Pregled socijalnih dodataka Social Snap Pro WordPress

Dio uspješne WordPress stranice je interakcija na društvenim mrežama. Tonovi dodataka trebaju pružiti takvu funkciju, bilo da je riječ o društvenoj razmjeni, društvenom praćenju ili korištenju omiljene društvene mreže kako biste lako integrirali prijavu. To je posebno korisno kada je web mjestu potrebna društvena interakcija u komentarima ili brzoj razmjeni članaka.


Veliki problem besplatnih društvenih dodataka je to što se radi o trgovini. Da, slobodni su. Ali često ili imaju vrlo ograničenu funkcionalnost ili prezentaciju na nižim dijelovima. To je razlog zašto je odabir premium dodatka često najbolji, pogotovo ako je web mjesto vaš posao. Društveni Snap Pro je jedna premium opcija. Dodatak se nudi kao usluga pretplate (plaća se godišnje) i nudi tijesnu integraciju svih sjajnih usluga u jedan jednostavan za instaliranje dodatak.

Social Snap Pro sadrži društveno dijeljenje, društvene gumbe za praćenje, društvene metaoznake, klikni za tweet, automatski plakat za lako objavljivanje na željenim mrežama automatski i društvenu prijavu. Također obećavaju vrlo zanimljivu značajku – vlastiti društveni ormar za zaključavanje sadržaja dok korisnik to ne podijeli.

Social Snap Pro dolazi u 3 varijante. Plus je 39 dolara godišnje, ali bez dodataka i za samo 1 mjesto. Zatim imamo Pro, to je verzija koju ćemo pregledati. Pro se može koristiti na najviše 3 web mjesta i uključuje sve dodatke za 99 USD godišnje. Konačno, plan Agencije iznosi 299 USD, ali nudi do 15 instalacija na mjestu. Za programere ili tvrtke s mnogih web lokacija to je vaša najbolja opklada.

Bonus: 10% popusta na Social Snap Pro

Čitatelji WPExplorer-a mogu uštedjeti ogromnih 10% popusta prilikom korištenja koda WPEXPLORER na odlasku! S ovom nevjerojatnom ponudom nemate razloga da ne ulažete u bolje dijeljenje društvenih mreža za svoju WordPress stranicu uz Social Snap Pro!

Uštedite 10% na Social Snap

Social Snap Pro je vrlo koristan jer dolazi sa svim dodacima. Međutim, zato mislim da je pretplata na Plus malo previsoka jer je cijena socijalnih ikona. Inačica Plus također uključuje analitiku, društvene metaoznake, oporavak broja dijeljenja i brojače pregleda stranica. Ali mislim da je Pro pretplata najbolja vrijednost svih njih. Pogledajmo sada dodatke prije upotrebe dodatka.

Dodaci na društvenim mrežama

Ako koristite Pro verziju, imat ćete pristup svim Dodaci na društvenim mrežama Snap premium. Dostupna je jedna upotreba Društvena prijava. Ovaj će vam zgodan dodatak omogućiti da na društvenoj mreži koristite svoju preferiranu društvenu mrežu kao društvenu prijavu. To znači da se vaši čitatelji neće morati registrirati na vašoj web lokaciji kako bi mogli objavljivati ​​sadržaj – poput komentara na članke na blogovima.

Pojačajte stari post dodatak omogućuje Social Snap da automatski objavljuje stare članke na željenim društvenim mrežama. To može pomoći povećanju vidljivosti i prometu vašeg sadržaja. I ono Auto plakat dodatak je koristan u slučaju da trebate preskočiti postupak ručne razmjene (nešto što zahtijeva mnogo vremena ako imate svakodnevno objavljivanje ili ažuriranje tona članaka).

Od danas, Sadržaj ormarića još uvijek nije dostupna. Volio bih da sam isprobao takav dodatak jer je vrlo koristan jer prisiljava dijeljenje nekih vaših ključnih članaka kako bi se pravilno pročitalo. Mislim da ovaj dodatak vrijedi platiti ako je uključen u Pro pretplatu.

Značajke i postavke društvenog snapa

Prije testiranja dodatka preuzeli smo glavnu datoteku i dodatke. Glavni prozor dodatka izgleda ovako.

Dostupno je više opcija. Iako me podsjeća na stari Monarch dodatak iz Elegantne teme, količina sadržaja i opcija ovdje su zapanjujuće. I konačna prezentacija mnogo je bolja od alternative.

Društveni udio

Jedna od prvih opcija za omogućavanje je dijeljenje na društvenim mrežama. To se događa pomoću kartice Social Sharing gdje možete uključiti željene društvene mreže prije konfiguriranja gumba za dijeljenje. Dodatak omogućuje različite lokacije / stilove, poput plutajuće bočne trake, gumbe za umetanje, unutar medija, dijeljenje crijeva ili ljepljivu traku.

Konfiguriranje mreža je vrlo brzo i jednostavno. Sve je funkcioniralo sasvim u redu i ni u kojem trenutku. Još jedna mogućnost koju ovdje možete omogućiti je davatelj usluga brojanja dionica na Twitteru.

Social Snap Pro omogućuje sve društvene mreže koje biste mogli zamisliti, barem sve glavne.

Nakon što su vaše mreže konfigurirane, možete se odlučiti za nekoliko lokacija i vrsta prikaza iz prethodnog izbornika. Kao što vidite prezentacija je rock solidna.

Podijeli putem vrsta ikona prilagođava se vrlo lako na sve veličine ekrana bez podešavanja (kao što se događa s nekim besplatnim dodacima). Samo konfigurirajte vrstu bloka – bilo da je zaobljen, krug, pravokutnik ili nagnut kao i veličina gumba. Također možete ugađati naljepnicu poruke.

Ugrađeni gumbi na mediju izgledaju jednostavno zapanjujuće i mogu se lako ugađati u bilo kojem trenutku. Kvaliteta dodatka lako se vidi na količini opcija, funkcionalnosti i postavki koje je lako konfigurirati. Jednostavno rečeno, dodatak jednostavno djeluje.

Share Hub vam omogućuje da imate jedan donji gumb koji se otvara u “koncentratoru”. Možete konfigurirati njegovo mjesto na stranicama, prikazati sve mrežne tipke, promijeniti izgled, omogućiti savjete i omogućiti / onemogućiti broj prikaza. Time se dobiva vrlo prilagođeni centar dijeljenja.

Ljepljiva traka jedan je od najboljih formata jer će se “uklopiti” u vaš trenutni zaslon i izgleda nevjerojatno. Sada da vidimo kako izgleda društveni sljedbenik.

Pratite na društvenim mrežama

Slijedeće na društvenim mrežama omogućuje vam uvođenje plutajućih gumba kako biste prikazali koliko ljudi prati vašu stranicu. Obično ih možete vidjeti na glavnoj ili početnoj stranici web stranice. Oni daju opći status društvenog utjecaja web mjesta na svim društvenim mrežama koje koriste.

Dodavanje svake veze na društvenoj mreži nije tako lako kao s udjelom na društvenoj mreži. Za praćenje na društvenim mrežama morate unijeti korisničko ime i lozinku za svoje uobičajene mreže kako biste Social Snap dobili svoje sljedbenike. To ipak nije kompliciran proces – treba samo minutu.

Social Snap Pro uključuje i prilagođene funkcije. Možete konfigurirati količinu stupaca koje ćete koristiti, promijeniti izgled društvenog praćenja ili čak uključiti klik za tweet s slijedećim korisničkim imenom i upravljanje metapodacima društvenih mreža.

Napredne opcije

Social Snap također ima praćenje usluge Analytics kojem lako pristupate putem nadzorne ploče, kao i skraćivanje veza. Čak je ugrađen i mjera usklađenosti s GDPR-om.

Na stranici Podaci o dodatku možemo ukloniti Pokreće se porukom, sakrijte najave i ažuriranja dodataka i uklonite povezane podatke za otkrivanje dodataka. Ovo pretvara Social Snap u „prazan“ dodatak koji nikome izvan vaše nadzorne nadzorne ploče WordPressa neće otkriti nikakve detalje o njemu.!

Nakon što uspostavite sve na mjestu, dodatak vam omogućuje da kasnije eksportirate postavke koje ćete uvesti ili na druge web stranice. To omogućuje jednostavno postavljanje dodatka na vaše web stranice. Sada kada ste vidjeli osnovne značajke dodatka, pogledajmo Pro dodatke.

Društvena prijava

Prvi dodatak koji ću vam pokazati je društvena prijava. Iako postoje besplatni dodaci za prijavu na društvene mreže, ono što je cool u vezi s tim jest da zadržava istu prezentaciju i unutarnji rad kao glavni dodatak Social Snap. To čini cijeli proces neprimjerenim i s pravilnom estetikom. Za ljubitelje objedinjene estetike, ovo je neophodno. Ovdje na WPExploreru smo i veliki obožavatelji instaliranja jednog dodatka za svaku svrhu – pa je imati jedan dodatak za upravljanje svim vašim potrebama na društvenim mrežama obavezno..

Dodatak Social Login zahtijeva konfiguriranje an ID ID-a i tajna. Nakon postavljanja, kad god novi čitatelj dođe na vašu stranicu Social Snap prikazat će jednostavno Prijavite se pomoću gumb za svaku mrežu koju ste dodali. To omogućava toj društvenoj mreži da dobije vaše podatke za prijavu i proslijedi ih na web stranicu radi lakše registracije. Jednom kada stvorite sve potrebne aplikacije za društvene mreže (na primjer, evo ih Facebook vodič), konfiguriranje AppID-a, tajnog i preusmjeravanja URI-a općenito je sve što je potrebno da bi ovo pravilno funkcioniralo. Ne zaboravite da je aplikacija vašeg programera uvijek omogućena unutar vaše društvene mreže.

Gumbi za prijavu na društvene mreže djeluju kako se oglašava i dodaju novi sloj interakcije na vašu web lokaciju. Zbog njih čitatelji mogu dijeliti članke i lako komentirati bez potrebe za stvaranjem novog računa.

Društveni auto poster

Automatski poster uredan je dodatak koji vam omogućuje automatsko dijeljenje članaka. Ovaj dodatak također zahtijeva pristup API-u, pa su prethodni koraci uključeni u postavljanje društvenog prijave korisni i za omogućavanje ove funkcije. Da biste olakšali postupak, zapravo možete koristiti isti API ključ i tajnu.

Automatsko objavljivanje radi, ali jedini nedostatak na koji sam naišao je taj što vam omogućuje samo automatsko objavljivanje na Twitteru i Linkedinu. Nijedno automatsko objavljivanje na Facebooku nekima ne bi moglo predstavljati problem, a dodatak bi imao koristi od dodavanja Facebooka na popis.

Socijalna statistika

Nakon što je sve konfigurirano i uspostavljeno, možemo pratiti statistiku svih naših postova na stranici Social Snap Statistics.

Dodatak prikazuje ukupne dionice, ukupni klik za tweetove i ukupno lajkove kao i grafikon postova s ​​najboljom izvedbom. Ovo je posebno korisno ako želite znati što vam se najviše svidjelo od vašeg sadržaja. Te se informacije mogu koristiti za poboljšanje vašeg sadržaja, bolje razumijevanje čitatelja i optimizaciju marketinških kampanja na društvenim mrežama.

Social Snap Frontend

A sada da vidimo kako izgleda Social Snap. Za to sam instalirao Divi s unaprijed definiranim predloškom.

Gore je primjer kako ikone na lijevoj bočnoj traci izgledaju na početnoj stranici.

I primjer nekih lijepo zaobljenih gumba za dijeljenje Social Snap-a prikazanih u postu.

Social Snap uređivač za izlazak

A sada da vidimo kako izgleda društveni Snap na početku rada. Kako vi i / ili vaši autori to vidite.

Social Snap Pro slijedi istu prezentaciju na kartici za konfiguraciju i prikazuje opcije sadržaja na dnu svakog posta. Dodatak također omogućuje jednostavno deaktiviranje gumba za dijeljenje, na osnovi objave.

Plus omogućavanje Gutenberga ne utječe na Social Snap, što je sjajno znati! U stvari, dodatak uključuje blokove spremne za Gutenberg koji olakšavaju umetanje elementa Klikni za Tweet, Društveni udio ili društveno praćenje na svoje postove i stranice.

Društveni blokovi Gutenberg

Pri umetanju novog bloka Gutenberg jednostavno potražite “Social Snap” da biste umetnuli društvenu mogućnost po vašem izboru. Zatim prilagodite svoj društveni blok pomoću ugrađenih opcija za oblikovanje.

Završne misli o društvenom puknuću

Pogledajmo kako se ovo završava. Social Snap Pro ima puno dobrih stvari. Za početak nudi vrlo glatko i čisto sučelje, savršene gumbe, tona prilagodbe krajnjem korisniku i mogućnost uključivanja dodataka (koji između ostalog uključuju poznatu društvenu prijavu i automatsko objavljivanje). Sve je funkcioniralo kako se oglašava, a dodatak ima jednu od najboljih prezentacija koje sam vidio za gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama. Dodatak društvene prijave jedna je od najboljih karakteristika koje moj dodatak može ponuditi. To u kombinaciji s društvenim udjelom i društvenim praćenjem, Social Snap pretvara u nevjerojatan paket. Dodatak društvenog automatskog objavljivanja definitivno bi mogao uključivati ​​više mreža (jer, čini se, vrlo je ograničen), ali je i dalje koristan.

Uključivanje društvenog ormara definitivno bi ovaj paket moglo postati pobjednik. Ali bez njega ili drugih dostupnih dodataka, osnovni paket vjerojatno nije dovoljno atraktivan za većinu korisnika. Social Snap mora napraviti više dodataka za Pro korisnike i uključiti najmanje 1 dodatak ili smanjiti cijenu pretplate na Plus kako bi bio konkurentniji besplatnim dodacima (čak i vlastitim besplatna verzija Social Snap). Mislim da ako je Social Snap poboljšao dodatke, posebno automatski poster, onda bi se lako mogao natjecati s SNAP Pro iz NextScripts (dugogodišnji vrhunski dodatak za automatsko objavljivanje).

Po mom mišljenju Social Snap je usmjeren na web stranice koje zahtijevaju apsolutno najbolju prezentaciju, dosljedne usluge društvenih mreža koje funkcioniraju (bez ovisno o besplatnoj integraciji ili dodatku) i naravno, dobru statistiku. Social Snap ima sve to. No cijena pretplate za Pro i potreba za tom pretplatom kako bi se pristupio svim dodacima mogu neke odvratiti. Ako bi Social Snap mogao pokrenuti više dodataka ili smanjiti cijenu, to bi bio apsolutni pobjednik. Kao i sada, samo prezentacija i funkcionalnost, Social Snap nema podudaranja. Ako ste voljni i sposobni uložiti u svoje poslovanje, a zatim ga potražite. Nećete pronaći nijedan drugi dodatak za WordPress sa usporedivom funkcionalnošću i istim pametnim, čistim i elegantnim dizajnom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me