Pregled afilijacijskih kupona: Povećajte konverzije i prodaju

Pregled afilijacijskih kupona: povećajte konverzije i ostvarite više prodaje

Jeste li pridruženi trgovac koji želi povećati klikovne stope i prodaju na svojoj web stranici? Ako je to slučaj, zasigurno će vam se svidjeti ovaj pregled dodatka Affiliate Coupons WordPress.


Mislim da ćete se složiti kad kažem: stvaranje uspješne podružnice web stranica je izazovno. Sve od pronalaska najpovoljnijih ponuda do marketinga i pretvaranja korisnika u kupce nije šala.

Kao takvi, potrebni su vam samo najbolji alati za napredak jeftino, brzo i bez povlačenja kose. Ako imate tržište jednog takvog alata, pozdravite ih Pridružite kupone.

U ovom postu otkrivate značajke koje čine Affiliate Coupons jednim od najboljih dodataka za pridružene kompanije na internetu.

Također postavljamo i testiramo dodatak, tako da možete udariti o zemlju. Ako vam to zvuči uzbudljivo, pustimo igle i zaplešimo!

Što su afilijacijski kuponi?

dodatak kupona wordpress dodatak

Prvo stvari, što je točno Affiliate Kuponi i što to radi? U redu, Affiliate Coupons je prekrasan WordPress dodatak koji vam pomaže u promociji vašeg kuponi i ponude lako.

Zahvaljujući uzbudljivom paketu značajki, pomoću ovog dodatka možete učinkovito poboljšati konverzije na web mjestu pridruženih kupona.

Ako, kao i mnoge druge podružnice, koristite kuponi i ponude način promocije proizvoda i usluga, posebno će vam se svideti Affiliate Coupons WordPress dodatak.

Dodatak vam pomaže da lako stvorite kupone i zatim ih lijepo prikažete na svojoj web stranici, što znači bolje pretvorbe za vas.

Osim toga, štedite puno vremena, a pritom dobivate više prodaje, jer je dodatak nevjerojatno jednostavan za korištenje.

Dodatak sadrži intuitivnu administrativnu ploču i primamljive stilove koji promoviraju vaše proizvode bez daha.

Affiliate Coupons vam je dobro kodiran, lagan i savršeno rješenje za sve ozbiljne trgovce.

Dolazi u dva okusa. besplatna verzija savršeno za sve podružnice i premium verzija koji ima još više značajki za korisnika napajanja.

Sada kada znate što su Affiliate Kuponi, nastavimo s otkrivanjem značajki koje će vaše partnerske marketinške snove ostvariti.

Ključne značajke pridruženih kupona

Dodatak je dobar kao i značajke koje nudi. Dakle, kako se Affiliate Kuponi postavljaju prema konkurenciji u smislu značajki? Čitajte dalje kako biste saznali više.

Odgovarajući mobilni dizajn

U ovom vremenu i vremenu ne možete si priuštiti pokretanje krute web stranice koja je teško upotrebljavati na pametnim telefonima i ostalim mobilnim uređajima.

Kruti dizajn osobito je nepovoljan za pridružene trgovce koji žele povećati prodaju, jer je vjerojatnije da će kupci pritisnuti gumb za povratak mnogo prije nego što stignu do vaših kupona..

WordPress profesionalci koji se nalaze iza Affiliate Coupons to znaju, zbog čega su dodatak učinili 100% prilagodljivim i mobilnim.

Sada se ne morate brinuti da će dodatak upropastiti vaš dizajn bez obzira na uređaj koji koristi vaš kupac.

Bez obzira na uređaj, svi će korisnici imati glatko iskustvo na vašoj web lokaciji, što znači izvrsne stvari za vašu konačnu liniju.

Povrh svega, Affiliate Coupons podržava ubrzane mobilne stranice ili AMP ukratko.

Kompatibilnost sa svim WordPress temama

Jeste li ikada instalirali dodatak koji je zabrljao vašu WordPress temu? Možda su se neki stilovi sukobili i stvari su bile posvuda.

Ako to nije bio slučaj, možda neki stil dodatka jednostavno nije odgovarao ostatku vaše teme, a nekoliko granica nije bilo u redu?

Jeste li ikad morali potpuno promijeniti temu samo da biste radili s određenim dodatkom? Znamo kako vas kompatibilnost s temama dodataka može ostaviti lošeg ukusa u ustima.

Pa, neki su dodaci notorni zbog zabrinjavanja vaše teme, ali Affiliate Coupons nije jedan od njih. Zahvaljujući sjajnom kodiranju, ugrađenim predlošcima i šačici kratkih kodova, dodatak možete koristiti bilo gdje na vašoj web lokaciji bez problema s kompatibilnošću..

Višestruki stilovi i prilagođeni CSS

Svaka web stranica dolazi s različitim stilovima, od kojih su neki osobni. I to je sve jer je prednji kraj jednako važan kao i zadnji.

Ako koristite dodatak za kupone i ponude koji ne dopušta prilagođavanje, kuponi će izgledati na mjestu. Ili ružno.

Uostalom, ne želite dodatak pridruženog kupona koji vam omogućuje prikaz kupona i ponuda u vlastitim jedinstvenim stilovima?

Ako je to snažno da, uživat ćete u činjenici da se Affiliate Kuponi isporučuju s širokim opcijama prilagodbe. Na vrhu višekratnik unaprijed izrađeni stilovi i predloške, možete prilagoditi dodatak putem CSS-a dok ne ispustite.

To nije sve, možete prilagoditi gotove predloške i stvoriti vlastite. Dostupni predlošci uključuju Standard, Mreža, Popis i widget.

To znači da će vaši kuponi izgledati točno onako kako ih vidite u svom umu, te će odgovarati ostatku vaše web stranice. Harmonija u stilu uvijek je izvrsna za bolje pretvorbe i ne možete se s njima svađati psihologija.

Nadalje, dodatak dolazi s više widgeta koji vam omogućuju prikazivanje kupona na bočnoj traci i drugim područjima widgeta. Dvije ugrađene teme u boji, tj., mrakSvjetlo, čine stvari još zanimljivijim.

Affiliate kupone klikni za otkrivanje

Osim toga, premium verzija dolazi s novom i sjajnom značajkom poznatom kao Kliknite za otkrivanje. Značajka je popularna među podružnicama jer vam pomaže sakriti kodove popusta dok korisnik ne klikne na kuponu. Ovo je sjajan način dodavanja poziva na radnju vašoj web stranici, a može čak pomoći povećati stope pretvorbe. Razgovarajte o beskonačnim mogućnostima prikaza i oblikovanja!

Snažne opcije kupona

Na stranu, dodatak koji isporučuje snažne back-end opcije uvijek je dobrodošla ideja. Mislim, zašto se fokusirati na prednji dio kad motor to je zaostatak o čemu se ne može pisati kući?

To bi bilo poput oblačenja mačke u leopardovom tisku, i stvarno mi je loše s analogijama �� Ali već znate kako ovo ide; ne možeš za života reći da imaš leoparda.

Isti se slučaj odnosi na dodatke, a prednje opcije nisu ništa ako je stražnji dio sisan. Partnerski kuponi ne sisaju, dame i gospodo.

Naprotiv, dolazi s moćnom administrativnom pločom koja ima sve mogućnosti za stvaranje i promociju kupona poput profesionalaca.

Evo popisa koji vam pokazuje na što mislim (vidjet ćete više kada instaliramo dodatak). Na upravljačkoj ploči možete:

 • Stvorite više dobavljača i unaprijed definirajte pridružene veze
 • Dodajte neograničen broj kupona i ponuda
 • Odredite prilagođene stranice kupona i ponude
 • Klikom povežite kupone s dobavljačima
 • Kliknite, kopirajte i pregledajte statistike
 • Aktivirajte praćenje događaja
 • Sakrij datume i kupone s istekom roka
 • Opišite svoje kupone
 • Kategorizirajte kupone
 • Stil pomoću prilagođenog CSS-a
 • Označite i istaknite pojedinačne kupone
 • Doslovno postići nemoguće ��

Vrhunska podrška svjetske klase

Prije sam imao slabu podršku i ne mogu to poželjeti svom najgorem neprijatelju. Mnogo boli kad ne možete potražiti pomoć kad vam zatreba. Obično, loša potpora rezultira nepotrebnim stresom i gubitkom prihoda.

Pa što se događa ako naiđete na probleme dok upotrebljavate dodatak Affiliate Coupons? Hoćete li se zaglaviti ili ćete dobiti pravovremenu i korisnu podršku? Da vidimo kako možete dobiti podršku.

Za početak, postoji baza znanja koja odgovara na mnoga relevantna pitanja. Ovaj odjeljak odgovara na pretprodaju, instaliranje, rješavanje problema, produženje, oblikovanje, licenciranje i druga pitanja.

Drugo, dobivate odjeljak o čestim pitanjima (FAQ) koji na mnoštvo pitanja daje odgovore na jednu stranicu, što je povoljno reći.

Ako gornje mogućnosti ne uspiju, uvijek možete podići kartu za podršku da biste izravno komunicirali sa stručnim timom za podršku.

Na stranu, instalirajmo sada i testirajte Affiliate kupone.

Kako instalirati i koristiti partnerske kupone

Instaliranje dodatka Affiliate Coupons je jednostavno. Bez obzira jeste li početnik ili profesionalac, sve to možete podesiti za deset minuta. Konfiguriranje opcija i stiliziranje kupona je lako, ali nemojte moju riječ uzimati u to, idemo na posao.

Instalacija partnerskih kupona

Da biste dobili kuglu, morate instalirati besplatnu verziju. U suprotnom, premium verzija neće raditi. To je zato što je premium verzija izgrađena na vrhu besplatnog dodatka, ali ima nekoliko korisnih značajki koje vam štede dan.

Bez dodatnog slaganja, prijavite se na svoju nadzornu ploču administratora WordPress-a i pomaknite se do Dodaci> Dodaj novo. Na sljedećem ekranu, tj., Dodajte dodatke, u okvir za pretraživanje ključne riječi unesite “Affiliate Coupons” i zatim pritisnite gumb Sada instalirati Nakon što nađete dodatak, pritisnite gumb.

udruženi kuponi

Nakon toga, aktivirajte dodatak klikom na Aktivirati gumb koji zamjenjuje Sada instalirati gumb na istom zaslonu.

Ako ste kupili kopiju pro verzije, prvo morate preuzeti svoju kopiju Affcoups.com. Zatim se prijavite na upravnu ploču WordPress-a i pomaknite se do Dodaci> Dodaj novo. Ali umjesto pretraživanja poput besplatne verzije, kliknite ikonu Prenesite dodatak na vrhu zaslona kao što je prikazano u nastavku.

Pro inačica pridruženih kupona

Zatim pritisnite tipku Odaberite datoteku i zatim gumb Sada instalirati gumb kao što smo detaljnije na slici ispod.

instaliranje partnerskih kupona pro verzije

Pričekajte da se postupak instalacije dovrši, a zatim Aktivirati dodatak. U ovom trenutku, Partnerski kuponi su spremni za upotrebu. Sada ćemo stvoriti kupon za uzorke.

Izrada kupona

Izrada kupona pomoću affiliate kupona je lak posao. Ali prije dodavanja kupona, morate dodati dobavljača. Dođite do Pridružite kupone stavku izbornika i kliknite dobavljači kako je prikazano dolje.

dodavanje novog dobavljača na pridružene kupone

Zatim pritisnite tipku Dodajte dobavljača gumb kako je dolje detaljno opisano.

dodajući novog dobavljača

Nakon toga, ispunite podatke o dobavljaču i pritisnite Objaviti gumb kao što ističemo na slici ispod.

Sada kada imamo dobavljača, napravimo svoj prvi kupon. Dođite do novog Pridružite kupone stavku izbornika i kliknite Dodajte kupon kao što pokazujemo u nastavku.

stvaranje novog kupona pomoću dodatka pridruženih kupona

To dovodi do zaslona za stvaranje kupona prikazanog dolje. Ispunite obrazac s podacima o kuponu i pritisnite Objaviti gumb kako ističemo. Vaš bi ekran mogao izgledati drugačije, jer, kao što vjerojatno možete reći, testiram Gutenberg Editor. Bez obzira jeste li u kampu Gutenberg ili Classic Editor, postupak ostaje gotovo isti.

dodavanje novog kupona

Nakon izrade kupona, idite na Pridružite kupone> ​​Svi kuponi da vidite svoj kupon kao i kratki kôd koji trebate koristiti. Pogledajte sliku u nastavku za više detalja.

Nastavio sam, stvorio novu stranicu i zalijepio kratki kod. Sljedeća slika prikazuje vam naš kupon za uzorak. Imajte na umu da, koristim temu Dvadeset sedamnaest.

Uopće nije loše uzimajući u obzir sve ostale mogućnosti prikaza.

Za sve ostale postavke idite na Pridružite kupone> ​​Postavke na vašem Admin WordPress izborniku kao što je prikazano u nastavku.

Vodič za brzi početak

Prvi ekran na koji naiđete ispod postavke je Vodič za brzi početak. Na ovom zaslonu (prikazano dolje) naučite kako postaviti dodatak i kako na više načina prikazati kupone.

postavke kuponskih partnera

Kao što vidite, postoji puno moćnih kratkih kodova koje možete koristiti za umetanje kupona. Samo koristite parametre koje želite. Na primjer, možete sastaviti mali kratki kôd da biste prikazali najnovije, aktivne kupone koje biste dodali na svoju početnu stranicu:

[affpsps max = "4" orderby = "date" hid_expired = "true"]

licenciranje

Drugi zaslon koji vidite nakon toga je licenciranje. Ovdje možete dodati svoj licenčni ključ za redovita ažuriranja i profesionalnu podršku.

Kuponske stranice

Slijede Kuponske stranice prikazano ispod.

Na gornjem zaslonu možete odabrati:

 • Stvorite stranice za svaki kupon (što bih vam preporučio ako dodate značajan sadržaj svojim kuponima, ako želite da se vaši pojedinačni kuponi prikazuju u rezultatima Google pretraživanja)
 • Prvo preusmjerite veze i gumbe na stranice kupona
 • Definirajte prilagođeni pupak za pojedinačne stranice kupona
 • Uključite kupone u rezultate pretraživanja na licu mjesta

Općenito

Nakon toga imamo Općenito ploča istaknuta u nastavku.

 Općenito ploča je najduža jer je tamo sve radnje. Na gornjem zaslonu možete puno učiniti, a mnoge su važne postavke, pa bih vam toplo preporučio da ne preskačete ovu stranicu.

Odavde možete definirati važne zadane vrijednosti kupona, poput narudžbenog i zadanog predloška izgleda. Možete definirati i dužinu izvoda kupona, urediti / prilagoditi tekst gumba i dodati prilagođeni CSS.

Praćenje i statistika

Sljedeći je zaslon Praćenje i statistika što uključuje nekoliko korisnih opcija.

Na gornjem zaslonu možete vidjeti mogućnost isključenja ugrađenog praćenja. Ali ne vidim zašto biste to željeli, osim naravno ako imate problema.

Iako je druga opcija vrijedna omogućavanja. Na taj način možete pratiti klikove pomoću Google Analytics-a, Google upravitelja oznaka i Matomoa (ranije poznatog kao Piwik). To vam daje uvid u koji se kuponi pretvaraju.

Pomoć i podrška

I konačno dolazi ono Pomoć i podrška zaslon.

Iako zaslon ne nudi podatke za kontakt ili izravnu vezu na podršku za ulaznice, on nudi informacije koje bi mogle biti korisne u slučaju da imate problema s dodatkom. Na ekranu se prikazuju evidencija o pogreškama i što je još važnije, kratki snimak vaših verzija WordPressa i PHP-a Ako ikada naiđete na probleme s pokretanjem dodatka, počnite ovdje prije nego što se obratite podršci (vjerovatno će im trebati ove informacije kako bi vam pomogle).

Kupci afilijacijskih kupona

Ljudi se trude za dodatkom Affiliate Coupons WordPress, a što ne treba voljeti. Dodatak je jednostavan za upotrebu čak i ako je pun vrtova nevjerojatnim značajkama. Besplatna verzija ima skoro savršenih 5 zvjezdica (iznad glave) WordPress.org uvjerite se sami) zajedno sa šaljivim recenzijama pro kupaca.

Na kraju dana, sigurno je reći da ste u dobrim rukama s Flowdee and Co, jer – između vas i mene – ovo je jedan sjajan dodatak.

Cijene pridruženih kupona

Za praktičnost koju ovaj loš momak nudi, iskreno smatram da je cijena preniska. Programeri vam nude tri cjenovna paketa na temelju broja web mjesta kako je prikazano na slici iznad.

U vrijeme pisanja teksta 39 dolara osobno paket podržava jednu stranicu, 99 dolara plus paket uključuje tri stranice, i 199 dolara Pro paket se može koristiti na do deset stranica. I naravno, tu je i besplatna verzija dostupna na WordPress.org.

Završne misli za naš pregled partnerskih kupona

Svi znamo da kao affiliate marketing, imate vrlo malo prostora za pogreške u svojim promotivnim naporima. Trebate sve najbolje alate koje možete dobiti. Ako na svojoj web stranici koristite kupone i ponude, Affiliate Kuponi su prava ponuda.

Affiliate Coupons je sjajan dodatak za vaše podružničko poslovanje. Jednostavan je za upotrebu i sadrži tonu uzbudljivih značajki (poput onih više predložaka). Plus to stvarno ubrzava proces dodavanja i upravljanja kuponima na vašoj web stranici. Nikad više nećete zaboraviti ukloniti istekli kupon. Općenito, preporučio bih da isprobate dodatak. Između besplatne i pro verzije može raditi za svaki proračun.

Nabavite Affiiate kupone     Isprobajte demonstraciju uživo

Jeste li pokušali s dodatkom Affiliate Coupons za WordPress? Koje su tvoje misli? Imate pitanje ili prijedlog? Javite nam svoje misli u komentarima ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me