Monarch pregled: WordPress dodatak za društveno dijeljenje iz ElegantThemes

Društveni dokaz stvar je ljepote. To vas razdvaja od gomile, istovremeno poboljšavajući vrijednost vašeg branda. Veb stranica sa samo 5 članaka može imati veći promet u usporedbi s onim s 1500 članaka. S današnjim sve pametnijim tražilicama, na vrijednost vaše web lokacije značajno utječe kvaliteta sadržaja u kojem se nalazi.


Sadržajni dio dužnost je vašeg uredništva. Promocija ovisi o vašem marketinškom timu.

Jeste li ikada imali problema s pronalaženjem savršenog dodatka za društvene medije za vašu WordPress stranicu? Tamo ima tona, ali nijedna od njih ne odgovara računu. Dodatak X može imati značajke, ali nedostaje značajka br. 4. A značajka # 4 možda je nešto bez čega ne možete živjeti. Bez obzira koliko dodataka ima, svaki od njih ima jednu značajnu značajku.

Razmislimo na trenutak, što ako postoji dodatak – samo jedan dodatak – koji bi mogao riješiti sve ove probleme? Može li postojati takav dodatak za sliku? Pa da! Tamo je.

Monarch podržava više društvenih mreža

Monarch podržava više društvenih mreža. 25 Mreže. 5 Lokacije. Analitika. Dijeljenje na društvenim mrežama učinjeno ispravno.

Unesite dodatak Monarch iz elegantnih tema.

Zbog čega je Monarch dodatak toliko poseban?

monarh-armaturnoj sm

Ako želite preskočiti detaljni pregled, sljedeće točke to pokrivaju ukratko:

 • 5 različitih lokacija za postavljanje gumba za dijeljenje na društvenim mrežama
 • Okidači koji vode do skočnih prozora i fly-ina
 • Detaljna analitika dijeljenja
 • Opsežne mogućnosti prilagodbe
 • Podrška za masovnu zajednicu i ulaznice
 • Sveobuhvatna dokumentacija

Elegantne teme jedna su od onih tvrtki koje ne proizvode proizvode u žurbi. Oni pažljivo planiraju stvari i pokrivaju sve osnove prije nego što lansiraju proizvod. Pogledajmo neke od najzanimljivijih značajki Monarch dodatka.

5 Lokacije za postavljanje gumba za dijeljenje na društvenim mrežama

Prikažite gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama na 5 različitih lokacija

Prikažite gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama na 5 različitih lokacija

Neki dodaci daju vam samo jednu, dvije ili tri regije za postavljanje gumba za dijeljenje. Monarh vam daje 5 ciljanih regija u koja možete postaviti gumbe. Kul stvar je što tih pet regija imaju najveću vjerojatnost da će ih primijetiti i na taj način kliknuti.

Držači dodatka nedostižni su iskustvu čitanja, a cjelokupni dizajn ima minimalizam i (hajde da samo izađemo i kažemo to) “elegantan” okus.

 • Plutajuća bočna traka
 • Ugrađeni sadržaj – iznad ili ispod sadržaja
 • Na slikama i videozapisima
 • Automatski skočni prozori
 • Automatska prijava

Plutajuća bočna traka je jednostavan – svi smo ga vidjeli i skoro svi dodaci daju ovaj. Ugrađeni sadržaj postavlja gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama na početak ili kraj ili na oba mjesta u vašem postu.

Dijeljenje gumba na elementima medija

Gumbi za dijeljenje postavljeni su na elemente medija

Gumbi za dijeljenje postavljeni su na elemente medija

Evo gdje stvari počinju postajati stvarno cool. Slike su prirodni poticaj društvenoj životinji u nama. Imajući to u vidu, cool slika s citatima imat će znatno veće šanse za dijeljenje na društvenim mrežama.

Svaki medijski element na vašoj web lokaciji, uključujući fotografije i videozapise, ugrađuju gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama. Čim pokažete mišem iznad bilo kojeg – na vidjelo se pojavljuju gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama. Monarch automatski otkriva sve medijske elemente na vašoj web lokaciji. U slučaju da ste definirali neke prilagođene elemente (poput fantastičnog okvira za preuzimanje e-knjiga), možete je omotati oko Monarchovog kratkog koda kako biste omogućili dijeljenje na društvenim mrežama.

okidači

3 jedinstvena okidača u Monarhu

3 jedinstvena okidača u Monarhu

Jednostavno rečeno, okidač je signal da se dogodio određeni događaj. Taj se signal šalje jezgri dodatka koja određuje kako na njega odgovoriti – tj. Koju radnju treba obaviti. Grebete po glavi kad vas svrbi. Okidač = osjećaj svrbeža. Akcija = grebanje glave.

Monarch dodatak ima nekoliko unaprijed definiranih okidača, uključujući:

 • Staromodni dobri vremenski limit (sjećate se one vremenske bombe u Die Hardu?)
 • Kad korisnik sprema napustiti stranicu
 • Kada korisnik dođe do kraja stranice

Sve što trebate učiniti je odrediti željeni okidač protiv i akcije i gledati ga kako se odmotava poput kazaljke na satu.

Riječ opreza: Ako koristite vremenski okidač, morate izračunati učinkovit vremenski okvir. Prerano i ispadate kao nametljivi, prekasno i izgubili ste potencijalni tvit.

Morate duboko kopati u analitikama svoje web lokacije (za to preporučujemo korištenje Google Analytics) i utvrditi prosječno vrijeme koje posjetitelj provede na vašoj web lokaciji. Eksperimentirajte s sljedećim vremenskim razdobljima za maksimalnu učinkovitost.

Pop-up i Fly-Ins

Monarch-pučanstvo

Okvir za poruke Automatski društveni prijava uzdiže se od donjeg desnog ugla stranice kako bi posjetitelj ugodno pozdravio okvir društvenog dijeljenja, na temelju vašeg okidača. To je neupadljivo i istovremeno sjajno djelotvorno.

Sljedeći je klasični pop-up. Za one koji su čuli za OptinMonster, možda će biti dovoljno reći da je ovaj dodatak u osnovi OptinMonster – samo s društvenim dijeljenjem umjesto pretplate putem e-pošte, minus tehnologija za namjeru izlaza.

Također možete odabrati kako će se skočni prozori posjetitelju predstaviti iz deset različitih animacija – Blijedi se, kliznu svi smjerovi, brzina svjetla, uvećate, preokrenite, odskočite, zamahnite itd. Ili ako više volite stari školski „pop“ , jednostavno odaberite bez animacije.

Prilagođavanje

monarh lako prilagođavanje

Mala, ali nevjerojatno snažna riječ. Većina dodataka pruža vam nekoliko osnovnih mogućnosti prilagodbe. Neki vam daju puno. ET preuzima prilagodbu na potpuno novu razinu.

Evo nekih jedinstvenih svojstava prilagođavanja koje Monarch može ponuditi:

 • Prilagodite naslov i poruku svih skočnih prozora i dodataka
 • Odaberite između 10 animacija za skočne i uvodne uvode ili ih uopće nema
 • Prikažite skočne prozore / dodatke na temelju okidača koje definirate
 • 5 različitih mjesta rezerviranja – bočna traka, gornja, donja, na mediju, ugrađivanje i skočni prozori
 • Odaberite oblik, stil i poravnanje socijalnih gumba
 • Prilagodite tekst, ikonu ili oba u svakom gumbu dijeljenja na društvenim mrežama
 • Upotrijebite originalne boje robnih marki na društvenim gumbima ili ih prilagodite kako bi nadopunili dizajn vaše web lokacije
 • Sakrijte brojeve dionica ako nisu osobito impresivne
 • Prikažite pojedinačno brojanje udjela ili kombinirano brojanje (bolje za socijalni dokaz)
Monarh nudi mnoštvo opcija za prilagodbu

Monarh nudi mnoštvo opcija za prilagodbu

Međutim, dodatak nudi sve osnovne značajke koje nude drugi dodaci, u slučaju da se pitate. Neke od ovih osnova uključuju:

 • Sposobnost izbora mreža koje će se prikazivati
 • Dodatni gumbi poput “Ispis” ili “E-pošta”
 • Koristite kratke kodove za prikaz društvenog sadržaja unutar tekstualnog widgeta ili bilo kojeg drugog područja na web lokaciji s dopuštenim kratkim kodom
 • Uvoz i izvoz postavki dodataka
 • Svemoćna nadzorna ploča

Analitika na društvenim medijima

analitika monarha

Monarch donosi snažnu analizu dijeljenja na vašu nadzornu ploču. Stranica za statistiku dijeljenja na društvenim mrežama prikazuje ukupan broj dijeljenja, sviđa im se i prati. Također možete pratiti svoj rast (ili amortizaciju) sa 7 ili 30 dana širokim pregledom analitike.

Analiza društvenih udjela daje vam moćan uvid u područja koja je potrebna prilagodba, što u konačnici vodi do profitabilnog modela.

cijena

itd. cijene

Monarch prodaje malo 89 dolara godišnje i 249 dolara doživotne licence. Može se tvrditi da je 89 dolara za dodatak za društveno dijeljenje malo previše i možda su u pravu. Ali držite svoje konje! Zaboravili ste 87 premium WordPress tema s ažuriranjima i tehničkom podrškom koju dobivate s tim!

Paket za programere možete dobiti i jednokratnim plaćanjem u iznosu od 249 USD. To će vam uštedjeti puno novca na duže staze. Ako vam se ne sviđa što dodatak radi na vašoj web lokaciji, uvijek koristite 30-dnevni prozor za povrat sredstava.

Zaključak

Monarch je jedinstven dodatak za društveno dijeljenje koji razumije potrebu korisnika. Bilo da je to WordPress početnik ili iskusni webmaster – svatko se može naviknuti na kontrole dodataka, zahvaljujući njegovim intuitivan oblikovati. Svojim nevjerojatnim mogućnostima u kombinaciji s zajednicom pristaša i dokumentacijom poput enciklopedije, Monarch se zasigurno diže na prijestolje najboljih WordPress dodataka za društveno druženje.

Kao i uvijek, rado bismo čuli od svojih čitatelja. Koristite li Monarch? Što misliš o tome? Radi li vaš trenutni dodatak nešto što Monarch ne radi? Javite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map