Kards Pregled: Učinkovit program za prevlačenje i povlačenje stranica za WordPress

Iako volim internet i možda sam stvorio web stranicu ili dvije svoje, ne mogu dizajnirati web stranicu da izgleda onako kako znam. Moja vještina kodiranja nije u skladu s mojom maštom. Zvuči poznato? Tada su se predstavili graditelji stranica, a ja sam uzdahnula s olakšanjem!


Prije smo mnogo puta govorili o WordPress dodacima za izradu stranica jer je na raspolaganju toliko mnogo sjajnih opcija. Pa Designmodo je nedavno objavio svoj vlastiti program za izradu stranica da bismo ga dodali na taj popis – Qards. Evo malog ukusa koji Qards može učiniti za vas.

Kartice: Pablo Demo

Čemu se mogu koristiti kartice ?

Qards odličan je WordPress dodatak s kojim biste mogli napraviti sjajne web stranice, a možda čak i web stranicu, stranicu po stranicu. Možete koristiti ovaj alat za izradu i povlačenje stranica za stvaranje lijepih, elegantnih i responzivnih web stranica bez ikakvih ograničenja.

Korištenje Qards-a jako je slično igranju lega sa snopom karata, slažete ih zajedno i komade stavljate u sklad. Dodatak čini ovaj postupak ugodnim i izuzetno jednostavnim.

Stranice koje stvorite nemaju nikakve karakteristike teme ili ostalih stranica, započinjete s praznim zaslonom i nastavljate odande. Pomoću Qards-a možete urediti sve sitne detalje na novootvorenoj web stranici, a sve bez dodirivanja koda.

Kartice: vitrine

To znači da možete stvoriti gotovo bilo koju web stranicu prilagođenu bilo kojoj svrsi, mogao bih stvoriti stranicu za kupovinu ili web stranicu za osobni blog s minimalnim dizajnom ili odredišnu stranicu s mrežnim izgledom za web stranicu s fotografijama. Qards se reklamira kao dodatak koji radi s bilo kojom WordPress temom i po svemu sudeći to bi trebao učiniti. Dakle, bez obzira na to koju vrstu web mjesta ili teme pokrećete, ovaj bi dodatak trebao biti koristan ako ikad trebate napraviti sjajnu web stranicu.

A ako ste stručnjak za dizajn i znate svoj put, možete dodati i svoj kôd. Ali na to ćemo doći kasnije.

Korištenje karata

Kartice: Dodajte novu stranicu

Jednostavni prozor za dodavanje nove stranice dostupan je na ploči s karticama Qards WordPress, ovdje počinje čarolija. Ovdje možete dodati i spremiti koliko god želite stranica. Jednom kada stvorite novu stranicu, dočekat će vas ovaj ekran.

Na raspolaganju su vam brojne mogućnosti, i to:

 • Pokriti
 • Slika
 • Tekst
 • svojstvo
 • rešetka
 • izbornik
 • Podnožje
 • pretplatiti

Kartice: Dodavanje karata

Korisničko sučelje vrlo je intuitivno i jednostavno za korištenje. Svi koji su ikada prije upotrebljavali alat za izradu vlakana i padajuća upotrebljavat će vjetar.

Nakon što stvorite novu stranicu, možete dodati kartice ili blokove sadržaja koji mogu biti bilo koji od 8 gore spomenutih elemenata. Nakon što dodate jedan blok, bočna traka nestaje i možete pogledati web stranicu bez ikakvih ometanja. Sada još jednom možete kliknuti ikonu plus na dnu zaslona i dodati dodatne blokove sadržaja. Oni se pojavljuju jedan za drugim. Čitav postupak je vrlo fluidan i gladak.

Sada sam dodao tri bloka slučajnih sadržaja, evo kako to izgleda.

Kartice: Blokovi sadržaja

Fino ugađanje vlastitih blokova

Možete koristiti Qards za dodavanje novih slika, videozapisa, promjenu položaja teksta na svojoj web stranici, odabir između prikazivanja / ne prikazivanja vašeg zaglavlja, heroja i gumba. Boje se mogu mijenjati, a blokovi sadržaja mogu se premještati gore-dolje kroz različite razine. S ovog sučelja možete duplicirati blok sadržaja i također prilagoditi CSS. Na pozadinu možete dodati i videozapise s cijelog zaslona s YouTubea. Snimak zaslona u nastavku služi kao primjer za to koje se promjene mogu dodati u blokove sadržaja nakon dodavanja.

Kartice: Uređivanje blokova

Blok sadržaja mreže uvijek je prikladan za bilo koju web stranicu koja zahtijeva prikaz portfelja. Primjer bi mogao biti berzanski posrednik koji prikazuje portfelj svojih najboljih obrta. Opcije rešetke omogućavaju jednostavno dodavanje novih pločica, odlučivanje koji će se elementi svake pločice prikazati, odabir izgleda, korištenje bešavne rešetke i odabir broja stupaca u mreži.

Sve promjene oblikovanja poput fonta ili boje teksta u jednoj pločici repliciraju se u svim pločicama mreže uz pomoć predmeta Style Style Sync.

Kartice: Grid Style Sync

Značajka je element kojim se može privući pažnja na bilo koji pojedinačni aspekt web stranice. Možete ga upotrijebiti za izradu svoje najprodavanije knjige ili proizvoda u središtu pozornosti. Položaj i veličina slike mogu se mijenjati, a pozadinske boje mijenjati.

Kartice: element elementa

Slike dodane u blokove sadržaja mogu se lako izmijeniti i moguće je napraviti mnogo uređivanja. Položaj slike, boje, ugrađene veze i podstava mogu se uređivati ​​s karticom Qards.

Kartice: slike

Inline uređivač teksta olakšava bilo kakav posao prilagodbe i oblikovanja teksta. Možete postaviti oznake naslova, učiniti podebljane, kurzive, dodati linkove i promijeniti font tako lako kao što biste to učinili s Word dokumentom. To znači da ćete znati kako izgleda vaša web stranica kao i kada upišete novi tekst ili mijenjate stari tekst.

Kartice: Inline uređivanje

Slično tome dodajete i izbornik, podnožje, zaglavlje i pretplatničku traku s blokovima sadržaja koji su prema zadacima dostupni na kartici Qards. Možete stvoriti ljepljivi izbornik ako to može odgovarati web stranici koju namjeravate stvoriti. Sve izvedeno s nekoliko klikova mišem i dijelom za uređivanje vrlo je intuitivno kao i u prethodnim blokovima sadržaja.

Kartice: Uzorak odredišne ​​stranice

Svi blokovi sadržaja mogu se ukloniti, pomiješati i nadograditi preko web stranice i duplicirati. Možete i izmijeniti CSS ako ste sigurni da osobnom dodirom možete učiniti da vaša web stranica izgleda još bolje.

Uredi HTML i CSS

Za stručnjake za WordPress i znatiželjnike koji bi zaista željeli iskoristiti ovaj dodatak i imati dizajnersku vještinu, možete malo pozabaviti se kôdom i dobiti izgled web stranice upravo onome što vam je potrebno. Možete pristupiti prilagođenoj CSS opciji i promijeniti CSS i HTML za sve blokove sadržaja po vašoj želji. Tada možete ažurirati vaš pregled i odlučiti zadržati promjene ili ne.

Kartice: HTML i CSS

Osim toga, možete pristupiti postavkama izgleda s nadzorne ploče administratora WordPress-a i modificirati CSS elemente vaših web stranica, kao i globalne CSS postavke izgleda vaše stranice..

Kartice: Postavke

Ako koristite CSS Hero, on funkcionira vrlo dobro u tandemu s Qardsima. Možete pročitati više o tome ovdje.

Osjećam se sumnjivo ?

Pogledajte ovaj videozapis i osjetit ćete kako je ovaj dodatak jednostavan za korištenje.

Kartoni i WooCommerce

Iako biste teoretski mogli stvoriti velik broj web stranica za svoju web stranicu s Qardsima, ovaj dodatak najbolje vam služi kada ga upotrebljavate za stvaranje jedne ili nekoliko stranica kao dio ukupne web stranice. Na primjer, web stranica s jednom stranicom ili stranica s najprodavanijim proizvodima ili stranica sa portfeljom itd. Evo kako možete iskoristiti moć karata putem WooCommercea i prodati ih bolje. Ovaj će vam video pokazati koliko jednostavno možete iskoristiti Qards da se bolje prodaju!

Zašto volim Qards?

Mogu stvoriti fantastičnu web stranicu ispočetka, a da ne moram dirati liniju koda. Lagan pristup i izmjena CSS-a. Dodatak je jednostavan i intuitivan za upotrebu, čak i WordPressu početniku ne bi trebalo biti pretjerano teško koristiti ovaj dodatak.

Kartice se mogu koristiti za stvaranje odličnih web stranica s jednom stranicom i mogu spremiti svaku od tih stranica. Svaki put kad se predomislite, elementi na stranicama mogu se izmijeniti i koristiti u potpuno nove svrhe, a redovno uređivanje blokova sadržaja dolazi u obzir..

Ovaj alat za pravljenje i povlačenje stranica idealan je za stvaranje određenih stranica za bilo koju web stranicu. Možete ga upotrijebiti za predstavljanje svog proizvoda i woo kupcima ili investitorima prikazivanjem vašeg portfelja rada. Graditelj postaje posebno koristan kada trebate izraditi određene web stranice za vrlo specifične svrhe.

Kartice: razne mogućnosti

Tona izbora za korištenje i prilagođavanje web stranica, a sve one nisu komplicirane za upotrebu. Jednom kad se spustite, upotreba dodatka dolazi prirodno.

Inline uređivač teksta opet je vrlo koristan za predviđanje izgleda web stranice kako i kada mijenjam tekst. Isto vrijedi i za uređivanje koda, mogu pregledati pregled i odlučiti zadržati ili se riješiti promjena, ne moram brinuti da ću napraviti nered stvari.

To mi može uštedjeti mnogo vremena i truda da bih se inače morao staviti u izradu web stranica svaki put kada imam projekt za koji je potrebna posebna web stranica. Kartice mogu uštedjeti bilo koji dizajnerski ili koder sate i sate rada koji mogu produktivno potrošiti stvarajući nešto drugo.

Ipak sam pronašao jedan nedostatak, bilo bi lijepo kad bih mogao dodati slike iz trenutnog medija, moje WordPress galerije.

Cijene karata

Karte se naplaćuju jednokratno od 99 dolara, a vi ćete ih koristiti s jednom web stranicom. Po cijeni od 199 dolara možete ga koristiti za 5 web stranica. S obzirom na vrijeme koje vjerojatno štedite uz Qards, vjerojatno vrijedi novac.

Kartice: cijene

Zaključak

Qards je sjajan i intuitivan dodatak za povlačenje, ispuštanje i izradu prekrasnih web stranica. U svakom slučaju, ako niste zadovoljni Qardsom, uvijek možete tražiti povrat novca, Design Modo pruža vrlo izdašan rok garancije vraćanja novca od 20 dana.

Nabavite kartice za WordPress

Dakle – je li netko od vas probao Qards? Kakve su bile vaše misli o dodatku? Voljeli bismo čuti od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map