Kako dodati Shopify u WordPress s WP Shopify

Shopify je vjerojatno jedna od najboljih platformi za e-trgovinu našeg vremena. S druge strane, WordPress je najbolji sustav za upravljanje sadržajem na webu. Povežite uzbudljivu funkcionalnost e-trgovine Shopify s moćnim CMS značajkama WordPress-a putem WP Shopify dodatka i dobit ćete sve alate potrebne za izgradnju internetske trgovine koja nije izvan ovog svijeta.


Ili, zar ne bi bilo fenomenalno prodavati svoje Shopify proizvode na WordPressu? U ovom priručniku za slijede recenzije pokazat ćemo vam kako točno postaviti WP Shopify dodatak kako biste mogli iskoristiti snagu WordPress-a i Shopify kao šef.

Dodatak WP Shopify pomaže vam proširiti trgovinu Shopify koristeći izvornu WordPress funkciju. Na primjer, dodatak vam omogućuje da iskoristite široku paletu WordPress tema i dodataka za poboljšanje trgovine. Za jasniju sliku WordPress možete smatrati prednjim dijelom e-trgovine i Shopify the back-end.

Pomoću te preambule otkrijmo zašto je WP Shopify najbolji način integracije WordPress-a s Shopify-om. Zvuči sjajno, zar ne? Sjajno, igrajmo.

Što je WP Shopify?

WP Shopify WordPress dodatak

WP Shopify je sjajan dodatak koji vam omogućuje prodaju Shopify proizvoda na vašoj WordPress web lokaciji bez instaliranja i konfiguriranja sustava e-trgovine kao što je WooCommerce.

Dodatak sinkronizira vaše podatke Shopify trgovine kao prilagođene vrste posta što vam nudi mogućnost korištenja pune snage WordPress CMS-a. Nadalje, WP Shopify pomaže vam da dodate Shopify Buy Button bilo gdje na vašoj web stranici WordPress, čineći besprijekoran doživljaj kupovine..

WP Shopify ne upravlja s uplatama. Nakon što kupac pritisne gumb za naplatu, preusmjeravat će se na vašu Shopify stranicu za naplatu kako bi dovršio transakciju. Drugim riječima, Shopify ćete koristiti samo za obradu plaćanja.

Ako ste prije koristili Shopify, znate da je to moćna platforma za e-trgovinu, ali WordPress kao graditelj web stranica nema ništa..

Značajne WP Shopify značajke uključuju:

 • Sposobnost uvoza vaših Shopify proizvoda i kolekcija u WordPress postove
 • Bezbroj predložaka koji vam pomažu da izgradite internetsku trgovinu iz ovoga svijeta
 • Upotrijebite Shopify SDK da biste ugostili potpuno opremljenu košaricu u svojoj WordPress trgovini
 • Nema iFramesa zahvaljujući osjetljivom gumbu Shopify Buy
 • Dizajn spreman za SEO
 • Mogućnost spremanja podataka Shopify trgovine u prilagođene tablice baza podataka WordPress
 • 100+ akcija i filtera koji vam pomažu da prilagodite svoju internetsku trgovinu na bilo koji način
 • Kompatibilnost s temama i dodacima WordPress-a

Ako vas zanima, možete nadograditi na WP Shopify Pro za pristup 80+ predložaka, automatsku i selektivnu sinkronizaciju sa trgovinom Shopify, praćenje više domena, namjensku podršku i još mnogo toga.

Saznajte više o WP Shopify Pro

Koje su prednosti korištenja WP Shopify?

Pored značajki, WP Shopify omogućuje vam uživanje u nekim pogodnostima koje bi vam nedostajale ako se ekskluzivno prodajete na Shopify. Evo malog popisa koji vam omogućava apetit.

 • Imate potpunu kontrolu nad strukturom URL-a svojih proizvoda zahvaljujući WordPressovim stalnim vezama
 • Pristup tisućama WordPress tema i stvaranju vizualnih stranica, što znači da možete graditi trgovinu svojih snova bez probijanja znoja
 • Prilagođavanje WordPress tema jednostavnije je od upotrebe Shopifyjevog programa za tekući predložak
 • Neograničen pristup tisućama WordPress dodataka koji omogućuju dodavanje bogate funkcionalnosti u vašoj trgovini
 • Za razliku od Shopifyja, imate potpunu kontrolu nad prodajnim podacima koje sinkronizirate s WordPressom
 • Možete iskoristiti sve prednosti Shopifyjevih značajki inventara i narudžbe dok se vozite na poleđini WordPress-a
 • Povoljne cijene dostave
 • WP Shopify jednostavno je instalirati i konfigurirati jer ćete u trenu saznati
 • Besplatna verzija WP Shopify dolazi sa svim značajkama koje su vam potrebne za početak prodaje Shopify proizvoda na vašoj WordPress web stranici
 • Opsežna dokumentacija i često postavljana pitanja
 • Velika podrška

Kako postaviti WP Shopify

U ovom smo odjeljku naučili kako postaviti WP Shopify i integrirati ga s Shopify. Možete početi s besplatnom verzijom, a kasnije nadograditi na pro verziju prema vašim potrebama. Uz to, autor preporučuje korištenje Shopify Lite (košta 9 dolara mjesečno), jer vam je potrebna samo funkcionalnost košarice.

Da se odmaknemo od toga, pustimo nas na posao.

Instaliranje WP Shopify

Budući da je WP Shopify dostupan na službenom repopu WordPress dodatka, možete ga instalirati izravno sa svoje nadzorne ploče WordPress administratora.

Kako? Dođite do Dodaci> Dodaj novo.

Na Dodajte dodatke stranicu, u polje za pretraživanje unesite “WP Shopify” i nakon što nađete dodatak, pritisnite Sada instalirati zatim Aktivirati gumb kao što je prikazano u nastavku.

Aktiviranjem dodatka dodaje se WP Shopify pod podizbornik u vašem WordPress izborniku. Dođite do WP Shopify> Settings za početak integracije sa svojom Shopify trgovinom.

wp shopify izbornik postavki

U ovom trenutku, pretpostavljamo da već imate Shopify trgovinu (čak i ako je to besplatno 14-dnevno probno razdoblje). Stvorili smo besplatni probni račun za ovaj vodič i dodali nekoliko proizvoda. Evo kako izgleda naša stranica Shopify kataloga.

Nije toliko maštovito, ali trebalo bi raditi savršeno.

Krećemo dalje, kliknemo na postavke podizbornik vas vodi do odjeljka Spojiti ispod prikazana kartica.

integrirati wp shopify dodatak s shopify

Na gornjoj snimci zaslona, ​​trebate nekoliko detalja koje ćete dobiti iz svog administrativnog područja Shopify. Ti su detalji:

 • Ključ API-ja
 • Zaporka API-ja
 • Dijeljena tajna
 • Pristupni token za trgovinu
 • Domena (ovo je vaša domena Shopify trgovine, npr. wpex.myshopify.com koristili smo za ovaj vodič)

Generiranje WP Shopify integracijskih detalja

Prijavite se na svoju nadzornu nadzornu ploču trgovine Shopify i kliknite Aplikacije kako je prikazano dolje.

Ovo će vas dovesti do Aplikacije zaslon. Klikni na Upravljanje privatnim aplikacijama kao što smo istakli u nastavku.

Zatim kliknite gumb Izradite novu privatnu aplikaciju gumb kao što smo naveli u nastavku.

Na sljedećem zaslonu upišite naziv vaše privatne aplikacije i adresu e-pošte. Dalje, ispod API za administratore odjeljak, sve postavite na Čitati i pisati. Postavite dopuštenja na Pročitajte pristup za svako polje koje nema Čitati i pisati opcija.

Nakon toga, označite Dopustite ovoj aplikaciji da pristupi podacima vaše trgovine putem API-ja Storefront potvrdni okvir prema dnu stranice kao što je prikazano u nastavku.

Napokon pogodite Uštedjeti gumb i slijedeće Razumijem, Stvorite aplikaciju dugme. Nakon što učinite, Shopify će predstaviti stranicu s vašim API ključem i sve ostale pojedinosti koje su vam potrebne za integraciju WP Shopify dodatka. Pogledajte sliku ispod.

Bilješka: Možete pronaći svoje Pristupni token za trgovinu prema dnu iste stranice kao što je prikazano u nastavku.

Sada jednostavno kopirajte i zalijepite detalje u odgovarajuća polja na Kartica WP Shopify Connect kao što detaljno u nastavku.

Zatim pritisnite tipku Spojite svoju trgovinu Shopify gumb prikazan na gornjoj slici za pokretanje sinkronizacije.

I to je to, vaša trgovina Shopify sada je sinkronizirana s vašom web stranicom WordPress. Prikazat će se uspješna sinkronizacija povezan status kao što je prikazano u nastavku.

Ako krenete do WP Shopify> Proizvodi na vašem Admin izborniku WordPress vidjet ćete da je WP Shopify dodatak uveo sve vaše proizvode iz Shopify.

proizvodi u wp shopify-u

Proizvodi prikazani na gornjoj slici uvezeni su izravno iz naše demo trgovine Shopify. Možete uvesti do 250 proizvoda odjednom.

A evo kako katalog koji smo upravo uveli izgleda na našoj WordPress demo stranici koristeći temu Dvadeset sedamnaest.

Sada istražimo ostale značajke dostupne na WP Shopify nadzornoj ploči. Dakle, evo nas!

Kartica postavki

postavke kartica nudi obilje mogućnosti za jednostavno upravljanje internetskom trgovinom. Ovdje ćete pronaći postavke za upravljanje:

 • URL-ovi proizvoda
 • Broj proizvoda na stranici
 • Sinkronizacija
 • Krušne mrvice
 • obilježavanje strana
 • Izgled prikaza proizvoda, uključujući slike, boje,
 • Izgled prikaza kolekcije
 • Povezani proizvodi
 • kolica
 • Postupak naplate
 • I tako puno više

Kartica Alati

 alat kartica vam pomaže da ponovo sinkronizirate podatke Shopify, obrišete WP Shopify cache i uklonite sve sinkronizirane podatke s WordPress-a.

Kartica licence

 licenca kartica korisno je ako želite nadograditi na pro verziju WP Shopify. Što ako niste znali nudi vam još više mogućnosti za dodatno punjenje svoje hibridne trgovine Shopify-WordPress.

Kartica za uklanjanje pogrešaka

I ono otkloniti neispravnost kartica vam omogućuje da uočite pogreške i dobijete podršku.

Kartica Razno

wp shopify razne kartice

U vrijeme pisanja teksta Razno kartica omogućuje nadogradnju tablica baze podataka ako ste nadogradili s verzije ispod 1.2.2.

Zaključak

Iako možete koristiti gumb Shopify Buy, WP Shopify je vjerojatno najbolji dodatak za prodaju svojih Shopify proizvoda na WordPressu. Dodatak je pažljivo osmišljen i isporučuje se sa svim alatima koji su vam potrebni za početak prodaje odmah. Uz to, jednostavno je postavljanje vrlo jednostavno, trebali biste biti gotovi za manje od 10 minuta.

Što mislite o WP Shopify? Molimo podijelite svoja pitanja i razmišljanja u odjeljku za komentare ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me