InfiniteWP vs ManageWP: Koji je bolji alat za upravljanje WordPressom?

Mislim da ćete se složiti kad kažem: Upravljanje s nekoliko WordPress web mjesta nije lak zadatak. Mislim, s milijun i jednim zadatkom, kako održavati svoju web lokaciju zdravom bez ruganja?


Ispada da kartice možete jednostavno držati na svojim web mjestima pomoću alata za upravljanje WordPressom kao što je InfiniteWP ili ManageWP. U današnjem postu otkrit ćete najbolji alat za upravljanje WordPressom za vaše jedinstvene potrebe. InfiniteWP postavljamo protiv ManageWP-a, dva od najboljih WordPress alata za upravljanje na tržištu.

Contents

Zašto odabrati alat za upravljanje WordPressom?

Upravljanje jednom WordPress web stranicom relativno je jednostavno, ali kada dodate više web mjesta na svoj repertoar, zadaci se jednostavno gomilaju. Ipak trebate redovito ažurirati jezgru, teme i dodatke za WordPress. Osim toga, morate provjeriti izvedbu vaših web lokacija u smislu SEO i brzine. Ako vam to nije dovoljno, morate držati sigurnosne kopije, umjerene komentare i tako dalje.

Ako ste agencija, programer tema za WordPress ili bilo koji drugi WordPresser s nekoliko web stranica koje možete pokrenuti, dobivanje alata za upravljanje WordPressom nije problem. Alat za upravljanje uštedjet će vam puno vremena i održavat će vas zdravim.

Što se događa kada ne uspijete upravljati svojom web stranicom?

Ako ne ažurirate svoje web mjesto WordPress redovito, pretjerano olakšavate hakere, a to znam iz prve ruke. Kako o neželjenoj pošti koja šteti vašoj vjerodostojnosti i ispunjava vašu web lokaciju bezvrijednom? A ako ne uspijete zadržati sigurnosne kopije, teško ćete obnoviti web mjesto u slučaju da se dogodi najgore, što vam ukrade vrijeme i prihod.

Evo dogovora, morate voditi računa o svojim web lokacijama, ali ako to učinite ručno, izludjet ćete. Upravo za to vam je potreban alat za upravljanje WordPressom.

Počnimo prvo. Što je u ime upita alat za upravljanje WordPressom?

Što je alat za upravljanje WordPressom?

Alat / usluga / tvrtka / tvrtka za upravljanje WordPressom / kako god ga želite nazvati bilo je to alat dizajniran za pojednostavljenje svakodnevnog tijeka rada. U osnovi, WordPress alat za upravljanje omogućuje vam upravljanje ne samo jednom već i koliko god WordPress web stranica želite.

Za nekoliko klikova možete ažurirati jezgru, teme i dodatke za WordPress na više web stranica. Povrh toga, možete moderirati komentare, čuvati sigurnosne kopije i raditi mnogo više na više WordPress web mjesta bez rušenja znoja.

Što je od današnjih najboljih kandidata?

InfiniteWP vs ManageWP: Koji je bolji alat za upravljanje WordPressom?

Prije nego što prijeđemo na značajke, cijene, podršku i takve stvari, kako ćemo pregledati tvrtke koje stoje iza svakog alata za upravljanje WordPressom?

Govorimo o korisničkoj bazi, filozofiji i stvarima zbog kojih se svaki klik. Nije li dobro saznati više o timu koji će vam pomoći da upravljate svojim WordPress web lokacijama poput šefa? I ja sam tako mislila.

ManageWP

ManageWP

Osnovao ga Vladimir Prelovac i pokrenuo veseli tim od 28 djelatnika, ManageWP nevjerojatan je alat za upravljanje WordPressom koji je jednako lijep koliko i koristan.

Alat je službeno objavljen 2012. godine kao prvi ikada poznat alat za upravljanje WordPressom. Od tada raste u skokovima i razmacima. Stvarno, dečki, netko bi već trebao izmisliti vremenski stroj, tako da se možemo riješiti ove suvišne izjave.

Danas ManageWP opslužuje preko 9000 lojalnih kupaca koji kolektivno upravljaju s više od 280 000 web stranica. Alat štedi oko 40.000 radnih sati dnevno. stoj.

To znači da svaki kupac štedi oko 4 sata dnevno, što je nekako impresivno. Neki od njihovih kupaca uključuju Njega web mjesta WP, Carrie Dills, WP Elevation i nisam samo imenovan.

Što tjera ove ljude da se kreću poslovičnim kišnim danom?

Njihova misija je jednostavna. ManageWP ima za cilj automatizirati više svojih svakodnevnih radnih zadataka. Također vam pomažu u postavljanju najboljih poslova održavanja WordPress-a. To je prilično alat, a ovi momci znače posao što se tiče upravljanja WordPressom.

Počeo sam pisati kôd 1984. godine i nikad se nije osvrnuo. Volio bih promijeniti svijet, samo još nemam izvorni kod. Trenutno bloganje ovdje.  – Vladimir Prelovac

U srpnju 2016., Vlad & Co je objavio ManageWP Orion, moćniju verziju ManageWP-a. Kasnije te godine tvrtka se pridružila GoDaddyju. ManageWP Orion će se u bliskoj budućnosti integrirati s GoDaddy planovima, no i dalje će raditi kao neovisna usluga za korisnike koji borave drugdje.

ManageWP je a domaćin Alat za upravljanje WordPressom, što znači da se cijeli proces nalazi na ManageWP poslužiteljima. ManageWP djeluje iz Srbije.

InfiniteWP

InfiniteWP

Dva mjeseca nakon što je ManageWP pušten, InfiniteWP ugledao je svjetlo dana. Imajte na umu, dečki su InfiniteWP krstili još 2010. godine, ali alat za upravljanje WordPressom ostao je samo ideja dvije godine.

Danas su stvari sasvim drugačije. InfiniteWP više nije samo ideja, već alat za upravljanje WordPress-om izbora za preko 470 000 web lokacija. Neki od njihovih zadovoljnih kupaca (ljubazno iz Twittera, naravno) uključuju Yoast, Medijski hram i Honda između ostalih.

Prema onome što sam mogao sakupiti, InfiniteWP pokreću krv, znoj i suze četvero momaka, a to su David, Amrit, Yuvaraj i Kalyan. I dok se čini da ManageWP u središte pozornosti stavlja njihov tim s 28 ljudi, čini se da InfiniteWP hvali kupce za njihov napredak.

Svi komentari, povratne informacije, kritike, zahtjevi za značajke čine svaki dan još uzbudljivijim. Čitav tim je sada fokusiran na to i tražimo da to povežemo do velike visine.

Zamišljamo da je InfiniteWP upravljačka platforma za upravljanje WordPressom u zajednici, a treći programeri doprinose rastućem mnoštvu dodataka koji se bave svim potrebama koje višestruko WordPress okruženje može ikada izaći. – InfiniteWP tim

Ažuriranja, ažuriranja i još ažuriranja

Ovi momci neprestano istiskuju ažuriranja, a tek su neki dan pokrenuli samostalnu sigurnosnu uslugu know how WP vremenska kapsula. InfiniteWP je jedan alat za upravljanje WordPressom koji morate testirati.

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress pokreće se na vašem poslužitelju. To znači da instalirate dodatak u podmapu (npr. Yoursite.com/iwp), postupak koji je prilično jednostavan. InfiniteWP ima urede u SAD-u i Indiji.

Presuda: Koji je po vašem mišljenju bolji alat za upravljanje WordPressom u pogledu tima, korisničke baze i operativne filozofije? Osobno se naginjem InfiniteWP-u.

Značajke: InfiniteWP vs ManageWP

Sada kada možete reći što je alat za upravljanje WordPressom, pregledajmo značajke koje svaki alat nudi. Budući da u ovom odjeljku ima puno sjajnih značajki, počet ćemo odmah.

ManageWP Značajke

ManageWP Značajke

Čim stvorite svoj ManageWP račun i povežete svoje WordPress web stranice, obradili ste impresivan popis značajki koje uključuju:

Jednostavno postavljanje

Postavljanje ManageWP-a stvar je prijave na račun i dodavanja web stranica. Instalirate dodatak ManageWP Worker automatski na svaku web stranicu koju dodate. O tome ćemo saznati više kasnije nakon postavljanja ManageWP-a.

Centralna nadzorna ploča

Bez obzira imate li dvije ili 100 WordPress web lokacija, možete upravljati svaki izravno (i sigurno) s ManageWP nadzorne ploče. Ne brinite o sigurnosti vaših vjerodajnica za prijavu, ManageWP ne pohranjuje vaše korisničko ime ili lozinku.

Učinkovita ažuriranja

Sva ažuriranja prikazuju se na intuitivnom zaslonu koji vam pomaže da jednim klikom ažurirate jezgru, teme i dodatke za WordPress na više web mjesta. Ako želite, svaki predmet možete ažurirati pojedinačno.

Sigurnosne kopije u oblaku

Jednom sam izgubio web mjesta od zloglasnog hakera. Kao što ste očekivali, pitao sam domaćina pričuvu, ali nije bilo nikakve! ManageWP vam nudi besplatnu mjesečnu sigurnosnu kopiju u oblaku! Vrhunski rezervni dodatak možete dobiti uz dodatnih $ 2 dolara / mjesto / mjesec koji dolazi uz značajku kloniranja.

Preuzmite besplatnu sigurnosnu provjeru da biste rano uočili zlonamjerni softver

Zlonamjerni softver nikad ne može biti dobar za vašu web lokaciju. Nope Nope Nopety Nope. Možete skenirati svoje web stranice zbog zlonamjernog softvera jednim klikom. Kako uštedjeti?

Provjera performansi

Brzina učitavanja stranica danas je veliki faktor rangiranja. Evo dogovora: Ljudi apsolutno mrze spore web stranice. Google također kažnjava sporo web stranice. S vremena na vrijeme provjera učinka pokazuje što je pokvareno i kako to riješiti.

A uz malu naknadu od samo 1 USD / stranicu / mjesec možete pratiti svoj SEO rang. Možete vidjeti kako funkcioniraju vaše SEO ključne riječi, otkrivati ​​konkurente i puno lakše.

Uptime Monitor

Ako ste razvojni programer za WordPress, vaše se poslovanje vrti oko demo web mjesta. Kada vaše demo web stranice odmaknu, počnete gubiti novac. Ali ne morate biti programer tema za WordPress da biste izgubili novac kada web lokacija postane izvan mreže.

ManageWP vam nudi Uptime Monitor kako biste znali kada je vaša web stranica na zaslonu. Obavijesti možete primati e-poštom, SMS-om ili Slackom, tako da! Ova značajka je premium dodatak koji košta samo $ 1 po mjestu / mjesečno. Postoji paket od 25 dolara na mjesec koji obuhvaća do 100 web lokacija, pa odaberite onaj koji djeluje za vašu tvrtku.

Izvještaji klijenta: Ako posao održavanja vaše web stranice uključuje slanje izvještaja klijentima, složit ćete se da bi to mogao biti izvrstan zadatak kreiranja izvještaja koja klijentima pomiču noge. ManageWP to sve previše dobro razumije, pa zato nude alat za generiranje izvještaja jednim klikom koji je prilično ušteda života.

White Label ManageWP

Vaši klijenti ne znaju da upotrebljavate dodatak ManageWP Worker na njihovim web lokacijama; možete potpuno preimenovati dodatak ili u potpunosti sakriti činjenicu da koristite ManageWP za održavanje njihovih web stranica u dobrom stanju. To znači da možete potpuno brendirati posao održavanja bez probijanja znoja.

kolaboracija

Neka tim radi sav prljavi posao? Super, lako možete surađivati ​​s drugima bez da ikada otkrijete svoju ManageWP lozinku. To znači da možete raditi s suradnicima, pa čak i omogućiti klijentima da uređuju određene stvari bez rizika da izgube naporan rad. Dodavanje suradnika je jednostavno kao pita.

Integracija Google Analytics-a

Što je alat za upravljanje WordPressom koji vam ne pomaže da pratite svoj promet? ManageWP vam nudi Google Analytics integraciju, što znači da možete vidjeti statistiku prometa izravno s vaše ManageWP nadzorne ploče. Možete dodati onoliko računa Google Analytics koliko želite.

održavanje

Trebate optimizirati baze podataka ili obaviti bilo koji broj zadataka održavanja na svojim WordPress web lokacijama, ManageWP dolazi s namjenskim načinom održavanja zajedno s dvije predložene predloške. Imate prekrasne predloške “Održavanje” i “Uskoro” koje je lako prilagoditi i pokrenuti.

Upravljanje komentarima

Moderiranje komentara može vam oduzeti naknadu ako upravljate s nekoliko web stranica. Bez obzira na to, neželjena pošta je strašna i mora je nestati. Alat za upravljanje WordPress WordPress pomaže vam da odvedete bika za rogove, sve dok moderiranje komentara ide. Jednim klikom možete pročistiti neželjenu poštu preko velike mreže web stranica poput nadljudskih osoba.

Isječci kodova

Ako volite kopanje u kodu za promjenu postavki dodataka, uklanjanje widgeta na nadzornoj ploči i općenito su sjajni, zasigurno će vam se svidjeti ova značajka. Značajka isječaka koda omogućuje vam pisanje vlastitog PHP koda i njegovo izvršavanje odjednom u više mreža. Možete izbrisati ili sačuvati povijest svojih isječaka.

Ranjivi dodaci? Nema problema

Sada, zahvaljujući WPScan bazi ranjivosti, odmah možete uočiti ranjive dodatke na svojim web stranicama, pružajući vam priliku da poduzmete mjere prije nego što se dogodi neizbježno. Ranjivi dodaci su loši, ali ManageWP ima leđa.

Značajke beskonačnog WP-a

Značajke beskonačnog WP-a

Sada, da vidimo samo kako se InfiniteWP postavlja protiv ManageWP-a u pogledu značajki. Nude li ono što je potrebno da bi postali bolji WordPress alat za upravljanje? Idemo kopati.

Jednostavno postavljanje

Iako instaliranje alata za upravljanje InfiniteWP WordPress nije tako jednostavno kao instaliranje ManageWP-a, lako je hakirati. Jednostavno instalirajte InfiniteWP alat i dodatak InfiniteWP klijenta na svoju web lokaciju, povežite to dvoje i Voila! – ti si dobar. Postupak je vrlo lagan, ne očekujemo da ćete naići na probleme.

Jedno glavno prijavljivanje

Prema mom mišljenju, ManageWP Orion je lijep, ali ne nudi vam pogled iz ptičje perspektive na vaše web stranice onako kako to čini InfiniteWP. Zapravo, možda više nikada nećete morati koristiti WordPress nadzornu ploču. Upravljanje vašim WordPress web lokacijama pomoću ovog WordPress alata za upravljanje čisto je blaženstvo.

Brze akcije

Stvaranje sigurnosnih kopija web mjesta, otvaranje nadzorne ploče WordPressa, pisanje novih postova, uređivanje detalja o mjestu i spremanje veza / bilješki vezanih uz određenu lokaciju između ostalog su samo pomicanje ruke. Doista, možete uštedjeti puno vremena jer sve što morate učiniti je da mišem pređete preko vaše web stranice, pokažete i kliknete.

Sažetak web mjesta

Nijedan drugi alat za upravljanje WordPressom, pa ni ManageWP, ne daje vam preciznu i detaljnu sliku vaših WordPress web mjesta poput InfiniteWP. Opet, samo pokazivačem miša iznad vaše web stranice, možete vidjeti sve dostupne sigurnosne kopije, ažuriranja, verziju WordPressa, informacije o poslužitelju i još mnogo toga.

Ažuriranje jednim klikom

Ažuriranje dodataka, tema i jezgre WordPressa pomoću alata za upravljanje InfiniteWP WordPress uistinu je radost. Jednom kada se prijavite na svoju hostelsku InfiniteWP nadzornu ploču, pored web stranice uočite gumb “Ažuriraj sve” koji radi upravo to. Dečko, možete čak sakriti sve dodatke ili teme koje nikad ne želite ažurirati.

Poboljšana sigurnost

Kada govorimo o samo hostingu, InfiniteWP živi na vlastitom hosting poslužitelju, što znači da imate potpunu kontrolu nad svojim WordPress web mjestima. Za razliku od ManageWP, ne morate dijeliti podatke ili vjerovati svoje podatke za prijavu s trećom stranom. Jednostavno integrirajte InfiniteWP sa svojim WordPress web mjesto i doživite WordPress alat za upravljanje kao nijedan drugi.

Izrada sigurnosne kopije i vraćanja

ManageWP vam nudi mjesečnu sigurnosnu kopiju sa njihovim besplatnim planom. InfiniteWP nudi vam neograničene sigurnosne kopije. A govorimo o cjelovitim sigurnosnim kopijama web stranica koje uključuju vaše baze podataka i datoteke. Značajka izrade sigurnosnih kopija sadrži sjajne mogućnosti, uključujući mogućnost optimizacije tablica, izuzeće datoteka i mapa i još mnogo toga. Vraćanje sigurnosne kopije stvar je pomeranja, točke i klika.

Jednostavno upravljanje dodacima i temama

Provjerite koji su dodaci ili teme instalirani na svim vašim WordPress web lokacijama ili instalirajte nove na više WordPress web stranica jednim klikom. To znači da ne morate instalirati početne teme i dodatke na više web lokacija pojedinačno, što štedi tonu vremena.

Besplatno za život

Ovo je vjerojatno najbolja značajka za oba alata za upravljanje WordPress-om. Obje su slobodne za upotrebu na neograničenom broju web lokacija. Trebat će vam, međutim, par premium dodataka ako vam treba više funkcionalnosti. Za usporedbu, međutim, dodaci InfiniteWP premium nude mnogo više od ManageWP-a, a to ćemo vidjeti u sljedećem odjeljku.

Pišite postove

Poruke možete pisati i objavljivati ​​na više web mjesta WordPress izravno s InfiniteWP, značajke koja ne postoji u ManageWP. Pogledajte zašto smo rekli da možda više nikada nećete morati koristiti WordPress nadzornu ploču?

Redovna ažuriranja

Svi volimo rast, svi volimo napredak, tim više ako smo dio toga. Prije nego što sam uspio dovršiti pisanje ovog posta, InfinteWP je ažurirao svoju nadzornu ploču i dodatak InfiniteWP Client. Ovi momci znače posao, zbog čega ovaj alat za upravljanje WordPressom ažuriraju s novim značajkama, ispravkama programskih pogrešaka i još mnogo toga. Ako želite, možete sudjelovati u programu beta testiranja.

Orijentirano na kupca

Ako pogledate unutar InfiniteWP nadzornu ploču, brzo ćete steći osjećaj da će se ovi ljudi usredotočiti na vas. Nude vam jednostavan način prijavljivanja problema, kao i kompletan forum na kojem možete podnijeti svoje ideje. Iz tih ideja dolazi InfiniteWP većinu svojih najboljih karakteristika.

Presuda: U pogledu značajki, ManageWP nudi više značajki u usporedbi s InfiniteWP. Svejedno, osnovne funkcije koje su vam potrebne za upravljanje više web stranica besplatne su u oba alata. U smislu ukupne ponude (besplatne i premium) mogućnosti, InfiniteWP nadmašuje ManageWP.

Cijene: InfinteWP vs ManageWP

Dosta se raspravljalo o modelima određivanja cijena koje je usvojio svaki alat za upravljanje WordPressom. Osnovni plan je besplatan za oba alata, ali stvarni troškovi mogu se brzo povećati kada uvedete premium dodatke.

Upravljanje cijenama WP-a

ManageWP nudi model inkrementalnog određivanja cijena u smislu da što više web stranica imate više plaćate, iako se cijene premijskih dodataka kreću između 1 i 2 dolara. Ideja o zastoju cijena je da možda nećete trebati iste dodatke za svaku web lokaciju kojom upravljate što vam daje fleksibilnost za prilagodbu naknada po web lokaciji na temelju onoga što koristite. Dakle, ako koristite max 25 web mjesta koja su dopuštena na slobodnom planu cijena i kupujete sve svoje dodatke na bazi web mjesta, platit ćete ne više od $ 200 dolara mjesečno.

Međutim, Manage WP nudi pakete s paketima za agencije s preko 25 web stranica. Ako dođete na agencijski paket, platit ćete između 150 i 225 dolara mjesečno za sve premijske dodatke. Imajte na umu da paketi paketa pokrivaju do 100 web stranica.

InfiniteWP cijene

InfiniteWP nudi više standardiziranu shemu cijena. Besplatni plan pokriva neograničene web stranice, baš kao što je ManageWP, i isporučuje značajke opisane gore. Ako su vam potrebni dodatni dodaci, platit ćete između 147 i 647 dolara godišnje.

Dopustite da objasnim. Starter paket koji košta 147 dolara u godini podržava do 10 web stranica, podršku putem e-pošte od 1 do 3 dana i 22 dodatka u vrijednosti od 2576 dolara. Enterprise plan koji košta 647 dolara dolara godišnje podržava neograničene web stranice, InfiniteWP za timove, 22 dodatka i prioritetnu podršku e-pošte.

Za usporedbu, InfiniteWP nudi više premium dodataka od ManageWP. Govorimo o dodacima, kao što su neispravna provjera veze, Sigurnost iThemes, 2-faktorska provjera identiteta, WordFence Sigurnost, Sucuri Malner Scanner i program za prijenos datoteka..

Ako imate 25 web stranica, platit ćete 347 dolara godišnje, a to uključuje 22 dodatka i jednodnevnu podršku putem e-pošte. Ako imate više od 25 web lokacija, recimo da ste agencija, bolje vam je s planom Agencije koji godišnje košta 447 dolara. Ovaj paket dolazi sa svim dodacima i prioritetnom podrškom.

Presuda: U pogledu cijena, InfiniteWP pobjeđuje ManageWP deset nula. Za oko 37 dolara dolara mjesečno dobijate plan Agencije koji se isporučuje s 22 dodatka i neograničenim web mjestima. Plan agencije na ManageWP košta između 150 i 225 dolara mjesečno, dolazi sa 7 dodataka i podržava do 100 web stranica.

Podrška: InfiniteWP vs ManageWP

Pogledajmo sada kako svaka tvrtka nastupa na odjelu za podršku. Znate, o tvrtki možete toliko puno reći ovisno o vrijednosti koju daju podržavanju klijentske baze.

Upravljanje podrškom

ManageWP ima sjajan odjeljak za podršku. Nude detaljno korisnički vodič koji opisuje sve, od instalacije do značajki i rješavanja problema između ostalog. Postoje općenita i prodajna pitanja koja pokrivaju većinu pitanja koja imate. Ako vam je potrebna dodatna pomoć, lako možete kontaktirati tim za podršku.

InfiniteWP podrška

Nailaženje na probleme je neizbježno bez obzira jeste li početnik ili profesionalni WordPresser. Napravljen je InfiniteWP nevjerojatno je lako pronaći pomoć kada ste zaglavili. Zato je na upravljačkoj nadzornoj ploči ponuda kartice “Pomoć” koja olakšava prijavu problema.

Uz to, korisnici jednostavno uspostavljaju kontakt putem svoje web stranice što s karticom “Podrška” koja ostaje na vašem pregledniku. Štoviše, imaju punopravni status forum za podršku gdje korisnici mogu postavljati probleme kao i sudjelovati u raspravi s drugim korisnicima. Nepotrebno je reći da su forumi prilično popularni po brojnim temama.

Presuda: Oba WordPress alata za upravljanje nude adekvatnu podršku, ali vaše iskustvo ovisi o ozbiljnosti vašeg problema, tako da ovdje možete odlučiti samo vi..

Kako postaviti alat za upravljanje WordPress-om

U ovom ćemo dijelu proći postupak instaliranja InfiniteWP i ManageWP, tako da možete instalirati svoj alat za upravljanje WordPress-om bez probijanja znoja. Upamtite da su oba alata besplatna i relativno ih je lako instalirati čak i ako ste početnik. Počnimo s ManageWP.

Kako instalirati ManageWP

Postavljanje ManageWP-a glatko plovi. Samo naprijed ManageWP.com i prijavite se putem e-pošte:

ManageWP - WordPress alat za upravljanje

Nakon što se prijavite, hladi se nekoliko sekundi prije nego što se preusmjeri na sljedeći zaslon kako biste mogli dodati svoje osobne podatke:

ManageWP alat za upravljanje WordPressom

Nakon što navedete svoje podatke, spremni ste za sljedeći korak; dodavanjem svoje prve web stranice na ManageWP. Samo popunite polje i kliknite gumb “Dodaj web lokaciju”:

ManageWP WordPress alat za upravljanje

Sljedeći korak uključuje povezivanje vaše web stranice s ManageWP. To jednostavno znači instaliranje dodatka ManageWP Worker na web mjesto koje ste dodali u prethodnom koraku. Ovdje možete odabrati instaliranje dodatka ručno ili automatski putem ManageWP. Potonji birate jer je brži:

ManageWP WordPress alat za upravljanje

Ako sve pođe dobro, trebali biste vidjeti završni ekran kao što je prikazano u nastavku. Ovdje možete odabrati dodavanje druge web stranice ili otići na svoju ManageWP nadzornu ploču:

ManageWP WordPress alat za upravljanje

Budući da možete dodati više web lokacija s nadzorne ploče, kliknite gumb “Idi na nadzornu ploču” da biste pokrenuli nadzornu ploču:

ManageWP WordPress alat za upravljanje

Kao što vidite, vaša ManageWP nadzorna ploča izgleda prekrasno. Aktiviranje bilo koje značajke je jednostavno, samo pokažite i kliknite. Ovdje možete aktivirati sigurnosne kopije, vršiti provjere performansi, pratiti svoj promet i još mnogo toga.

Kako instalirati InfiniteWP

Instalacija alata za upravljanje InfiniteWP WordPress je također lagana, ali postupak uključuje više koraka nego ManageWP. Sve u svemu, tako je lako da ne očekujemo da ćete naići na bilo kakve probleme. Samo idite na InfiniteWP.com i upišite svoju e-poštu kao što je prikazano u nastavku:

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress

Zatim ćete biti preusmjereni na stranicu koja opisuje cjelokupni postupak instalacije. Prvi korak uključuje preuzimanje dodatka za instalaciju InfiniteWP Admin Panel:

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress

Zatim se prijavite na nadzornu ploču administratora WordPress-a i instalirajte InfiniteWP dodatak za instalaciju. Ako vam je prvi put instaliranje dodatka, jednostavno idite na Dodaci -> Dodaj novo:

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress

Zatim prenesite, instalirajte i aktivirajte dodatak. Nakon instaliranja i aktiviranja dodatka, trebali biste vidjeti obavijest prikazanu u nastavku. Kliknite gumb “Instaliraj administratorski panel InfiniteWP”:

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress

Sljedeći korak odaberite mapu za instaliranje administratorske ploče InfiniteWP. To može biti bilo koja mapa, ali ako koristite postojeću mapu, sadržaj će biti prebrisan. Odaberite zadanu IWP mapu i kliknite gumb “Preuzmi i instaliraj”. Možete ukloniti i dodatak nakon instaliranja administracijske ploče:

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress

Sljedeći su koraci prilično jasni. (1) Prihvatite ugovor o licenci, (2) potvrdite podatke svoje baze podataka (ovdje ne morate ništa mijenjati, osim ako ne znate što radite), (3) stvorite svoje podatke za prijavu i gotovi ste:

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress

Zatim kliknite gumb “Otvori administrativnu ploču” i prijavite se s detaljima koje ste stvorili da biste pristupili novootvorenoj administracijskoj ploči:

Alat za upravljanje InfiniteWP WordPress

Kao što vidite, nadzorna je ploča čista i jednostavna za korištenje. Sve što vam je potrebno za upravljanje vašom web-lokacijom pojavit će se svaki put kada pokažite iznad svoje web stranice na bočnoj traci.

Koji je sustav upravljanja najbolji?

Dakle, koji je najbolji? Glasamo da je to neodlučeno! Upravljanje više WordPress web lokacija više ne treba predstavljati izazov s InfiniteWP ili ManageWP. Oba su alata besplatna za upotrebu, ali cijena premium dodataka brzo se može složiti ako niste pažljivi, pa budite sigurni da pratite što trebate, a što ne. Kao i kod bilo kojeg dodatka, teme ili usluge svakako odaberite alat koji djeluje za vas i vašu tvrtku.

Koji će izbor WordPress alata za upravljanje odabrati na temelju osobnog ukusa i pojedinosti koje smo iznijeli u ovom postu? Između ManageWP i InfiniteWP, koji vam krade dan? Javite nam se u komentarima. Hvala unaprijed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map