, ovaj pregled Youzera upoznat će vas s korisnim dodatkom koji bi vam mogao pomoći poboljšati web mjesto.


Izgrađen za poboljšanje dodataka BuddyPress i bbPress, kao i osnovne WordPress funkcionalnosti, Youzer predstavlja moćan skup alata koji vašoj web stranici dodaju predloške i druge značajke. Ovaj će pregled detaljnije opisati najbolje značajke Youzera. Istaknuti dijelovi ovog dodatka uključuju puno alata za komunikaciju i umrežavanje, funkcionalnost članstva i direktorija, te puno predložaka i mogućnosti prilagodbe.

Nabavite Youzer za WordPress Pogledajte sve demonstracije i značajke

Ako želite znati više o tome zašto mislimo da je Youzer jedan od najboljih BuddyPress dodataka i što ovaj dodatak može učiniti za vašu društvenu web stranicu, pročitajte cijeli naš Youzer pregled.

Što je Youzer?

Stranica korisničkog profila

Youzer je komercijalni WordPress dodatak koji je izgrađen za poboljšanje dodatka BuddyPress. Stoga, ako stvarate društvenu web lokaciju pomoću BuddyPressa ili je već pokrenite, Youzer je usmjeren u vašem smjeru.

Nakon što BuddyPress bude aktivan na vašoj web stranici, možete instalirati Youzer i započeti dodavanje izbora predložaka na vaše web mjesto. Ti predlošci obuhvaćaju stranice za prijavu i registraciju korisnika, stranice korisničkih profila te područja društvenog zida i globalnog feeda vijesti. Kao što će pokazati ovaj pregled Youzera, sve ove predloške i ostale značajke ovog dodatka mogu se uvelike prilagoditi putem vizualnog sučelja upravljačke ploče.

Ovaj će odjeljak pregledavanja Youzer sada istražiti najbolje i najkorisnije značajke ovog dodatka kako bi vam pomogao da odlučite je li to pravi alat za nadogradnju web stranice vaše BuddyPress WordPress zajednice.

Opcije integracije Youzera

Youzer surađuje s WordPressom, a osim što nadograđuje značajke korisničkog profila ove izdavačke platforme, Youzer se također integrira s nekim drugim dodacima i uslugama. Youzer je primarno izgrađen za poboljšanje i nadogradnju funkcionalnosti dodataka BuddyPress i bbPress. Međutim, mogućnosti integracije tu ne prestaju. Na primjer, pomoću dodatka Youzer možete integrirati svoju web lokaciju s uslugom marketinga e-pošte MailChimp i povećati svoj popis istovremeno pružajući interaktivnom okruženju bogatoj značajkama za svoju publiku..

Društvene značajke Youzera

Još jedan od najvažnijih trenutaka Youzera su njegove društvene značajke. Integrirajući dodatak Youzer s BuddyPressom, ovaj dodatak možete koristiti za dodavanje nekih stvarno korisnih značajki na web mjesto zajednice ili društvenih mreža. Neki primjeri uključuju visoko funkcionalni društveni zid i funkcionalnost za olakšavanje prijateljstva i veza među korisnicima na vašoj web stranici WordPress. Dok BuddyPress pruža neke od ovih funkcija izvan okvira, Youzer čini ovaj aspekt vaše web stranice još boljim.

Značajka društvenog zida Youzer Review

S Youzerom možete omogućiti i druge osnovne značajke društvenih i društvenih zajednica, uključujući grupe, poruke, spomene i obavijesti. To sve pomaže da poboljšate svoju web stranicu WordPress i učinite to društvenijim mjestom – nešto što je od vitalnog značaja ako želite da vaša zajednica cvjeta..

Značajke članstva u Youzeru

Youzer također ima puno predložaka za stranice koje bi posjetitelji mogli vidjeti ako imate web mjesto za članstvo ili sličan projekt. Uz profesionalni izgled ovih predložaka, također ćete naći da sadrže i neke korisne značajke, poput polja s kapljicama i mogućnosti ograničavanja pokušaja prijave da biste zaštitili web mjesto sigurno i sigurno..

Pri postavljanju ovih predložaka za prijavu i registraciju za svoju web stranicu WordPress, Youzer vam pruža puno mogućnosti. Na primjer, možete jednostavno odabrati kako biste omogućili društvene prijave. Stoga se vaši posjetitelji mogu prijaviti putem Facebooka, Twittera ili računa iz drugih podržanih mreža.

Također imate mogućnost korištenja skočnih prozora i konfiguriranja efekata učitavanja Ajax-a kako biste prilagodili način na koji posjetitelji mogu pristupiti obrascima za prijavu i registraciju vaše web stranice. Youzer vam također olakšava odabir koja će se polja uključiti u bilo koji obrazac koji koristite, pomažući vam da zabilježite sve informacije koje su vam potrebne od vaših korisnika.

Značajke Youzer direktorija

Predložak imenika BuddyPress članova

Bez obzira želite li dodati direktorij članova na svoju web stranicu WordPress ili želite poboljšati područja direktorija na web mjestu s BuddyPressom ili bbPressom, Youzer ima neke korisne značajke u ovom području. U paketu dodataka nećete naći samo predloške za prikazivanje članova, već i grupni direktorij i globalni newsfeed.

Značajke profila Youzera

Sadržaj stranice korisničkog profila

Bez obzira koristite li BuddyPress, bbPress ili WordPress sami, Youzer vam zaista može pomoći da poboljšate korisničke profile na svojoj web stranici. Među značajkama za poboljšavanje ovog aspekta vaše web stranice naći ćete izbor različitih predložaka, više widgeta za prikaz korisničkih profila i mogućnost dodavanja prilagođenih kartica u svoje profile.

Mogućnosti jednostavne prilagodbe

Budući da ljudi koriste BuddyPress na mnogo različitih načina, od vitalnog je značaja da možete prilagoditi sve dodatke koje instalirate. Srećom, Youzer ne razočara u tom pogledu. Nakon aktiviranja Youzera na web stranici s omogućenim BuddyPress-om WordPress, možete pristupiti upravljačkoj ploči dodataka za prilagođavanje načina na koji to sve radi.

Upravljačka ploča Youzer

Upravljačka ploča

Opcije prilagodbe obuhvaćene upravljačkom pločom uključuju boje koje upotrebljava dodatak, postavke izgleda i druge mogućnosti svojstva prikaza. Također možete odabrati stilove izgleda predložaka koje pruža dodatak, uključujući izgled autorskih okvira.

Upravljačka ploča

Značajke korisničkog profila

Uz opće postavke, Youzer vam također pruža dobru kontrolu nad osobinama korisničkog profila dodatka. Zbog toga možete lako definirati kako se korisnički profili aktiviraju i prikazuju na vašem web mjestu WordPress. Neke primjere mogućnosti i postavki uključuju mogućnost privatnih korisničkih profila koji omogućuju brisanje vlastitih računa te postavljanje zadanih profila i naslovnica.

Opcije izgleda

Izgled i widgeti

Budući da je Youzer vrlo prilagodljiv WordPress dodatak i BuddyPress dodatak, lako je odabrati između izbora opcija izgleda kako biste kontrolirali kako će vaši profili i drugi elementi na vašoj web lokaciji izgledati. Ako namjeravate koristiti bilo koji od widgeta Youzer na svojoj web stranici, oni se također mogu prilagoditi putem upravljačke ploče dodataka. Srećom, svi se različiti widgeti mogu prilagoditi neovisno jedan o drugom kako bi se osiguralo da vaša web lokacija funkcionira i izgleda onako kako vi želite.

Postavke za društvenu prijavu

Postavke članstva

Ako posjetiteljima želite omogućiti da se sami prijavljuju na vašu web stranicu, tada postavke članstva omogućuju vam da konfigurirate kako ovaj aspekt vaše web stranice funkcionira. Neke od ovih značajki koje možete iskoristiti uključuju neobaveznu društvenu prijavu, mogućnost omogućavanja polja za obradu captcha protiv neželjene pošte i alate za ograničavanje pokušaja prijave koji pomažu u zaštiti vaše web lokacije..

Omogućavanje dodataka

Konačno, prilikom postavljanja Youzera na WordPress nadzornoj ploči imate mogućnost omogućavanja malog izbora premium dodataka. Ovi opcijski alati mogu dodati još više značajki na vašu web stranicu, uključujući alate za dijeljenje društvenih mreža, mogućnost stvaranja neograničenih vrsta prilagođenih članova i nudeći više reakcija aktivnosti BuddyPress svojim korisnicima. Brze veze do dokumentacije o dodacima možete pronaći i na upravljačkoj ploči Youzer.

Pojedinosti o cijeni dodatka Youzer

Kao što je spomenuto, Youzer je premium WordPress dodatak koji je dostupan za kupnju na CodeCanyon tržištu. Trenutna cijena Youzera je 49 USD. To uključuje doživotni pristup ažuriranjima dodataka i šest mjeseci podrške stvaranja dodataka. Možete produžiti ovo razdoblje podrške na 12 mjeseci za cijenu od 16,50 USD.

S obzirom na veliku količinu korisnih značajki u Youzerovu dodatku, ovo je fer cijena koju trebate platiti.

Zaključak pregleda Youzera

Widgeti profila Youzer

Iako postoji mnogo sjajnih dodataka za BuddyPress i bbPress, nema ih mnogo, ako ih ima, koji su moćniji i napunjeni značajkama od Youzera.

Ako želite brzo dodati veliki izbor visokokvalitetnih predložaka na web stranicu vaše BuddyPress zajednice, tada je Youzer teško pobijediti. Jednostavno prenesite datoteku dodataka na svoju web stranicu WordPress, a zatim odaberite i koje značajke ćete omogućiti prije konfiguriranja kako će oni funkcionirati na vašoj web lokaciji.

Ako želite stvoriti web mjesto usmjereno na zajednicu s WordPressom, dodatak poput Youzera je ključan.

Nabavite Youzer za WordPress Pogledajte sve demonstracije i značajke

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map