DesktopServer pregled: Jednostavno pokrenite lokalne instalacije WordPressa

Svaki WordPress programer ima svoje zalihe alata, dodataka i procesa koji im olakšavaju život i štede im vrijeme prilikom razvoja ili upravljanja web-lokacijama. Jedan na kojem ćete ponovo čuti obrezivanje je DesktopServer. Ukratko, DesktopServer stvara okruženje web poslužitelja na vašem lokalnom računalu i omogućava vam brzo i jednostavno pretvaranje WordPress web lokacija koje se pokreću lokalno. Stvorio ga je ServerPress, a dostupan je za Mac i PC u besplatnoj i premium verziji.


Nabavite Desktop Server →

Prije DesktopServera morali biste instalirati MAMP, WAMP ili XAMPP i sami ga konfigurirati za svaku novu web lokaciju koju ste željeli pokrenuti (uređivati ​​datoteku hosta, stvoriti bazu podataka itd.). Pogotovo za one koji nisu programeri to nije baš jednostavan postupak, posebno ako želite pokrenuti više web lokacija. Čak i za programere koji nemaju problema s vezama s portovima, bazama podataka i slično, DesktopServer je preferiran jer proces čini mnogo bržim. DS može stvoriti novu stranicu s nekoliko klikova mišem i nekoliko sekundi. Instalira sve potrebne WordPress datoteke i stvara bazu podataka za vas. Ali to upravo počinje ono strašno.

Zašto pokrenuti WordPress lokalno?

desktop-server-lokalne-mjesta

Za ne-programere, lokalna verzija vaše web stranice pruža kutiju s pijeskom – sigurno područje na kojem se možete igrati sa svojom web stranicom. Možete testirati dodatke, mijenjati teme itd. Bez ometanja web stranice uživo. Možete isprobati najnoviju nadogradnju WordPress-a i preventivno vidjeti hoće li to izazvati pukotine na vašoj web lokaciji. Više se ne morate bojati Ažuriranja gumba jer ćete biti spremni za ono što će se dogoditi!

Za programere lokalno okruženje omogućuje vam pisanje i testiranje prilagođenog koda prije nego što ga gurnete na inscenacijski ili živi poslužitelj. Također možete dobiti posao bez potrebe za povezivanjem na internet.

Sekundarna prednost je lokalna izrada sigurnosnih kopija svih web lokacija na kojima ste radili. To je korisno kad se klijent vrati s problemom ili novim zadatkom – imate svoje okruženje za razvoj i testiranje spremno za rad. Budući da te web stranice nisu uživo na internetu, ne morate se brinuti održavati ih i ažurirati iz sigurnosnih razloga.

nacrti

desktop-poslužitelja nacrt

Vjerojatno imate neke omiljene dodatke ili konfiguracije koje želite koristiti na gotovo svim WordPress web stranicama koje izrađujete. Značajka nacrta DesktopServera omogućava vam stvaranje ove osnovne konfiguracije, tako da kada stvorite novu web lokaciju, ona već ima sve dodatke za koje želite da krenete, štedeći vam dodatno vrijeme.

Uvoz postojećeg web mjesta

Mnogo puta web lokaciju ne napravite potpuno ispočetka – radite sa web stranicom koja već postoji uživo na internetu i želite je unijeti u lokalno okruženje kako biste se igrali s njom ili napravili neke izmjene bez kaubojskog kodiranja. ”. Postoje brojni dodaci, poput Duplicator-a, BackWPUp-a i drugih koje možete pokrenuti na svojoj web stranici uživo kako biste stvorili zip datoteku cijele web stranice, uključujući bazu podataka. Značajka uvoza DesktopServera kompatibilna je s mnogim od njih te vam na taj način omogućava da jednostavno postavite postojeću web lokaciju u svoje lokalno postavljanje i odmah na njoj radite.

desktop-poslužitelja brzo implementacijuIzravno postavljanje

Nakon što ste izradili svoju sjajnu novu lokalnu stranicu, trebate je vratiti na poslužitelj. Postoje brojni načini za to, uključujući upotrebu dodataka i / ili ručnog rada. No premium verzija DS-a dolazi s značajkom Direct Deploy koja pojednostavljuje postupak. To je posebno sjajno za ne-programere.

Podrška sjajnim ljudima

Tim DesktopServera je sjajan. Stephen Carnam, programer koji stoji iza DesktopServera, osobno je zvao ljude da im pomogne u rješavanju problema (znam jer kad sam bio novi korisnik nazvao me da pomognem, vikendom ništa manje) i pruža izvrsnu podršku. Ovi momci su aktivni članovi WordPress zajednice i jednostavno se ljuljaju. Tako ne samo da dobijate odličan proizvod, nego također podržavate sjajan tim.

To nije sve

Ovdje nisam detaljno opisao sve značajke, ali kako bih vam dao predstavu o tome što još DesktopServer može učiniti – možete i vi: napraviti kopiju bilo koje postojeće lokalne web lokacije klikom na gumb, podijelite lokalnu web lokaciju preko LAN-a za testiranje na mobilnim uređajima integrirajte DesktopServer s funkcijama za pregled uživo Dreamweaver i Coda2.

Isprobajte besplatno

DesktopServer dolazi u besplatnim i premium okusima. Besplatna verzija nema sve značajke, ali bit će prikladna za neke korisnike. Programeri ili ljudi koji upravljaju s više web lokacija vjerojatno će htjeti nabaviti Premium verziju (koja se trenutno nalazi na 99,95 USD).

Preuzmite Desktop Server →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me