Pomoću SNAP-a automatski objavite postove WordPress-a svojim društvenim mrežama

Općenito je prihvaćeno da su društveni mediji neophodni kada je riječ o promociji vašeg mrežnog sadržaja. No, može biti zamorno ručno ažurirati sve svoje račune na društvenim mrežama svaki put kada kreirate novi post. Ovo je osobito istinito ako vaša web stranica WordPress svakodnevno nudi brojne članke. Srećom, postoji dodatak koji automatizira taj proces.


Automatski poster društvenih mreža (SNAP) je alat koji vas oslobađa od napornog i vremenski intenzivnog zadatka postavljanja najnovijih veza na različite kanale društvenih medija koje koristite. Doslovno je jedan od najboljih prijatelja bilo kojeg blogera koji tvrdi da ima pamet u društvenim medijima. U ovom ćemo članku opisati najvažnije značajke SNAP-a i kako konfigurirati dodatak za najbolje rezultate.

Povratne veze su lijepe

Ako ste upoznati s osnovnim tehnikama optimizacije za tražilice (SEO), uvijek ste u potrazi za povratnim vezama. Ovo su poveznice natrag na vaše web mjesto s drugih web mjesta. Oni su vrijedni jer, jednostavno rečeno, što više izloženosti imate na mreži, veća je vjerojatnost da ćete dobiti klikove.

Iako postoji zabrinutost koja se vraća sa web stranica društvenih medija nevažne su za pretraživačku ljestvicu, nema sumnje da su još uvijek vidljivi ljudima. Bilo kako bilo, ne može povrijediti, a gotovo sigurno pomoći, imati razne povratne veze na vašu web lokaciju s brojnih kanala društvenih medija.

Iako web-lokacije na društvenim mrežama možda ne znače mnogo na vašoj ljestvici, takozvane web 2.0 web stranice od ovog su pisanja alat koji SEO profesionalci često koriste za poboljšanje ljestvice pretraživanja. Tu se između ostalog uključuju web stranice poput Tumblr, WordPress, LiveJournal i Blogger.

Evo dobre vijesti: SNAP podržava web 2.0 web stranice kao i web lokacije društvenih medija. To je također razlog zašto je SNAP tako moćan za ljude zainteresirane za izgradnju uspješne mrežne prisutnosti. To automatizira stvaranje povratnih veza za vas, uključujući dodavanje tih veza na vrlo popularne kanale društvenih medija i web 2.0 mjesta. Ukratko, pomoću SNAP-a možete učiniti svoju web lokaciju vidljivijom i za botove na tražilicama i za ljude.

Značajke SNAP-a

puckanje

SNAP funkcionira tako da, čim završite s objavljivanjem svog posta, djeluje iza scene kako biste pristupili željenim računima društvenih medija i Web 2.0 i izvršili ažuriranja za vas. Objavit će vezu koju ste upravo stvorili odgovarajućim tekstom, obično naslovom i / ili izvodom koji je u osnovi čitanje članka ili onoliko riječi na kojoj web mjesto dopušta. Naravno, za web lokacije na kojima je slika jamčena (npr. Facebook) možete očekivati ​​da će se vaša istaknuta slika pojaviti i s ažuriranjem..

Trenutno postoji 27 različitih podržanih mreža, puni popis dostupan je na web mjestu za preuzimanje dodataka. Niste ograničeni na maksimalni broj računa s SNAP-om. Drugim riječima, ako imate i osobni i profesionalni Twitter račun, možete konfigurirati SNAP da objavljuje na oba računa.

Konfiguriranje SNAP-a

SNAP konfiguracija pojavit će se ispod postavke opciju u lijevom navigacijskom izborniku na vašoj administracijskoj konzoli. Kad ste na stranici s konfiguracijom, odlučujete koje račune želite dodati. Ispod možete vidjeti popis računa izabranih za određenu instalaciju SNAP-a.

snap2

Za svaki račun dodajete određene podatke, kao što su URL računa, korisničko ime i vjerodajnice. Treba imati na umu da će za konfiguraciju nekih tih računa biti potrebna upotreba API ključa. Dohvat tog API ključa uključivat će neke napore s vaše strane, ali upute za dodatak jer su to kristalno čisti.

Za svaki račun također ćete trebati navesti kako želite da se post prikazuje u ažuriranju. To radite uz pomoć nerazjašnjavajućih oznaka koje pruža SNAP. Na primjer, s Diigo računa ispod, možete vidjeti da će se naslov posta podudarati sa naslovom WordPress posta (“% TITLE%”). Tekst posta odgovarat će izvatku WordPress posta (“% EXCERPT%”). Taj će se isječak uskladiti s logikom koju vaša WordPress tema koristi za prikaz ulomka. Evo još nekih oznaka koje SNAP podržava:

 • % URL% – URL posta.
 • % SURL% – skraćeni URL posta.
 • % IMG% – istaknuti URL slike.
 • % RAWEXCERPT% – izvadak posta (utipkan).
 • % NAJAVLJUJEMO% – tekst do oznaka ili prvih N riječi posta.
 • %PUNI TEKST% – obrađeno tijelo (tekst) posta.
 • % RAWTEXT% – tijelo (tekst) posta kao utipkano.
 • % ORID% – izvorni ID. ID posta za WordPress.
 • %OZNAKE% – oznake postova.
 • % CATS% – kategorije pošta.
 • % HTAGS% – oznake posta kao hashtagovi.
 • % HCATS% – kategorije posta kao hashtagovi.
 • % AUTHORNAME% – ime autora.
 • % AUTHORTWNAME% – Twitter korisničko ime iz korisničkih (autorskih) postavki.
 • %IME STRANICE% – naziv bloga / web lokacije.
 • % CF-CustomFieldName% – sadržaj prilagođenog polja s navedenim nazivom.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – popis prilagođenih taksonomija povezanih s postom.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – popis prilagođenih taksonomija povezanih s postom kao hashtagovi.

Diigo

Obavezno odaberite ispravnu oznaku za ispravnu web lokaciju. Na primjer, vjerovatno ne biste htjeli koristiti% FULLTEXT% za tweet jer su tweetovi ograničeni na 140 znakova.

SNAP vam također pruža fleksibilnost u vezi s dodavanjem vaših postova na raznim web lokacijama društvenih medija. Tipično ćete definirati globalne postavke koje se smatraju zadanim. Zatim, imate mogućnost nadjačati te postavke tijekom uređivanja posta. Vidjet ćete konzolu za SNAP administraciju koja je dodana odmah ispod uređivača vizualnog teksta i tamo možete izvršiti odgovarajuće izmjene za poništavanje zadanih postavki, kao što je prikazano u nastavku.

snap1

Nema ničega što društveni mediji vole više od skraćenih URL-ova, pogotovo na web-lokacijama mikroblogginga poput Twittera. Srećom, SNAP će skratiti vaš (vjerojatno) poduži URL koji je izgrađen iz naslova vašeg posta. Imate mogućnost izbora URL-a za skraćivanje URL-a bit.ly, goog.gl, YOURLS, ili čak malo poznati ugrađeni WordPress skraćivač URL-ova.

Značajke Premium SNAP-a

Kao i mnogi drugi WordPress dodaci, SNAP se nudi i kao besplatna i kao premium verzija, nazvana SNAP Pro. Premium verzija nudi bogatiju značajku postavljenu po cijeni od 49,95 USD za jednu web stranicu i 99,95 USD za više web lokacija.

Za početak, SNAP Pro nudi podršku za oboje Google+ i Pinterest. To su kanali za društvene medije koji su glavna nekretnina u digitalnom marketingu, pa bi blogeri ozbiljni oko davanja izjave putem interneta trebali razmotriti ulaganje u premijsku verziju samo iz tog razloga..

Također, SNAP Pro vam daje mogućnost konfiguriranja kada će se vaši postovi objavljivati ​​na različitim web mjestima, koristeći WP-Cron značajku vaše WordPress instalacije. To znači da, ako se odjednom objavi veliki broj postova, možete zakazati odgovarajuća ažuriranja svojih računa na društvenim medijima kako ne biste istodobno preplavili svoje prijatelje / sljedbenike pretjeranom količinom ažuriranja. SNAP vam također daje mogućnost postavljanja maksimalnog dnevnog ograničenja broja objavljenih mjesta na odabranim web mjestima.

snap3

Ako ste stvarno svjesni svog rasporeda objavljivanja postova, SNAP Pro vam daje mogućnost da ograničite automatsko objavljivanje na određene dane u tjednu i određeno vrijeme. Ovo je korisno ako slijedite određene analitike koji vam savjetuju koja su najbolja vremena za objavljivanje na određenim kanalima društvenih medija.

Vrhunska verzija SNAP-a također ima podršku za Reddit. Budite oprezni s zlostavljanjem Reddita. To je web mjesto zloglasno kada napadate neželjene pošte s “zabranom u sjeni” – zabranom koja ne izgleda kao zabrana. Drugim riječima, možete postavljati i komentirati kao uobičajeno, samo je da nitko drugi ne može vidjeti što objavljujete. SNAP Pro također nudi bolje LinkedIn podržavaju. Uz besplatnu verziju možete postavljati poruku na svoju stranicu profila. Međutim, s premium verzijom možete objaviti stranicu na svojoj tvrtki.

Zamotavanje

SNAP je moćan dodatak koji ne samo da može poboljšati poredak svoje tražilice, već i učiniti vaš sadržaj vidljivijim ljudima koji pregledavaju razne društvene medije i web 2.0 web mjesta. Odličan je alat za bilo kojeg profesionalnog blogera koji previše vremena troši ručno na kopiranje i lijepljenje veza i isječaka na druge web stranice u promotivne svrhe.

Kako volite stvarati povratne veze za svoje najnovije postove? Koristite li automatizirano rješenje ili to radite ručno? Slobodno nam se javite u komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map