Povezani postovi za WordPress od Bibblio Plugin Review

Povezani postovi za WordPress od Bibblio Plugin Review

Kao vlasnik web stranice, vi biste trebali učiniti sve što možete kako bi posjetitelji ostali dulje na vašoj web lokaciji. Može poboljšati SEO i ostvariti prihod. Jedan od načina da se spriječi posjetitelje da pritisnu tipku “Back” na pregledniku je usmjeriti ih na sadržaj koji je usko povezan s onim što već čitaju na vašoj web stranici. Još bolje da ono što znate o njihovim navikama pregledavanja možete koristiti za izradu sadržaja u kojem će im vjerovatnije biti zadovoljstvo. To djeluje za Netflix gdje preporuke donose 80% vremena angažmana. Nema razloga zašto to ne bi trebalo raditi za vas, a to je mjesto u kojem srodni postovi za WordPress by Bibblio mogu pomoći.


Povezani postovi za WordPress od Bibblio koristi umjetnu inteligenciju za pronalaženje i prikaz povezanih postova na temelju vašeg sadržaja i korisničkih podataka. A budući da koristi strojno učenje za stalno poboljšavanje svojih prijedloga, dodatak može poslužiti visoko optimizirani sadržaj. Algoritmi se stalno ažuriraju, uče se od ponašanja publike i poboljšavaju dok dodajete više sadržaja. Prije nego što to saznate, bolje ćete pucati na bazu čitatelja.

Što sve to znači u SEO smislu? S vremenom može značiti veći angažman, manju stopu napuštanja početne stranice i bolje SERP-ove. Ne morate uzeti moju riječ za to. Umjesto toga, možete testirati pogon besplatni dodatak Bibblio na vašoj web stranici. Instaliranje dodatka i rad s njim nevjerojatno je, ali malo kasnije ću vas provesti kroz korake..

Kako djeluju povezani postovi za WordPress od Bibblio

Kada aktivirate dodatak, on automatski indeksira sve vaše postove i počinje ih odmah analizirati. Zatim čitateljima služi relevantni sadržaj temeljen na algoritmu strojnog učenja. Kao rezultat toga, preporuke su vrlo relevantne za čitatelje, potičući ih da ostanu duže na vašoj web lokaciji.

Kako to radi

Modul s preporukama može se prikazati u widgetu u bočnoj traci, podnožju ili umetnuto (s kratkim kodom), gdje god ih želite. Zaslon se može prilagoditi pomoću CSS-a koji ide uz dizajn vaše web stranice, a istaknute slike bit će prikazane u preporukama.

Sva se obrada vrši na kraju poslužitelja dodataka, tako da nema brzine na web mjestu. Ovisno o količini sadržaja, može se početno zaostajati u preporukama. Latencija može varirati od nekoliko minuta za manje blogove do nekoliko sati za web stranice sa velikim sadržajem.

Tamo gdje Bibblio stvarno sjaji je u načinu na koji tretira svaku posjetu kao priliku za učenje i poboljšanje na temelju preporuka.

Što košta

Prije nego što nastavimo, neka nam troše troškovi. Bez plaćanja ijednog centa, mjesečno možete primati do 25000 poziva preporuka. Svaki skup preporuka računa se kao jedan poziv.

Registracija besplatno

Besplatni povezani članci za WordPress by Bibblio Starter plan odlična su opcija za nove blogere ili ako želite isprobati uslugu prije nego što uronite u premium plan.

Povezani postovi za WordPress od Bibblio planova cijena

Od tamo ćete imati mogućnost prijave za premium račun Self-Serve ili Enterprise. Planovi Self-Serve koriste nadogradnju cijene na temelju broja preporuka koje ćete koristiti, počevši od 19 USD za 50000 preporuka. Za velike web stranice možete se obratiti Bibblio timu kako biste izradili prilagođeni plan poduzeća kako bi zadovoljili vaše potrebe.

Glavne značajke

Ostale značajke koje povećavaju atraktivnost Bibblio-a:

Ključne značajke Bibbliografije

 • Lagana je i brza, sa svim pred-obradom, predmemoriranjem i podizanjem teškog tereta poslužuje dodatak. Bez dodatnog naprezanja na poslužitelju, web mjesto će ostati brzo
 • Postoji 150+ kombinacija dizajna za gotove module pridržavati se preporuka koje se mogu ubaciti u widget
 • Moduli su prilagodljivi i responzivni
 • Višestruke mogućnosti prikaza – u bočnoj traci, podnožju ili unutar retka bilo gdje u postu
 • Podržava sličice automatskim povlačenjem istaknute slike
 • Algoritmi strojnog učenja za davanje vrlo relevantnih preporuka
 • Imate kontrolu nad načinom na koji plugin upravlja vašim prethodnim ili budućim postovima. Osim toga, možete izostaviti postove koje ne želite prikazivati
 • Budući da tehnologija tvrtke Bibblio razumije vaš sadržaj, više ne morate silno označavati svoje postove
 • Automatski skenira web lokaciju na sadržaj i brzo daje preporuke
 • Omogućuje vam dodavanje koda za praćenje kako biste vidjeli što korisnici klikaju
 • Prati koliko su vaši moduli učinkoviti s podacima o mjernim podacima kao što je broj danih preporuka i stopa klikova
 • Podrška za više od desetak jezika
 • Pouzdana infrastruktura s podacima koji se pohranjuju uz usluge Amazon Web Services
 • Pouzdana korisnička podrška koja osigurava vrijeme odziva u roku od 24 sata

Kako prikazivati ​​povezane postove na svojoj web stranici pomoću Bibblio

Sada kada znamo dobro u vezi s Bibbliotejom, provjerimo kako se u akciji igra. Da bih to učinio, instalirat ću dodatak na probnu web stranicu koja sadrži neki sadržaj povezan s putovanjima i avanturama.

Izrada modula

Prilikom instalacije dodatak dodaje a Bibblio stavku na nadzornu ploču odakle možete pristupiti svim značajkama dodatka.

Prvo što trebate učiniti nakon instalacije je stvoriti svoj Bibblio račun. Primit ćete API ključeve i nakon što ih unesete u relevantno polje, spremni ste započeti konfiguriranje dodatka.

Kreirajte račun

Možete dozvoliti Povezanim postovima za WordPress by Bibblio pristup svim vašim postojećim postovima, kao i automatsko dodavanje budućih postova. Ako imate prilagođene vrste postova, prikazat će se i ovdje.

Uključujući postove

Sada možete nastaviti s stvaranjem modula i prilagođavanjem istog. Modul je widget koji sadrži srodne postove koji mogu sjediti na bilo kojem dijelu vašeg posta ili stranica. Postoji izbor četiri izgleda – rešetka, izlog, stupac i redak. Moguće je preko 150 kombinacija gotovog izgleda.

Dizajn modula

Možete prilagoditi omjer pločica i dodati posebne efekte, poput Reveal More on lebdjenje, Shine on lebdeći, prikaz teksta odvojeno ispod slike ili kao prekrivanje i još mnogo toga. Istaknuta slika vašeg posta automatski će se prikazati u pozadini. U slučaju da nemate predstavljenu sliku za svoj post, pločice će po zadanom prikazati vodeni žig u sivim tonovima za svaku pločicu. Ovo je mjesto na koje možete dodati modul za praćenje u modul kako biste pratili njegove performanse.

Svoje module možete ručno prilagoditi i nadjačavanjem vlastitog CSS-a. Kada budete zadovoljni svojim odabranima, dajte svom modulu jedinstveno ime i Uštedjeti to.

Dodajte modul

Ako kasnije želite na bilo koji način promijeniti modul, to možete učiniti i posjetom Bibblio> Moduli uvođenje izmjena i dopuna promjena.

Dodatni moduli

I ne samo to, ako postoji neki određeni post koji se ne želite prikazati u povezanim postovima, možete ga isključiti ako poništite mogućnost u uređivaču.

Izuzmi postove

Zaslon modula

Nakon kreiranja modula, najlakši način za prikazivanje pomoću ugrađene postavke Bibblio za automatski postavljanje modula nakon objave. Tu ćete postavku pronaći na glavnom Bibblio> Moduli stranica. Jednostavno odaberite modul koji biste prema zadanim postavkama željeli imati, dodijelite mu naslov i spremite. To je to! Sada će se svi vaši postovi prikazivati ​​ovaj modul osim ako ne odredite neki drugi.

Automatski istaknuti moduli Bibblio

Ali možete imati i prikaz modula na više drugih lokacija na vašoj web lokaciji. Ako želite, modul možete prikazati u tijelu svog posta. Da biste to učinili, dok ste u Visual Editoru, držite pokazivač na mjestu u postu u kojem želite da se modul pojavi. Zatim kliknite ikonu Umetanje kratkog koda na alatnoj traci.

Povezani postovi za WordPress by Bibblio Shortcodes

U skočnom prozoru koji se pojavi odaberite modul koji će se pojaviti u postu i kliknite OK.

Da bi se widget pokazao na bočnoj traci ili podnožju, idite na Izgled> Widgeti i dodajte po potrebi. Jednostavno kliknite da dodate ili povucite i ispustite widget na željeno mjesto.

Opcije widgeta

Proširite područje widgeta i ispunite sve pojedinosti i spremite unose.

Povezani postovi za WordPress od Bibblio Widget

Na sličan način možete stvoriti koliko god modula želite i dodati ih gdje god želite.

Bibblio može započeti s prikazivanjem preporuka i biti će dostupna uživo za nekoliko minuta za male blogove. Ali za vrlo velike kataloge, potpuno indeksiranje može potrajati nekoliko sati. U mom slučaju uspio sam vidjeti Bibblio u akciji za manje od pet minuta. Ovako se prikazuje na mom testnom mjestu.

pregled

Analitika

Bibblio ga postavlja tako da ćete moći voditi računa o broju pohranjenih postova, kao i o broju preporuka izravno s vaše nadzorne ploče. Ali da biste dublje ušli u klikove na module i stope klikova, morate posjetiti svoju Bibblio nadzornu ploču.

Povezani postovi za WordPress na nadzornoj ploči Bibblio Analytics

Tamo ćete imati pristup detaljnijoj analizi kako metapodataka koje generira svaki post, tako i načina na koji se kreće svaka preporuka. Jednostavna CTR analiza može vam pomoći vidjeti izvedbu preporuka.

Što Bibblio čini izdvajanjem

O srodnim postovima za WordPress od Bibblio se može svidjeti mnogo stvari, ali po meni je to izdvajanje:

 • Apsolutna lakoća kojom sam ga uspio postaviti i dobiti mi davati preporuke u nekoliko minuta
 • Preporuke se pokreću umjetnom inteligencijom koja je prilagođena preferencijama čitatelja i od njih ih neprestano uči kako bi pronašla točke na licu mjesta
 • Sav se sadržaj sprema na poslužitelje dodataka, obrada se događa tamo, pa tako i predmemoriranje. Kao rezultat toga, dobivate preporuke vrhunske klase bez ikakvog smanjenja brzine web mjesta ili opterećenja resursa poslužitelja
 • Istaknute slike automatski se upotrebljavaju kao sličice – ako se dogodi da post nema istaknutu sliku, tada pločice prikazuju vodene žigove
 • Prečaci i widgeti za prikaz pločica bilo gdje
 • Jasna analitika koja uključuje CTR
 • Štedi vam poteškoće prilikom opsežnog označavanja postova

Završne riječi o srodnim postovima za WordPress od Bibblio

Nema sumnje da je pristup strojnom učenju vrlo učinkovit u pronalaženju i posluživanju vrlo relevantnih preporuka posjetiteljima. I malo je sumnje da srodni postovi za WordPress od Bibblio dodatka sjajno rade u ovome. Potrebno vam je sve oružje u vašem oklopu kako biste poboljšali interakciju korisnika na svojoj web stranici. Nema sumnje da je to jedan od najboljih povezanih dodataka za WordPress i da Bibblio može biti odličan dodatak vašoj web stranici.

Preuzmite Bibblio za WordPress   Saznajte više o Bibblio

Imate pitanje o povezanim postovima za WordPress od Bibblio koje nismo obuhvatili u našem vodiču? Samo pitajte u nastavku. Ili ste već instalirali Bibblio na svojoj web stranici? Ostavite bilješku – voljeli bismo znati kako je to funkcioniralo za vas u odjeljku komentara.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map