Medijski hram WordPress hosting hosting pregled

Medijski hram WordPress hosting hosting pregled

Sljedeći u rasporedu za pregled smještaja je poznati medijski hram. Ova tvrtka nudi obilje planova za bilo kakve potrebe za hostingom, ali najatraktivniji za nas (očito) su upravljani WordPress planovi hostinga.


Danas ću pregledati Media Temple WordPress koji domaćin osobni plan. Pregledaću značajke i performanse da biste pogledali što možete očekivati ​​od Media Temple-a.

Medijski hram WordPress Hosting mogućnosti

Media Temple nudi dva plana za WordPress (Personal & Pro) i značajke su zaista dobre u usporedbi s konkurencijom.

Za početak se nudi Media Temple 50 GB prostora za pohranu na osobni plan koji je vrhunski po bilo kojem standardu i ograničenje do 250.000 posjeta. U stvari, oba plana imaju tako povoljnu cijenu da se osjećam iskušenjem postići bolji rezultat od ostatka samo za značajke. Ponude Media Temple 24/7 stručni chat (što je nešto što sam zapravo testirao) i imam Scena i kloniranje, 30 dana sigurnosne kopije & vratiti i Otkrivanje zlonamjernog softvera & uklanjanje s oba plana.

Jedini nedostatak u njihovoj ponudi je nedostatak besplatne podrške Let’s Encrypt (morat ćete je sami integrirati). SSL certifikati nisu jeftini, ali ako uzmete u obzir i više nego razumne cijene opcija hostinga Media Temple-a dodavanje na SSL je izvedivo.

(mt) Hosting sučelje

Na prvi pogled sučelje izgleda izvrsno. Moderan stil omogućava vam da upravljate većinom karakteristika plana putem admin kartica. Svaka druga opcija tamo se može naći, uključujući CloudTech, Sigurnost i CDN, što je također lijep plus. Plus dodatne usluge koje vam besplatno pristupa CloudFlare kao i Centar za podršku ako vam treba pomoć.

Možeš dodavanje hostinga ili domena na vaš glavni plan klikom na Dodajte domenu gumb (ispod Usluge na vašoj upravljačkoj ploči) i slijedi zajedno s intuitivnim i lakim za rad s upitima.

Nakon što odaberete domenu za administraciju, dočekat će vas status web mjesta, s ovog izbornika možete stvoriti više web lokacija (prema vašem planu) ili ih ukloniti. Također možete uvesti aktivno web mjesto, što ću učiniti.

Medijski hram ne zahtijeva instaliranje bilo kojeg vanjskog dodatka, zatražit će samo FTP i WordPress vjerodajnice. Nakon što učinite, vaša web lokacija treba biti na mreži i spremna za vašu određenu domenu.

Zabavna činjenica: čak možete igrati svemirsku igru ​​i pokušati pobijediti najbolji rezultat dok čekate! Nakon završetka postupka vaša bi web lokacija trebala biti podignuta. Nažalost za mene, moje nije bilo. Nakon trećeg puta pokušaja uvoza mjesta, udario sam u zid i tada sam odlučio testirati 24/7 stručnu tehničku podršku.

Podrška za hosting medija u hramu za medije

Kontaktiranje tehničke podrške bilo je takvo dobro iskustvo. Za početak, gumb za chat stalno je tamo cijelo vrijeme. Što god radili na Media Templeu, razgovor s osobljem za podršku udaljen je jedan klik. Objasnio sam svoj problem stručnjaku za podršku i oni su brzo istakli da moram uvesti na web mjestu uživo.

I tako, stvorivši moju web stranicu uživo, uveo sam se na temelju onoga što mi je rekla tehnička podrška …

Čak i kada poruka nakon toga kaže da ću trebati čekati do 2 sata, moja je web lokacija bila spremna za rad za manje od 15 minuta. Ovaj alternativni način uvoza funkcionirao je prvi put, a tehnička podrška uspjela je riješiti moj problem u manje od jedne minute!

Dodatne (mt) WordPress značajke za hosting

Nakon što je web mjesto premješteno, mogao bih početi raditi s danim opcijama.

Media Temple nudi phpmyadmin mysql manipulaciju koja je nevjerojatno velikodušan s obzirom na način na koji većina upravljanih WordPress hosting pružatelja usluga ograničava svoje kupce i oni nude mogućnost upravljanja temama instaliranim na vašoj web lokaciji.

Prije nego što je web mjesto moguće objaviti, trebalo mi je dodijeliti domenu (u ovom slučaju poddomena) što je nešto što znam za činjenicu može biti komplicirano, posebno na upravljanim uslugama hostinga. Media Temple uspio me još jednom iznenaditi s još jednim izuzetno moćnim upraviteljem domena.

Medijski hram će omogućuju vam postavljanje vlastite prilagođene domene i sami vodite svoje DNS unose pa ste zapravo unutra potpuna kontrola vaših domena. Ne nameću nikakva ograničenja i način na koji su postavljene njihove mogućnosti čak vas poziva da slobodno koristite svoje web mjesto.

Možete čak usmjeriti svoju domenu na Media Temple i pustiti uslugu da upravlja DNS unosima. Način na koji imaju ovo postavljanje je vrlo korisnik prijazan. Do sada je bez sumnje Medija hram jedan od najmanje restriktivna Usluge upravljanja WP hostingom testirao sam i s intuitivnom upravljačkom pločom koja je također modernog izgleda.

Učinkovitost hostinga hrama medija

Jednom je web mjesto bilo uživo mediatemple.thetechieblog.com Mogao sam testirati njegove performanse.

Iz San Francisca je predstava jednaka onome što sam vidio s drugih službi.

Performanse iz Australije također su vrlo dobre s prosjekom kraćim od 5 sekundi.

Također, pregledom odgovora zaglavlja možemo vidjeti da Media Temple koristi neku vrstu mehanizma za spremanje podataka na našoj web lokaciji, a to je u kombinaciji s Besplatna podrška Cloudflare a dodani bonus CDN-a, što je još jedna usluga koju nude kao dodatak, omogućio bi zapanjujuće poboljšanje performansi.

Uzimajući brojeve izravno s GTMetrix-a, možete vidjeti da je vrijeme učitavanja kraće od 4 sekunde. Ova kombinacija s dodatkom WP Caching i CloudFlare podrškom bi učinila ovu uslugu idealnom za performanse.

Završavati

Media Temple krši sva pravila tradicionalnog upravljanog WordPress hostinga nudeći više fleksibilnosti u kombinaciji s ogromnom količinom dodataka i dodatnih usluga kao što su: sigurnosna kopija i obnova, skeniranje zlonamjernog softvera, podrška Cloudflare, CDN usluga, potpuna kontrola domena i DNS-a, tona skladišni prostor i uistinu dobra tehnička podrška.

Sve ove opcije u kombinaciji čine za nevjerojatno dobra usluga, tako dobro da potpuno ruši sve ostale usluge WP hostinga Do sada sam testiran. Ako tražite dobru uslugu hostinga za WP, Media Temple posjeduje jedan od najboljih na tržištu, razdoblje.

Jeste li isprobali WordPress hosting Media Templea? Rado bismo čuli za vaše iskustvo. Ili imate pitanja o pitanjima, slobodno pitajte u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me