Pregled plaćenih pretplata članova

Pregled plaćenih pretplata članova

Ako želite stvoriti web mjesto za članstvo u WordPressu, imate sreće. Danas ćemo razmotriti moćne značajke Plaćene pretplate za članove Pro.


Stvaranje profitabilne web stranice za članstvo u WordPressu nije lak zadatak, posebno za početnike. Potreban vam je čvrst plan i moćan sustav za registraciju članova i upravljanje svakom članicom. Bez prekrasnog dodatka (poput pretplaćenih pretplata za članove) teško će vam biti izrada i upravljanje web stranicom za članstvo.

U današnjem pregledu izdvajamo značajke koje Paid Members pretplate čine jednim od najboljih WordPress dodataka na internetu. Uživajte do kraja i ne odlazite bez da dijelite svoje misli u komentarima.

Što su pretplaćene članske pretplate?

pretplate s plaćenim članom

Pretplate za članove izvrstan je WordPress dodatak Cozmoslabs što vam pomaže da napravite web mjesto za članstvo bez probijanja znoja. Dodatak je upakiran do svih funkcija koje su vam potrebne za stvaranje moćnog web mjesta za članstvo.

Ali čak i uz milijun i jednu značajku, pretplata za članove je intuitivna i vrlo jednostavna za korištenje. Bilo tko (i mislim ITKO) tko može koristiti web preglednik, lako može konfigurirati dodatak za izradu web stranice za članstvo bez ikakvog vremena.

Jezgrani dodatak je besplatan, ali imate dva premium paketa, tj., hobiprofesionalac koji vam nude još više funkcionalnosti. Za ovaj pregled koristimo plaćene pretplate za članove profesionalac.

Značajke pretplate za članove

značajke pretplatničkog člana

Upravljanje web stranicom za članstvo je ozbiljan posao, što znači da vam je potreban snažni dodatak koji sadrži sve funkcije koje su vam potrebne. Pretplata za članove ne razočara. Dodatak dolazi s lijepim paket mogućnosti. Evo kratkog popisa što možete očekivati.

Značajke pretplate za članove

 • Plaćene i besplatne pretplate – Korištenjem kratkog koda [pms-register] možete lako dodati obrasce za registraciju na bilo kojoj stranici ili postu. Korisnici se tada mogu pretplatiti na bilo koji od vaših planova za članstvo – besplatni ili plaćeni
 • Upravljanje računom – Korisnici mogu lako pregledavati i upravljati svojim računima. Upotrijebite [pms-račun] za stvaranje stranice računa
 • Ograniči sadržaj – Sadržaj možete lako ograničiti ovisno o planu pretplate ili prijavljenom statusu. Povrh svega, možete ograničite WooCommerce proizvode ili cijelu trgovinu.
 • Jednostavna prijava – Pomoću [pms-login] kratkog koda stvorite jednostavne obrasce za prijavu za svoje članove
 • Upravljanje članovima – Plaćene pretplate za članove dolaze s izvrsnom nadzornom pločom koja vam omogućuje pregled i upravljanje članovima
 • Upravljanje pretplatama – Korisnici mogu nadograditi s postojećeg plana pretplate
 • Besplatno probno razdoblje i naknade za prijavu – Sada možete svojim članovima ponuditi besplatno probno razdoblje koje ističe nakon određenog razdoblja. Nakon toga možete naplatiti naknadu za prijavu
 • Upravljanje plaćanjem – Plaćene pretplate za članove omogućavaju vam lako praćenje svih uplata članova, statusa plaćanja i kupljenih pretplatničkih planova
 • Predlošci e-pošte – Možete jednostavno prilagoditi e-poštu poslanu korisnicima prilikom registracije, aktiviranja pretplate, otkazivanja ili isteka
 • Osnovno izvještavanje – Dodatak vam omogućuje da vidite kako funkcionira vaše web mjesto za članstvo s obzirom na nove članove i prihode
 • Izvoz podataka članova – Sve podatke članova lako možete izvesti u CSV datoteku
 • Spriječite dijeljenje računa – Korisnici možete spriječiti prijavu na isti račun s više mjesta
 • Višestruke integracije – Jednostavno možete integrirati pretplate s plaćenim članovima Elementor, WooCommerce, bbPressProfil Builder, što znači da možete dopuniti web mjesto svog člana poput profesionalaca
 • Stvorite članske popuste – Možete stvoriti članske popuste na proizvod ili pretplatni plan
 • Podsjetnici e-poštom – Možete postaviti više podsjetnika e-pošte koji se automatski šalju korisnicima na određene događaje pokretanja
 • Platite što želite – Ovaj dodatak omogućuje vašim članovima da plate ono što žele pretplatiti
 • recaptcha – Osigurajte svoje obrasce i spriječite gadne registracije neželjenih botova
 • Integracija s više pristupnika za plaćanje, uključujući PayPal Standard, PayPal Express i Pruga omogućujući vam prikupljanje jednokratnih i ponavljajućih plaćanja bez štucanje
 • Kapljanje sadržaja – Možete postaviti raspored sadržaja koji vam pomažu da korisnici objavljuju sadržaj tek nakon određenog razdoblja
 • računi – Možete dinamički generirati fakture za pretplatničke planove
 • Više pretplata po korisniku – Korisnici se mogu prijaviti za više od jednog pretplatničkog plana

Kao što vidite, dodatak za plaćene članarine prepun je značajki koje biste trebali stvoriti moćno web mjesto za članstvo bez probijanja banke. Pomoću značajki da nam postanu dodatak.

Kako instalirati dodatak za pretplatu za članove

Jednom kad ti kupnja Plaćene pretplate za članove, dobit ćete e-poštu s podacima o vašem računu kao i veze za preuzimanje dodataka. Alternativno možete dodatak i dodatke preuzeti s vašeg Cozmoslabs računa.

račun za plaćanje pretplata za članove

Prenesite dodatak i dodatke na svoje računalo i započnite s poslom. Na upravnoj ploči WordPressa idite na Dodaci> Dodaj novo.

kako dodati novi WordPress dodatak

Zatim pritisnite tipku Prenesite dodatak odaberite glavni dodatak i pritisnite gumb Sada instalirati gumb kao što ističemo u nastavku.

prijenos dodatka za pretplatu članova

Pričekajte instalaciju da se završi, a zatim kliknite Aktivirajte dodatak dugme.

aktiviraj pretplate s plaćenim članovima

Time vas preusmjeravaju na čarobnjaka za postavljanje pretplata za članove koji je prikazan u nastavku.

Čarobnjak za postavljanje pomaže vam da konfigurirate nekoliko opcija. Na primjer, možete odlučiti da automatski stvorite članske stranice, automatski se prijavite nakon registracije i spriječite dijeljenje računa odmah izvan šišmiša. Osim toga, možete postaviti svoje gateway-ove plaćanja i valutu.

Možete preskočiti čarobnjaka za postavljanje

Ili možete preskočiti čarobnjaka za postavljanje i vratiti se na upravnu ploču WordPress-a, gdje ćete primijetiti novu stavku izbornika Plaćene članarine kao što je prikazano u nastavku.

Kliknite gornju stavku izbornika (tj. Plaćene pretplate za članove) da biste pokrenuli sljedeće Osnovne informacije zaslon. Ovaj zaslon sadrži sve informacije potrebne za konfiguriranje plaćenih pretplata članova.

Osim: U ovom trenutku slobodno instalirajte i aktivirajte svoje dodatke. Da biste uživali u dodacima, prvo morate aktivirati licencu navigacijom do Pretplate za članove> Dodaci kao što ističemo u nastavku.

Serijski broj možete pronaći u svom Cozmoslabs račun.  Kopirajte i zalijepite licenčni ključ i kliknite gumb Spremi promjene gumb kao što je prikazano gore.

Konfiguriranje plaćenih pretplata članova

S aktivnom licencom vrijeme je za provjeru ostalih stavki izbornika Plaćene pretplate za članove. Otkrijmo što dodatak može ponuditi.

Planovi pretplate

Pretplate s plaćenim članovima omogućuju vam lako stvaranje kreiranih pretplatničkih planova. Jednostavno idite do Plaćene pretplate za članove> Planovi pretplate i kliknite gumb Dodaj novi gumb kao što je prikazano u nastavku.

Dodajte potrebne detalje i na kraju pritisnite Spremi pretplatu kao što detaljno u nastavku.

Nakon što stvorite plan pretplate, možete dodati nadogradnju ili nadogradnju, što je korisno ako želite stvoriti besplatnu probnu inačicu. Pogledajte sliku dolje za ilustraciju.

Kreće se brzo.

članovi

Da biste vidjeli svoje članove i uredili pretplate članova, jednostavno idite na Pretplate za članove> Članovi kako je prikazano dolje.

Plaćanja

Dođite do Pretplate za članove> Plaćanja da vidite svoje podatke o plaćanju kao što smo istakli u nastavku.

Ograničenje WooCommerce proizvoda

Dodatak Plaćene pretplate za članove omogućuje vam ograničavanje WooCommerce proizvoda, što je korisno ako želite stvoriti proizvode samo za članove. Ova značajka omogućuje vam da ograničite oba proizvoda gledanjanabave, što vam nudi obilje kontrole nad vašom trgovinom.

Ali kako to postići pomoću dodatka Paid Member Subscriptions? Za početak morate instalirati WooCommerce dodatak. Za ovaj dio udžbenika postavio sam lutku WooCommerce trgovinu, dodao nekoliko primjera proizvoda i stvorio tri (3) plana pretplate, tj. Zlato, srebro i besplatno, s tim da su posljednja dva bila manja od Zlatnog plana.

Ako krenem dalje do Plaćene pretplate za članove> Planovi pretplate, Dobijam sljedeći ekran.

pretplati planovi

Zatim sam našu testnu prodavaonicu WooCommerce napunila s nekoliko nesavjesnih proizvoda. Da biste pogledali sve proizvode u vašoj WooCommerce trgovini, jednostavno idite na Proizvodi> Svi proizvodi na vašem Admin WordPress izborniku kao što je prikazano u nastavku.

woocommerce-sve-proizvodi

Ograničavanje gledanja i kupnje proizvoda WooCommerce

Sada, kako biste ograničili bilo koji proizvod – recimo gore prikazan fidget, – jednostavno kliknite gumb Uredi kao što ćemo istaknuti u nastavku.

ograničiti-robne-paid-članica pretplate

Nakon što se uređivač proizvoda učita, pomaknite se prema dnu i vidjet ćete Ograničenje sadržaja meta okvir kao što je prikazano u nastavku.

ograničiti pregled i kupnju proizvoda iz woocommercea

Kao što na gornjoj slici ističemo, možete ograničiti koji članovi / planovi pretplate mogu pogledati i kupiti bilo koji proizvod (u našem slučaju fidget spinner). Sve što trebate učiniti je označiti Korisnici koji su prijavljeni potvrdni okvir i bilo koji drugi odgovarajući potvrdni okvir (npr. Gold Plan) i vaš je posao završen.

Bilješka: Ako ne odredite prilagođene postavke, dodatak Paid Member Subscriptions upotrebljavat će zadane postavke ograničenja. Navigacijom do i možete prilagoditi svoja ograničenja i pravila i poruke Pretplate za članove> Postavke> Ograničenje sadržaja kao što ističemo u nastavku.

postavke ograničenja sadržaja za pretplate s plaćenim članovima

Gornji ekran nudi obilje mogućnosti prilagodbe za različite vrste ograničenja sadržaja, uključujući prilagođenu poruku, predložak i preusmjeravanje. Poigrajte se opcijama i pogledajte što možete smisliti.

Popusti samo za članove

Da biste svojim klijentima ponudili popuste ili kodove za popust samo za članove kada se registriraju za račun, prvo morate instalirati dodatak Kodovi za popust koji možete pronaći na svom računu Cozmoslabs kao što je prikazano u nastavku.

popusti kodovi za popust

Nakon što preuzmete dodatak, instalirajte ga i aktivirajte na svojoj web stranici WordPress kao uobičajeni dodatak, tj. Prijeđite na Dodaci> Dodaj novo> Prenesite dodatak. Zatim odaberite .zip datoteku iz svog sustava i pritisnite Sada instalirati gumb kao što je prikazano u nastavku.

instaliranje plaćenih pretplata za članove dodajte kodove za popust

Nakon gornjeg postupka, jednostavno kliknite gumb Aktivirajte dodatak gumb kako bi se lopta kotrljala kao što smo istakli u nastavku.

aktiviranje dodatka za kodove za popust

S aktiviranim dodatkom jednostavno idite na Pretplate za članove> Kodovi za popust kako je prikazano dolje.

stavka izbornika kod s popustom za pretplaćene članove

Samim tim vas vodi do Popustni kodovi zaslon prikazan dolje.

Budući da nemamo kodove za popuste, dopustite nam da napravimo jedan kako biste stekli uvid u ono što možete očekivati. Kliknite gumb Dodaj novi gumb kao što smo detaljno objavili na donjem snimku.

dodavanje novog koda popusta s dodatkom za pretplatu članova

Udaranje u Dodaj novi gumb vas vodi na jednostavan za korištenje Dodajte novi kod za popust uređivač u koji možete unijeti detalje o određenom popustu. Možete čak odabrati pretplate na koje se popust treba primijeniti. Pogledajte sliku u nastavku za više detalja.

Ispravno ispunite kratki obrazac i kad ga učinite, jednostavno pritisnite tipku Spremi popust gumb kao što je prikazano na slici iznad. Vaši korisnici mogu koristiti kôd za popust unutar svog računa, popis obrasca planova pretplate i na obrascu za registraciju.

Kada govorimo o obrascima za registraciju, dodajmo ga na vašu web stranicu.

Upisnica

Obrazac za registraciju omogućava korisnicima da se registriraju na vašoj web stranici. Plaćene pretplate za članove čine stvaranje registracijskog obrasca jednostavnim poput A, B, C zahvaljujući [PMS-registar] kratki kôd.

Jednostavno idite do Stranice> Dodaj novo kao što ilustriramo u nastavku.

Ovo vas vodi do Dodavanje nove stranice urednik. Dajte stranici odgovarajuće ime, npr. Registar, upišite [PMS-registar] kratki kôd u uređivač, po potrebi konfigurirajte druge opcije stranica i na kraju pritisnite Objaviti dugme. Detalje potražite na donjoj slici.

I u nastavku izgleda testni obrazac koji smo upravo stvorili na našoj web stranici za testiranje.

Ne izgleda loše, zar ne? Dolazi u kompletu s Kod za popust polje. A sve što trebate učiniti je dodati [PMS-registar] kratki kôd i pritisnite Objaviti dugme.

Izvještaji

Zaslon s izvješćima prikazan u nastavku nudi vam se iz ptičje perspektive kako radi vaša web lokacija za članstvo. Stranica možete pristupiti navigacijom do Pretplate za članove> Izvješća kao što je prikazano.

postavke

Stranica postavki omogućuje vam da po želji konfigurirate plaćene pretplate za članove. Dođite do Plaćene pretplate za članove> Postavke za pristup stranici kao što je prikazano u nastavku.

Na gornjoj stranici možete konfigurirati nekoliko opcija poput:

 • Odaberite želite li koristiti CSS s plaćenim pretplatama za stil prednjeg dijela
 • Korisnici se automatski prijavljuju nakon registracije
 • Postavite stranice sa članstvom, tj. Registrirajte se, prijavite se, račun, registrirajte stranice s uspjehom i izgubljene lozinke
 • Postavljanje gatewaya plaćanja
 • Omogući i konfiguriraj ograničenje sadržaja
 • Kreirajte e-poštu, tj. Uspješnu adresu za registraciju, e-poštu za aktiviranje pretplate i tako dalje

Pretplata za članove odličan je dodatak za članstvo i nevjerojatno je jednostavan za upotrebu. Ne očekujem da ćete naići na probleme.

cijena

Cozmoslabs vam nudi dva cjenovna paketa, Pro (149 USD) i Hobbyist (69 USD) kako je prikazano u nastavku.

Molimo vas da potražite paket cijena koji odgovara vašim poslovnim potrebama. Samo prvo provjerite značajke. Pro uglavnom dodaje besplatna suđenja, podršku za naknade za prijavu, 5 dodataka (ponavljajuća plaćanja, PayPal express, Strip, fakturiranje, kapanje sadržaja i više pretplata po korisniku) i neograničenu upotrebu licence. I Pro i Hobbyist uključuju godinu dana podrške i ažuriranja.


Pa, koja je naša konačna odluka? Ako tražite potpuno opremljeni dodatak za članstvo koji je jednostavan za upotrebu, toplo preporučujemo plaćene pretplate za članstvo od strane Cozmoslabs. Ovaj dodatak za WordPress članstvo isporučuje se sa svim mogućnostima koje su vam potrebne za stvaranje moćne i profitabilne web stranice za članstvo.

Imate pitanje ili prijedlog? Molimo, podijelite svoje misli u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map