Najbolje WordPress pakete i stranice za članstvo

WordPress tematska skupina / web mjesta za članstvo odličan su način da dobijete gomilu premium tema za razumnu cijenu. Licence za pojedinačne teme mogu se izdvojiti od nekoliko dolara do stotine dolara samo za jednu temu. Ljepota paketa i članstva je u tome što primate sve njihove teme uz mjesečnu ili godišnju naknadu, kao i podršku i ažuriranja za te teme.


Sastavili smo popis nekih od najboljih skupova / članova WordPress tema na webu. Ovo je samo mali dio dostupnih skupina, ali svi su pouzdani i pouzdani autori tema. Naš popis predstavlja visokokvalitetne i korisne pakete WordPress trgovina, a nadamo se da ćete ih uskoro iskoristiti!

Kraljevstvo tema – 129 dolara godišnje

teme-kraljevstvo-wordpress-paket

Ovo je pristupačna opcija za web-lokaciju tematskog paketa, ali oni imaju vrhunske teme i podršku za cijenu. Ne dopustite da vas zavaraju niske cijene – Teme Kraljevstvo nude kvalitetne teme (trenutno 41) za posao, blogove i portfelje kao i više nišnih tema poput časopisa, restorana i e-trgovine. Oni nude mnogo za cijenu od 129 dolara godišnje.

Posjetite Tematsko kraljevstvo

Elegantne teme – 69 dolara godišnje

Vjerojatno jedno od najpoznatijih stranica o paketu tema u programu WordPress. Elegantne teme izgradile su snažan ugled na temama bogatim značajkama i jednostavno za korištenje s niskom godišnjom cijenom. Trenutno imaju 87+ WordPress tema iz različitih niša (blog, časopis, e-trgovina, portfelj itd.), A svakog mjeseca objavljuju nekoliko novih. Za samo 69 dolara godišnje, to je nevjerojatna vrijednost.

Posjetite Elegantne teme

ThemeFuse – 17 dolara mjesečno

ThemeFuse nudi visokokvalitetne WordPress teme u različitim stilovima i izgledima. Trenutno imaju 23 teme sa fantastičnim temama za pravi odmor, restorane, odvjetničke tvrtke, umjetnike, liječničke ordinacije, sportske vijesti i još mnogo toga. Pristupite svim njihovim WordPress temama za 17 USD mjesečno (plus 199 USD jednokratne naknade).

Posjetite ThemeFuse

StudioPress – 399,95 dolara za život

StudioPress je poznata trgovina temama WordPress s trenutnim brojem 47 impresivnih tema do svog imena. Sve se njihove teme izvode na Genesis Framework – SEO friendly, super fleksibilan i jednostavan za prilagođavanje WordPress tematskog okvira. Za 399,95 USD možete kupiti „Pro-Plus paket svih tema“ koji uključuje sve teme StudioPressa za život plus podršku i ažuriranja.

Posjetite StudioPress

Themify – 79 dolara godišnje

Uz mnoštvo tema e-trgovine, višenamjenske i odgovarajuće WordPress teme ovo je sjajna opcija za članstvo ako ste (ili radite s) mala poduzeća. Trenutno Themify ima 31 temu, a sve su profesionalne, jednostavne za uporabu i vrlo svestrane. Svaka licenca za tematiku košta 49 dolara – tako da godišnja članarina od 79 dolara krade ako planirate koristiti 2 teme godišnje.

Posjetite Themify

Tematska peć – 99 dolara godišnje

Relativno nova u igri, Theme Furnace nudi teme visoke kvalitete izgrađene na UpThemes Framework-u. Njihove teme uključuju i druge uredne značajke, poput klizača Nivo i prilagođenih widgeta za Flickr, Twitter i druge društvene medije. Nabavite svih 9 njihovih vrhunskih tema za samo 99 dolara godišnje.

BizzThemes – 99 dolara godišnje

Članstvo u BizzThemes-u je sjajno jer uglavnom nude poslovanje i nišne poslove (salon za nokte, odvjetnička tvrtka, restoran, hosting itd.) WordPress teme. Njihova zbirka od 24 višenamjenske poslovne teme savršena je za pokretanje tvrtki koje žele napraviti dobar dojam na posjetitelje na njihovim web stranicama. Članstvo iznosi samo 99 USD godišnje (plus jednokratna naknada za prijavu u iznosu od 100 USD) i dobro je ulaganje u budućnost vašeg poslovanja.

Posjetite BizzThemes

WPZoom – 19 USD mjesečno

WPZoom ima čvrst portfelj modernih, ali profesionalnih WordPress tema. Imaju teme za poslovanje, časopise, vijesti, responzivne portfelje i multimedijske sadržaje, sve s WPZoom Panel Panel i vijek trajanja podrške. Možete dobiti njihov sjajan popis od 56 tema za samo 19 USD mjesečno (plus jednokratna prijava besplatno od 199 USD).

Posjetite WPZoom

VivaThemes – paket od 129 dolara

Ovo web mjesto za članstvo u WordPressu nudi 38 jednostavnih i profesionalnih tema. Njihove teme pokrivaju različite standardne i nišne web stranice, uključujući CMS, portfelj, fotografiju i blogove. 129 $ “All Themes Pack”, koji uključuje sve trenutne Viva teme, minimalan je iznos kada razmislite koliko web lokacija možete izgraditi pomoću prilagođenih verzija Viva Themes-a..

Posjetite VivaThemes

Organske teme – 249 dolara za život

Organske teme razvijaju jedinstvene i profesionalne teme. Svih 19 njihovih čistih tema sastavljeno je s pažnjom, jednostavne su za upotrebu i prilagođavanje. Nabavite “Paket za razvojne programere” za 249 USD, koji uključuje sve teme Organic Themes (prošlosti, sadašnjosti i budućim temama).

Posjetite organske teme

PremiumPress – 249 dolara za život

Ova trgovina temama razvija visokokvalitetne, bogate WordPress teme. PremiumPress se specijalizirao za SEO optimizirane teme savršene za mrežne tvrtke. Njihovih 11 detaljnih tema odnose se na niše kao što su aukcije, kuponi, klasificirani, kolica i još mnogo toga. Sve teme imaju i impresivnu korisničku podršku 24 sata dnevno. Ulaganje u “VIP kolekciju” osigurava vam pristup svim trenutnim i budućim temama PremiumPress-a za samo 249 dolara.

Posjetite PremiumPress

AppThemes – 249 dolara prve godine

Možda najtehničnije dostupne teme, WordPress teme AppThemes-a su izuzetno vrijedne. Njihovih 5 tema za oglase, oglas za posao, upravljanje kuponima, forum za pomoć i poslovni imenik su izuzetne. Svaka monumentalna tema uključuje ogromnu količinu značajki i neusporedivu podršku, a svaka tema ima 99 dolara pop. Početni trošak godine u iznosu od 249 USD (i troškovi obnove 79 USD godišnje) za članstvo znači da ćete dobiti upola manje od stvarnog troška tema.

Posjetite AppThemes

Koja je vaša omiljena web stranica s članstvom, ako postoji?

To je puno trgovina temama / paketima trgovina! Jeste li trenutno član nekog, ili ako ste ludi? Obavijestite nas o bilo kojem prethodnom iskustvu s bilo kojom od ovih trgovina (dobro ili loše) koje bismo mi i naši čitatelji voljeli znati imate li pozitivnih ili negativnih iskustava s tim temama.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me