iThemes Exchange: Pregled dodatka za e-trgovinu

Mnogo je izmjena ovog dodatka od kada smo obavili ovaj pregled, tako da smo sastavili potpuno novi! Pogledajte naš novi pregled iThemes Exchange, jedan od najbržih načina za pokretanje online prodaje putem WordPress-a!


Exchange je potpuno novi (i potpuno besplatan) dodatak za e-trgovinu kreiran od strane iThemes-a za prodaju digitalne robe putem vaše web stranice WordPress. Provjerit ćemo vas kako koristiti dodatak i možda ćemo uvjeriti nekoliko vas da ih isprobate. Pogledajte naš pregled videozapisa ili ako želite, samo pročitajte tekst u nastavku.

Instalacija i postavljanje

Instalirati

Exchange je dodatak – samo je zgrabite iz skladišta dodataka i instalirajte je izravno s nadzorne ploče. Ili možete preuzeti zip datoteku s web-mjesta iThemes i učitati je odabirom „Dodaj novo“ u odjeljku Dodaci na nadzornoj ploči, kliknite prijenos i odaberite zip. Lako!

Preuzmite iThemes Exchange

Vrijeme je da postavite trgovinu. Kliknite gumb “Brza podešavanja” na traci s obavijestima pri vrhu vaše nadzorne ploče. Ako nemate traku obavijesti, idite na Dodaci> Instalirani dodaci i pronađite “iThemes Exchange”. Dva puta provjerite jeste li aktivirali dodatak, a zatim kliknite vezu “Brza instalacija” da biste otvorili čarobnjaka za postavljanje.

Opće informacije

iThemes Exchange: Brzo postavljanje

Exchange je to olakšao. Samo odaberite način plaćanja koji će koristiti vaša trgovina. Odaberite između izvan mreže (čekovi ili gotovina), PayPala ili Stripe. Provjerite jeste li se već prijavili za PayPal ili Stripe ako želite koristiti jednu od ove dvije mogućnosti, a za upotrebu Stripea potreban je dodatak (ali to možete kupiti po uvodnoj cijeni od samo 10 USD – što će potrajati do 97 dolara, pa predlažem da ga nabavite sada ako mislite da bi ovo mogao biti način koji ćete koristiti). Ako odlučite koristiti izvanmrežno plaćanje, postoji odjeljak koji možete ispuniti s daljnjim uputama za plaćanje kupcima (na primjer, gdje poslati uplatu). Zatim ažurirajte svoju adresu e-pošte s obavijestima ako ne želite zadano koristiti e-poštu administratora, odaberite svoju valutu i spremite promjene.

postavke

Možete dodati malo više informacija klikom na ovu stavku izbornika u programu Exchange.

Prva kartica pokriva osnovne podatke o vašoj tvrtki. Ime, porezni broj, glavna adresa e-pošte i adresa. Također možete odabrati simbol valute, položaj i razdjelnike za vašu valutu (npr. U SAD-u koristimo decimalnu točku između dolara i mijenjamo, ali mnoge zemlje Latine umjesto toga koriste zarez – razmijenimo, dodajmo vašu valutu kako bi i trebalo biti). Napokon, na ovoj kartici možete odabrati način na koji se korisnici žele registrirati (pomoću Exchangea da se prijave putem dodatka ili pomoću osnovne WordPress funkcije kako biste se prijavili putem same web stranice).

Na drugoj kartici možete prilagoditi e-poštu koju primate prilikom prodaje, kao i e-poštu koju klijenti primaju kao potvrdu o svojoj kupnji. Korištenjem kratkih kodova iThemes Exchange možete u e-poruku dodati informacije poput korisnikovog korisničkog imena, datuma kupnje ili ukupnog iznosa kupnje. Dodajte podatke za koje smatrate da su relevantni za vas i / ili vaše klijente.

iThemes razmjena: Stranice

Treća i posljednja kartica omogućuje vam da svoju internetsku trgovinu organizirate onako kako želite. Za različite stranice u vezi s trgovinom (kao što su stranica trgovine, registracija kupca, košarica za kupca, potvrda kupnje itd.) Možete odlučiti koristiti zadanu stranicu razmjene, koristiti kratke kodove za umetanje povezanih podataka u WordPress stranicu ili potpuno onemogućite stranicu. Ovdje možete dodati i naslove stranica i tragove.

Add-Ons

Odavde možete dvostruko provjeriti jeste li aktivirali sve značajke koje želite i onemogućiti sve koje nemate. Neke od uključenih opcija su kategorije proizvoda ili oznake za nadzorne ploče na nadzornoj ploči i mogućnost kolica s više predmeta.

iThemes Exchange: Premium dodaci

Nakon kupnje vidjet ćete i dodatak Stripe ili bilo koje druge premium dodatke kojima imate pristup.

Nabavite dodatke za Exchange

Dodavanje proizvoda

Da biste dodali proizvode, idite na Exchange> Add Product.

iThemes razmjena: proizvodi

Dajte svom proizvodu naziv, cijenu i opis. Možete prenijeti koliko god želite proizvoda, kao i sami prenijeti digitalne datoteke (dvostruko provjerite je li dodatak Digital Downloads omogućen navigacijom do Exchange> Add-on). Postoje i napredne opcije kao što su prošireni opis, kategorije, oznake, poruka o kupnji proizvoda, datumi raspoloživosti ili količina i ograničenje po osobi. Obavezno objavite svoj proizvod i on će se odmah dodati u vašu trgovinu.

Stvorite kupone

iThemes razmjena: KuponiTko ne voli dobro? Uz Exchange možete stvoriti sve vrste kupona za svoju klijentelu. Idite na Exchange> Add-on i provjerite je li aktiviran Add-on kupona. Nakon aktiviranja stavka izbornika Kuponi trebala bi se pojaviti unutar izbornika Exchange na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Sada idite na Exchange> Kuponi. Dodijelite ime kupona (poput Grand Openinga), dodajte kôd kupona (primjerice 10OFF ili slučajno), postavite iznos (primjerice 10 dolara ili 10 posto) i dodajte razdoblje korištenja. Pomoću kupona možete pokrenuti razne praznične ili korisničke prodaje, kampanje putem e-pošte ili čak držati poklone.

Plaćanja

Pogledajte što su kupili kupci. Dođite do Exchange> Payment (Plaćanja); ovdje možete vidjeti svaku transakciju svoje trgovine. Da biste vidjeli tko je kupio što, samo zadržite pokazivač na transakciji i kliknite vezu “Detalji plaćanja”.

iThemes razmjena: Uplate

Pogledajte informacije o kupcu

Na “Podaci o plaćanju” za transakciju vidjet ćete vezu do “Pregled podataka o kupcu”. Ovo će vas odvesti na zaslon koji prikazuje povijest kupnje određenog kupca, popis svih transakcija (korisna kartica ako ćete ikada trebati vratiti povrat ili ponovo poslati potvrdnu e-poštu) i odjeljak na kojem možete bilježiti o kupcu. (možda podaci o naplati ili zapis kupona koji ste im izdali).

Izvještaj na nadzornoj ploči

Exchange uključuje i sjajni widget na nadzornoj ploči koji će vam dati kratku sliku o tome kako radi vaša internetska trgovina. Da biste omogućili dodatak, idite na Exchange> Dodaci i aktivirajte widget Osnovna izvještajna nadzorna ploča.

iThemes Exchange: Izvještaj o nadzornoj ploči

Od sada, kad se prijavite na web mjesto, vidjet ćete sažetak za danas, ovaj mjesec i popis nedavnih transakcija. Ovo je brz i jednostavan način da vidite da li se vaši proizvodi prodaju i je li vaša svakodnevna prodaja na putu.

Pomoć i dokumentacija

Za više informacija o svim značajkama Exchangea na izborniku kliknite stavku Pomoć ili pogledajte sjajnu dokumentaciju na iThemes web mjestu. Pokriva svaku značajku programa Exchange često korisnim slikama kako biste bolje razumjeli kako dodatak funkcionira. Postoji i hrpa sjajnih video vodiča ako vam naši nisu pružili dovoljno informacija o određenoj temi razmjene..

Sve u svemu ovo je sjajan dodatak koji biste svakako trebali pogledati ili ga čak uzeti za probnu vožnju na svom localhostu kao i mi. Izuzetno je jednostavan za upotrebu, brzo se postavlja i ima sve ključne značajke koje svaki dodatak za e-trgovinu treba. Ali ako možete smisliti bilo što što nedostaje Exchange, samo ispunite Zahtjev za značajku obrazac na iThemes. Otvoreni su za prijedloge i žele povratne informacije!

Javite nam što mislite o Exchangeu ili koji su vaši prijedlozi za dodatak, u odjeljku s komentarima u nastavku!

Više o iThemesu

iThemes WordPress teme i dodaci
Mi volimo iThemes i ne možemo biti više uzbuđeni njihovim nedavnim besplatnim izdanjem dodataka. Dom poznatog dodatka BackupBuddy i snažnog Builder WordPress tematskog okvira, znate da sve što dolazi iz iThemesa zasigurno je visokokvalitetni kod s fantastičnim značajkama i podrškom. Ako želite pogledati neke od drugih sjajnih proizvoda iThemes, samo kliknite gumb.

Posjetite iThemes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me