DE: Komentari WordPress Komentari Pregled dodataka

Sustavi za komentiranje predmet su vječne rasprave na području WordPress-a. Većim dijelom oni se muče s nedosljednostima, dobrim sustavima s jezivim korisničkim sučeljima, onima s vrhunskim korisničkim sučeljima, ali groznim komercijalnim opcijama i, naravno, besplatnim opcijama s oglasima, osim ako ne nadogradite. Takav je svijet sustava komentiranja za WordPress. Ovo ne bi trebao biti problem ako ne zbog činjenice da standardni sustav komentiranja WordPress-a ostavlja puno toga za poželjeti. Kad sam pomislio da je sve izgubljeno i trebao bih biti zahvalan što je Disqus (ispunjen oglašavanjem) najbolja opcija za sustav komentara, predstavio sam DE: Comments.


DE: Komentari je nova premium alternativa za WordPress dodatke za komentare. Cijena je približno dobra, a prezentacija se čini boljom od Disqusa. Sustav se temelji na jezgru sustava za komentiranje WordPressa. Pohranjuje sve komentare u vašoj lokalnoj bazi podataka, funkcionira kao ponovna koža s boljim značajkama od zadane WordPress, obećavajući mnogo bolje performanse i rukovanje komentarima.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

DE: Komentari Premium WordPress dodatak

Cijene dodataka podijeljene su u 3 različita plana. Licenca za 1 mjesto s fer cijenom od 50 USD godišnje i licenca za web mjesto od 3 i 10 s mnogo višom cijenom. Možete isprobati DE: Komentari uživo demo, ali ako nastavite čitati doista ćemo istražiti kako dodatak funkcionira.

U svrhu ovog pregleda, mi ćemo pregledati licencu za 1 mjesto. Postupak aktiviranja dodatka prilično je lak. Jednostavno preuzmete ključ s nadzorne ploče u DE: Komentari i zatim aktivirate navedeni ključ u vašem dodatku, to je to! Bez skrivenih veza, bez dodatnog oglašavanja – samo savršeno djelujući dodatak koji transformira vaše komentare.

DE: Komentari Značajke komentiranja WordPress-a

Glavni podupirač sastoji se od različitih opcija koje se mogu konfigurirati za korištenje DE: Komentari.

Možete izmijeniti glavnu boju, omogućiti vanjske URL-ove, broj komentara, pa čak i prijenos slike.

Za dodatak je potreban WP Social za automatsko prijavljivanje na društvenu mrežu, slično onome što radi Disqus. Jedina je razlika što vi sami kontrolirate prijavu, tako da morate ručno konfigurirati sve društvene mreže. Ovo je opsežan proces, ali vrijedi ga ako želite potpuno kontrolirati korisničku prijavu, umjesto da dopustite sustavu za vanjsko komentiranje da on kontrolira umjesto vas..

Zadani sustav pretplate i obavijesti može se prilagoditi, ali dodatak još ne posjeduje nijednu metodu za ručno konfiguriranje SMTP-a za slanje tih e-poruka. To se pretvara u problem jer se čini da se većina e-poruka prikazuje sa zadanom temom koja prikazuje logotip DE: Comments i čini se da ulazi u mapu neželjene pošte na nekim uslugama e-pošte, prvenstveno zato što se adrese e-pošte šalju preko PHP funkcija. Takva bi se značajka mogla dodati u budućnosti, ali nemamo određenu vremensku traku.

Konfiguracija svake društvene mreže na WP Social-u nužna je za pravilno funkcioniranje DE: Dodatak za komentare. DE: Komentar također nudi sustav značka, što je sjajno za promicanje daljnje interakcije s posjetiteljima vaše web stranice i između njih.

Važno je također istaknuti da programer aktivno podržava i ažurira njihov dodatak. Nekoliko smo puta bili u kontaktu tijekom ovog pregleda i imajte unutarnju mjericu da u bliskoj budućnosti izlazi nova i rafinirana verzija dodatka..

DE: Komentari Funkcija i dizajn sučelja

Kretanje – kad se komentari aktiviraju, ovo će biti zadani izgled koji ćete vidjeti na svojim postovima i na stranicama s omogućenim komentarima.

Također je važno razmotriti koliko je lako ugađati CSS kod dodatka kako bi se omogućila bolja reprezentacija. Jednostavno označavanje CSS klase i dodavanje u zadani CSS Prilagodivanje u WordPressu bit će više nego dovoljno za brzu izmjenu izgleda (napomena: programer također poboljšava prilagodbu za sljedeće izdanje s više opcija).

Opcije odgovora izgledaju sjajno, s jasnim + i – opcijama za glasanje prema gore ili prema dolje. Uz to omogućuje izravno dijeljenje komentara, administraciju i prilagođene značke.

Ovako to izgleda u proširenom razgovoru.

A tako to izgleda u vrlo opsežnom razgovoru s Youtube Embeds.

DE: Komentari Učinak komentara WordPress-a

Učinkovitost sustava jednostavno je nevjerojatna. DE: Komentari nije briga koliko komentara imate na post jer se čini da se čitav posao temelji na zadanom WordPress sustavu komentara. Resursi baze podataka su minimalni kao DE: Komentari pohranjuju samo dodatne vrijednosti za glasanje i značke, a ostatak se učitava kao zadani komentari od WordPress-a, s ugrađenim boljim stilom.

DE: Komentari su brzi kao i standardni WordPress komentari i čini se da su čak brži od Disqusa (čak je i pobijedio na UI prezentaciji).

DE: Komentari WordPress Komentari Spam

Kako je ovo dodatak koji se temelji na osnovnim WordPress komentarima, ugrađen je u podršku za sve najpoznatije neželjene dodatke za WordPress. Za ovu sam recenziju upotrijebio Akismet koji certificiran za DE: Komentari. Programer je također izrazio namjeru podržavanja dodatnih dodataka filtra neželjene pošte u budućnosti.

Završne misli o DE: Komentari

DE: Komentari su izvrsna alternativa za standardne WordPress komentare po povoljnoj cijeni. Dodatak funkcionira kako se očekuje i osim nekih manjih nedostataka funkcije PHP pošte, oblikuje se kao jedna od glavnih opcija komentiranja. Dodatak ima ljepši izgled od Disqusa (po mom mišljenju), s njim je lako raditi, a također je povećao interakciju na blogu na kojem sam ga testirao za ovaj pregled. DE: Komentari su i mnogo manje nezgrapni od Disqusa za styling, s jednostavnijim klasama i lakom strukturom za rad.

DE: Komentari nemaju slobodni nivo i kao takvi ne uključuju bilo kakvo oglašavanje na upravljačkoj ploči. To je dobar plus, jer se programer isključivo fokusira na razvoj, umjesto da mora upravljati različitim slobodnim izborima. Također, to olakšava bijelo označavanje za klijentske web lokacije jer nema stalnih obavijesti o “nadogradnji” ili neke druge verzije.

Info & DownloadView Demo

Što mislite o DE: Komentari? Imate li kakvih pitanja u vezi s ovim fantastičnim novim sustavom? Čujmo ih u komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map