Pregled dodatka za eCommerce Selz WordPress

Pregled dodatka za eCommerce Selz WordPress

Uzbuđeni ste što ste započeli vlastitu internetsku trgovinu. Imate glavni plan, sjajne proizvode i gotovo možete osjetiti miris kako valja novac.


Znam taj osjećaj; ništa nije uzbudljivo kao pokretanje trgovine e-trgovine. Čak i ako ne znate što će se dogoditi s vašom trgovinom u budućnosti, ne možete čekati da pokrenete i prodate svoj prvi artikal.

Ali vi ste zaglavili; ne možete odabrati savršeno rješenje od mnogih platforme za e-trgovinu Tamo vani. Čuli ste svog prijatelja kako govori deset do deset o WooCommerceu, ali prije nego što ste uspjeli napraviti potez, netko drugi je preporučio Ninja Shop.

Sljedeći se tip zakleo za Shopify, ali potraga još uvijek nigdje ne ide. Trebate donijeti odluku o najboljoj platformi za e-trgovinu kako biste mogli uštedjeti vrijeme, novac i trud. A ako ste poput mnogih drugih vlasnika prodavaonica e-trgovine, želite samo najbolje i ništa od toga.

Ako bilo koji dio ovog uvoda zvuči poput vas, dobrodošli i osjećajte se kao kod kuće. U današnjem posluživanju pregledat ću Selz, moćna platforma za e-trgovinu koju lako možete integrirati s WordPressom.

Prije nego što dođemo do kraja, imat ćete bolju ideju zašto preko 120.000 trgovaca vodi svoje trgovine na Selzu.

Zvuči dobro? Sjajno. Prepustimo se poslu.

Što je Selz?

selz wordpress e-trgovina

Selz je a. Pokrenut 2013. godine Martin Rushe hostirana platforma za e-trgovinu jako poput Shopifyja, ali uz malo dodatnog udarca. Ono što mislim je da platforma omogućuje jednostavno stvaranje jednostavno internetsku trgovinu, ugradite gumbe za kupnju na postojećoj web stranici ili prodajte na svojoj Facebook stranici.

Selz dolazi s sjajnim graditeljem trgovina za povlačenje i puštanje koji stvara stvaranje estoresa kao lagan. Povrh toga, alat vam nudi mnoge teme koje možete prilagoditi sadržaju vašeg srca. Za zaslađivanje posla, Selz dolazi sa širokim rasponom značajki koje čine stvaranje i pokretanje vaše internetske trgovine jednostavnim kao A, B, C.

Upravo ovaj jedinstveni spoj dizajna i funkcionalnosti čini Selz savršenim partnerom za e-trgovinu u vašem kutu dok gradite internetsku trgovinu svojih snova.

U narednim odjeljcima ističem značajke koje Selz čine nevjerojatnom platformom za e-trgovinu. Uz to, pokazujem vam točno kako integrirati platformu sa svojim WordPress web mjesto, tako da možete početi prodavati odmah.

Čitajte dalje kako biste saznali više.

Značajke Selza

selz mogućnosti

Sada ćemo vidjeti značajke dostupne u Selzu. Osobno se zalažem za platformu za e-trgovinu koja nudi značajke koje pokrivaju sve moje potrebe. Ako je jednostavan za upotrebu, još bolje. Srećom za vas, Selz isporučuje tonu značajki i jednostavno ga je koristiti.

Ako moram ući u kodnu stranu stvari, idem s platformom koju mogu široko prilagoditi, nešto poput WooCommerce. Ako ste početnik i trebate jednostavna, ali moćna platforma za e-trgovinu koja ne zahtijeva kodiranje, Selz ti ima leđa.

Intuitivni graditelj trgovina drag-and-drop

Graditelj drag-and-drop trgovina vjerojatno je Selzovo glavno prodajno mjesto. Nevjerojatno je jednostavan za upotrebu i ne zahtijeva znanje o kodiranju i dizajnu. U nekoliko minuta možete izgraditi prekrasnu trgovinu koja odgovara vašoj robnoj marki. Sam graditelj trgovine uštedjet će vam puno vremena i novca.

Uz to, Selz vam uz pretplatu nudi 20+ profesionalno izgrađenih tema. Ove su teme prilagodljivi i spremni za mobilne uređaje što znači da će vaši kupci imati sjajno iskustvo kupovine bez obzira na uređaj koji koriste. Teme možete prilagoditi i oblikovati tako da nadopunjuju vašu marku i staviti pozornost u svoje proizvode.

Nadalje, možete registrirati korisničko ime domene kod Selza ili koristiti postojeće ime domene. Dobro ime domene lako je prepoznati i savršeno za vaše marketinške svrhe / marke. Kombinirajte dobro ime domene i Selzovu ugrađenu SEO optimizaciju i privući ćete više posjetitelja s pretraživača.

Uz to, rado ćete znati da svaka prodavaonica Selz ima besplatan SSL certifikat za sve stranice, a ne samo stranicu za naplatu kao i neke druge platforme za e-trgovinu. To znači da su podaci i transakcije vašeg kupca sigurni od prvog dana, što povećava samopouzdanje.

Ako mislite da ste sve čuli, griješite, jer vam Selz nudi moćnu platformu za bloganje. Zahvaljujući ovoj značajki, možete objavljivati ​​sadržaj, pokretati SEO i rangirati više u tražilicama. Ne morate postavljati blog drugdje; Selz vam nudi moćne mogućnosti bloganja koje vam pomažu u razvoju vašeg poslovanja.

Prodaja svugdje

Selz vam nudi nekoliko opcija za prodaju za razliku od ostalih platformi za e-trgovinu. Svoje proizvode možete prodavati izravno iz svoje web trgovine Selz zahvaljujući sigurnom i pojednostavljenom postupku kolica i kupnje.

Ako već imate web stranicu WordPress, svoje proizvode možete dodati ugrađivanjem prekrasnih gumba, widgeta ili čitave trgovine. Vaši web posjetitelji neće trebati ostaviti postojeću web stranicu da bi je kupili.

Ako to nije dovoljno, platforma za e-trgovinu Selz omogućuje vam prodaju putem Facebooka jednim klikom. Facebook trgovinu lako je postaviti, spremni za mobilne uređaje i proizvode na vašem FB shopu automatski se sinkronizirati. Stvaranje Facebook trgovine također otključava snažne mogućnosti oglašavanja, što može značiti razliku između uspjeha i neuspjeha.

Ugrađene mogućnosti plaćanja

S radom trgovine i rada ne želite da vam se onemogući problem s pristupom plaćanja. Dečki koji stoje iza Selza razumiju kako to može predstavljati ogroman problem, pa obrađuju sve glavne kreditne kartice i PayPal plaćanja za vas. Zatim prenose sredstva na vaš bankovni račun, a da vas ne prisiljavaju na dodatne račune.

Uz to, Selz mehanizam za plaćanje pomaže vam da automatski izračunavate porez, što vam štedi puno vremena i glavobolje. Porezi uključuju američki porez na promet i EU PDV između ostalog. Oprostite od ručnog izračuna poreza i usredotočite se na rast vašeg poslovanja.

Da biste uštedjeli još više vremena i dodali profesionalni dodir, Selz vam omogućava da automatski kreirate fakture za svoje kupce. Osim toga, prilagođene e-poruke za potvrdu narudžbe možete automatski poslati. Ako niste imali pojma, e-poruke s potvrdom narudžbe savršene su za nadogradnju i promotivne svrhe.

Izvrsne mogućnosti plaćanja

Za početak, Selz dolazi s moćnom košaricom koja sadrži sve potrebne značajke. Na primjer, kupci mogu bez napora dodati više proizvoda u svoju košaricu i platiti bez odlaska na drugu web stranicu, što je izvrsno za korisničko iskustvo i izgradnju povjerenja..

Nadalje, Selz vam nudi preko 100 različitih valuta i obilje prilagođenih polja za prikupljanje puno informacija o vašem kupcu na odlasku. Te se informacije mogu kretati od adrese za dostavu, društvenih računa do detalja o poklonima i sličnih stvari.

Sa Selzom posao ne prestaje nakon uspješne kupovine. Nakon dovršene kupnje kupca možete jednostavno preusmjeriti na bilo koju stranicu koju želite. Možete upotrijebiti ovu priliku da svoje kupce prilagodite stranicama zahvale, ekskluzivnom sadržaju i tako dalje.

Napuštena kolica veliki su problem mnogim poduzetnicima. Selz vam omogućuje slanje napuštenih e-poruka s košaricama kako biste povećali broj konverzija. Ovom značajkom možete slati kupce poticaje i posebne ponude kako bi ih uvjerili da završe kupnju.

Nevjerojatne mogućnosti izvršenja naloga

Mnogi se prodavači bore s izvršenjem narudžbe, posebno ako imate mnogo narudžbi za obradu i otpremu. Kad počnete primati sve više i više narudžbi, potreban vam je sustav koji pojednostavljuje cjelokupni postupak ispunjavanja narudžbe. Upravo to vam nudi Selz.

Dobivate alate kao što su obavijesti o narudžbama, brojevi proizvoda, integracije otpreme i obrada povrata. Svojim kupcima možete jednostavno ponuditi cijene i opcije isporuke u stvarnom vremenu pri odjavi. Pored toga, možete se povezati s glavnim pružateljima usluga dostave poput DHL-a, Fedexa, UPS-a, Australije pošte i Deutsche Posta-a samo da spomenemo.

Ako je potrebno, možete dodatno prilagoditi mogućnosti isporuke, što znači da možete unaprijed definirati domaća i međunarodna pravila isporuke na temelju sadržaja artikla ili narudžbe. To također znači da možete postaviti ručne cijene kako biste dodatno prilagodili opcije isporuke.

Upravljanje zalihama svjetske klase

Selz vam nudi prekrasnu nadzornu ploču kojom možete upravljati svojim inventarom kao šef. Za početak možete prodavati sve što želite, bilo da su to digitalni proizvodi, fizička roba ili usluge. Ako vam to zvuči nevjerojatno, rado ćete znati da možete lako stvoriti bilo kakve varijante za svoje proizvode poput boje, veličine i težine.

Uz to, Selz podržava više slika proizvoda što znači da možete pokazati svojim kupcima svaki kut koji im je potreban za donošenje informirane odluke. Osim toga, možete dodati kategorije proizvoda i poddirektorijume kao i izbornike i stranice za upravljanje sadržajem.

Nadalje, Selz vam omogućuje postavljanje i praćenje zaliha. Ako se rasprodate, platforma će automatski zaustaviti prodaju bez vašeg sudjelovanja. Ako na stranu Selz dođe s Platite ono što želite (PWYW) značajka koja omogućuje kupcima da sami odabiru cijene.

Postanite Digitalna Ninja

Selz vam omogućuje prodaju kao gazda. Platforma dolazi sa svim značajkama koje vam trebaju za profesionalnu prodaju aplikacija, tečajeva, e-knjiga, video zapisa itd. Digitalne proizvode možete automatski isporučiti kupcima putem Kindle, Dropbox ili e-pošte. Nadalje, svoje proizvode možete zaštititi licencnim ključevima.

Kod Selza nemate ograničenja hostinga ili propusnosti što znači da možete prodati onoliko digitalnih proizvoda koliko želite. Ako imate ažuriranja, možete automatski poslati e-poštu prijašnjim kupcima i dopustiti im da ih besplatno preuzimaju.

Većina ljudi koji kupuju od vas dobit će profesionalnu vibraciju karakterističnu za velike prodavače e-trgovine. Nećete morati smišljati ad hoc rješenja za prodaju; svaka značajka koja vam je potrebna za izgradnju profesionalne trgovine dostupna je u Selcu.

Analitika u stvarnom vremenu

Praćenje uspješnosti vaše trgovine od najveće je važnosti, posebno ako želite svojim kupcima ponuditi bolje korisničko iskustvo i poboljšati poslovanje. Da bi pomogao u tome, Selz dolazi s analitikom u stvarnom vremenu. Za početak možete vidjeti odakle dolaze kupci i kako su pronašli vašu trgovinu.

Uz to možete pratiti statistiku prodaje i povezati se s omiljenim analitičkim alatima kao što su Google Analytics i Bing Analytics. Povrh toga, svoje podatke o prometu i prodaji možete izvesti u .csv datoteku za buduće reference i upotrebu. To također znači da možete uvesti svoje podatke u bilo koji drugi vanjski sustav. Nije li to jednostavno nevjerojatno?

Integracije, integracije i više integracija

Selz je kralj integracija. Platforma vam nudi integracije jednim klikom s popularnim aplikacijama i uslugama kao što su MailChimp, AWeber i Monitor Campaign Monitor. Samo pritisnite gumb i bum-BAM, vaša integracija teče kao dobro podmazan stroj.

Izgradite odnose s kupcima

Dobijati kupce nije lak posao. Vlasnik pametnog poslovanja zna tu činjenicu i neumorno radi na izgradnji produktivnih odnosa s kupcima koji vode do ponovnog poslovanja. Selz vam nudi obilje mogućnosti u ovom području, tako da svojim kupcima možete zadovoljno surađivati ​​s našom markom.

Govorim o značajkama poput integracije marketinga putem e-pošte koja vam omogućava da povećavate svoj popis e-pošte dok prodajete. Marketing putem e-pošte izvrstan je način remarketinga postojećim kupcima i priprema novih potencijalnih kupaca. Ujedno je sjajan način širenja poruke vašeg branda.

Uz to, Selz dolazi s popustom i generatorom kupona koji vam pomažu u nagrađivanju lojalnosti i održavanju zdravih odnosa s kupcima. Uostalom, svi vole popust ili besplatnu dostavu! Nadalje, možete koristiti aplikacije kao što su Disqus i Yopto kako biste potaknuli razgovor na stranicama svojih proizvoda i pokazali društveni dokaz.

Osim toga, Selz dolazi s detaljnim profilima kupaca i ugrađenim porukama što je idealno za interakciju pojedinaca s kupcem..

Podrška 24/7

Naporno radite na pružanju najboljeg iskustva i proizvoda svojim korisnicima. Upravo iz tog razloga, zaslužujete sjajan tim za podršku koji će vam pomoći kad se nešto pokvari. Na taj se način možete usredotočiti na svoje kupce, a ne dosadan tehnički rad.

Selz vam nudi 24/7 podršku u stvarnom vremenu na svim plaćenim planovima. Povrh toga, možete pročitati nevjerojatne stručne vodiče i doći ispred krivulje učenja. Uz to, imate puni pristup centru za pomoć, što znači da imate odgovarajuću podršku u bilo kojem trenutku.

S tako impresivnim popisom značajki, odlučio sam dati besplatno 14-dnevno probno razdoblje probna vožnja. U nadolazećem odjeljku stvaramo Selz trgovinu i integriramo je s WordPressom.

Čitajte dalje kako biste saznali više.

Kako integrirati Selz s WordPressom

Sad kad znate što možete očekivati, napravite nam Selz trgovinu i integrirajte je s web stranicom WordPressa.

Prijeđite na stranicu Selz.com i pritisnite tipku Započnite gumb kao što je prikazano u nastavku.

selz

Na sljedećoj stranici unesite svoju adresu e-pošte, ime i lozinku. Nakon toga prihvatite odredbe i potvrdite okvir, a zatim pritisnite Prijavite se dugme. Alternativno, možete se prijaviti putem Facebooka, Twittera ili Googlea kako ističemo na slici ispod.

selz prijavnica

Nakon uspješne registracije stranica će vas preusmjeriti na nadzornu ploču. Selz će vas pozvati da pružite više informacija o vašoj tvrtki i / ili se pridružite 15 – 20 mrežnih obuka kao što je prikazano u nastavku.

Navedite potrebne informacije i rezervirajte mjesto za trening ako to želite. Dosad ste dobri, nevjerojatno radite. Nakon toga, pomaknite se do nadzorne ploče kao što je prikazano u nastavku.

selz nadzorna ploča

Izgleda prilično uredno, ha? Sada dodajmo nekoliko proizvoda i učinimo to završenim. Dođite do Stavke> Sve na lijevom navigacijskom izborniku, a zatim kliknite ikonu Dodaj Predmet gumb kao što ističemo u nastavku.

dodajući novi proizvod u Selz

Zatim odaberite vrstu proizvoda koji želite dodati. Imate tri mogućnosti; Fizički, digitalni Servis kako je prikazano dolje.

Za ovaj sam udžbenik krenuo s fizičkim proizvodom. Nakon toga ćete sletjeti na prekrasan uređivač proizvoda prikazan u nastavku.

uređivač proizvoda u selz

Gornji urednik ugodno je iznenadio vaše. Intuitivno je, tako da je automatski predvidio moju valutu. Pa, lako možete promijeniti valutu. Nadalje, uređivač ima mnoštvo opcija proizvoda. Možete dodati kategorije, varijante, SEO, licence i tako mnogo više sve sa jednog zaslona.

Dodajte potrebne pojedinosti, pomaknite se prema dnu zaslona i pritisnite gumb Uštedjeti dugme.

Otišao sam naprijed i stvorio tri lažna proizvoda u svrhu testiranja.

Sljedeće možete doći do Stavke> Sve na vašoj Selz nadzornoj ploči da biste vidjeli sve proizvode kao što je prikazano u nastavku.

U ovom trenutku vaši se proizvodi dodaju u vašu internetsku trgovinu, ali nisu dostupni na vašoj web stranici. Označite potvrdni okvir pored svakog proizvoda i kliknite Objaviti kako je prikazano dolje.

Potvrdite da želite objaviti proizvode. Vaši su proizvodi sada aktivni, ali još nismo aktivirali plaćanja. Vratite se na nadzornu ploču tako što ćete kliknuti kontrolna ploča iz administrativnog izbornika kao što je prikazano u nastavku.

Odavde možete omogućiti plaćanja, prilagoditi trgovinu, stvoriti gumb za kupnju postojeće web stranice, konfigurirati dostavu i tako mnogo više (većina postavki administracije skrivena je u admin izborniku s lijeve strane, pa slobodno istražite to područje opširno da vidim što ćete pronaći).

Ako kliknete na Prilagodite svoju trgovinu gumb, na primjer, dobivate priliku da odaberete temu kao što je prikazano u nastavku.

Kao što ćete vjerojatno primijetiti, gore navedenom zaslonu također možete pristupiti navigacijom do Trgovina> Teme. Odabirom teme preusmjerit ćete se na nevjerojatnog graditelja trgovine o kojem smo razgovarali. Pogledajte sliku ispod.

Da biste brzo vidjeli kako vaša nova internetska trgovina izgleda s prednje strane, prijeđite na Trgovina> Pregled u vašem Selz administrativnom izborniku kao što je prikazano u nastavku.

I oh, dolje, izgleda naša trgovina primjera s minimalnim prilagođavanjem (promijenio sam samo temu i nisam ništa uredio, iako možete urediti gotovo sve).

Bellisima. Jednostavno predivno. I to brže od mnogih domaćina proračuna koje znam. Osim toga, možete dizajnirati web mjesto koliko želite. Sada kada imamo funkcionalnu trgovinu, integrirajte je s WordPressom.

Zapamtite, možete kupiti prilagođenu domenu i koristiti Selz bez integracije s WordPressom. Sljedeći je odjeljak za osobu koja želi dodati moćne značajke e-trgovine na postojeću WordPress web lokaciju.

Integriranje Selza s WordPressom

Dođite do Dodaci> Dodaj novo na vašem Admin WordPress izborniku kao što je prikazano u nastavku.

dodavanje selz wordpress dodatka

Zatim unesite Selz e-trgovina u polju za pretraživanje. Hit Sada instalirati gumb kada pronađete dodatak za e-trgovinu Selz WordPress kao što je prikazano u nastavku.

dodatak za e-trgovinu za selz wordpress

Zatim aktivirajte dodatak, a zatim pritisnite Spojiti gumb koji se pojavljuje na sljedećoj stranici kao što smo detaljno opisali u nastavku.

Na sljedećoj stranici autorizirajte svoj Selz račun pritiskom na dopustiti gumb kao što je prikazano u nastavku.

Nakon što se vaš Selz račun spoji na vašu WordPress stranicu, trebali biste vidjeti sljedeću stranicu.

Na gornjem zaslonu možete aktivirati košaricu za kupnju na cijelom web mjestu ili kliknuti Idite na nadzornu ploču Selza za pristup vašoj nadzornoj ploči na Selz.com. Sada je vaša WordPress stranica integrirana sa Selzom.

Međutim, kako prikazati proizvod sa svog Selz.com računa? Još bolje, kako cijelu trgovinu prikazujete na svojoj web stranici WordPress?

Pa, postupak je nevjerojatno jednostavan. Recite da želite dodati proizvod na stranicu svoje trgovine. Jednostavno otvorite stranicu unutar WordPress administratora (Selz radi samo s Gutenbergovim uređivačem). Pogledajte donju sliku o dodavanju Selz gumba, trgovine ili widgeta na stranicu ili post.

Za dodavanje gumba za kupnju, trgovinu ili widgeta jednostavno kliknite odgovarajuću ikonu sa slike iznad. Ako dodajete gumb ili widget za kupnju, možete odabrati proizvod koji želite povezati pomoću izbornika s desne strane uređivača, kao što je prikazano u nastavku.

Aaa, i to je to! Tako stvarate Selz trgovinu i integrirate je s WordPressom. Nazivam vas da istražite nadzornu ploču i graditelj trgovine za sve funkcije potrebne za prilagodbu vaše internetske trgovine izvan vaše najluđe mašte.

Selz cijene

Selz vam nudi tri cjenovna paketa kao što smo detaljno objavili na slici ispod.

Imamo:

  • Lite, po 17 dolara dnevno mjesečno naplaćuje
  • Standard, po 23 dolara dnevno mjesečno naplaćuje
  • profesionalac, po 35 dolara mjesečno naplaćuje se godišnje

Potražite paket koji vam odgovara, ali ako nemate pojma odakle započeti, Standard ako me pitate, paket izgleda prilično solidno. Imajte na umu da Selz.com naplaćuje 2% naknade za transakcije i 2,9% + 0,3 $ naknade za kreditne kartice. I kao što već znate, postoji besplatno 14-dnevno probno razdoblje koje vam pomaže da testirate vode. Nema postavljenih naknada i ne morate kupovati dodatne usluge hostinga. Postoji li garancija povrata novca? Nije, ali to nije nužno loše, zar ne?

Zaključak

Između vas i mene Selz je izvanredna platforma za e-trgovinu. Jednostavan je za korištenje čak i sa milijun i jednom značajkom. Platforma će vam pomoći da postavite internetsku trgovinu u roku od nekoliko minuta zahvaljujući proizvođaču trgovine i počnete prodavati odmah.

Koja je vaša omiljena platforma za e-trgovinu? Jeste li koristili Selz u prošlosti? Javite nam svoje misli u komentarima. Živjeli sretnoj prodaji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me