Pregled sustava upravljanja ulaznicama i sistemom upravljanja ulaznicama Tickera WordPress

Tickera WordPress ulaznica za ulaznice

Tickera prošao je kroz niz ogromnih promjena i osim što je sustav za ulaznice za događaje, Tickera nema gotovo nikakve veze s početnim izdanjem pregledanim prije nekoliko godina. To je potpuno novi dodatak!


Napravili su potpuni pregled vizualnog dijela dodatka, dodali mnoštvo novih opcija i dodali još par, na svoj već ogroman izbor dodataka, čime je ukupan broj porastao na impresivne 22 dodatka

Pored toga, preradili su i njihovu web stranicu koja ima potpuno novu vizualnu privlačnost i, iskreno, iskreno, izgleda sjajno i vrlo je dobro organizirano, iako je ukopavanje te količine informacija na web stranici zasigurno bilo prilično izazov. Pa, natrag na dodatak …

Zaslon za instaliranje Tickera

Ako započinjete svježe i instalirate Tickera po prvi put, dočekat će vas lijepi čarobnjak za instalaciju koji će vam pomoći da prođete kroz početne postavke da biste što brže krenuli.

postavke

Tijekom postavljanja od vas će se pitati želite li pokrenuti Tickera kao samostalni ili u pratnji WooCommerce-a za koji je tada potreban dodatak Bridge for WooCommerce.. Da, dobro ste pročitali – Tickera je u potpunosti kompatibilna s WooCommerceom već neko vrijeme, što vam omogućuje prodaju Tickera ulaznica kao i bilo koji drugi WooCommerce proizvod. Kao što znate, WooCommerce je jedan od najboljih načina za izgradnju internetske trgovine s WordPressom, a s Tickerom zadržavate sve dodatne funkcionalnosti koje WooCommerce može ponuditi u pogledu značajki e-trgovine. Vrlo povoljno ako već pokrećete WooCommerce i prodajete druge artikle na svojoj web stranici.

Stvaranje događaja i ulaznica

Izrada događaja je vrlo jednostavna i jednostavna, uz malo logički organiziranih podataka potrebnih za ulazak u vezi s vašim događajem.

Tickera Događaji

Nakon što završite s stvaranjem vašeg događaja, predložit će vam se da stvorite vrste ulaznica koje su povezane s vašim događajem, što je također povjetarc s puno dobro organiziranih opcija.

Ulaznice za Tickera

… A to možete učiniti onoliko puta koliko želite – što znači da možete imati toliko događaja s njima koliko god tipova želite. Nema ograničenja!

Nakon što obavite lak posao kreiranja događaja i vrsta ulaznica, vrijeme je za još lakši posao postavljanja odgovarajućih kratkih kodova na bilo koje vaše stranice ili postove kako biste prikazali bilo kakve informacije o vašem događaju i / ili ulaznicama. Izgovaramo „lakše“ jer postoji uredan „graditelj kratkog koda“ koji će za vas stvoriti kratki kôd na temelju odabira i opcija.

dodatak kratki kôd

Međutim, čak i bez postavljanja kratkih kodova putem izrađivača kratkih kodova, i dalje možete imati sve što je potrebno za prodaju karata jer stranica događaja nudi urednu značajku za automatsko prikazivanje ulaznica povezanih s tim događajem..

tickera unaprijed

A najbolja stvar je što će se Tickera igrati lijepo s bilo kojom dobro kodiranom WordPress temom vani i odabrati stil koji će se besprijekorno uklopiti na vašu web stranicu (možda dajte besplatne WordPress teme iz WPExplorera).

Gateways plaćanja

Sada, za početak prodaje bilo čega, trebat će vam račun trgovca za neke Tickera podržava pristupnike plaćanja. I tu je mnogo toga za izabrati, jer sam Tickera trenutno izravno podržava više od stotinu pristupnika plaćanja, tako da gdje god se nalazili na planeti, postoji mala vjerojatnost da nećete moći pronaći barem par podržanih pristupnika plaćanja u tvojoj zemlji. Čak i ako se to dogodi, a u vašoj zemlji nije dostupan nijedan podržani gateway, nemojte padati na očaj i provjerite podržava li WooCommerce pristupnik plaćanja koji želite koristiti jer je Tickera u potpunosti kompatibilan s njim.

plaćanjem Gateways

Prilagođeni obrasci

Bez obzira koristite li Tickera kao samostalni ili koristite WooCommerce kao platformu za prodaju ulaznica za Tickera, možete iskoristiti fantastične Dodatak prilagođenih oblika. Ovaj dodatak omogućit će vam izradu prilagođenih obrazaca za naplatu na bilo koji način koji vam se sviđa i prikupljanje svih vrsta dodatnih informacija o svojim sudionicima s raspoloživim radio tipkama, potvrdnim okvirima, tekstualnim područjima, unosima teksta i padajućim izbornicima kako biste ih dogovorili kako želite. Na kraju svega, svi ti podaci mogu se staviti u predložak karte putem odgovarajućih elemenata predloška ulaznica i mogu se izvesti putem Dodatak za izvoz CSV-a sa svim ostalim podacima ako se tako odlučite.
mobilne aplikacije

Skeniranje ulaznica

Dakle, rasprodali ste sve ulaznice za svoj događaj. Što je sljedeće? Očito, morat ćete skenirati te karte na vratima. Tickerov iOS i Android aplikacije dokazali su se kao pouzdani na terenu, ali uz to su otišli korak dalje i stvorili Dodatak za čitanje barkoda što će omogućiti postavljanje barkodova (kao i QR kodove) na vaše karte i skeniranje korištenjem bilo kojeg standardnog skenera barkoda s stražnjeg dijela vaše web stranice. Međutim, ako se ne osjećate ugodno dopuštajući drugim ljudima pristup stražnjem kraju, možete iskoristiti njihove fantastične Prijava za aplikaciju Chrome Desktop. Budući da je Chrome aplikacija, spreman je za više platformi, što znači da ga u osnovi možete pokrenuti bilo gdje možete instalirati preglednik Google Chrome. Također, pomoću ove aplikacije možete skenirati karte izvan mreže, što je vrlo dobrodošla značajka s obzirom na to da nije svaki događaj organiziran na tom području s dobrom internetskom pokrivenošću, a ponekad mu u potpunosti nedostaje.

krom-app-Checkin

Tickera dodaci

I tu ga imate … bilo bi daleko lakše zaključiti ovu recenziju da nije bilo toliko opcija i tolikooooooo Tickera dodaci. Ali s obzirom da se ogromna snaga nalazi upravo u tim dodacima, bilo bi nepravedno ne spomenuti ih sve osim mosta za WooCommerce i čitača barkoda o kojem smo već pisali:

 • Kalendar događanja Tickera dodaje lijepo stiliziran kalendar vaših događaja
 • Izvoz CSV-a dodaje funkcionalnost izvoza CSV izvješća koja se temelje na događajima s polja koja se mogu odabrati
 • Serijski kodovi ulaznica stvara proizvoljne redoslijedne brojeve ulaznica s prilagođenim prefiksom, podmetanjem brojeva, sufiksom itd.
 • Uvjeti i odredbe ovo bi trebalo biti samo po sebi razumljivo …
 • Prilagođeni fontovi predloška ulaznica dodaje mogućnost prijenosa vlastitih .ttf fontova i upotrebe istih na predlozima vaših karata
 • Check-in Prijevod aplikacija prevesti svaki dio iOS, Android ili Chrome Check-in aplikacija
 • Obavijesti o prijavi poslati e-poštu dobrodošlice bilo kojem sadržaju koji vam se sviđa čim je njihova karta prijavljena
 • Skupni kodovi za popust pogodno za dodavanje velikih količina koda za popust
 • Cijene temeljene na ulogama imaju različite cijene ulaznica za različite uloge korisnika
 • Customer Connect za integraciju Customer.io
 • Mijireh blagajna integracija
 • Mollie Payment Gateway integracija
 • Obavijesti o oslabljenju da biste dobili obavijest putem Slacka kad se svaka karta proda na vašoj web stranici
 • laka pobjeda da biste primili push obavijest na svoj Android ili iOS uređaj za svaku uspješnu kupnju ulaznica
 • MailChimp integracija
 • Sendloop integracija
 • Twilio SMS Obavijest
 • Plaćanja putem lanca PayPal dobiti sniženje od svake od ulaznica prodanih u vašoj WordPress mreži s više stranica
 • Stripe Connect da biste prikupili manji dio od svake prodate ulaznice u vašoj multisite mreži WordPress

Zamotati

Tickera je odlična opcija za dodavanje događaja u WordPress i prodaju vlastitih ulaznica za događaje. Nadamo se da vam je ovaj pregled dobro pogledao što ovaj fantastični dodatak može učiniti. Jeste li isprobali novu Tickeru? Ili možda imate neka pitanja o tome? Javite nam u komentarima u nastavku – voljeli bismo vas čuti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map