Ograniči pregled i vodič za sadržaj Pro

Ograniči dodatak Word Pro WordPress

Pozdrav opet prijatelji! Povratak smo s još jednim fenomenalnim ugovorom za vas. Ovaj je put dodatak Ograniči sadržaj Pro WordPress iz Pippinovih dodataka koji će vam omogućiti lako stvaranje web mjesta za članstvo. Hajde sada da razmotrimo zašto je ovaj dodatak tako fenomenalan!


Razlozi za dodavanje članova na vašu web stranicu

Postoje razlozi za dodavanje sustava članstva na vašu web stranicu. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste na svoje web mjesto možda željeli ili trebali dodati samo odjeljak za članove.

Pokrenite vlastitu internetsku trgovinu

Ograniči opcije plana sadržaja

Članstva su odličan način za zaradu za život sa svoje web stranice, a ako želite prodavati pakete proizvoda ili usluga na svojoj web stranici, htjet ćete integrirati vlastitu platformu za članstvo. Ograniči sadržaj Pro nudi punu podršku za planove s puno mogućnosti prilagođavanja tako da možete urediti cijenu, trajanje, razinu pristupa i još mnogo toga. A taj dodatak ima čak i dodatke za integraciju s Download Monitor-om (tako da možete upravljati vlastitim preuzimanjima sa vlastite web stranice) kao i AffiliateWP (ako želite pokrenuti vlastiti partnerski program).

Razvijajte svoje poslovanje

Ograniči sadržaj Programirani sadržaj

Također možete ponuditi besplatno članstvo, što je odličan način za rast vašeg poslovanja. Pomoću dijela s članovima možete pružiti više vrijednosti i pridobiti više čitatelja. Ovdje na WPExplorer imamo korisnike koji se prijavljuju za ekskluzivne besplatne teme koje možete pronaći samo na našoj web stranici. Ako želite ponuditi bilo koji oblik ekskluzivnog sadržaja ili samo članova, Reststric Content Pro je odličan način da to učinite.

Dodajte članarine s ograničenim sadržajem Pro

Dodavanje članova na vašu web stranicu ne mora biti naporno – Ograničenje sadržaja Pro čini to vrlo lako! Samo instalirajte dodatak i konfigurirajte opcije za svoje pretplate, upravljajte članovima, izvozite financijske podatke i još mnogo toga.

Ograniči pretplate na sadržaj

Sve je dostupno na vašoj WordPress nadzornoj ploči i jasno je označeno (s opisima) kako biste lakše razumjeli i u potpunosti iskoristili sve značajke na dohvat ruke. Možete dodati više razina, nadogradnje, pa čak i kodove za popust.

Ograniči izvještavanje o sadržaju Pro

Oh, i tu je prilično zvjezdani odjeljak za izvještavanje. Možete pregledati grafikone za svoju zaradu i prijave (koji se filtriraju prema razini pretplate i vremenskom rasponu tako da možete pratiti svoj napredak).

Što postavlja ograničiti sadržaj Pro osim natjecatelja

Znamo da postoje mnoge besplatne i premium opcije koje treba razmotriti, ali za mnoge WordPress blogere i poduzetnike Ograniči sadržaj Pro nudi se najboljim opcijama. Prije svega, možete isprobajte dodatak besplatno preuzimanjem Ograniči dodatak za besplatni sadržaj za WordPress s WordPress.org. Nakon što saznate da je to pravi dodatak za vas, nadogradnja na Pro verziju je jednostavna kao i odabir plana.

Dodatak je također bio kodirano s namjenom. Pippina poznajemo jako dugo i znamo da je on jedan od najboljih programera dodataka, spuštenih ruku. Zašto bi mu inače WordPress.org imao povjerenje da pregleda prijave? Kada stvori dodatak, poput Ograniči sadržaj Pro, svaki se kôd i svaka značajka dodatka biraju promišljeno i s namjenom. To čini snažan, pouzdan i siguran dodatak.

No, pomoćni dodatak nije jedini važan faktor, a ograničenje Content Pro je također vrlo važno jednostavan za korištenje. Sve mogućnosti i značajke dostupne su izravno na nadzornoj ploči WordPress-a (poput izvještaja o zaradi i prijavi, pdf fakture ili mogućnosti izvoza u podatke o članovima i uplatama). A postoje i kratki kodovi tako da možete umetati obrasce, ograničavati sadržaj, dodavati detalje pretplate i ostalo gdje god vam trebaju.

Osim toga, ako imate pitanje, odgovor vjerojatno možete pronaći u opsežna mrežna dokumentacija. Sve je tu od instalacije i korištenja kratkih kodova, do dokumenata usmjerenih na razvojne programere o akcijskim kukama i funkcijama. Što je još bolje, postoje videozapisi i snimke zaslona koji će vas provesti kroz svaki korak svakog vodiča kako biste mogli slijediti dalje. A za slučaj slučajnosti ne možete pronaći odgovor ili ako imate zahtjev za značajku, Ograniči sadržaj Pro Tim podrške rado pomaže. Samo pošaljite zahtjev i tehnička služba će vam se javiti čim bude mogla.

Oh, i iako nije specifično za Ograniči sadržaj Pro, Premium članstvo dodatka za jedan od Pippinovih moćnih dodataka omogućava vam pristup ekskluzivne tutorijale i resurse na njegovoj web stranici. Izvrstan resurs za bilo kojeg korisnika snage WordPressa!

Ograničenje sadržaja Pro može učiniti puno više, s dodatcima

Ograniči dodatke za sadržaj Pro

Želite još više? Postoje tonske značajke koje možete dodati instalaciji Ograniči sadržaj Programe dodacima. Trenutno postoji 12 besplatnih i premium dodataka koje je stvorio Pippin, za Monitor Download, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Gateway, Monitor kampanje, Wysija Add On, Math Verification, bbPress integracija, CSV Uvoz korisnika, Uvoz CSD-a, Popusti za članove i nametnite snažne lozinke.

A tu je i 9 dodatnih dodataka za treće strane za pokretanje, za ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, Uvjete i odredbe i EDD popuste. Možete pogledati i saznati više o svim tim Ograniči dodatke za sadržaj Pro na web stranici.

Ograniči sadržaj, vrhunski dodatak

Dajemo Restrict Content Pro 5 zvjezdica za jednostavnu upotrebu, dostupnost dodataka i proširenja i kvalitetu dokumentacije. Odličan je dodatak za početnike jer je opcije lako razumjeti i konfigurirati, ali podjednako je pogodan za napredne programere koji će iskoristiti akcijske kukice, datoteke predložaka i još mnogo toga.

Ograniči sadržaj Pro danas

Radujemo se što ćemo se sutra vidjeti za još jedan novi ekskluzivni ugovor iz jednog od naših najdražih resursa za WordPress – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me