Pregled elegantnih tema

Elegantne teme su Premium WordPress teme za članstvo u vlasništvu i upravlja Nick Roach koje sadrže ne samo najbolju ponudu u premium temama, već i neke od najboljih i najunikatnijih dizajna vani. Za razliku od ostalih web lokacija s premijskim temama, na kojima možete pregledavati mnoge premium teme i pojedinačno ih kupiti (za visoku cijenu), u Elegantnim temama pristupate tonu predložaka premija ulaskom u program članstva.


Član sam Elegantnih tema otprilike godinu dana i stvarno ih volim. Sva njihova izdanja tema bila su fantastična i omogućili su mi mnogo lakše da moje web stranice izgledaju nevjerojatno. A budući da sam takav fan ove web stranice, mislio sam da je došlo vrijeme da napišem Elegantnu temu recenzije.

Kako djeluju elegantne teme

Elegantne teme Oznaka cijenaKao što rekoh, Elegantne teme djeluju na temelju članstva. Plaćate 39 USD i dobijate pristup svim prethodnim i budućim temama razvijenim za vrijeme vašeg člana (morat ćete platiti 39 USD za obnavljanje svake godine). Nakon što ste član možete pregledavati i preuzeti bilo koju temu na web mjestu.

To čini Elegantne teme jednim ili vjerojatno najpovoljnijim mjestom za dobivanje Premium tema. Na mnogim drugim mjestima platit ćete preko 30 USD samo za 1 temu, dok ćete ovdje dobiti oko 40 (i više kada izađu nove).

Zašto sam se pridružio

Prvobitno sam se pridružio Elegantnim temama jer sam tražio temu za pokretanje WPExplorera i u to vrijeme nisam bio baš puno od web programera. Sada sam, naravno, osmislio i programirao svoju vlastitu temu (ako pogledate oko sebe primijetit ćete koliko je specifično sve za potrebe moje web lokacije).

U svakom slučaju, pridružio sam se i zapravo preuzeo temu zvanu “egallery” koju sam počeo koristiti na WPExplorer-u i jako mi se svidio. U to vrijeme Nick Roach nije razvio ePanel, ali tema je još uvijek dolazila iz prilično zgodnih prilagođavanja na upravljačkoj ploči, dobro je funkcioniralo izvan okvira i izgledalo je sjajno.

Kasnije se WPExplorer.com zaokrenuo i postao više tematska izložba i blog stranica. Tako sam se pridružio partnerskom programu kako bih počeo zarađivati.

Bilo je vrijedno toga

Je li to vrijedilo? Jednostavno rečeno, da. Za početak je to bio vrlo pristupačan način da dobijem nevjerojatne premium teme za svoje blogove. Drugo, Nick Roach izvrsno djeluje s tim temama, a kopanje u pozadini njegovih tema pomoglo mi je da naučim neke prilične trikove za web dizajn / kodiranje. Posljednje, partnerski program je bio prilično uspješan. Ne samo da preporučujem zaista sjajan proizvod, već i za to dobivam novac. A Elegant Themes nudi vrlo visoku isplatu od 50%.

Što je cool u vezi s elegantnim temama

Cijena

O tome sam već govorio, ali samo da ga malo više nametnem. Elegantne teme pružit će vam vjerojatno najbolju ponudu Premium Theme ponude ikad.

Oblikovati

Jeste li provjerili teme? Oni su jezivi. Izgleda da je Nick Roach uvijek ispred krivulje kad je riječ o trendovima web dizajna. Svaka tema koju je objavio ispunjena je super modernim tehnikama i funkcionalnošću. Ne samo da izgledaju sjajno što rade.

ePanel

Za mene nije tako velika stvar, ali za mnoge od vas koji ne želite da se vaše ruke nerede kopaju i mijenjaju sav kôd, svaka Elegantna tema ima “ePanel” što je običaj Nick Roacha, super fenomenalno i lijepa tema admin panela. Od ovog trenutka moći ćete izvršiti sve vrste prilagođavanja vašoj temi, onemogućiti i omogućiti određene značajke vaše teme.

Elegantne teme ePanel

kratke kodove

Elegantne teme nedavno uključuju ogroman popis kratkih kodova na sve njihove teme koji će vam omogućiti da jednostavno dodate cool gumbe, klizače, sadržaj s karticama, stupce, sadržaj, društvene mreže, savjete alata i još mnogo toga na vašu web lokaciju izravno kroz svoj redovni post urednik. To znači da možete napraviti svoju web lokaciju AWESOME bez potrebe za dodirom većine koda ili radom u HTML načinu.

Elegantne teme Kratki kodovi

Lokalizacija tema

Sve su teme lokalizirane za lak i cjelovit prijevod na vaš maternji jezik. S uključenim .mo i .po datotekama temu možete lako prevesti na drugi jezik (oni su na engleskom jeziku zadani), a teme već dolaze s nekim datotekama prevoda za neke jezike kako biste bili još lakši.

Podrška i ažuriranja

Imati dobro kodiranu i lijepu WordPress temu zapravo ne znači ništa ako niste osigurani za dugovječnost. WordPress neprestano mijenja i ažurira svoju platformu, što znači da se morate stalno brinuti da je vaša wp tema ažurirana i ima sve najnovije značajke i najnoviji kôd. Upotreba elegantne teme pametan je izbor jer se oni stalno ažuriraju i dodaju u sve svoje teme, tako da ne morate.

A ako ste početnik WordPress-a i / ili web razvoja, ne bojite se. Elegantne teme imaju sjajan sustav podrške u koji možete unijeti bilo koji problem koji imate na ploči vašeg računa, a Elegantno osoblje će vam pomoći u rješavanju vašeg problema. Vjerojatno ste koristili besplatnu temu u prošlosti, naišli na problem i pokušali kontaktirati razvojnog programera besplatne teme, ali vam se od njih nikada nije javio. To je problem sa besplatnim temama … oni gotovo nikada ne pružaju podršku ili pomoć. No s elegantnim temama možete biti sigurni da će vaše web mjesto ili blog ići gore i bez problema.

55+ tema

Za razliku od mnogih drugih web mjesta wp tematike ne plaćate samo 1 temu koju dobijate 55 tema plus vrhunsku podršku i nadogradnje. To je super dobar posao.

Nije član? Pridružite se elegantnim temama

Ako niste član, vrijeme je da krenete dalje i vidite o čemu se radi. A ako volite, molim vas, vratite se i javite mi istu stvar ako je mrzite.
Pridružite se elegantnim temama

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map