Pregled dodatka Amelia: Jednostavna rezervacija termina za WordPress

Pregled dodatka Amelia: Jednostavna rezervacija termina za WordPress

Nisu svi WordPress dodaci za rezervaciju ono što su napravili. Nekima od njih nedostaju funkcije potrebne za učinkovito provođenje operacije za sastanke, dok druge izgledaju staro i zastarjelo. Ne želite nijednu od ovih, ali čini se da Amelia dodatak za rezervaciju želi osigurati da su svi korisnici zadovoljni i funkcionalnošću i stilom.


U ovom pregledu Amelia dodataka za rezervaciju govorit ćemo o njegovim najboljim značajkama, zašto mislimo da je jedan od najboljih WordPress dodataka za najbolje termine za rezervaciju i kako je to vrlo prilagodljiv motor za rezervacije za mnoge vrste poduzeća.

NAUČITE VIŠE O AMELIJI

Ono što razlikuje mehanizam rezervacija Amelia?

Amelia se smatra dodatkom za rezervaciju na razini poduzeća. Stoga se cijeli vaš tim može prijaviti u motor i upravljati sastancima koji dolaze. To je prilično lagan sustav, ali i dalje primate cijeli paket alata za stvari poput upravljanja uslugama, lokacijama, klijentima i plaćanjima.

Sve se to događa putem WordPress nadzorne ploče gdje su sve postavke i alati Amelia objedinjeni u jedno glatko korisničko sučelje.

Dakle, ako bih se raspravljao o dvije stvari zbog kojih se Amelia booking engine ističe, rekao bih sučelja za podupiranje i sučelja. Već smo malo razgovarali o pozadini, ali važno je shvatiti kako glatke rezervacije prolaze kroz dodatak.

Prije svega, dodatak za rezervaciju Amelia može se prilagoditi za nekoliko vrsta industrije. na primjer, pravni savjetnik ne bi imao problema stvoriti moćan modul za dovođenje novih klijenata.

Evo nekih drugih tvrtki za koje se zna da dobivaju dodatak Amelia:

  • Lječilišta i saloni
  • Teretane i osobni treneri
  • Popravni centri
  • Privatne klinike
  • Kozmetički saloni
  • psiholozi
  • Turistička industrija
  • Bilo koja vrsta liječnika
  • Mnogo više

Pregled dodatka za rezervaciju Amelia: Demos

A to je sjajno u vezi s Amelijom Za početak hvatate predložak i dodajete polja potrebna vašem mehanizmu za rezervaciju. Tada ćete moći prilagoditi marke tako da odgovara vašoj trenutnoj temi, a sve bez da sami morate kodirati modul. Ovo je detaljni čarobnjak za rezervaciju koji vodi kupce kroz postupak imenovanja za najmanju moguću količinu zbrke.

Najbolje značajke iz Amelije

Pomoću dodatka za rezervaciju Amelia možete prilagoditi mehanizam rezervacija za vlastiti posao i integrirati platni sustav za svoje kupce da vam odmah pošalju novac. Uz to, na pozadini je dosta informacija da biste vidjeli koliko je zakazano, a što trebate upravljati.

Što još možete očekivati ​​od Amelije?

Više zaposlenika, radno vrijeme i mjesto

Amelia motor prilično je fleksibilan sa svojim satima i zaposlenicima. Na primjer, omogućava rezervaciju s nekoliko zaposlenika. Dodatak ima mogućnosti prodaje više usluga ili njihovog razvrstavanja u kategorije.

Uživam i u značajkama poslovne lokacije, što znači da bi teretana mogla prikupljati sastanke na temelju lokacije najbliže kupcu.

Jednostavan kalendar za upravljanje

Kalendar je vidljiv na prednjoj i stražnjoj strani. Upotrijebite postavke da biste vidjeli i pokazali filtre na temelju osoblja, lokacija i usluga. Pored toga, Amelia uključuje zajednički prikaz kalendara s opcijama za otkrivanje različitih prikaza poput mjesečnih ili dnevnih prikaza.

Zajednički kalendar Amelia

Sučelje za rezervaciju s alatima za pretraživanje

Amelia pruža traku za pretraživanje, što je postala norma za mnoge web stranice za rezervaciju. Na ovaj način korisnik može upisati nekoliko ključnih riječi koje odgovaraju njihovim željama u pretraživanju. Nakon toga, engine za rezervaciju odlučuje koji su rezultati za kupca najrelevantniji.

Pregled dodatka za rezervaciju Amelia: Rezervno sučelje s alatima za pretraživanje

Sjajan primjer za to bio bi osobni trener u teretani. U toj teretani bi moglo biti desetak trenera na osoblju, ali ja osobno volim njih dvojicu za svoj trenerski regiment. Stoga bih rekao motoru za rezervacije da želim Ivana kao svog trenera na određeni datum.

Dodatak za rezervaciju Amelia tada bi na taj datum isporučio sva dostupna vremena za Ivana.

Katalog usluga i kategorija

Usluge su često podijeljene na posebne kategorije. Na primjer, joga teretana ima sve vrste nastave, od kojih neke nisu prikladne svim kupcima. Dakle, možete imati prekrasnu galeriju koja se temelji na mreži kako biste prikazali sve ove usluge. To funkcionira s kratkim kodom, pa se galerija može umetnuti bilo gdje na vašoj web lokaciji.

Pregled dodataka Amelia Booking Plugin: Katalog usluga i kategorija

Kombinirajte to s čarobnjakom za korak po korak i trakom za pretraživanje, a Amelia čini divno korisničko sučelje.

Koliko to kosta?

Amelia rezervacijski dodatak prodaje TMS dodatak. Licenca za pojedinačnu web lokaciju (od svibnja 2019.) iznosi 59 USD godišnje za jednu web lokaciju, što je nevjerojatna cijena za tako moćan dodatak za sastanke. Ova se licenca koristi za upotrebu na jednoj web lokaciji – bez obzira radi li se o vašoj web lokaciji ili klijentu. To omogućava pristup svim fantastičnim i moćnim značajkama dodatka za rezerviranje i naplatu krajnjih korisnika (s tim što su jedna iznimka ograničena područja vaše web stranice, npr. Kada korisnici prvo moraju platiti prije pristup rezervacijskom obliku).

Dakle, kao što vidite, cijene su prilično razumne. To čak uključuje i cijelu godinu korisničke podrške što cijenu čini nama isplativom.

Kao i kod svih dodataka CodeCanyon, nema zahtjeva za proširenjem podrške. Naknada od 59 USD jednokratna je uplata koja dodatku omogućuje doživotna ažuriranja.

Korisnička podrška tvrtke Amelia Developers

Pregled dodatka Amelia Booking Plugin: podrška

Korisničku podršku za Ameliju pružaju TMS-Plugins, poznati po odgovornim i korisnim odgovorima. Ovo je neophodno kada se vaše poslovanje oslanja na motor za rezervacije kako bi kupci prišli kroz vaša vrata.

Kao što je spomenuto u odjeljku o cijenama, korisnici Amelije primaju podršku šest mjeseci s redovnom licencom. Podršku možete produžiti na 12 mjeseci i nastaviti s plaćanjem ako želite čak i više od toga.

TMS-dodaci imaju sustav ulaznica na vlastitoj web stranici tako da možete izravno komunicirati s odredom za podršku. Iz onoga što sam doživio, tim za podršku vrlo je prilagodljiv za ovaj dodatak.

Također je lijepo vidjeti da su komentari ispunjeni odgovorima programera. Ovo je sjajno za sva vaša pitanja predprodajne prodaje. Općenito, čini se da ne biste trebali imati problema s kontaktiranjem korisničke podrške ako plaćate Amelia.

Tko bi trebao razmotriti dodatak za rezervaciju / rezervaciju Amelia?

Ustvrdio bih da ako vam je potreban motor za rezervaciju ili sastanak, smatrajte Ameliju jednim od svojih izbora broj jedan. Rizično je instalirati besplatan dodatak i pokušati voditi čitav posao oko njega. Ne postoji jamstvo kvalitetne podrške i tko zna hoće li dodatak biti za dvije godine?

S Amelijom dobivate odličan tim za podršku, motor za rezervacije s puno mogućnosti i mogućnosti prilagodbe koje su vam potrebne da biste prilagodili alat za rezervaciju na vašu trenutnu web stranicu.

Uz to, dodatak surađuje sa širokim spektrom poduzeća i industrija poput liječnika, teretana i salona. Dakle, pokušajte Ameliju i provjerite demonstracije prije kupnje.

Saznajte više o Ameliji

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj recenziji dodatka za rezervaciju Amelia, javite nam u komentarima u nastavku. Ili ako ste upotrebljavali dodatak i želite dijeliti, voljeli bismo znati što mislite o ovom moćnom dodatku za rezervaciju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me