Najbolji pregled GridBuilderWP-a: fleksibilne mreže i filtri

Najbolji pregled GridBuilderWP-a: fleksibilne mreže i filtri

Kad sjednete i gledate nogometnu utakmicu, super milje ćete lako uočiti superstare.


Njihova elegantna i sjajna igra razdvaja ih i često mijenjaju ishod meča. Navijači i menadžeri ih vole jer kada igraju, oni su u njihovom apsolutnom najboljem.

Isto se odnosi i na superzvijezde u glazbenoj industriji. Obično se uključe u djelo, nas serenade s hitovima i još uvijek nastave dalje. Zvijezde su majstori svoje trgovine i guraju našu maštu do krajnjih granica.

Znate, baš kao Gridbuilder WP, tema današnjeg pregleda.

Evo primjera: Znamo da izgradnja rasporeda rešetki nije za one koji ne slušaju, više kao početnici. To je izazovan zadatak čak i za razumno iskusne korisnike.

Ipak rešetke rešetke nevjerojatan su način prikazivanja i filtriranja sadržaja na vašem web mjestu WordPress. Nešto kao ovo:

demonstracija e-trgovine za graditelje mreže

Gridbuilder WP Demo eCommerce

Ili ovo:

demonstrator portfelja dodataka dodatka za WordPress

Gridbuilder WP Demo portfelj

Ali, nažalost, stvaranje izgleda mreže za vaše web mjesto WordPress nije jednostavno. Ili je to bilo prije pojave dodataka za WordPress grid.

Da biste stvorili fantastične rasporede rešetki bez probijanja znoja, treba vam jednostavan, ali moćan dodatak za WordPress.

Ako tražite takav dodatak, Gridbuilder WP savršeno odgovara računu.

U današnjem pregledu i članku otkriti ćete zašto Gridbuilder WP je dodatak rešetke i filtera za sve veći broj WordPress korisnika. Gledamo ispod haube i igramo se s dodatkom, tako da već znate da će biti zabavno.

Bez dodatnog divljanja, zasucimo rukave i zaprljamo se.

Što je Gridbuilder WP?

gridbuilder

Poznat i pod nazivom WP Grid Builder, Gridbuilder WP je prekrasan WordPress dodatak koji vam omogućuje brzo stvaranje naprednih izgleda mreže. Odlikuje ga intuitivno korisničko sučelje koje je prilično ugodno za korištenje.

Dodatak dolazi s prekrasnim paketom značajke pogodno podjednako za početnike i programere. Za početnike, WP Grid Builder je cjelovito rješenje za stvaranje fleksibilnih i filtrabilnih rešetki i filtriranje bez znanja o kodiranju. Ako ste programer, graditelj mreže dolazi s puno radnji i funkcija koje vas čine zauzetim.

Radi sa svim WordPress temama i neprimjetno se integrira s većinom svojih omiljenih alata. Povrh toga, dodatak dolazi s dodacima koji nadopunjuju vaše mrežne rasporede i filtri pretraživanja (znaju kao aspekti).

U vrijeme pisanja ponude nude samo premium verziju WP Grid Builder-a, ali to se u budućnosti može promijeniti. Ili kao Loic Blascos – programer – piše u e-poruci koju je poslao odmah nakon mog upita:

e-pošta za podršku graditelja wp grid graditelja

Svejedno, imaju tri plana koja koštaju između 49 i 249 dolara godišnje. Odaberite plan koji je prikladan za vaše potrebe.

Ako niste zadovoljni kupnjom, WP Grid Builder nudi vam 14-dnevno jamstvo povrata novca. Osim toga, oni nude izvrsne popuste na obnove (20% za Osnovni plan, 30% za Premium plan i 40% za Ultimate plan) za dobru mjeru..

Kako bi zasladili posao, WordPress stručnjaci hvale WP Grid Builder. Evo jednog sretnog kupca:

Gridbuilder ᵂᴾ, prilagođen korisnicima i programerima, sjajan je proizvod i nova paradigma ove vrste značajki. Dobro integriran u WordPress Core, pruža simpatičan Admin UX i snažno brzo prednje iskustvo. – Jb Audras, WordPress Core Developer.

Čak Chris Lema, jedno od najvećih imena u WordPress krugovima, ima samo pohvalu za WP Grid Builder:

chris lema hvali gridbuilder wp

To, uz to, dobivate brzu podršku svjetske klase i detaljnu dokumentaciju koja će vam pomoći instalirati i konfigurirati WP Grid Builder opsežno.

Sada znamo s čime radimo, uhvatimo kratki uvid u WP Grid Builder WP mogućnosti.

Gridbuilder WP Značajke

značajke graditelja mreže

WP Grid Builder isporučuje se sa svim značajkama koje su vam potrebne da biste poboljšali raspored rešetki poput profesionalaca. Za razliku od konkurenata, dodatak čini previše jednostavno stvoriti nacrte za trgovinu e-trgovine, web mjesto portfelja, blog i direktorij, među ostalim.

U kopiji programa WP Grid Builder možete očekivati ​​sljedeće značajke:

 • Lagana integracija s WooCommerce-om, laganim digitalnim preuzimanjima, SearchWP-om, Relevanssi-om, Polylang-om, WPML-om, naprednim prilagođenim poljima i Gutenbergom
 • 100% odaziv i mobitel spreman s podrškom za dodir za lightbox i vrtiljak
 • SEO friendly – WP Grid Builder je W3C kompatibilan i koristi najbolje SEO prakse
 • Munje brze performanse zahvaljujući prilagođenim krajnjim točkama AJAX
 • Napredni sustav filtriranja koji vam omogućava da razvrstate WordPress sadržaj po (prilagođenim) taksonomijama, poštanskim poljima ili prilagođenim poljima učinkovito
 • 15+ vrsta faze, uključujući radio, potvrdne okvire, klizače, odabire, ocjene, klizače, ocjene, gumbe za učitavanje, gumbe za resetiranje i još mnogo toga, što vašim korisnicima omogućuje sužavanje rezultata pretraživanja
 • Uvoz i izvoz funkcionalnosti tako da svoje postavke WP Grid Builder možete lako premjestiti na drugo mjesto
 • Ugrađeni lightbox
 • Alat za pravljenje i povlačenje mreže
 • 20+ gotovih i jednostavnih za prilagodbu mrežnih kartica. Nadalje, možete kreirati ispočetka
 • 900+ Google fontova
 • 250+ SVG ikona za ukrašavanje mrežnih kartica po želji
 • Podrška za dijeljenje na društvenim mrežama koja omogućuje dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama izravno iz vaših mreža
 • Podrška za slike, videozapise (uključujući umetke s web mjesta poput YouTubea), galerije i audio formate
 • 3+ rasporeda mreže, uključujući zidanje, opravdano i metro
 • Lagano učitavanje, što poboljšava brzinu učitavanja stranica
 • 20+ animacija za učitavanje, što korisnicima smanjuje percipirano vrijeme učitavanja
 • 20+ otkrijte animacije
 • RTL podrška za jezike pisane u smjeru udesno-lijevo
 • Intuitivna administratorska nadzorna ploča
 • I još mnogo postavki

Koji je impresivan popis značajki? Sad, instalirajmo WP Grid Builder i testiramo što možemo postići sa graditeljem rešetki kao nitko drugi.

Kako instalirati Gridbuilder WP

Sada zabavni dio ��

Instalacija WP Grid Builder je jednostavna kao A, B, C. Ako znate kako instalirati premium dodatak, ne biste trebali imati problema s instaliranjem WP Grid Builder-a. Nakon kupnje dodatka, na vašem računu ili e-pošti za kupnju možete pronaći ZIP Wp Grid Builder ZIP mapu.

Prvo, preuzmite WP Grid Builder ZIP datoteku na svoje računalo. Zatim se prijavite na nadzornu ploču administratora WordPress-a i pomaknite se do Dodaci> Dodaj novo, kako je prikazano dolje.

kako instalirati novi WordPress dodatak

Zatim kliknite gumb Prenesite dodatak Pritisnite gumb WP Grid Builder ZIP datoteku koju ste preuzeli i pritisnite Sada instalirati gumb za pokretanje stvari. Evo snimke zaslona koja opisuje postupak:

ručno instaliranje dodataka za wordpresser wordpress

Zatim aktivirajte WP Grid Builder:

aktivirati mrežni wp dodatak za izgradnju

Aktiviranje dodatka dodaje Gridbuilder WP stavku u vaš Admin izbornik WordPress. Zatim idite do Gridbuilder WP > Nadzorna ploča, kao što detaljno u nastavku.

stavka izbornika wp grid graditelja

Nakon toga upišite svoju licencu e-pošte i ključ licence i kliknite gumb Aktivirati Uključiti dugme:

Aktivacija licence za gradnju wp grid graditelja

Da biste imali koristi od automatskog ažuriranja, možete aktivirati licencu koja je dostupna u vašoj e-pošti za potvrdu narudžbe ili stranica vašeg računa:

licencni ključ

Sada kada smo instalirali i aktivirali WP Grid Builder, možemo stvoriti svoj prvi izgled mreže.

Kako konfigurirati Gridbuilder WP

U sljedećem odjeljku naučite kako stvoriti funkcionalnu mrežu. Dat ću sve od sebe da pokrijem većinu (ako ne i sve) postavke. Izvrsna vijest je da WP Grid Builder ima jasne opise u administracijskom sučelju. Moramo početi s imenovanjem naše nove mreže za buduću referencu.

Imenovanje nove mreže

Da biste stvorili novi izgled rešetke, idite na Gridbuilder WP > Sve mreže na vašem Admin izborniku WordPress:

Samim tim vas vodi do Sve mreže zaslonu, koji je za sada prazan. Zatim kliknite gumb Stvorite mrežu dugme:

stvoriti novu mrežu

Alternativno, možete uvesti demo demonstracije s wpgridbuilder.com. No imajte na umu da su demonstracije namijenjene samo postavkama izgleda. Sadržaj prikazan u vašim mrežama ovisi o vašim postovima, medijima, proizvodima itd.

Za naše potrebe testiranja, krenuo sam s prvom opcijom, kreirajući novu mrežu od nule. Stvorite mrežu gumb vodi vas na sljedeću stranicu:

imenovanje nove mreže u wp graditelju

Na gornjem zaslonu možete:

 • Imenujte svoju mrežu. Za svoj primjer koristim “Test Gallery”
 • Dodajte i generirajte prilagođenu CSS klasu pa možete dodati prilagođene stilove u mrežu ako želite
 • Definirajte poruke o pogreškama koje korisnici vide ako ne pronađu rezultate

Odaberite medij za prikaz u vašoj mreži

Vrijeme je da odaberete medij koji želite prikazati u mreži. Za to, prijeđite na sljedeći odjeljak, tj., Postavke mreže> Izvorni sadržaj, kako je prikazano dolje.

postavke izvornog sadržaja

Kao što je gore prikazano, ispod imate tri vrste izvora Vrsta izvora:

 • Vrsta posta – Možete povlačiti sadržaj iz svojih postova, stranica, medijske biblioteke ili bilo kojeg drugog prilagođenog tipa posta
 • Termin – Možete izvoriti materijal na temelju kategorija, oznaka ili bilo kojeg drugog prilagođenog načina taksonomije.
 • Korisnik – Ova vam opcija omogućuje izvor sadržaja određenih korisnika WordPress-a

Pod tim možete postaviti broj stavki po stranici. Upotrijebite vrijednost “-1” za prikaz svih postova. Nula (0) se postavlja u odnosu na broj postova po stranici u WordPress postavkama.

Odjel upitanih postova

Ispod toga imate Zapitani postovi odjeljak:

upitani postoviNa gornjem zaslonu možete učiniti sljedeće:

 • Odaberite vrstu (e) postova ispod Vrste pošta kao što je označeno na slici. Ako želite stvoriti mrežu za postove na blogu, odaberite Postovi. Ako stvarate mrežu za svoj medij (recimo, želite stvoriti vizualni portfelj), odaberite media, kao u našem gornjem primjeru. Dostupna je druga vrsta posta stranice.
 • Ispod vrste poruka možete odabrati status objave sadržaja koji želite prikazati u mreži. Imate nekoliko opcija, ali preporučio bih vam da se pridržavate Objavljeno. Uz to, možete odabrati autore postova, mime tipove i uključiti / isključiti određene sadržaje iz vaše mreže.
 • Kao što je prikazano stavkom broj tri (3) na gornjoj slici, možete izravno uključiti druge medije što vam može uštedjeti puno vremena, posebno kada želite brzo implementirati mrežu..

Dok se pomičete prema dnu zaslona, ​​zabilježit ćete opcije koje će vam pomoći da naručite sadržaj mreže po vrijednostima, oznakama i prilagođenim poljima. Ove će vam opcije biti potrebne samo prilikom precizne prilagodbe mreže:

Osim: Da biste slučajno izgubili napredak, kliknite gumb Spremi promjene dok kreirate mrežu. Postavljamo formate medija.

Oblici medija

Dođite do Postavke mreže> Oblici medija:

medijski formati graditelja mreže

Možete odabrati medijske formate koje želite koristiti u svojim mrežama. WP Grid Builder podržava galerije, videozapise i audio. Na dnu zaslona možete postaviti zadanu sličicu na svakoj mrežnoj kartici (ili pločici) u slučaju da sadržaj nedostaje.

Na istom zaslonu možete odabrati automatsko snimanje prvih medija u svoje postove (u slučaju da nedostaje sadržaj). Također, možete omogućiti prezentacije galerije unutar rešetkastih kartica, koristiti plakate ugrađenih videozapisa i otvarati videozapise u okviru s okvirom umjesto rešetke.

Mreža stila

Ići Postavke mreže> Stil mreže da biste prilagodili mrežu, kao što je prikazano gore. Prema zadanim postavkama imate tri stila rešetke: zidanje, metro i opravdano. Koristim zidanje za ilustraciju. Također sam ranije objavio slike u svojoj medijskoj biblioteci. WP Grid Builder fotografije automatski dodaje u mrežu.

Osim toga, možete kontrolirati i druge mogućnosti, poput ponašanja rešetke, preklapanja veličina kartice i kontrole brzine. Osim ako odaberete stil rešetke i prevladavajuće veličine kartice, teško ćete dotaknuti postavke. Odaberite stil rešetke i prijeđite na sljedeći odjeljak.

Raspored rešetke

wp izgled mrežnog graditelja

Ovdje se nema što puno vidjeti. Za mrežu imate dvije vrste izgleda; Standardni vertikalni dizajn i Izgled karusela. Povrh toga, rešetke možete napraviti punom širinom. Radim sa standardnim dizajnom, a moja rešetka je u punoj širini.

Krećemo dalje.

Grid Composer

mrežni skladatelj

Grid Composer je koristan kada prilagođavate svoje rešetke s oblicima, npr. Filtrom, ocjenom, pretraživanjem, potvrdnim okvirima, učitavanjem više, paginacijom i tako još mnogo toga.

Pri dnu zaslona pronaći ćete alat za izradu povlačenja i ispuštanja rešetki. Na primjer, ispod, pogledajte moj primjer s tri aspekta: Filtriraj po datumu, traži, i Učitaj više dugme.

Ako na ovom križanju objavim mrežu, vidim sljedeću mrežu, zajedno s moja tri (3) potpuno funkcionalna lica:

Nije loše �� Uopće nije loše. Nadam se da ćete shvatiti suštinu stvari, osim što nismo gotovi. Vratimo se na administrativno područje WP Grid Builder-a.

Stilovi kartica

Poglavlje sa stilom kartice prikazano gore omogućava prilagođavanje mrežnih kartica. Grid kartice su jednostavno pravokutne ili kvadratne pločice koje čine mrežu. Kada počnete koristiti WP Grid Builder, možda ćete trebati uvesti demonstracije, kao što je prikazano na gornjoj slici. Ipak možete, stvorite svoje karte ispočetka, što otključava beskrajne mogućnosti.

Tako sam nastavio i uvezeo sve kartice i dodijelio zadanu karticu svojim mrežama. Nakon toga odabrao sam karticu za svaku vrstu posta, uključujući i moje medije. Koristim beril kao moja zadana kartica. Evo moje testne mreže na djelu:

Izgleda prilično pouzdano, ovaj WordPress alat za izradu rešetki, boja me se dojmila. Dalje, imamo animacije.

Animacije

animacije gridbbuilder-a

Opet, ovdje se nema puno toga za vidjeti; samo nekoliko animacija za otkrivanje kartica u mreži kada korisnik pomiče ili klikne Učitaj više dugme. Značajka je nevjerojatno jednostavna za korištenje i daje lijepe efekte koji povećavaju korisničko angažiranje.

Učitavam

Dalje, imate mogućnosti utovara, kao što smo detaljno opisali gore. Na ekranu možete uključiti lijeno učitavanje da biste znatno povećali brzinu mreže. Lagano učitavanje učitava medije samo ako su u korisničkom prikazu, što može smanjiti vrijeme potrebno za učitavanje mreža..

S druge strane, traka ili ikona za učitavanje smanjuje percipirano vrijeme učitavanja od strane korisnika. Učitavanje se pojavljuje kada korisnik učitava niz postova. Pojavljuje se prilikom učitavanja rešetkaste stranice i kada korisnik filtrira ili razvrstava mrežu. To je praktičan i jednostavan način održavanja korisnika na vašoj web lokaciji.

Prilagođavanje

Sjećate se prilagođene klase CSS koju smo ranije dodali u našu mrežu? Pa, klasu koristite za izmjenu CSS stilova dodataka u Postavke mreže> Prilagodba prozor. Ako ne znate svoj CSS, bolje je angažirati pomoć izvana ako je potrebno.

Gridbuilder WP Add-Ons

dodaci za graditelje mreže

Dodaci omogućuju proširenje funkcionalnosti WordPress dodatka. WP Grid Builder isporučuje se s nekoliko dodataka koje možete lako instalirati navigacijom do Gridbuilder WP > Dodaci. Trenutno WP Grid Builder dolazi s četiri dodatka, i to:

 • Face Facet – Omogućuje vam dodavanje karata s Google Maps, Mapboxa ili letaka i oznake prikaza
 • Spremanje – Da biste ubrzali mreže predmemoriranjem sadržaja i aspekata
 • LearnDash – prikazivanje informacija o tečajevima na karticama
 • Višejezični – integrirajte WP Grid Builder s Polylangom i WPML-om

Ostali Gridbuilder WP postavke

globalna podešavanja wp graditelja

Da biste pristupili općim postavkama WP Grid Builder-a, idite na Gridbuilder WP > Postavke. Na ekranu možete pronaći opcije poput:

 • Dopusti WP Grid Builderu da prikazuje blokove u Gutenbergu
 • Omogući podršku za formate objava
 • Prikaz opcija posta i termina (formati posta i boje izraza)
 • Izbrišite listove za predmemoriju i pročišćavanje
 • Promjena globalnih boja
 • Postavljanje dodatnih veličina slike
 • Konfigurirajte svoj dodatak Lightboxa
 • Poništi globalne postavke dodatka

Zaključak

WP Grid Builder nevjerojatan je WordPress grid i filter dodatak pogodan i za početnike i za programere. Isporučuje se s opsežnim popisom nevjerojatnih značajki zbog kojih je stvaranje odgovarajućeg izgleda rešetke lagano. Uz to, nude vam fleksibilnu strukturu cijena i brzu podršku.

Što mislite o Gridbuilderu WP? Jesmo li nešto propustili? Javite nam u odjeljku za komentare u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me